lauantai 23. maaliskuuta 2013

Anonyymit..se tuttu ja turvallinen keskustelu jälleen kerran!


1856 ihmistä joille mun sydän sykkii! Olette upeita <3

Kuten olette huomanneet. Blogissani notkuu liuta anonyymeja kommentoijia, joilla on jokaiseen asiaan aina sanottavansa. On tuhansia tyhmiä kysymyksiä jotka esitetään vain ja ainoastaan kiusallaan. Levitetään valheita minusta. Milloin uhkaillaan väkivallalla ja milloin mennään sieltä mistä aita on matalin & heitetään homo -kommentteja. Sitten ollaan niin helvetin "cool" ja saadaan ääretöntä nautintoa siitä että vastaan näihin kommentteihin. Loputon oravanpyörä joka jatkaa pyörimistään...ja pyörimistään...

Olette varmana huomanneet että yleensä vastaan kommentteihin aika v-mäiseen sävyyn ja koitan saada jauhot suuhun näille munattomille / pilluttomille ihmisille. Usein onnistun siinä ja ..seuraava erä alkaa melkein heti perään, mutta tiedättekö mikä tekisi minusta äärettömän onnellisen? 

Se että te uskaltaisitte seisoa näiden sanojenne takana omilla nimillä tai edes omilla kasvoillanne. Olen jauhanut tästä satoja kertoja että olen äärettömän onnellinen että herätän ihmisissä niin suuria tunteita. Se on vähän sellaista 50-50, osa rakastaa ja osa vihaa -settiä. Se on tehnyt minusta äärettömän vahvan ja sellaisen ihmisen että minulle voi sanoa melkein mitä tahansa ennen kuin hermostun. 

Toisinaan te anonyymit teette tahtomattanne juuri päinvastoin kuin haluaisitte. Teidän kommentit vahvistaa minua, vaikka tarkoituksenne on heikentää minua. Teidän huomionne minua kohtaan vahvistaa vain sitä tunnetta että olen onnistunut julkisuudessa juuri siinä mistä monet ihmiset vain haaveilevat koko elämänsä.

Olen kulkenut pitkän ja kivisen tien.. kiitos siitä! Moni ihminen on paskat housuissa kuin postilaatikosta tipahtaa ulosottokirje. Minun postilaatikosta vaikka tulisi kilollinen ihmisen paskaa ei hetkauttaisi minua suuntaan eikä toiseen. 

Jos minä uskallan seisoa homouteni ja mielipiteideni takana 24/7 välittämättä siitä mitä muut minusta ajattelee. Niin uskaltaisitko sinä seisoa edes yhden kommentin takana jos siis se on pakko jättää tänne blogiin? 

Se ihminen joka uskaltaisi ensimmäisenä viiden vuoden jälkeen jättää vastaavia kommentteja mun blogiin omalla nimellään / kasvoillaan kuin mihin yleensä olen tottunut anonyymien suusta niin jumalauta se ihminen saa mun arvostuksen.. mutta sitä päivää ei tuskin tarvitse nähdä. Vai?

Ellet osaa rekisteröityä tuosta oikealta puolelta mun lukijaksi, olet väärässä paikassa. Menkää notkumaan Suomi24-palstoille jos haluatte purkaa paskaa fiilistänne, siellähän ne muutkin ihmiskunnan hylkiöt notkuu jotka tippuivat kelkasta ennen kuin kunnolla kerkesivät edes kyytiin. Älä muistele pahalla, pusmo! <3

109 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa tekstiä!! Oot ihan superrr ; D

  VastaaPoista
 2. hyvää tekstiä! Koita jaksaa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 mä jaksan! jaksan! jaksan! nyt odottelen vaan ihmettä että saisin ensimmäisen anonyymin näyttämään kasvonsa ja seisomaan paskojen kommenttiensa takana.. :)) hehe!

   Poista
 3. ää oot ihana♥ hajosin loppusanalle "pusmo" XDDDDDD

  VastaaPoista
 4. Mikset itke niiden anonyymejen perään jotka eivät uskalla omalla nimellä kommentoida kuinka ihana olet?
  Miksi negatiiviset kommentit vain ovat saatanasta.
  Miksi ylipäätään sallit anonyymin kommentoinin,lopeta se.
  Sen jälkeen saat vaan niitä ihania teinien kommenteja, ja voit pikku päässäsi miettiä kuinka täydellinen olet kun tulee vaan niitä ihku ja love tekstejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä kaipaa "sä oot ihana"-kommentteja pelkästään. Mä kaipaan juuri näitä kommentteja jollaisia sinäkin tänne just rustailet. Kysymys vaan kuuluikin että olisiko sulla pokkaa nyt seistä tämän angstisen kommentin takana omalla nimellä ja kuvalla? Kun onhan se niin hienoa aina huudella nimettömänä, mutta miten hienoa se olisikaan jos sullakin ois ollut pokkaa tehdä tämä tosiaan kasvollisena. Se ensinnäkin merkkaisi mulle 1000 kertaa enemmän kuin tämä kommentti:)

