lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kiva ilta!


Itseasiassa olen todella tyytyväinen kun eilen ruokailun jälkeen muut päätti lähteä baariin, niin mä päätin skipata & tulla kotiin nukkumaan :) Lauantaisin on jotenkin äärettömän kivaa herätä ilman krapulaa. Vielä jos tämänkin päivän pysyisi raittiina niin kylläpäs keho kiittäisi huomenna. Tuleva viikko on sen verran hektinen että voisin kokeilla keräillä voimia tuleviin koitoksiin. Mitään en kuitenkaan lähde vielä allekirjoittamaan! 


Eilen hieman herkuteltiin ja tehtiin aivan taivaallista ruokaa. Uuniperunoiden ja kanan annettiin olla uunissa liki 1,5 tuntia ja ne suorastaan suli sun suuhun. Yam! Yam! 

Eilen kävin tulevalla duunipaikallani jossa näin tulevat työkaverit ja meillä oli pieni palaveri. Jengi vaikutti ihan huikeilta ja odotankin tulevia vuoroja innolla. Mulle tarjottiin muutamia vuoroja tuleville viikoille ja päätin ottaa ne kaikki että pääsen oikeasti rytmiin ja opin kaiken tarpeellisen nopealla sykkeellä :) 

Ihanaa lauantaita kaikille. XOXO 

12 kommenttia:

 1. Nyt vaan Adamin pyllyä nuuhkimaan, josko sieltä olisi Saulin haju jo haihtunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten lehtihyllyissä olevassa seiskassa sanonkin: Ottaisin mielummin putkimiehen Mäntsälästä kuin Adamin.

   Ei pahalla, mutta muhun ei oikeen iske glam-rokkarit vai mikä hän ikinä onkaan. Lisäksi toivoisin että mun poikaystävä ei käyttäisi luomiväriä. Kiitos, mutta ei kiitos :)

   Poista
  2. No tuskin Adamkaan huolisi sinua! :)

   Poista
  3. Juu tuskimpa ja voidaanhan me leikkiä tätä ajatusleikkiä vaikka kaikkien maapallon miesten kohdalla, mutta mä en oikeen tiedä johtaako se mihinkään? :)

   Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Mitä laitoit tuohon ruokaan? Näyttää tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Tuleeks sun nikon grilliä enään?:)

  VastaaPoista
 4. Aika jännä ku oon nyt kahtena yönä peräkkäin nähny unta susta, ja kerran tällä viikolla aiemminki :D..
  Pidähän kiva viikonloppu ::)

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Oisko Jari Sillanpää sopiva

  VastaaPoista
 7. Alkoholittomat viikonloput on niin mukavia, alkanu itekki vähentää juomista. Saa enemmän aikaan viikonloppuna ja ei ole seuraava viikko yhtä krapulasta selviytymistä.

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com