sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

It's crazy!


Lauantai oli ehdottomasti pahin päivä tämän tipattoman suhteen. Voin sanoa että iltapäivällä koitin vakuutella ystävääni tuhannella erinlaisella vaihtoehdolla miksi meidän tulisi dokaa. Onneksi ystäväni piti pintansa & me istuttiin iltaa 24 asti, mutta ilman alkoholia tässä kotosalla. Tehtiin juttuja tässä koneella ja katseltiin telkkaria. Aivan käsittämätöntä että olen ollut kokonaisen viikonlopun nyt selvinpäin. Tälläistä ei ole kyllä hetkeen taaskaan koettu, mutta että mulla energinen fiilis! Ihan uskomatonta että havahduin tänään siihen että imuroin kello 11. Mä inhoan imurointia ja sunnuntaita, mutta tänään kaikki on toisin. Rakastan tätä päivää ja tätä tipattomuutta! 


Mun oli pakko kirjoittaa tämä jopa kalenteriin että muistan tämän vielä kuukausienkin päästä. Päivä kahdeksan menossa!!!!!! 


Viikonloppu on mennyt kyllä todella mukavasti tyttöjen kanssa. Ollaan käyty neljästi päivässä ulkona ja nautittu aurinkoisista keleistä. Ei meidän lenkit mitään kovin pitkiä oo vieläkään, koska näillä raukoilla alkaa 15 minuutin kohdalla jäätymään tassut & London on kieltämättä hieman huvittavan näköinen kun kävelee kolmella tassulla. Meillä oli joskus sille semmoset tossut, mutta niiden laittamiseen meni julmetusti aikaa + ne ei pysynyt jalassa koskaan. Ne maksokin helvetti enemmän kuin mun talvikengät. Siellä ne nyt sitten jossain Keravan lenkkipoluilla on.. terve!


Benji Bananas on ihan loistava peli jonka löysin Play-kaupasta. Jos hiukankaan tykkäät pelailla puhelimella niin suosittelen tätä:)


Hauskaa sunnuntain jatkoa puput! 

22 kommenttia:

  1. Hyvä Niko ! Onko mahdollista että voisit joskus arpoa sun nimmarin ja kuvan ?:)ps mistä ostit tuon ihanan risti kaulakorun?:) XOXO ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pps.Miksi ei anna valita Google-tiliä käyttäjäksi kun julkaisee kommentin?:o

      Poista
    2. Ehkä joo tulevaisuudessa voidaan sellainen kisa laittaa käyntiin:) Ja toi koru on muistaakseni Ninjasta :)

      Poista
    3. Jee !;) Okei täytyy käydä kattomassa :) ps. voitko seura mua instagramissa?:D en haluais kokoajan tyrkyttää itteeni mut joo...:)

      Poista
  2. Vähän on kyllä itelläki tuskaa kierrellä bileissä selvinpäin ja vielä ku joutuu olee kuskina.. Tipaton vuosi ollu mut hyvän asian vuoksi :) tsemppiä sulle niko! :)

    VastaaPoista
  3. Kauan Niko meinaat olla selvinpäin? Tsemppiä!

    VastaaPoista
  4. Ootpa ahkerasti jaksanut olla selvinpäin :) Vielä vähän treeniä niin unohtuu alkomahooli kokonaa!

    VastaaPoista
  5. Täälläkin oltu reippaita aamusta asti ja niin ihanaa kun ei oo krapulaa!!

    VastaaPoista
  6. Tee Niko postaus mis esittelet mitä sovelluksia sul on puhelimes :) oot tehny sellasen joskus, mut olis kiva jos tekisit uuden, kun sillo sul oli samsung galaxy 2 ja nyt 3 . ;) Oot ihana!

    VastaaPoista
  7. ne ei pysynyt jalassa koskaan. Ne maksokin helvetti enemmän kuin mun talvikengät. Siellä ne nyt sitten jossain Keravan lenkkipoluilla on.. terve! - Päivän parhaat naurut ..
    Oikeesti mä oon sulle kateellinen.. Et kirjotat näin hyvin blogii :)) OOot ihana NIKO <3
    p.s päivän piristys niiku aina

    VastaaPoista
  8. Nikoooo ! täällä yks "ison" päätöksen edessä oleva nuori neiti pyytäisi jos haluaisit/voisit tehdä ihan erillisen postauksen sun tabletista :) mietin siis samsungin ja applen tablettejen välilä ja alkaa tulla kiire ): ps oot ihana pus♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok voin tehdä myöhemmin viikolla:) samsung on paras! En oikeen voi vertailla appleen,koska en oo koskaan niitä käyttänyt :D

      Poista
    2. Mut haluisin vaa tietäää sun mielipiteit tost samsungin :) mut kiitos jos teet !

      Poista
  9. ääää iteki aivan koukussa tuohon benji bananas peliin, niin paras :D

    VastaaPoista
  10. Johan on olkalaukkuhomolta saavutus olla yks vkl selvinpäin.Kas kun et muuta stokikseen myymään persettä sinne muiden homojen joukkoon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uu,kova angsti päällä :D ei vissiin viikko alkanut hirveen hyvin? :DD

      Poista
  11. Herranjumala toi sun käsiala! :o toi on ihan sairaan nätti ja siisti käsiala verrattuna siihen mitä on tottunut näkee pojilla ja miehillä :D! <3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com