tiistai 5. helmikuuta 2013

Uusittu mies!


Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi mennä parturiin. Johan sitä reissua taas pitkitettiin ja yhden kerran hiuksia jo hieman saksittiin kotonakin kaverin toimesta (joka ei tosiaan omaa minkäänlaista koulutusta). Että niinkin tärkeät nää kutrit mulle sitten lopulta on. Jerelle superisti kiitoksia! Teit jälleen kerran taikasi ja mä näytän jälleen ihmiseltä. 

Aamupala ja omaisuus jälleen esillä. Tutussa paikassa kehtaan levittäytyä :D
Tältä ne hiukset näytti kun pipon otti päästään.. ei paha, ei paha!
..mutta entäs nyt? Aivan järkyttävää. Inhoan tätä vaihetta aina parturissa kun hiuksia "höhlötetään" ja ne on luonnolliset.
Ekana ihan hieman tyveen tummaa, sitten muutama vaaleampi raita päälle ja lopuksi sävyte. 
Ja lopputulos. Hieman vinossa kampaus (kiitos talven joka teki comebackin).

Instagram @nikosaarinen ! 

Koska Jerellä oli lyhyt päivä niin lähdettiin yhtä matkaa sen uudelle asunnolla, jossa oli muuten ihan törkeen kivat näkymät ikkuinoista ja kahvikone teki mulle niin maukkaan latten että huomasinkin tunnin kuluttua että olin kahvikoneiden kimpussa Anttilassa, mutta onneksi onnistuin olemaan ostamatta vielä mitään laitetta.. Koska nää mun heräteostokset on tältä kuulta kyllä jo taas niin nähty ja tehty. 

Hei, haluun nää näkymät myös mun olohuoneeseen! 


Näitä kahvikoneita on sata ja noita kapseleita myös toiset sata. Mitä tälläsenkin laitteen ostossa pitäisi ottaa huomioon ja ennen kaikkea saako näitä kapseleita vielä vuoden tai kahden päästä kaupasta? Tää laite oli ilmeisesti Nescafe Dolce Gusto ja toi latte johon ihastuin oli Latte macchiato se maistu taivaalliselta. Yam! 


Parturin ja muutaman tunnin seilaamisen jälkeen kävin vielä illalla suihkurusketuksessa huomisia kuvauksia varten. Pitkä päivä tulossa 9-17 & siitä suunnataan vielä bilettämään tähtösten kanssa (ainakin osan kanssa), koska Ninalla on jatkossa joka keskiviikko "oma clubi". Tästä varmana lisää vielä myöhemmin, mutta jos haluatte niin tulkaa huomenna moikkaamaan meitä tänne

Nyt on tukka ja rusketus kunnossa. Nyt nukkumaan nää silmäpussit pois että jaksaa aamulla herää 06! Auts. Aamut ei vaan oo koskaan mun juttu. 

13 kommenttia:

 1. haha tulipaha vaan mielee että sun kamerassa lukee että se on sun ! eli Nikon :D menipä taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä osasi äiti pojalleen oikean nimen aikoinaan antaa ;D

   Poista
 2. Mulla on itellä tollanen nescafe Dolce Gusto, sain sen toissajouluna lahjaks ja se on ainakin ollu ihan kiva! :) Siihen on ihan kivanmoinen valikoima erilaisia kapseleita, vaikka aika tyyriitähän noi on. Ku yks tollanen kapselipaketti maksaa marketissa sen 6-7e :) Mut hintansa väärti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO SIIS JOO, mä kauhistelin kanssa noita hintoja. Ja kun niissä jossain paketeissa oli se 8 kapselia vaan :D Että siinä alkaa kupin hinnaksi tulemaan euro.. mikä sinäänsä ei oo kallis jos sä juot kahvisi ulkona, mutta että mä kotona aina väsäisin noita (NOY WEI). Ne olisi sitten sellasi "hemmotteluita" varten. Kerran viikossa tai jtn :D Mutta mä oisin rahaton jos käyttäisin tommosta konetta aina kun juon kahvia. Nimimerkillä: 7 kuppia päivässä about kotona.

   Poista
  2. haha :D sama juttu. Itellä tuli sillon alussa juotua koko ajan jotain erikoiskahveja.. (tosin sain äitiltä varmaa 50 eri kapselia ton koneen mukana) mut se tuli kalliiks. Kyl se tollai menee, kun ostelee sillon tällön kapseleita ja malttaa juua peruskahvia muuten mut sit just kerran, pari viikossa jotain erikoisempaa. :D
   itelle toi ainakin oli siinämielessä hyvä, et ei tuu juotua ulkona niitä himokalliita kahveja, kun voi tolla juua kotona ja tulee halvemmaks ;) Ja tolla saa samalla ihan pirun hyvää kaakaoo

   Poista
 3. ai toi jere on se naapurin poika! oisit tullu piipahtaan samalla täällä :D. makee tukka btw! t. apetina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä mietinkin että sähän asut ihan siinä huudeilla. Oisin ehkä tullutkin (kun Jere heitti mut ulos,koska sillä oli kiire). Mutta seuraavalla kerralla sitten eli öö..joku kolme kuukautta kun saan taas perseeni raahattua sinne :D Mut siis mä haluan kanssa muuttaa sinne huudeille, oon niin myyty niiden talojen ja sen sijainnin kanssa!

   Poista
 4. hyh, eipä tuo näköala kyllä kovin kaunis ole :[ itse toivoisin ikkunastani virtaavan raikasta, metsäntuoksuista ilmaa, näkymän ollessa samanlainen. no, makunsa kullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tuo näköala nyt mikään sellainen ole mistä olen koko lapsuuden haaveillut, mutta mielummin minä tuon kuvan näkisin aamuisin kuin nykyisin. Katson ikkunasta ulos ja näen kaksi kerrostaloa & se siitä yksityisyydestä.. :)

   Poista
 5. Mun asunnosta näkee suoraan järvelle ja edellisestä asunnon takaovesta pääsi suoraan joen rantaan. Mutta mun opiskeluaikanen kämppä oli just semmonen, jonka olohuoneesta oli suora näkyvyys toisen kerrostalon ikkunasta ja siellä sitten joku perverssi vanha ukko kyttäs joka ilta!! Se siitä yksityisyydestä...

  VastaaPoista
 6. Meillä on toi kahvikone kans, oli tarjoukses jonkun aikaa sitten niin makso vaan 30e, normaalisti jonkun yli 100e. Ja kivat hiukset tuli:)

  VastaaPoista
 7. pakko vielä täälläkin kehua sun hiuksia ! ne on nii komeet ja sä myös ! :--) kommentoin siis jo instagramin puolella :p

  VastaaPoista
 8. Oletpas hyvän näköinen noilla hiuksilla!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com