   Poista
  2. Jos kirjoittaisin tänne omalla nimellä niin kyllä hävettäisi.
   Eli ei oo pokkaa, puskista on paljon kivempi huudella kun se ei ole tässä blogissa pakollista. Käyn täällä silloin tällöin koska en tykkää tyylistäsi ja toivon sulle epäonnea surkeaan elämääsi.

   Poista
  3. mä kiroitan tähän AINOASTAAN siksi nyt nimettämänä et just vast tutustuin tähän systeemiin huomattuani Nikon postauksen facessa ... sä "anonyymi" miksi sua hävettäisi kirjoittaa tänne omalla nimelläsi??? sanot itsekin ettei oo pokkaa..oot siis raukka kusihousu..eix näin ? jos et uskalla omana itsenäsi suoltaa tekstiä ni pidä mölyt mahassasi .... kumallakohan se on surkea elämä, puskaan päänsä piilottelevalla vittuilijalla vai Nikolla jolla on kanttia olla juuri oma AITO itsensä julkisesti? haloo !!! mepä itteesi jos sul siihen riittää henkistä kapasiteettia- jota vahvasti epäiln.. Nikolle kaikkea hyvää ja jos alan tähän postailla ni kirjaudun kyllä reilusti nimelläni ja kuvallani .. en ole sun facekamuissakaan ilman kuvaa tai jollain pilipalipelle-nimellä !! kelle on lusikalla annettu on vaikea kauhalla vaatia ja voipa näil tälläsil olla henkisii ongelmiakin...pidä sä vaan hauskaa, nauti elämästäsi ja pysy omana aitona itsenäsi Niko !!!

   Poista
 5. mä oikeesti ihailen sitä kuin vahva sä oot ja miten hyvin osaat suhtautua noihin paskoihin kommentteihi! oot 1000x parempi ihminen ihan vaan että sulla on selkärankaa seistä omien mielipiteiden takana ja olemalla oma itses:')

  VastaaPoista
 6. luuletko olevas hyvä ihminen? homo sä oot hyi vittu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se millainen mä olen ihmisenä hyvä vai paha, sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa että mä olen myös homo :)

   Poista
  2. mistä lähtie homo ei oo voinu olla hyvä?:D täs tapaukses ainaki homo on helvetisti parempi ku sun kaltanen anonyymi hetero. jos ees oot sitä...?;)

   Poista
  3. perus että homojen puolustaja emoletti, vittu ihmiset muuttukaa normaaliks ... ps. hanna oot helvetin kamalan näköinen

   Poista
  4. jos sais ihan vertailun vuoks sunki kuvan?(:

   Poista
  5. joo meen viettää normaalii elämää, ps. viillä ittes auki hirviö

   Poista
  6. Voi helvetti mitä anoja taas liikentees. Oot varmaan ite nii kauheen näköne että oksat pois, kun et voi omalla kuvalla täälä kirjotella ;)
   Ja ihanku se ulkonäkö ny tohon asiaam liittyis millään tavalla...huhhuh

   Poista
  7. en vaa kehtaa näyttää naamani koska nolaisin itteni, taas yks luuseri ja rumilus ''gerkko'' tääl. Et oo varmaan ikinä saanu poikaystävää? ainakaan normaalin näköst:D rumille pitäis saada oma valtio. Gerkko ja hanna oisitte molemmat siel!

   Poista
  8. tää on taas sellanen tilanne minkä voi vaan anonyymit aiheuttaa:D pari kommenttia ja me ollaa jo gerkkokullan kaa oman valtiomme kuninkaita.

