maanantai 1. huhtikuuta 2013

Maistuisiko sinulle?


Vihaan näitä pyhäpäiviä tai lähinnä sitä että kaupat on kiinni monta päivää peräkkäin. Olisihan noi pienimmät ollut auki 16 asti tänään, mutta kuten arvata saattaa meitsi hokasi sen noin viittä minuuttia ennen neljää ja siihen aikaan olin täällä vielä boxerit jalassa matkalla kylpyyn. Shit! Yks siwa olisi auki 24 asti, mutta sinne taitaa olla puolitoista kilsaa matkaa. Päätin mennä sieltä mistä aita on matalin. 

Kanaa ja ranskalaisia. Pizzaan valikoitu jälleen kerran kebab, smetana (törkeen hyvää pizzassa), pepperoni ja herkkusieni. Ottaisin mielelläni aurajuustoa pizzaani, mutta valitettavan usein näissä mestoissa pizzaan tulee sinihomejuustoa joka ei sitten taas oikeen mua sytytä. 

Ps. Tilaan aina kaksi annosta että säästän kuljetusmaksuissa jotka on jotain 3 euron luokkaa? Mielummin siihen heittää sitten muutaman euron päälle että saa kokonaisen pizzan tai jtn. Nyt mä alan keittämään jotain pikakahvia, koska sekin tietenkin on nyt sopivasti loppunut. 

Mulla on odotukset aika korkealla tämän kuukauden osalta, pitäkää peukkuja! Kolme kuukautta on mennyt aika ohi meikäläiseltä ja olisi ihanaa vihdoinkin päästä taas tekemisen makuun ja huomenna siihenkin tulee sitten vastaus, vihdoinkin. Toivottavasti se eräs duunipaikka nyt ois muutaman mutkan kautta mun :) Työt alkaisi jo tällä viikolla joka taas sopisi minulle enemmän kuin hyvin. Toivottavasti tähän aikaan huomenna täällä on hieman iloisempi bloggaaja jälleen :) ..en edes halua arvata kuinka paskana olen jos tämän yhden kortin varaan laskettu tulevaisuus ei alakkaan ihan toivotulla tavalla. 

Ps. Vielä tämän vuorokauden (aina kello 23.59 asti) on Yves Rocherilla voimassa koodi EAST2013F jolla saatte 25 euron tilauksestanne pois 5 euroa. Jos siis jotain pitäisi hankkimaan niin suosittelen tekemään sen nyt muutaman tunnin sisällä. Kopio koodi ja vie se kassalle tästä!

14 kommenttia:

  1. Oi vitsi toi kana näyttää hyvältä! :'D
    Okei, oon varmaan vararikossa tän loppukuun, pakko mennä tekeen jonkinmoinen tilaus tonne Yves Rocherille. vaikkei pitäny, mutku :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HA! :)

      Joo toi kana oli ihan jotenkin tooosi maukasta tällä kertaan ja ranskalaiset ihanan mausteiset. YAM!

      Gerkko rakas, mä olen vararikossa ollut jo ennen kuin tää kuukausi edes kerkesi kunnolla alkamaan :D haha! pus. Kyllä me jotenkin selvitään<3

      Poista
  2. Toivotaa että sä saat sen työn! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että mä en kyllä mitään muuta tällä hetkellä toivokkaan! :) Iih! Kiitos ihanainen Riina <3

      Poista
  3. kuolen nälkään................. näyttää hyvältä! Ja peukut varpaineen pystyssä täälä että saat työpaikan! :)
    http://keepinthedistance.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEE! eli siellä on neljä peukkua pystyssä! Jos sulla siis on kaikki neljä tallella? No mutta vaikka yks puuttuisikin niin kiva että ootte positiivisella mielellä liikenteessä :) merkkaa paljoN!

      Poista
    2. :D Kyllä mä luulen et mul on vielä kaikki neljä tallella! Toivotaan etten menetä yhtäkään kuluvan viikon aikana :)

      Poista
  4. hyh, ei maistu nyt:D viime viikol tuli hieman vedettyä överit pizzalla, hampurilaisilla ja muilla asiaan kuuluvilla epäterveellisyyksillä. koitan turvautua selitykseen ''keikalla kuluttaa ton kaiken''

    niin ja onneks mun lähipizzeriasta saa ihan sitä oikeaa aurajuustoa pizzaan:3

    VastaaPoista
  5. APUA kun on hyvän näköstä!!!! saanko kysyä että mistäs pizzeriasta saa noin taivaallisen hyvän näköistä safkaa? :-)

    VastaaPoista
  6. Rahaa ei oo senttiäkään mutta onneksi tuolta sai tilattua laskulla kun rahaa tulee vasta 4.päivä niin tuli laitettua tilaus. :DDDDDDD Hupsista, no saa sitä joskus ihteään hemmottella vaikka ei ois rahaa. :D

    VastaaPoista
  7. Oi nam! Tilaatko mun puolesta tännekkin? ;D

    VastaaPoista
  8. Ihanan näköistä ruokaa! Mulle kans! :)

    VastaaPoista
  9. Sulla on aivan ihana tää blogi !! Toivottavasti saat sen työn !!:)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com