sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Myynnissä puhelin!


Surullista on se että tein puhelimesta jo yhdet kaupat, odotin ostajan sähköpostia viikon ja kaupat sitten lopulta peruttiin sillä ne muodostuivat jotenkin äärettömän monimutkaisiksi (en ymmärrä miksi?). Rahat tilille,tuote postiin ja haet sen. Simppeliä?

Seuraavaksi tästä oltiin eräältä taholta kamalan kiinnostuneita usean kuukauden ajan, kunnes sanoin että tuote on hänen, mutta "mulla ei ole rahaa,en tarvi tätä sittenkään". Perkele! 

Josko tälle nyt saatais hyvä koti, mahdollisimman nopeasti, vaivattomasti ja heti viikolla. Ok? 


Sinä saat uudenveroisen Samsung Galaxy S 2 - älypuhelimen. Jossa ei ole naarmuja, kiitos ihanien nahkaisten kuorien jotka ovat äärettömän kätevät ja olivat itselläni käytössä koko sen ajan kun pidin puhelinta. Se on ollut käytössä noin 6 kk. Puhelin myyntipakkauksessa, laturin, kuulokkeet, yhteensä neljät kuoret sisältyvät pakettiin. 

Puhelimen tiedot / toiminnot ja muut voit lukea Samsungin nettisivuilta tästä.
Hintoja voit vertailla puolestasi tästä (uutena puhelin maksaa 369€ halvimmillaan). 

Paras puhelin koskaan! Itselläni ei sille nyt vain ole käyttöä, koska olen siirtynyt toiseen malliin. En pidä tästä nyt mitään huutokauppaa sillä en jaksa niitä feikkihuutoja ym. Eli jos sä olet kiinnostunut puhelimesta niin laita sähköpostia osoitteeseen: nikojuhanisaarinen@gmail.com 

Laita sähköpostiin tarjous mitä olet valmis maksamaan puhelimesta. Paras tarjous "voittaa" ja toivon että tää puhelin lähtisi mahdollisesti jo huomenna, maanantaina postiin. Alle 100 euroa älä siitä tarjoa, koska se on kipuraja eli pyöritään tuossa lähempänä 200 euroa. Jos siitä nyt tulee vain yksi tarjous niin sitten se lähtee sillä. En tosiaan jaksa pitää puhelinta kaapissa pölyttymässä, se kuitenkin maksoi minulle itselleni yli 500 euroa aikoinaan. Eli turhan kallis koristeeksi.

Eli sä voit noutaa tuotteen suoraan multa täältä Helsingistä tai sitten mä postitan sen sulle. Ilmotan tänne blogiin heti kun tuote on myyty ja että millä hinnalle se lähti. Eli laittakaa nopee tarjouksia tulemaan, koska se voi olla 5 minuuttia kun tää saa toivon mukaan vihdoinkin ostajan:)  Ja jos on jtn kysymyksiä mitä haluat varmistaa ennen ostoa niin samaan osoitteeseen nekin viestit eli nikojuhanisaarinen@gmail.com 

EDIT: Puhelimesta tuli muutamia tarjouksia sähköpostiin ja suurin niistä oli 200euroa. Lisäksi tässä tapauksessa ei tarvittu postituksia ym. Lisäksi kaupat oltiin valmiita tekeen heti. Mä kun inhoan ylikaiken sitä että asioista tehdään vaikeampia mitä ne todellisuudessa ovat :) Kiitos mielenkiinnosta! 

21 kommenttia:

  1. Harmi että ei oo menny kaupaks, tuo on kuitenki tosi hyvä puhelin!
    itellä o samallainen :)
    http://bewhatyou.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkään kanssa hurjasti :) mun mielestä muotoilu on kivempi kuin tuossa nykyisessä kolmosessa joka on mulla käytössä :)

      Poista
    2. Meinaatko hankkia samsung galaxy s4 sit ku se tulee myyntiin

      Poista
    3. No en tiedä,en oo vielä siihen aiheeseen perehtynyt että mitä tuo puhelin tarjoaa / milloin tulee myyntiin ym :)

      Poista
    4. On kyllä hyvä puhelin! Itseltä löytyy samanlainen :).. Ostakaa siis ihmeessä jos ootte kiinnostuneita ;)

      Poista
    5. Itselläni on galaxy note ja haluaisin vaihtaa

      Poista
  2. Hitsi kun juuri sain tollasen samanlaisen tädiltä kun se osti kolmosen!
    Toivottavasti nyt onnistaisi ja se menisi kaupaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan,koska mä en jaksa tätä puhelinta enää :D Joko se menee kaupaksi tai mä heitän sen kallioilta alas! :Dhaha. Ootko tykännyt tästä puhelimesta? Jos siis joku empii siellä ruutujen toisella puolella niin ois kiva kuulla myös teidän mielipiteitä joilla on tää puhelin käytössä :) Jos jengi luulee että mä kehun tätä vaan siksi että saan myytyä sen :D

      Poista
    2. Oon tykänny puhelimesta, on ollu hyvä. Edellinen sammuili koko ajan mut tää on ollu ihan toimiva. Hyvin toimii ja kaikkia kivoja sovelluksia saa ladattua :D
      Ainoo miinus on akunkesto, mut se ny taitaa kaikissa älypuhelimissa olla huono :D Suosittelen!

      Poista
  3. tuo on tosi hyvä puhelin! mutta itse en vielä ostaisi.. liian kallis puhelin mun makuun :) itekki tykkään näistä samsungeista.

    VastaaPoista
  4. Mulla sama puhelin, ja ihan huippu. Olen tykännyt tosi paljon. Et kehu suotta. Ostaisin heti tuon tytölleni, kun kumpikin tyttö tarvitsee uutta puhelinta. Ja tässä säästäisi kun saisi halvemmalla toiselle kuin uutena molemmat puhelimet. Mutta tää ainainen sairastelu syö rahaa törkeästi, niin en varmaan kerkiä tähän tarjous kilpaan valitettavasti mukaan.

    VastaaPoista
  5. Itelläki ollu joulusta asti tuo 2S käytössä ja oon tykänny tosi paljo! ja en halunnu kolmosta just sen muotoilun takia ku tuo 2 minusta kivemman mallinen :D Toiminnot on hyviä ja helppo käyttää!

    VastaaPoista
  6. Mistä toi musta suojakuori on, mihin saa noita korttejakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista mistä kaupasta se on ostettu, jostai Gigantista varmana.. en mene vannomaan:)

      Poista
  7. oooo!!! toi ois kyl niii ihana kännykkä!! voisinkoha ostaa :/ hmm... oiskoha mulla sen verran rahaa...

    tahtoo tahtooo!!!

    VastaaPoista
  8. Minulla hajosi juuri puhelin, tarvitsisin uuden. Jos olisi rahaa, heti ostaisin tuon !! ;)

    VastaaPoista
  9. Harmi ku ostin juur itelleni uuden kännyn :D Toivottavasti menee kaupaks (:

    VastaaPoista
  10. Oisko mahdollista mitenkään ostaa pelkästään noita kuoria? Ittellä jo tuo sama puhelin valkosena ja kuoret tulis tarpeeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hudomi-nettikaupasta saa todella edullisesti ja nopeasti millaset haluaa. Suosittelen..

      Poista
    2. Okei, täytyyki käydä kattomassa :)

      Poista
  11. Ootko mistä ostanu nuo kuoret, joihi voi laittaa pankkikortit yms? (:

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com