   Poista
  9. Valitettavasti olet väärässä. Taino mistäs minä tiiän mikä on sun mielestä "normaalin näkönen". ;D voi kiitos tästä, mutta kyllä silti saat rispectit vasta siinä vaiheessa kun näytät sen naamasi täällä. Olishan se hienop jos meillä olis oma valtio! Otettais sut kyllä mukaan ;) sorry

   Poista
  10. ''kuninkaita'' ?? kuningatar mielummin koska ootte naisia, rumia sellaisia kyllä, mutta joo menkää puhuu kaupunugin/kunnan johtajille siitä että rumille oma valtio! ps. OOTTE HELVETIN RUMIA

   Poista
  11. Vaikka maailmaan mahtuu pahaa niin onneksi se toisinaan ilmoittaa myös siitä että täällä on myös paljon hyvää. Hanna ja Gerkko, go girls! :) Tää teksti nyt ilmeisesti vaan nostatti näiden anonyymien hulluutta ja vahvisti sitä että munattomana on helppo huudella. Vielä toistaiseksi ei ainuttakaan negatiivista kommenttia julkaistu omilla kasvoilla.. kuten sanoin, ei tule tapahtumaan. Toivottavasti maailmaan mahtuisi myös ihmeitä! :) niitä odotellessa..

   Poista
  12. HYI VITTU HANNA JA GERKKO OOT VITUN RUMIA!!!!!!!! ps. HOMOT POIS MAAILMASTA !!! homous pitäisi kieltää laissa !!

   Poista
  13. Joo! Innolla odotan että tämä ano uskaltaisi tänne tulla omalla nimellä/kuvalla puhumaan. Ei se noloa tee pikemminkin arvostudta. Nyt siell äollaan noloa.
   Me ollaan hannan kanssa aina kuninkaita!!

   Poista
  14. noniin, tulihan tänne muitakin anonyymejä, asiaa! samaa mieltä!

   Poista
  15. Voi ny helvetti teidän aanonyymien kanssa! Haluaisin kyllä ihan iloisesti nähdä miltä te näytätre, jos kerran ollaan Hannan kanssa niin helvetin rumia!! ;)

   Poista
  16. Oon aina tienny etten iha kedon kaunein kukkanen mutta ainakin uskallan näyttää oman naamani... (: mut hei hienoa että mun lauantai-ilta muuttu näinkin hauskaks.

   Poista
  17. "joo meen viettää normaalii elämää, ps. viillä ittes auki hirviö"

   Tälle repesin

   Poista
  18. gerkko sä ainaki Näytät vitun hirviöltä

   Poista
  19. Gerkko: sanot ''kuninkaita'' vaikka oletan, että olette naisia ( vaikka näytättekin porsailta molemmat), perustelen sillä että teillä pitkät hiukset ja ruma naama. ei muuta

   Poista
  20. Henna on ihan nätti kun vain ottaisi rapalat pois naamasta.

   Poista
  21. Hanna : sä oot se kedon kuihtunein ja rumin kukka !

   Poista
  22. Anonyymit = Muistakaa että teidän ip-osoitteen saa selvitettyä muutamassa minuutissa, että nää "viillä ittes auki hirviö" -kommentit kannattaa suosiolla jättää kirjoittamatta,koska se on vaan ilmeisesti ajankysymys milloin me istutaan käräjillä ensimmäistä kertaa myös mun blogini kommenttien vuoksi.

   Te voitte pitää itseänne helvetin fiksuina ja hauskoina tapauksina, mutta muistakaa tosiaan se fakta että tää teidän "nimettömyys" ei sitä ole jos asiat oikeasti halutaan tarkistuttaa.

   Poista
  23. VVoi kiitos! Tykkäänki olla hirviö, hirviöitäkin on erilaisia ;)
   Ai että pitkät hiukset j ruma naama on peruste sillä että olemme naisia...johan on

   Poista
  24. Mjoo tän blogin Anonyymien anonyymiys jää ainoastaan siihen "Anonyymi" nimeen joka tossa näkyy :D

   Poista
  25. Niko: kerros ku näytät tietävän että miten kukaan pystyis selvittää kuka tääl kirjottelee???

   Poista
  26. ette te anonyymit saa meitä käpertymään nurkkaan tai muuttumaan ihmisinä miksikään joten mitä te hyödytte tällä? ja ihan turha lähteä ''kuhan sanon oman mielipiteeni'' linjalle koska se on hyödytön niin kauan kun olette anonyymeja. kasvattakaa selkäranka.

   Poista
  27. Eiköhän jokaisesta kävijästä jää IP-osoite joka pystytään kohdentamaan kyseisen käyttäjän internet-liittymään, tarviiko kertoa enempää? Kids gtfo.

   Poista
  28. Meillä ainakin kotibileet tällä hetkelä, en tiiä kuka kirjotellu, pahoittelen

   Poista
  29. Eiköhä ne aina jotain kautta selviä T: kuulusteluissa ollut.

   Poista
  30. Ai anojen kotibileidtäkö tänne ollaankin kirjoteltu,jännää!!

