keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Myöhäinen aamupala


Nyt kun olen ollut tipattomalla yksitoista kokonaista päivää niin myös ruokavalio on hieman mennyt uusiksi. Roskaruokaa ei juurikaan ole tullut syötyä (..yhtenä iltana me vahingossa ajettiin mäkkärin autokaistalle, koska hesburger on edelleen boikotissa,lue juttu täältä). Viimeinen niitti oli se että kyseisen myymälän työntekijä tuli kirjoittelemaan mun blogiin, mutta itse palautteeseen mulle ei koskaan vastattu jonka tein heidän nettisivuillaan. Mulla meni niin fiilis koko yritykseen totaallisesti. Suck! 


Sen jälkeen kun Lidleihin on tullut paistopisteet niin mä oon liputtanut noiden kinkkujuusto croisanttien perään. Ne vaan on parasta mitä tiedän + puolet halvemia kuin K/S-ketjujen. Kandee koklaa! 

Hieman tonnikalaa, raejuustoa, karjalanpiirakka ja siivu juustoa. Ihan täydellinen "myöhäinen aamupala" ihmiselle joka ei koskaan syö aamupalaa vaikka se on vuorokauden tärkein ateria.  Huomasin yks päivä että olin 26 tuntia syömättä (en väitä että terveellistä), mutta oon siis tässä tipattoman lomassa myöskin onnistunut pudottamaan muutaman kilon painoani. Jes. 


Tytöt sai kanssa yhdet karjalanpiirakat ja nyt ne ottaa pienet ruokalevot jonka jälkeen lähdetään hieman ulkoilemaan. Kieltämättä täällä maistuis unet itsellekkin. Nyt on koneella hoidettu kaikki asiat ja on aika heittää läppäri kiinni :) Ihanaa päivän jatkoa. xoxo 

16 kommenttia:

 1. koiralle ei kuulu syöttää karjalanpiirakoita idiootti!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tietääkseni useassa koiranruoassa käytetään samoja aineita kuin karjalanpiirakoissa (riisi, vehnä, mitänäitänyton) joten tuskin nyt mitään ihan kauheeta tapahtuu jos niitä koirat joskus saa. kunhan ei mitään överiä voinökärettä ole siinä päällä enkä usko että Niko sellaista koirilleen syöttäiskään.

   Poista
  2. meillä on ollu koiria 10 vuotta ja ollaan kyllä annettu karjalanpiirakoita yms. toki rajotetusti eikä mitään haittaa ole ! (:

   Poista
 2. Mä ostin JUST tänään ekaa kertaa tommosen croisantin, ja ihmettelin miten hitossa se on niin hyvää! Suosittelen myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YAM! Ne on petollisen hyviä :D ..joskus jopa oon miettinyt voisko noilla pelkästään elää:D

   Poista
 3. Lidlin kinkkujuusto croissant on niin rakkautta! <3

  VastaaPoista
 4. Oi vitsi ! Ne kinkku-juusto croisantit <3 niit ei voita mikää! :D

  VastaaPoista
 5. onko toi croisantti sellasta et sielä sisällä on semmonen paha kinkun palanen vaan? koska tääl missä mä asun nii lidleis on sellasii :o

  VastaaPoista
 6. (oletan toisen kysyneen "näitkö kuka toi on?", sillä molemmat katsovat pöytäämme). < Kaikki ei pyöri sun ympärillä, eikä kaikki todellakaan tiedä kuka sä olet. Jos he katsoivat pöytääsi, niin miksi automaattisesti oletat että myyjät puhuivat sinusta ja miettineet että omg, näitkö kuka toi oli..? Herää jo :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olitko itse tapahtuman aikaan kyseisessä mestassa? Enköhän mä viiden vuoden kokemuksella osaa sanoa milloin ihminen katsoo mua, koska tunnisti minut? Kaiken ei tarvi pyöriäkkään mun ympärillä, mutta pikaruokaravintolassa pitää saada ruoka alle 20 minuutissa. Jatketaan toki keskustelua vaikka facebookin inboxissa lisää niin että sinun kasvosikin näkyvät. Ok? :)

   Poista
 7. Ihanat on noi sun koiruudet,
  niin nauttivat elämästä=)

  VastaaPoista
 8. Oi tekis mieli pussata tietokoneen näyttöä, kun on niin söpöt koirat! :DD haha

  VastaaPoista
 9. onneton määrä tota raejuustoa(?) :DDD

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com