tiistai 16. huhtikuuta 2013

HEI MÄ OON TÄÄLLÄ!



Oon taas hieman herätellyt mun twitteriä eloon. Eli jos et vielä oo seuraajissa niin klikkaappa itsesi mestoille. Tulevana torstaina mm. 21.00 alkavan Viidakon Tähtösten aikana mut tehtävä on jakaa kuolemattomia lausahduksia myös twitterin puolella. #viidakontähtöset 


Instagramin puolella jaan niinkin mielenkiintoisia kuvia vaikka sitten just mun pillereistä. Älkää huolestuko, mulla ei ole mitään lääkitystä vielä määrätty (mitä mä muuten ihmettelen ihan suunnattomasti) vaan kyse oli vitamiineista. "Joo..niimpä.." 


Sitten mulla on fetissi kuvata mun ruokia. Joku voi ihmetellä miten näitä kuvia kuitenkin ilmestyy niin harvoin? No kerrottakoon että vaikka kello on nyt noin 15.30 en ole laittanut mitään suuhuni tänään. Paitsi palan suklaata ja mielettömän määrän kahvia. Hieman heikottaa, mutta kelasin nappaa jotain pientä syötävää matkalla duuniin:) 


Sitten siellä on näitä "hei kuvaan itseäni" -otoksia aika usein. Huomaatteko muuten ton törkeen siistin sormuksen mun sormessa? Mä oon aina miettinyt että miten ihmiset pystyy pitämään semmosia sormuksia mihin menee vaikka just se kaksi sormea, mutta nyt muutaman päivän tota perässä kantaneena voin todeta että se on oikeesti aika helppoa :) (sormus: glitter). 

45 kommenttia:

  1. onkos toi sormus sellane mihin menee kaks sormee?

    VastaaPoista
  2. Instagramiin on just kiva lisätä kaikkia ihan turhia kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :D ei niitä aina jaksa faceen heittää niin sitten laitan ne melkein aina suosiolla vaan instaan:)

      Poista
  3. sä oot glitteris duunis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te varmana tulette kuulemaan työpaikkani jossain vaiheessa (:

      Poista
  4. Oletko syntynyt kakkosesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka vitun tyhmiä ihminen voi kysyä :DDDDD

      Poista
    2. Mistä niitä hihhuleita oikein tulee??

      Poista
  5. Niko! Olit joskus 17 tammikuuta 2013 seiskanbileristeilyllä. Mä näin sut siel taxfreessä :D oli ihan tosi mahtavaa!
    En viittiny tulla morjestamaa ku oli paljo porukkaa! Mutta jonkun naisen kanssa sä siellä kaljaa ostelit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä toi ";)" -hymiö tossa oikeen tarkottaa? :D Ellet tiedä jo, Niko kattelee miehiä.

      Poista
    2. Kyllähän minä sen tiedän. Tulipas niin hyvä mieli kun muistui tuo asia mieleen.

      Poista
    3. Älä nyt ota kaikkee noin vakavasti? :o En vaan ymmärrä, miks pitää laittaa vinkkaushymiö, jos puhe on naisista JA Nikosta. Mut joo, en jaksa väitellä, mo.

      Poista
  6. Nikoo voitko tehä jonku kysymys postauksen? Silleen et me lukijat saatais kysyy ja sit sä teet postauksen kysymyksist ja sun vastauksista ;) -e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ois hei ihan mahtavaa, kannatetaan! :D Mulla olis Nikolle ainakin vaikka mitä kysymyksiä.

      Poista
    2. semmonen pitäis olla tulossa jo missä on vastaukset kysynyksiin. Missä se viipyy? :)

      Poista
    3. Nikolla on kuitenkin töitä ja koirat ja kaikkee tän blogin lisäks, että ei voi sitä heti päivittää, kun ihmiset haluu. Eiköhän semmonen oo kuitenkin lähiaikoina tulossa ;) PUSUI NIKO!

      Poista
  7. niko oon kysyny jo monta kertaa mut et koskaan vastaa :( niin mistä oot ostanut sun kuoret tohon tabiin kun ite löydän vaan kaupoista mustii ja valkosii o;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Nipsu kaikille ehi vastaamaan, jos et oo huomannu - täällä on vaik kui paljo lukijoita! :D Esimerkiks nettikaupoista löytyy hyviä kuoria. En sit tiiä, mistä Niko on ne ostanu. :)

      Poista
    2. Moi! Noi kuoret on ostettu tuolta Verkkokaupan myymälästä :)

      Poista
  8. minä päivinä ja monelta niitä viidakon tähtösiä oikeen tulee tveestä?
    ja must oot ihan paras niist tyypeistä!!! :D

    VastaaPoista
  9. tykkäsitkö minnasta siellä viidakon tähtösissä? oliko samallaine ku siinä marjo ja tytöt ohjelmassa? btw ihanaa et oot taas telkkarissa xx<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muaki kiinnostas tietää (: Joo, ihanaa kyl et Nikoo näkee taas.