   Poista
  31. En usko että selviää jos talossa kymmeniä ihmisiä :o

   Poista
  32. kyllä siin lapsilla paska valahtaa housuu ku poliisit tulee hakee kämpän omistajan kuulusteluihi tai jos jossai vanhempie talossa ni tulevat hakemaa vanhempie kans kuulusteluihi :D alkaa kielenkannat löystymää kummasti..

   Poista
  33. kyllä siihen ei voi muutakun nauraa jos joku ilmottaisi tälläisestä poliisille, vaikka törkeää käytöstä on mutta jotkut asiat voi unohtaa

   Poista
  34. samaaa mieltä (Y)

   Poista
  35. On muuten hurjat kotibileet, kun notkutaan täälä Nikon blogissa! Jos teillä rakkaat anonyymit on siellä kotibilee, nii saadaan jokatapauksessa selville se teidän "isäemännöivän"anon IP-osote...
   Teitä tais alkaa vaan pelottaa ;)

   Poista
  36. niin ja tietty tietokoneen/liittymän omistaja on vastuussa siitä mitä hänen koneella/verkossa tapahtuu.. ;)

   Poista
  37. rauhottukaas sit kaikki, antakaa asian olla, toivottavasti kukaan ei pahoittanut mieltään. Ollaan kaikki tosi hurjia

   Poista
  38. netissä liikku kaiken laisia häirikköjä... ei tuollaisesta kannata välittää

   Poista
  39. Taisi muutamalle anonyymille tulla aika yllätyksenä se että nää kommentit ei olekkaan ihan niin "nimettömiä" kun saattaisi luulla:) hehe..

   Poista
  40. Mä en enää tiedä pitääkö näille anoille itkeä vai nauraa..

   Poista
  41. Mä ainakin teen molempia. Nauran vedet silmissä jne..

   Poista
  42. repesin ihan totaalisesti noille anoille : D GO NIKO ! <3

   Poista
  43. Meitä on moneen junaan, mutta monet anonyymit jää valitettavasti asemalle. Ihmiset saa olla millaisia vaan haluavat koittakaa nyt anonyymitkii kusipäät tajuta!

   Poista
 7. idiootit jauhaa paskaa minkä kerkee..oo sä just semmone ku oot..hyvä kirjotus

  VastaaPoista
 8. Ihan mahtavaa niko! Huippu tyyppi ja asialliset jutut (: Onneks sinä edes tajusit ripustaa noi vittumaiset anot munista hirteen! Sä olet niin valoisa persoona ja täydellisen erilainen just tollasena kun oot! Älä todellakaan anna anojen pompotella sua! Pidä toi asenne ni pääset pitkälle elämäs (:

  T. Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittakaa omalla nimellä ja kuvalla.

   Poista
  2. En oo jaksanu tehä viel tot google-tiliii, mut halusin vaa kommentoida! :)

   T. Jenni

   Poista
  3. Kirjoittakaa omalla nimellä ja kuvalla" joo no eihä sullakaa oo kuvaa..miks tulla pätemää? :D

   Poista
 9. minäpä uskallan NIKO, mutta nyt yllä
  olevaan tekstiisi, ei tarvi kommentoida
  koska olen samaa mieltä kanssas. No tulee
  joskus ylilyöntejä ja silloin pitää
  myös kyvetä pyytää anteeksi ja otta vastuu
  omista heitoista....

  VastaaPoista
 10. Ihan kivan paskamyrskyn sain aikaiseksi.LOL

  VastaaPoista
 11. awww ihanaa tekstii... koita jaksaa niko :) <3

  VastaaPoista
 12. Niko, oikeesti mä ihailen sua, koska pysyt noin vahvana ja osaat kertoa mielipiteesi kaikesta asiallisesti - mitä jotkut eivät taida - ja perustelet asiasi hyvin. Noi anonyymit saisivat opetella perustelun jalon taidon. Niko sä olet hieno ihminen, muista se. (: <3

  VastaaPoista
 13. moro! ei niinkun mitään käryä kuka oot törmäsin vaa tähä facessa ja oli pakko tulla sanoon että voin ylpeenä seistä sanojeni takana kun sanon että anteeks, mutta en kyllä voi sietää homoja. älä ota henkilökohtasesti en ees oo lukenu blogias mutta oletan että olet homo ja kerroin kantani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa,jokaisella ihmisellä saa ja kuulukin olla mielipide & aivan mahtavaa että niiden mielipiteiden takana seisotaan omilla kasvoilla. Saanko ihan vaan utelijaisuuttani kysyä että miksi et siedä homoja? Tai siis miksi yleistää? Tai voisiko olla mahdollista että homoistakin ehkä löytyisi joku tyyppi joka voisi olla mieleinen? :)

