tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kuulumisia!


Eilen oli Viidakon Tähtösten -pressipäivä ja saatiin lehdistön tavoin nähdä meidän ohjelman alkutunnus. Se on aika OMG. Joten jos siellä ruudun toisella puolella odotellaan 11.4 alkavaa sarjaa niin voin sanoa että eilisen pätkän jälkeen täällä nousi myöskin pienoinen odotus pintaan. Sarja näytti ihan superilta:)

Ja nyt saan myöskin puhua seuraavasta jutusta teille. Uutinen julkaistiin eilen täällä. Vielä kun tähtöset pyörii telkkarissa niin me lähdetään Ninan ja Katrin kanssa kuvaamaan jo toista ohjelmaa joka esitetään subin netissä koko kesän. Eli pari kuukautta ja me ollaan jossain päin maailmaa pienellä rantalomalla. Tuotanto ei oo kertonut meille vielä matkapaikkaa ja ihan hyvä vaan. Kunhan ei olla viidakossa niin mulle passaa kaikki! 

kuva: sub.fi 

Mulla on teille eiliseltä muutama kuva, mutta nyt mun pitää rientää keskustaan ja "illallinen pimeässä" -tapahtumaan jonka järjestää elämyslahjat.fi. 

Hauskaa tiistain jatkoa. Illalla varmaan blogissa toimintaa.. tai ehkä ei. Täällä on toooooodella väsynyt bloggaaja nyt joka toivoisi vaan pääsevänsä mahdollisimman pian pienille päiväunille tai mahdollisesti yöunille:) Huomenna taas vaikka ja mitä. Kaverin häät ja aamupäivällä parturi. Niin ja se tipatonkin meni eilen sitten nurin. Siitä on video tuossa alhalla jos siis jtn kiinnostaa katsoa miltä maistui ensimmäinen hörppy viiniä 16 päivän tauon jälkeen. Palaillaan, xoxo. 

10 kommenttia:

 1. Vooi niksu olet komea tuossa kuvassa. ♥

  VastaaPoista
 2. susta oli hyvä haastattelu iltiksen sivuil!:)

  VastaaPoista
 3. voi vitsit pääset taas lämpimään ja ruskettumaan! kateellinen täällä x) ps. ehkä teidät viedäänkin jonnekki antarktikselle ja ohjelman nimi on jäätikön tähtöset <3 hope not! :D

  VastaaPoista
 4. outo kysymys mut minne sun koirat menee siks aikaa jos lähdet sinne ulkomaille?:D

  VastaaPoista
 5. Jee Niko sä pääset ilmaselle rantalomalle! <3 Pidä hauskaa! <3 :D

  VastaaPoista
 6. ÄÄÄÄ en kestä! Hypin riemusta kun kuulin että susta tulee viidakon tähtönen, mutta että saan kattella sua vielä aurinkorannan tähtösissä?! Jeeeeeee en malta odottaa!! ♥♥

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanan komea Niko <3 Ootan Viidakon tähtösiä ja Aurinkorannan tähtösiä <3

  VastaaPoista
 8. Jee, Onnea!! Katoin viime vuonnaki sen aurinkorannan tähtöset ja oli todella hauska!! Huippua et sut valittaan siihen nyt tänä vuonna! Ja meinasitko hakea julkkis BB-hen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei hae julkkis bb koska muissa jutuissa mukana (:

   Poista
 9. näin sut tänää junassa! piristi muuten niiiiiiiiiiin paskaa päivää :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com