lauantai 16. maaliskuuta 2013

Nyt kävi niin että..


Ihan hetki sitten pohdin "Ollakko vaiko eikö?" -postauksessa että lähdenkö tänään tupareihin ja päätän tipattomani nyt 14 päivän jälkeen. Kieltämättä olin jo avaamassa siideriä sillä sain niin kamalia kommentteja tuolla facebookin puolella ja mietin mielessäni että oispa ihana nollata tää fiilis. 


Tämän kommentin lukiessani mun verenpaine heitti ympyrää. Normaalisti olisin jo humalassa, mutta nyt mä päätin että ihan vaan sen takia että siellä koneiden sillä puolella on satoja tyyppejä jotka ei usko mun tipattomuuteen ja itsehillintään. Jään kotiin, olen selvinpäin ja nautin tästä fiiliksestä.

Toisinaan teistä munattomista anonyymeistä on äärettömän paljon hyötyä. Tässä tapauksessa ei nyt mennyt ihan kirjoittajan toiveiden mukaan, mutta kiitos tästä. Ilman sinun dissausta ois jo spotify soimassa, suoristusrauta kuumenemassa ja siideri kädessä. 

Lisäksi joidenkin mielestä olen tehnyt tästä tipattomuudesta "hirveen ison haloon" ja se varmana pitää paikkaansa, mutta se on myös teitä lukijoita ihan kamalasti kiinnostanut (minähän siis olen tämän sivun ylläpitäjä ja näen siis kävijätilastot kunkin kirjoituksen kohdalta). Jatkossa jos mun blogin sisältö ei miellytä niin vaihdatte blogia. Blogilista.fi on oiva osoite, siellä on tuhat blogia joita voitte alkaa seuraamaan :) 

Kiitos ja näkemiin! 

47 kommenttia:

  1. Hyvä valinta ! (: tsemppiä~ ♥

    VastaaPoista
  2. Hieno valinta! Oot kyllä mahtava <3 pus!
    Itelläkin on koti-ilta tiedossa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen :) nautihan illasta, meitsi nakkaa koirat nyt pantoihin ja lähtee ottamaan happea tuonne metsään.. :) Pitää laskea sataan, koska kieltämättä tässä oltiin jo siinä pisteessä että painoin blogin pois verkosta :D

      Poista
    2. Ei Niko mitään blogia pois :O

      Anna niitten jotka aukoo päätään niin jäädä omaan arvoonsa.

      sulla kuitenki paljon ihmisiä jotka tykkää susta. <3
      niitä voi olla jopa enemmänkin kuin niitä jotka aukoo päätään sulle.. :)

      Mulle ainanki sun blogis on aina piristys <3 :)

      ole vaan oma ihana itsesi <3

      Poista
  3. Niko, nyt pidät vielä sen 2 viikkoa korkin kiinni. Näytät nyt noille luusereille että pystyt siihen :) Oot ihana!

    VastaaPoista
  4. Hyvä Niko! (: Tsemppiä sulle =) Ilman viinaakin voi olla hauskaa!

    VastaaPoista
  5. Hyvä Niko <3
    Itekki alotan uudestaan tipattoman... Eilen meni överiks :-D

    hyvää illanjatkoa Niksu <3

    VastaaPoista
  6. Oi että Niko! äää siis tosi hienoa miten sua ei tollaset kommentit lannista kokonaan ja toi on tosi hyvä juttu miten sä oot jo omien sanojen mukaan ylittäny ittes tällä 2viikolla. Miks ihmiset käyttää aikaasa vaan toisten haukkumiseen?! en ymmärrä.. mutta sulla menee hienosti kaikki ei vaan sitä tajua! ;)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siks ne käyttää aikansa haukkumiseenku niitä niin v...ttaa ku niko uskaltaa olla oma ittensä. Mä pidän nikosta ja sen tyylistä olla oma itsensä. ♥

      -kisulit3-

      Poista
  7. Hyvä ett tipaton jatkuu tseppiä sulle ;)

    VastaaPoista
  8. Hyvä Niko! Oon ylpee susta!! :) Oot huipppu ♥

    VastaaPoista
  9. Hyvä Nipsu, sä oot loistava!!!! Jätä omaan arvoonsa nuo yksinkertaiset anonyymikirjoittelijat. Tässä tapauksessa kyllä tuo mulkku antoi sulle tsemppiä, jatkaa tipatonta:))))

    VastaaPoista
  10. Oon ilonen sun puolesta ettet vaan antanu mennä ja lähtenyt niihi tupareihi! Jos jossain vaiheessa iltaa alkaa vähän masentaa ettet lähtenyt sinne ni ajattele vaa ettet kärsi huome pahastaolosta ja päänsärystä! :D Jaksamisia sille tipattomalle!! :) <3

    VastaaPoista
  11. Älä lannistu ikävistä kommenteista. Tee niinkuin itsestäsi tuntuu parhaalta.