   Poista
  2. en kyllä yhtään tiä mun pää vaan lahoo joka kerta kun nään homon. mutta ehkä kaikki mun tapaamat homot olis heteroinaki mulle vastenmielisiä ihmisiä? mistä sitä ikinä tietää

   Poista
  3. ei vittu hei :D julia 15-v ei voi sietää homoja, oikeen pää lahoo. julian kaveripiirissäkin on varmasti homoja, julia ei vain tiedä inhota niitä kun ei ole tietoinen heidän homoudestaan. ehkä jonain päivänä vielä pääset syvästä tyhmyydestäsi eroon kun vähän kasvat. seuraatkin vielä jonkun homon blogia... hmm? täähän on vähän sama ku sanois et "en siis missään tapauksessa voi sietää yhtäkään tamperelaista!1" ei pienintäkään järjen hitusta :D on normaaleja ihmisiä joille toisten seksuaalisuus on merkityksetöntä, sitten on kusipäitä. eikä kaikkien homojen inhoaminen ole mikään vitun mielipide! :D vähän valoja päälle nyt

   Poista
  4. Täällä homojen puolustajat ovat kaikki hinttejä.
   nimimerkki: hetero jo 10 vuotiaana.

   Poista
 14. Sattumalta törmäsin tähänkin blogikirjoitukseen. En ole blogia aiemmin lukenut enkä tule lukemaankaan. Ihan sen takia että ei kiinnosta.

  Mutta asiaan... Pisteitä saat siitä, että olet antanut anonyymien kirjoittaa blogiisi. Mikäli antaisit vain rekisteröityjen käyttäjien kommentoida, osoittaisit pelkästään omien milipiteitesei ja aatteidesi heikkoutta. Et olisi silloin valmis ottamaan minkäänlaista kritiikkiä vastaan, sillä pelkäisit että aatteesi eivät olekaan vedenpitäviä. Toki ongelma anonyymeissä on juuri se roskakommenttejen määrä, mutta aina mukaan mahtuu pari järkevää kriittistä viestiä tai jopa kehuja.

  Pakko hiukan otta takapakkia. Siis olet antanut anonyymejen kirjoitella melko vapaasti; tähän asti. Nyt sitten väität että anonyymit perseilijät ovat väärällä sivustolla vain, koska eivät anna julki nimiään ja kuviaan? Huhhuh. Koita nyt käsittää, että Internet on niin sanavapaata aluetta, että anonyymeistä et pääse millään eroon. Joko he perseilevät suoraan täällä, tai jollakin muulla sivustolla.

  Pitemmittä puheitta hauskaa blogailua sinullekin.

  (Mitä tulee homouteesi, hienoa. Mahtavaa. En tosin itse omaa heteroseksuaalisuuttani mainosta millään tavalla.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Anonyymit = Muistakaa että teidän ip-osoitteen saa selvitettyä muutamassa minuutissa, että nää "viillä ittes auki hirviö" -kommentit kannattaa suosiolla jättää kirjoittamatta,koska se on vaan ilmeisesti ajankysymys milloin me istutaan käräjillä ensimmäistä kertaa myös mun blogini kommenttien vuoksi.

   Te voitte pitää itseänne helvetin fiksuina ja hauskoina tapauksina, mutta muistakaa tosiaan se fakta että tää teidän "nimettömyys" ei sitä ole jos asiat oikeasti halutaan tarkistuttaa. "

   Luinkin sitten kommenteja ja törmäsin tähän. Koitappa Niko käsittää se asia, että jos teet julkisen blogin, olet myös valmis ottamaan pahimman paskan niskaasi. Paras tapa menetellä olisi vain olla huomioimatta näitä (luultavasti) teini-ikäisiä kakaroita.
   Jos lapsi ei saa huomiota riehuu hän vielä jonkin aikaa, mutta pian kyllästyy ja vaihtaa kohdetta. Kuten itse sanoit tämän olevan oravanpyörä. Mitä jos olisit se kypsempi osapuoli ja lopettaisit ns. trollien ruokkimisen?

   Jep.

   Poista
  2. (Mitä tulee homouteesi, hienoa. Mahtavaa. En tosin itse omaa heteroseksuaalisuuttani mainosta millään tavalla.)

