lauantai 30. maaliskuuta 2013

Hellou!

Aika laiskaa saldoa instagramin puolelta ja blogi on myös hieman lomalla nyt. Tulin hetki sitten kotiin koirien kanssa tuolta Keravalta. En tiedä mitään inhottavampaa kuin kaksi kuraista koiraa sylissä, painava laukku, täysi juna ja lässyttävät ihmiset. Mä meinasin että hyppään junasta tikkurilan kohdalla ja tilaan taxin himaan. 

Nyt mun pitäisi suunnata kylpyyn ja alkaa pohtimaan että jaksanko mä lähtee takas Keravalle. Mun frendeillä ois tänään kemut ja mua hieman houkuttais olla myös sillä näkemässä kaikkia ihania, mutta pelkkä ajatuskin että mä oon taas noiden koirien kanssa tuolla junassa matkustamassa.. omfg! Pitäiskö vaan laittaa puhelin kiinni ja maata tää päivä kotona?

Teen mitä teen.. pitää rientää! Sähköpostissa on yks haastattelu johon mun pitäisi näpyttää vastaukset / ärgh! Ja sitten sopivasti tälleen pennittömänä ihmisenä sain sähköpostiin niin mahtavan tarjouksen tuolta Nellyltä että enköhän mä nyt sitten kerjennyt sinnekkin tekeen tilauksen. Mut oikeesti 6 paitaa ja ostoskori näytti alennusten jälkeen alle 40 euroa. Ei paha! Melkeen ilmaista! Jes! Jes! 

Ps. Nellyllä on menossa hulluja alennuksia aina maanantaihin asti, joten kandee tsekkailla niitä tästä
Pss. Ja syy miksi sain nellylle -25e lahjakortin oli se että oon tilannut members.comin uutiskirjeen! Vaikka ne mainoskirjeet on aika rasittavia niin niistä toisinaan on oikeesti ihan julmetusti myös hyötyä. Kandee tutustua myös members.comiin täältä  ,sinne pitää rekisteröityä, mutta siellä on kyllä sellaisia tarjouksia päivittäin että oksat pois! Suosittelen :) 

Mutta nyt minä ja noi kuraset vauvat toivotetaan teille ihan huippuu lauantaita! Lupaan ottaa tänään kameran mukaan missä ikinä olenkaan, että saatte sitten hieman laadukkaampaa matskua myös tänne blogin puolelle.

Ja..ja..ei mulla muuta :) love!

*)blogi sisältää mainoslinkin.


3 kommenttia:

 1. Ja noiden uutiskirjeiden tilaajille vinkki että niitä varten voi luoda vaikka oman sähköpostin, jos ei esim. halua niitä duunipostin sekaan ym:) Mä oon itse tehnyt näin. Niin sit voin kätevästi kattoa toiselta postilta kaikki tarjoukset ym. Tää on melkeein niksipirkka tasoa tää vinkki! :D

  VastaaPoista
 2. Kauanko oot blogannu? :)
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ihana oot niko! ja viidakon tähtösten mainos hahhah IHANA OLET! :) pus

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com