    VastaaPoista
  12. Sun elämä, sun päätökset. <3

    VastaaPoista
  13. Mahtavaa! Oot mun idoli suorastaan :-)

    VastaaPoista
  14. Hyvä Niko! Kivaa selvää lauantai-iltaa! :)

    VastaaPoista
  15. Jään kotiin, olen selvinpäin ja nautin tästä fiiliksestä. Hienoa! <3

    VastaaPoista
  16. Hirveitä kommentteja laittaa noista anonyymeistä :ss eihän se oo niiltä pois mitä sä teet omalla elämälläs. Mut oli jokatapauksessa hyvä valinta tää tipattoman jatkaminen, hyvä Niko :) ♥

    VastaaPoista
  17. Hyvä Niko! Sä jos kuka pystyt tuohon, jos tahtoa riittää. :) <3

    VastaaPoista
  18. Hajoilin kommenteille ku jengi moralisoi olan takaa :D huhhuh... Oot paras;D

    VastaaPoista
  19. Hahahahaaaa, siitäs saivat anonyymit paskiaiset! :'----DDDD Hyvä että näytit niille närhen munat ja olet selvinpäin, sielläpähän sitten syövät sanojaan. :D Tsemppiä, oot ihana! ♥ :)

    im-not-bulletproof.blogspot.fi

    VastaaPoista
  20. Hyvin valitsit!! En olis kyllä uskonut :--) muistakkin sit todistaa että olit kotona!

    VastaaPoista
  21. Hyvä sie! :) mut oikeesti, älä mee muitten pillien mukaa, juo jos tekee mieli ja antaa ihmisten puhuu! :) voin kuvitella millaset paskamyrskyn anot alottaa ku ekan kerran vedät lärvit tän tipattoman jälkee! :D huhhu. Älä välitä muista, oot ihana!:)

    Enkä jaksa kirjautuu bloggerii joten anona mennää :D

    -emmicc

    VastaaPoista
  22. Moi Niko ! Olen "aikuinen", 41-vuotias, akateemisesti koulutettu daami ja kuten ymmärrät, ennakkoasenteeni bb-julkkiksiin on ollut hivenen, no....asenteellinen. Jotenkin osuin (varmaan jonkin otsikon jälkeen) tänne blogiisi, jäin satunnaisesti seurailemaan ja voin ilokseni todeta, että olen ollut täysin väärässä suhteesi. Olet oikeasti verbaalisesti lahjakas, huumorintajuinen, terveen itseironinen ja erittäin viihdyttävä henkilö. Blogisi on aidosti mukavaa ja vaihtelevaa luettavaa ja toisin kuin monilla "wanna-be" -yrittelijän aluilla, siinä on sisältöäkin. Jatka ihmeessä valitsemallasi tiellä! Ja mitä tulee näihin, jotka haluavat vain yllyttämisen takia saada lopettamaan tipattoman niin...no, tiedät miten luusereiden kanssa kannattaa toimia :) Tosi hyvää jatkoa ja aurinkoista kevättä Sulle ja ihanille koirille !

    VastaaPoista
  23. Hyvä Niko! Kun tipaton loppuu niin jatka kohtuukäyttö-linjalla...

    VastaaPoista
  24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  25. Hyvä niko et päätit jatkaa! Mut kerranhan me vaan eletään täällä joten tee mitä ite haluut!! :) ja älä välitä tollasista paskiaisista jotka on vielä NIIN säälittäviä että kirjottavat anona noi typerimmät kommentit ever -.-
    Oot ihuna <3:)

    http://wildones-marzuu.blogspot.fi/
    jos kiinnostaa niin tossa toi mun blogi,käu kurkkaa! :)

    VastaaPoista
  26. Hyvä päätös, etköhän ole tarpeeksi ehtinyt bilettää ja dokata että nyt on olis aika vaan nauttia selvänä olosta, kroppa ja mieli tykkää. Kyllä sitä ehtii juhlia ja bilettää yllin kyllin..

    VastaaPoista
  27. Hyvä päätös, se on kummiski 2 viikkoa jo kova saavutus, jos tavallisesti dokailee suhtkoot useasti. Jatka vain samaan malliin. Kunhan vain muistaa kohtuus kaikessa.

    Ite oon suhtkoot raitis, mutta on se mukava välillä korkata ja nollata hieman tilannetta. Onneksi se on välillä, eika useasti. Eikait kukaan ihminen jaksaisi mitään hemmetin juoppolallia kahtella/kuunnella. En minä ainakaan! Se ois mun elämäni virhe jos kosauttaisin tyyliin parisuhteen alkoholin takia.

    VastaaPoista
  28. Ainahan bileisiin voi mennä ja olla juomatta. Siinähän sitä itsekuria vasta testataan. On yllättävän hauskaa katsoa toisten toilailua ja olla itse selvä. Ja tietysti muistetella kaikesta jälkeenpäin, koska muistaa. ;) :D

    VastaaPoista
  29. EI MUUTA KUN PERSEET OLALLE JA HEITTELEEN BAARIIN VIINIPULLOJA
    SENHÄN SÄ HOMOPETTERI OSAA, ET MUUTA
    JA MAKSA SAATANA VELKAS PRKLE

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sulle tuli nyt parempi mieli, kun pääsit laittamaan tämmöisen kommentin tänne?!

      Poista
    2. XDDDDDDDDDDDDDDD näiden ihmisten täytyy oikeesti olla jotenki vajaita jotka tulee kommentoimaan jotain tollasta :D

      Poista
    3. tommonen ihminen ees velkoja tarvi takaisin...

      Poista
    4. aika säälittävää tääl tulla aukoo päätä yms. no hei minkä voi jos ei oo pokkaa mennä päin naamaa haukkuu (:

      Poista
  30. oiii hyvä niko!! oon niiiin ylpee susta:) ihanaa koti-iltaa sinne, ooot ihana, pus♥ ja jatka samaan malliin! sää onnistut siinä:)

    VastaaPoista
  31. ihan mahtavaa, oon susta ylpee! :) ♥

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com