perjantai 8. maaliskuuta 2013

+Hengailua+


Ompas tää päivä taas mennyt hulinalla. Hengattiin S:n kanssa pari tuntia keskustassa & molemmat lähti kotiin ilman ostoksia (ihme). Käytiin syömässä ja mun painostuksella käveltiin Kiasmalle, koska mä väitin että sinne pääsisi ilmaiseksi. No..eihän sinne pääse ja mä en oikeastaan tässä tilanteessa ollut valmis maksamaan edes sitä kahdeksaa euroa siitä että pääsen sinne käveleen vaikka oon siitä jo pitkään haaveillut. Kamalaa että mä asun Helsingissä ja en oikeastaan ikinä käy missään. Tai siis käyn, mutta aika rajoittuneesti just niissä mestoissa joissa oon aina käynyt. Onneksi kesä tekee tuloaan ja sitten jotenkin hieman erinlaisella energialla jaksaa painaa tuolla pitkin tuntemattomia katuja ja kaupunginosia. 


Onneksi muurasin itseni suhteellisen hyvin vaikka silloin kun mä lähdin keskustaan niin paistoi aurinko & pakko sanoa että hieman oli jopa lämmin näissä tamineissa. Ruokailun aikana ilma muuttu ihan kamalaksi ja oikeesti tota lunta tuli varmana taas 30 senttiä lisää. Sitähän ei siis entuudestaan paljoa vielä ollutkaan täällä..


Iguanassa 9 euron buffet toimi ihan suhteellisen hyvin. Pizzoista mä en niinkään välittänyt, mutta noi hot wings <3 jamii! Ainoo että tuolla ei ollut mitään sellasta ihanaa dippiä niille. Istuttiin melkein pari tuntia ja juteltiin rahasta, säästötileistä ja kaikesta sellaisesta mistä "aikuiset" yleensäkin puhuu. Meille tää tosin oli ensimmäinen kerta kun jauhettiin aiheesta ja ehkä viimeinen. Ei sovi meille :) lol.

8 kommenttia:

 1. Otikko sä sillon sen työpaikan vastaan?
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. miten tipaton sujuu nyt kun perjantaikin vielä? itelläni myös tipaton ja nyt on kyllä niin tehny koko päivän mieli lähtee kauppaan ja ostaa "ees muutama". sillon kun ei "saa" juoda niin sillon sitä eniten tekee mieli, oon huomannut.. miten sulla sujunut? :) tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. pakko kirjottaa. En siis ikinä oo tänne kommentoinut, mutta päivittäin blogia luen:) Mun mielestä Niko elää todella mielenkiintoista elämää ja jos juhlii, niin nuorena niin kuuluukin tehdä :) Kunhan ei ongelmaa tule. Kyllä sitä kaipaa sitten kun mahdollisuutta ei ole, näin 3pienen lapsen äitinä. Joten Niko, Nauti elämästä <3

  VastaaPoista
 4. Oi kun näyttää hyvältä toi Iguanan lounas! Vois itekki eksyy sinne joskus :D

  VastaaPoista
 5. jos oisin vähän vanhempi nii menisin sun kaa naimisiin<3 no ei oot vaan ihan super ihana ihminen !

  VastaaPoista
 6. ihana toi hymykuva :3 ps. oli pienoinen shokki kun aamulla lähdin himasta aurinkolasit päässä kun paisto aurinko ja illalla sitten olikin maassa vielä enemmän lunta ja ihan paska keli.. :( kevät tule jo!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com