maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kuulumisia!


Jes! Ensimmäinen duunipäivä on pulkassa ja 05.50 heränneenä voin sanoa että tää poika meinaa nyt heittää itsensä vatsalleen tohon sängylle ja nukkua pienet päiväunet. Illalla sitten mun on pakko ottaa niskasta kiinni itseäni ja alettava siivoilemaan. Duunivuoroja on nyt kolme viikossa & niinä päivinä kun en ole duunissa niin olen buukannut haastatteluita / kuvauksia. Viidakon Tähtöset alkaa tällä viikolla ja se tietenkin näkyy nyt kalenterissa & johonkin väliin pitäisi myös mahduttaa tää blogi. Nyt on sellainen juttu että mä totuttelen ja kun oon ihmistyyppinä sellainen että tykkään olla menossa 24/7 niin tuskimpa tää kamalaa tuskaa tulee tuottamaan. Nova, YleX ja SuomiPop on nyt listalla, mutta tiedottelen päivämääriä aina siinä järjestyksessä kun ne tulee (oletan tietenkin että haluatte kuulla mua radiosta) lol. 

INSTAGRAM - nikosaarinen

Eilen se lykkäsi sitten lumenkin taas tänne pk-seudulle ja ilmeisesti muuallekkin Suomeen? Aluksi hieman nousi karvat pystyyn, mutta illalla kauppaan käppäillessä tajusin että onhan toi lumi niin ihanaa että ei auta valittaa (vaikka mennäänkin jo huhtikuussa). Jotku ihmiset ei ole koskaan nähneet lunta ja me ollaan aika etuoikeutettuja että meillä on 4 vuodenaikaa (jos niistä ei nyt yksi jää pois..). 

Mä tietenkin kannoin lauantaina kameraa laukussani ja kun meinasin alkaa kuvailemaan niin huomasin että muistikortti oli jäänyt koneelle. Great! Mä ryhdistäydyn, lupaan.

Ps. Oli ihanaa kun tänään ensimmäinen asiakkaani ilmottautui lukijaksi ja kehui blogiani. Ootte mahtavia! Ja ok, tuottaahan se pientä tuskaa että blogia kehutaan ja mitä tekee Saarinen? Tekee vuosisadan paskimman postauksen, koska sillä on ääretön kiire nukkumaan! Öitä. 


13 kommenttia:

  1. Joo lunta tuli Tampereella ja Lahdessakin. Voisin kyllä ottaa ne sulakelit mielelläni toisaalta. Toi pikkunen ei suostu tekeen tarpeitaan ulos ku on lunta.
    Innolla ootellaan päivämääriä, millon siut kuuulee radiosta, pakkohan sun haastattelut on kuunnella, hih
    Mahtista vikonalkua sinnnnne! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ekana on vuorossa Nova ja se on nyt torstaina (11.4) klo 08.15! :) Oi että tää teidän/sun pikkuinen oli suloinen! Haastattelen sua aiheesta lisää myöhemmin ;D haha! nyt nukkumaan.

      Poista
    2. iiks :DD Kerron mielelläni aiheesta lisä myöhemmiin ;D

      Poista
  2. Noniiin hyvä että alko työt hyvissä merkeissä ja näin :)ja hyvää viikon alkua Niko! :) Täälä ei onneksi oo satanu lunta hihiii kohta on kesä jippiiii! :D

    VastaaPoista
  3. Oi täällä oottelen niiin kovasti torstaita ja Viidakon Tähtösiä! :) Ihanaa että sun eka työpäivä meni hyvin!

    VastaaPoista
  4. hyvä että meni työpäivä hyvin, ja taas kerran sun postaus sai mut hymyileen:-)! minkälaista duunia sie siis nyt teet?:-)

    jos haluut nähdä jotain söpöä niin käyppä kattoos mun uusin postaus mun maailman söpöimmästä pikkusiskosta http://llikeamillionlights.blogspot.fi/2013/04/the-worlds-cutest-little-sister.html

    VastaaPoista
  5. Eipä täällä Pohjois-Pohjanmaalla Kalajoella lunta satanut! Aurinko paistanu jo monta päivää oikein upeesti. :)

    VastaaPoista
  6. Hahah oot paras! =) Itelläniki kävi kerran tollee et jäi muistikortti koneeseen...se tunne ku tajusin sen :D joopajoo mut kiva blogi!

    VastaaPoista
  7. tää on nyt vähän tyhmää kun kysyn kun et kumminkaa haluu kertoo tai jotai mut missä oot töissä..?:)

    VastaaPoista
  8. Suolahdessa (Keski-Suomessa Jyväskylän lähellä) ei satanut lunta. :D Eikä oo satanut tänäänkään vaikka piti, aurinko vain paistoi. :)

    VastaaPoista
  9. mitä teit maunulassa ?! :D

    VastaaPoista
  10. Maailman söpöin mainos telkkarissa! Chihu hyppii pöydälle jos saisi kanan rintafilettä aaaws!! Tuli sä heti mieleen

    VastaaPoista
  11. Lunta täälläkin, blaah. Mutta koitetaan nyt vaan uskoa, että se kevätkin sieltä tulla tupsuttelee pikkuhiljaa. Onnea sulle uuteen työhön, ja kiitokset makoisista nauruista TV:n välityksellä. Pakko vissiin katsoa niitä tähtösiä sitten kun se alkaa :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com