   Juu,en mäkään yleisesti mun homoutta kaduilla huutele. Valitettavasti se on puheenaiheena aika usein täällä blogini puolella kun ihmiset homottelee mua kommenttien muodossa. Mun mielestä on aika-ajoin sitten hienoa ihan julistaa sitä homoutta näissä postauksissa että kaikki ihmiset siellä koneiden takana huomaisi että vaikka on homo niin sitä homoutta ei tarvitse peitellä, koittaa esittää jotain muuta mitä ei ole. Mun blogissani käy paljon nuoria ja heidän joukossaan on varmana ihmisiä jotka vielä hieman etsii itseään ja sitä omaa juttuaan. Jos mä voin vähäänkään auttaa siihen että kerron olevani homo ja vaikka saan siitä päivittäin paskaa niskaani niin se ei lannista minua. En uskokkaan että heteroilla on tätä ongelmaa tai en ainakaan ole koskaan lukenut mistään blogista että jotain ihmistä nimiteltäisiin siksi että hän on hetero. Ymmärrän siis vallan hyvin että heterona siitä ei tarvitse mainita edes kerran kuukaudessa siellä blogissa (jos sellaisen nyt sattumalta omistaa).

   "Mutta asiaan... Pisteitä saat siitä, että olet antanut anonyymien kirjoittaa blogiisi. Mikäli antaisit vain rekisteröityjen käyttäjien kommentoida, osoittaisit pelkästään omien milipiteitesei ja aatteidesi heikkoutta. Et olisi silloin valmis ottamaan minkäänlaista kritiikkiä vastaan, sillä pelkäisit että aatteesi eivät olekaan vedenpitäviä. Toki ongelma anonyymeissä on juuri se roskakommenttejen määrä, mutta aina mukaan mahtuu pari järkevää kriittistä viestiä tai jopa kehuja."

   Sait sisällytettyä tuohon kaiken sen mitä minä koitin kissojen ja koirien kanssa etsiä omaan kirjoitukseeni :) Hienoa, kiitos kivasta kommentista! ..anonyymi ;)

   Poista
  3. "Luinkin sitten kommenteja ja törmäsin tähän. Koitappa Niko käsittää se asia, että jos teet julkisen blogin, olet myös valmis ottamaan pahimman paskan niskaasi."

   Kenenkään ihmisen ei tarvitse ottaa vastaan uhkauksia:) Kritiikki on eri asia kuin uhkaus. Tämä todella usein unohtuu teiltä anonyymeilta. Tuttu aihe mulle, olen jauhanut tästä pian viisi vuotta. Ottakaa asioista selvää ennen kuin avaudutte. Kiitos:)

   Poista
  4. Luulenpa että pikkupojan sananhelinä internetin blogissa, vieläpä anonyymisti, ei ole mikään uhkaus vaan... no... pikkupojan sananhelinää. Älä ota niin vakavasti vaan, kuten sanoin, jätä sellaiset kommentint huomioimatta.
   Siksihän he kyseisiä kommenteja lähettelevät, että saisivat "onnistumisen" fiilistä kun aiheuttavat kolossaalisen paskamyrskyn internetissä.
   Sitten on eri asia jos näitä uhkauksia alkaa tulla esim. puhelimitse.

   Poista
  5. Jos joku ano heittää uhkaus kommentin, mistä sitä siinä vaiheessa tietää onko sen takana joku 15v tai 50v, ennen kun oikeasti lähtee asiaa selvittämään?
   Kuitenkin uhkaus, tuli se sit kenenkä tuntemattoman suusta tahansa, pitäisi ottaa tosissaan :)

   Poista
 15. Ihana huomata että vielä on suomen nuorissa järkeäviäkin joukossa. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana huomata että vielä on suomen nuorissa järkeäviäkin joukossa. Kiitos.
   Tarkoitin tietenkin Juliaa

   Poista
 16. Asiallista!! Hyvä niko! Jokainen on se mikä on! Toiset on munattomia kusipäitä ja toiset Ei.. sulla on oikeus elää elämää rauhassa ilman muitten typeriä sanoja!!!

  VastaaPoista
 17. Mun on aivan turha rekisteröityä, kun sä kummiski tiedät kuka tärähtäny täällä kommentoi. Sukulaisille vain terveisiä ja myös muille tuttaville, kun tää kummiski menee johonkin facebookkiin.
  Mutta kyllä mä oon sanojeni takana. Toisaalta en mää täällä häiriköimässä ole, ihan vain seurailemalla blogeja. Aiheesta riippumatta. Mutta kyllä treeni blogit on in mun listalla.

