perjantai 22. maaliskuuta 2013

Instagramista pari poimintaa!


1. Lähdin työhaastatteluun eilen. Mun on pakko sanoa että mua jännitti niin paljon, siis toooooosi paljon. Itse haastattelu oli rento ja meni mielestäni hyvin. Oli ilo kuulla että satojen hakemuksien joukosta vain kaksi kutsuttiin haastikseen ja minä olin toinen heistä. Vielä en tiedä miten kävi, se selviää myöhemmin tänään :)

2. Edellisenä iltana olin Ninan häissä. Hurjaa! Tutustuttiin muutamia kuukausia sitten ja jo nyt tanssittiin hänen häitään. Oli ihan super ilta ja tutustuin jälleen ihan loistaviin uusiin tyyppeihin. Ainoa miinus oli se että nukahdin jälleen bussiin yöllä ja kuski herätti minut jossain motarilla. Mun akku loppu sopivasti kun laitoin navin päälle. Kävelin kotiin 5-6 km keskellä yötä! Oikeesti olin niin jäässä ja näin matkalla tasan yhden ihmisen jolla ei ollut puhelinta että hän olisi voinut soittaa mulle taxin. Tulipahan lenkkeiltyä.

3. Viidakon Tähtöset promokuva (www.sub.fi / www.jannetorikka.fi).

4. Illallinen pimeässä alkudrinkki. Yam! Oli hauska tilaisuus josta kirjoittelen ihan varmana lisää myöhemmin.


1. Oon niin tyytyväinen www.jerone.fi -verkkokaupalta saamiini vaatteisiin. Rakkautta! Rakkautta!

2. Lilli alias London päiväunilla. Mulla on joku pakkomielle kuvata mun koiria aina kun ne nukkuu. Ne on niin maailman suloisimpia.

3. Apollossa pientä välipalaa. Yam!

4. Pressitilaisuuden ruoka ei ollut mun mieleen. Ellei lasketa tuota patonkia jota vedin sitten ihan huolella napaani. Vaalea leipä kun on niin älyttömän terveellistä..haha! 

3 kommenttia:

  1. Toi sun koira on niin lutunen!!! :3 + uskon et sä saat sen duunin (:

    VastaaPoista
  2. ai oliko illallinen pimeässä jutska Kokomossa??? :) Tuo Nina on kyl todella kaunis!!

    VastaaPoista
  3. http://thisismelovingyou.blogspot.fi/2013/03/elamma-sairauden-kanssa.html?showComment=1363983454480#c643852542725472529

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com