      Poista
    2. Minna oli erinlainen viidakossa:) Minna on mun ystävä ja tykkään hänestä hurjasti!

      Poista
  10. Terveiset isoisältäni, joka on sotaveteraani ja jonka veljet menehtyivät Venäjällä, eikä vieläkään tiedetä missä heidän ruumiinsa ovat:

    "Toivottavasti tuo nulikka on rintamalla etunenässä puolustamassa itseään leikkipyssyllä, kun panssarit vyöryy vastaan. Ja pakkasta se -35, kengät rikki, ei hanskoja...Ja leikkiluoteihinhan se veljienkin henki meni"

    Minua ihan oikeasti loukkasi tuo sinun mielipiteesi, ukkiani loukkasi vielä enemmän. Todennäköisesti sinä et välitä siitä paskan vertaa, mutta voisit silti hieman miettiä miten ihmiset siellä ovat taistelleet sen edestä, että sinä saisit kännätä ja juhlia itsenäisessä Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Niko kommentoisi tätä. Ei ole ihan sama mitä suustaan päästää.

      Poista
    2. Siis anteeks, voitteko valottaa, et jos multa on menny jotain ohi, et mitä Niko on sanonu loukkaavasti? :o Mä haluun kans tietää.

      Poista
    3. Koska tää aihe nyt on puhuttanut viikon verran suomalaisia niin voin tehdä aiheesta oman postauksen :)

      Poista
    4. Kiitos, Niko (: En usko et täs on kuitenkaa mistää ns. pahasta kyse :3 Oot ihana!

      Poista
    5. Se on kans fakta, et toisten sanomiset otetaan niiin vakavasti että huhhuh :) En kans usko et mstn vakavasta kyse. Ja kaikilla on sananvapaus eikä sanomisiaan tarvi kellekkä selitellä ;)

      Poista
    6. Jep. Eiköhän kaikille oo jo tullu selväks, et Niko on sanavalmis - ja musta se on hyvä niin, ihana näitä Nipsun juttui tääl lukee, ku ei oo mikää "hiljanen hissukka". :D

      Poista
  11. haha instan tarkotus on laittaa päättömiä kuvia sinne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :DD Ja Nikon kuvat on parhaita, jos ne on ees puoliks yhtä kivoi ku tääl blogis c: Niko oot mahtava!

      Poista
  12. Nipsu sä oot ihana! c: Näyttää ihanilta aina noi sun ruokas, ja toi sormus on ihan tosi mahtava! :o Mäki tahtoo tollasen, pitäs ehkä vierailla Glitterissä. Oot muutenki tosi sulone tos kuvas, mis sul on toi muki ja sormus. Pusui sulle ja koirille! :33 Ja hei älä välitä noista dissaajista. Oot aina vastannu niihin tosi hyvin && hauskasti, jatka samaan malliin. :D En jaksa oottaa huomista iltaa, ku sut näkee taas TVssä.

    VastaaPoista
  13. Sä oot tosi kiva :3 Oon nimittäin 39 asteen kuumeessa, päätä jomottaa ihan mukavasti, ni ku tulin lukemaan sun uuden postauksen ja kattoo kuvas, piristyin ku ihmeen kaupalla. :o Kiitos, pusui! :3

    VastaaPoista
  14. Niko, etsä asu Maunulan suunnil?

    VastaaPoista
  15. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  16. voi mä meinasin kerran ostaa ton sormuksen mut just tajusin et en näköjää ostanu? tyhmä minä, pitää äkkiä ostaa :D :)

    VastaaPoista
  17. Milloin on sun synttärit, niko?

    VastaaPoista
  18. Kiitos niko kaikesta siitä itse varmuudesta joka susta hehkuu! tää kuulostaa varmaan aika kliseiseltä mutta sä oot auttanu mua löytämään oman itteni ja tulemaan ulos kaapista :) ja älyämään että jos joku ei hyväksy mua semmosena kun oon niin sitten se on vaan niiltä pois! Sun blogis on aivan ihana muutenkii muistutat mua ihan sikana mun edesmenneestä enosta :) Mutta kiitos kaikesta vaikka et ookaa niin sanotusti tehnykkään mua varten mtiään mutta pidä lippu korkeella jatkossakii!!

    VastaaPoista
  19. ootkos sä nelosella töissä ku nelonenmedia kuppi käes? :D

    VastaaPoista
  20. hahaa mä oon ihan samanlainen ton ruokien kuvaamis jutun suhteen XD mun äitiki jopa huokailee kun otan joka helvetin ruuasta kuvan, ihan jostain räkäsestä leivästäki, minkä oon tehny (no ei nyt ihan).. mut luuri on täynnä ruokien kuvia ja tietenki oman pärstän kuvia ;) (röökillä esim otan itestäni aina joku 20 kuvaa, ja huomaanki et koko rööki on melkee palanu.. hups)

    ps. oot ihana !

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com