maanantai 4. maaliskuuta 2013

Hyvä ruokapaikka Tallinnasta -vinkki!
Käytiin lauantaina syömässä Scotland Yard nimisessä ruokapaikassa tuolla Tallinassa. Osuttiin paikalle lounasaikaan, joten meille kerrottiin jo heti kättelyssä että ruokaa joutuu mahdollisesti odottamaan 50 minuuttia. Päätettiin kuitenkin jäädä mestaan. Meitä oli yhdeksän henkeä ja meidän pöytämme tilasi alkuruuaksi kaksi kappaletta valkosipulileipiä ja voin sanoa että ne yhdessä majoneesin kanssa olivat niin täyttäviä ja ihania että oisin melkein voinut skipata itse pääruuan. 

Itse tilasin leivän kanafileellä ja pekonilla. Ateriaan kuului myös ranskalaiset. Hintaa annoksella oli vain 8,30. Tähän päälle tuli juotua yksi olut jonka hinta muistaakseni oli noin 4 euron paikkeilla? En oikeastaan tiedä Tallinnan hintatasoa, mutta ei tuo nyt päätä huimannut ja ravintola oli äärettömän hyvällä paikalla, noin 5 minuutin kävely satamasta. 

Pöytään tilattiin myös lohifileellä tuollainen leipä, wrappi kanalla, keitto ja hampurilaisateria. Jokainen oli tyytyväinen ruokaansa. Eli laittakaahan nimi muistiin jos siis olette Tallinnaan matkaamassa. Meinaan ehdottomasti mennä seuraavallakin reissulla tuonne syömään. Vai onko teillä jotain muita hyviä mestoja suositella?

Ainoa miinus pitää antaa siitä että tarjoilijoita oli vain muutama ja tytöt näyttivät hyvinkin kiireisiltä. Jouduimme odottamaan juomiamme varmana liki 20 minuuttia, kunnes eräs seurueestamme kävi huomauttamassa asiasta tiskillä. Tämän jälkeen saimme juomat melkein välittömästi :) Näitä kuvia katsellessa tulee ihan nälkä..yam yam! Niin ja mainittakoon vaikka se että baarissa oli hyvin näyttävä akvaario jossa oli muutama todella iso kala, harmi vaan että mä meen tollasista aina ihan shokkiin & mun mielestä ne fisut tarvitsisivat kyllä isomman altaan itselleen. Onneksi paikan ravintolassa voi valita jatkossa niin että oon selkä siihen akvaarioon päin, lol. 

Raflan nettisivut löytyvät täältä, jos siis haluatte tarkistaa vaikka sijainnin tai jotain. Ei välttämättä kaikille aukea jos sanon että mesta sijaitsi Mere pst. 6E osoitteessa? :D


7 kommenttia:

 1. Toi on muuten hyvä mut ne ruuat on mun mielstä ainaki aika pieniä. Yks hyvä ruokapaikka on tosta raflasta ehkä 25m päässä, Peetrin pizza.

  VastaaPoista
 2. huhuh :D noiden naminami-ruoka kuvien vuoksi aijon jäädä asumaan tonne ravintolaan jos joskus tulee mentyä. :D

  VastaaPoista
 3. Nam! sähä käyt usein Tallinnas :D
  http://bewhatyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. toi on kyl ällöä jos on joku akvaario ravintolassa.. esim. tennispalatsin hesessä on se akvaario... pysyn tosi kaukana siitä. :D

  VastaaPoista
 5. St. Patrick'sista sai kyllä todella hyvät ja edulliset ruuat. Tunnelma siellä ei ollu mikään ravintolamainen, koska se on pubi. Olut taisi maksaa tuolla n. 2,5e. Henkilökunta oli mukava ja annokset samanlaiset kun niissä kuvissa!
  http://www.patricks.ee/menuu-pasta.htm

  VastaaPoista
 6. Käyty testaamassa Scotland yard, ja on ollut lemppari jo useamman vuoden!:)))

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com