  Ystävällisin terveisin
  Fiksu ja filmaattinen
  Vakkuri Joni

  VastaaPoista
 18. Täytyy toki sanoa jos itse näitä ''viilto tai tapa itse'' kommentteja heittelisin niin käyttäisin anonymous proxyä ja löytäisit ip osoitteeni Alaskasta <><

  VastaaPoista
 19. Mä olen nimetön/kuvaton 44-vuotiais muija joka on totaalisen ihastunut tähän Nikon blogiin:). Jatka Niko samaa tyyliä. Sä tuut pärjää:))

  VastaaPoista
 20. puspsuss niko. Kiitos et kaikkien paskanjauhienki kommentteista huolimatta, jaksat ignoorata ne ja pitää blogias, kiitos. <3

  VastaaPoista
 21. Juuri näin Niko! Siis monethan näissä tilanteissa vetäis niin herneet nenään, ja varmaan poistaisi blogin ja masentuisi tms. (Olen nähnyt) Minkähän takia anot edes jaksaa tulla kirjoittelemaan vastaavia. Jos selvästikkään sua ei kiinnosta mitä ne sepittää jotain ''tapa ittes'' kommentteja, niin miksi ne jaksaa yrittää saada sut alas?.. Pysy vahvana, PUS:)<3

  VastaaPoista
 22. Jaksat olla oma itsesi ja hyvä niin!! Veikkaan,että näillä anonyymeillä angstaajilla on vain paha identiteettiongelma eivätkä ole sinut itsensä kanssa ja juuri sen vuoksi heittävät älyttömiä kommenttejaan täällä kuvitellen sen nostattavan heidän itsetuntoaan ja ehkä se hetkellisesti nostattaakin. Voivat siksi aikaa unohtaa sen olemattoman elämänsä,kun kuvittelevat saavnsa sinut nujerrettua. Eli olet siis vieläpä ajattelevainen ja ystävällinen ihminen,kun mahdollistat tämän heille antaen anonyymien vilistää täällä hankkien hetkellistä sisältöä elämäänsä ;)
  Aurinkoista kevättä sulle ja jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 23. Oivoi sentään ku nauroin noille kommenteille mut tosiaan ihan totta kirjotat :) !

  VastaaPoista
 24. Itse kommentoin/luen anonyymina koska blogger jostain syystä haluu laittaa mun koko nimen (etunimi/sukunimi), enkä osaa vaihtaa sitä (onnetonta), siten että tulisi vain etunimi tai joku lempinimi. Ja en siis haluaisi koko nimelläni ns. esiintyä. Eli kaikki anonyymit ei oo päästään sekasin olevia juntteja. Tän halusin vaan sanoa, hyvä blogi! Välillä ehkä liikaa mainostusta, mutta eihän se väärin ole. :) Olipas sekavaa.

  VastaaPoista
 25. Hei!
  Oli ihan pakko kommentoida tätä järkyttävää negatiivisten tunteiden suoltamista. Itse äitinä, kasvatusvastuullisena sekä välikätenä lapselleni maailmasta johon hän joku päivä itsekseen tallustelee, kauhusta kangistuin kuinka huonosti nuoret/nuoret aikuiset/aikuiset nykypäivänä voivat.:( Pahat ja toista loukkaavat sanat kumpuavat kuitenkin aina ihmisen omasta huonovointisuudesta. Käänteisesti onkin kai terapauttista päästä purkamaan patoutumia tällaisessa foorumissa, kun on niin monta "kuulijaa". Tulee oma ääni ja paha olo kuulluksi. En näe voittajia, niissä jotka saavat sen viimeisen viiltävän sanan sanottua. Miltä voi tuntua "voimaantuminen", kun sen hintana on toisen painaminen alas?:( Sisimmässään varmasti jokaisesta falskilta. Valoa ja voimia teille kaikille, jotka sitä tarvitsevat, uskovat olevansa tarvitsematta tai myöntävät aidosti tarvitsevansa. Ja ihan kaikille yleensäkin. Nikolle<3 Magdalena 33

  VastaaPoista
 26. Mä en todellakaan oikeesti ymmärrä miks kaikkien pitää tulla tänne huutelemaa :D Menisitte mielummi vaikka jonnekki metikköö juoksemaa ja huutamaa nii kovaa ku lähtee, tai vaikka purette nyrkkiänne, jos teitä häiritsee noin paljon ihan tavallisen ihmisen elämä! Musta tuntuu että jos Niko ei olis ollu BB:ssä, nii täällä ei olis näin paljoa näitä dissaajia. Kaikista on vaa nii "cool" haukkua jotain julkisuuden henkilöä :)

  Ja se, että jos joku on homo, lesbo, bi.. Mitä näitä nyt on, ni miks siitä pitää muistuttaa tälle kyseiselle henkilölle koko ajan? Kukaan, _ei kukaan_, voi vaikuttaa toisen ihmisen seksuaaliseen suuntautumiseen, vaikka kuinka haluais. Ihmiset, jotka myöntää olevansa esim, homoja, ni ne on just tosi rohkeita! Miettikää nyt jotai "koulun cooleinta jätkää" joka on just tätä et "homot on perseestä" ym, ni kumpi on rohkeempi? Se kuka haukkuu kaikkia, vai se joka on oma itsensä?

