torstai 14. maaliskuuta 2013

Illalla jammailemaan kirkolle!


En muista milloin viimeksi olisin käynyt kirkossa. Ellei lasketa sitä että muutama viikko sitten otettiin Hannan kanssa meidän asukuvat Tuomiokirkon rappusilla. Sisällä ei kuitenkaan käyty. Olisi ehkä hieman koomista että ihminen mikä rukoilee iltaisin apua rahapulaan Jumalalta kävisi kuvaamassa kirkossa asukuvia vaatteista joita on muutamaa tuntia aikaisemmin ostellut pitkin keskustaa. Sain facebookissa niin mielenkiintoisen tapahtumakutsun että innostuin ihan hurjasti siitä. Me lähdetään illalla kirkkoon! Toi video löyty tapahtuman nettisivuilta eli odotettavissa on jotain tollasta. Käheetä!

"Nyt voit osallistua ensimmäisen kerran Helsingissä järjestettävään dancemessuun. Agricolan kirkkoon pystytetään kahdeksan metriä korkea valorakennelma, jollaista ei ole aiemmin nähty Suomessa! Kirkkoon tulee kaksi jättikokoista ristiä, ja upeasta rakennuksesta tehdään värikkäillä valoilla vielä upeampi."


Onko joku muu suuntaamassa illalla kirkolle?

1 kommentti:

  1. vähän siistiä! kiva vaan asua täällä pohjoispohjanmaalla josta ei ikinä pääse helsinkiin jossa nykyään on kaikki. vois noita tapahtumia lähempänäki järjestää :// mulla ainakin löytyis kiinnostusta!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com