  Oon jo aika kauan lukenu näitä kaikenmaailman haukkumisia täällä ja facessa, ja missä niitä nyt ikinä näkeeki, ja aina oon ollu vähä et whattaaaa.. Et eikö ihmisillä oikeesti ole muuta elämää, ku istua aamusta iltaa koneella haukkumassa toisten elämäntapoja, seksuaalista suuntautumista, ulkönäköä ym?

  Sulle Niko pisteitä siitä, että jaksat kuunnella näitä kaikkia pikkusieluisia paskoja päivästä päivään! Sun blogia on iha mahtava lukea (vaikkakin näitä edellämainittuja on täällä ihan liikaa, mutta sehän ei ole sun syy et heillä ei ole elämää) On tosi hyvä, ettet oo heti lopettanu koko blogia, ku sua ja sun valintojas dissataa koko aja (ihan ilman syytä)! :) Oon nähny monia, jotka on lopettanu heti, ku joku on tullu vähänkää huutelemaa. Tsemppiä oikeesti ja hyvää kevättä sulle! :) Oot ihana, love you :) <3

  VastaaPoista
 27. Kyllä ihmiset ovat sairaita!!! Ei kukaan terve ja tasapainoinen ihminen voi kirjoittaa noin ala-arvoista tekstiä toiselle ja varsinkaan kun eivät sinua tunne. Ovat luoneet oman mielipiteensä lööppien perusteella. Olisivat mielummin hiljaa, jos ei ole mitään asiallista sanottavaa.

  Niko koita jaksaa! <3

  VastaaPoista
 28. Ei kukaan terve ja tasapainoinen ihminen voi kirjoittaa kehuvaa tekstiä toiselle ja varsinkaan kun eivät sinua tunne.

  VastaaPoista
 29. Loukkaava ja mauton kommentti kertoo paljon enemmän sen kirjoittajasta kuin kirjotettavasta kohteesta. Katkeruus on kamala kansantauti.. Sellainen ihminen joka hakee jatkuvasti epäkohtia muista, tekee sitä tunteakseen itsensä paremmaksi. Sinä olet heidän kohteensa siksi, että sinulla on monta ihailtavaa vahvuutta joita he itse eivät ole tavoittaneet. Yksi niistä on itsevarmuus. Ole ylpeä itsestäsi! ♥

  VastaaPoista
 30. Jokainen ihminen on arvokas ulkonäöstä tai ominaisuuksista huolimatta, myös SINÄ joka tätä satut lukemaan (: elämäs ei oo turhaa ja sulla on tarkoitus <3

  VastaaPoista
 31. Hyvä että jotkut eivät pelkää ihmisten kommentointia :)
  Enoni paljasti vähänaikaa sitten että tykkääkin miehistä, oli pelännyt että miten suku ottaa tiedon vastaan. Yhtä rakas hän on minulle kuin ennenkin! <3

  VastaaPoista
 32. minä ainakin rakastan sun blogia ja sinua ihmisenä !
  olet ihana persoona ja katsoin joka päivä nikon grillin kesällä ! :)
  homouskin on sellainen asia jota vaan itse ei voi valita, ja on hienoa että uskallat olla julkisesti homo. :)
  sulla on ihania vlogeja ja tykkään niistä.
  on hienoa nähdä miten otat vastaan paskatkin kommentit.
  niko oot tosi ihana pakkaus ja rakastan sun blogia !

  VastaaPoista
 33. Asiallinen postaus kerranki ! :)

  VastaaPoista
 34. Homoudessa EI kertakaikkiaan ole mitään vikaa! :) Jokainen saa nyt olla just sillainen kun ihan itse haluaapi olla, olkoot sitten homo tai ei.

  Just kaikki anonyymit ei uskalla vaa olla oma ittes nii siksi pitää haukkuu muita. :)
  Sä Niko oot upee tyyppi! <3

  VastaaPoista
 35. Ihan mahtava asenne sulla! Juurikin näin sen pitää mennä :)

  VastaaPoista
 36. "Jos minä uskallan seisoa homouteni ja mielipiteideni takana 24/7 välittämättä siitä mitä muut minusta ajattelee. Niin uskaltaisitko sinä seisoa edes yhden kommentin takana jos siis se on pakko jättää tänne blogiin?"

  Niinpä, GO Niko! Jatka samaan malliin, hyvää kesän odotusta :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com