torstai 11. huhtikuuta 2013

OMG!


Ps. Joko kurkkasitte Nellylle joka pudotti aikamoisen pommin tänään nettisivuillaan? ;)

33 kommenttia:

 1. Aika surkeaa jos elämässä on noin tärkeällä sijalla joku vitun nelly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätesäkissäkö pitäisi sinne kauppaan lähteä ? Näytähän toki mallia !

   Poista
  2. mites se sua liikuttaa jos Nikolle on Nelly tärkee sivusto & tykkää sen tuotteista ?? kai sitä saa näyttää hyvälle !! vai oisitko vaan Nikolle kateellinen ;)

   Poista
  3. niko saa rahaa/hyötyy siitä ku se mainostaa nellyä, jos et tiennyt.

   Poista
 2. Kohta se alkaa, tähtösiä odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. onneks oot tähtösissä, 90% porukasta semmosta kenestä en oo kuullutkaan :D

  VastaaPoista
 4. ootko sie joku median kehittelemä ihmiskyborgi tai joku muu koe-eläin vai ihan oikeesti tollanen.. hmm.. en löydä sanoja..??

  VastaaPoista
 5. Hei.
  Mitenkään asiaan liittymättömänä. Tämä kommentti kirvotti muutaman kysymyksen:
  http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288555454564.html

  Kuinka ajattelit suorittaa asevelvollisuuden, siviili- vai varusmiespalvelus?
  Vai onko sinut kenties vapautettu? Mistä syystä?
  Miten ajattelit suomen, reserviin nojaavan, kriisinajan puolustuskyvyn säilyvän, jos kaikki kuittasivat asevelvollisuuden näin?

  Minulla itselläni ei ole kokemusta realitysarjoista yms, mutta varusmiespalveluksesta kylläkin. Voisitko kertoa kokemuksistasi esim. Viidakon tähtöset-sarjassa, jotta pystyisin suorittamaan pientä vertailua näiden kesken.

  -Arttu Heinonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet hyvä tyyppi Niko, mutta itseäni myös vähän ihmetytti tämä lausunto. No laitetaan tietämättömyyden piikkiin, tulee tuota itselläkin joskus asioita vähän mututuntumalla kommentoitua :) Erityisesti armeijasta on kyllä mahdoton sanoa yhtään mitään, jos sitä ei ole käynyt. Sitä todellisuutta kun ei tiedä, ennen kuin on sen kaksi viikkoa Rovajärven pakkasissa "leikkinyt".

   Itse rohkenen väittää, että vuosi(tai puolikin) armeijassa kasvattaa ihmisenä ja opettaa monia asioita, välillä palvelus on henkisesti erittäin raskasta. Nykyään melko suuri osa palveluksen aloittavista keskeyttää palveluksen, osalla ei vaan pää kestä siellä. Onhan noita itsemurhiakin valitettavasti tapahtunut. Henkisesti ja fyysisesti raskasta se on! Voisin väittää, että vankilalla ja armeijalla on aika paljon yhteistä :)

   En yhtään vähättele Nikon omia saavutuksia, mutta armeija on kuitenkin kokemuksena ainutlaatuinen ja ei todellakaan pelkkää leikkimistä. Itselleni on ihan sama miten asevelvollisuuden on suorittanut tai onko saanut vapautuksen. Hyviä jätkiä löytyy varmasti jokaisesta joukosta. Toivon vaan, että alokas Saarinen ottaa asioista selvää ennenkuin huutelee kovin.

   Mitä sanot Niko, jos väsäisitte Armeijan tähtöset (okei huono nimi :D) sarjan, niin saisit sinäkin kokea edes vähän sitä mistä jäit paitsi. Armeija on ihan oikeasti kokemuksena hieno ja ainutlaatuinen. Tämähän olisi hieno mahdollisuus kokea edes vähän millaista siellä on. Ehdotahan jollekkin pampulle tätä ideaa, olisi varmasti viihdyttävää seurata näitä neitosia ase kädessä ;) Opettelisitte vaikka sotilaan perustaidot ja kokisitte vähän sitä meininkiä! Puolustusvoimatkin olisi luultavasti mielellään mukana tässä, hyvä vaan, että saavat mainostettua vähän :)

   Poista
 6. hei! pakko kysyä nytku eka viidakon tähtösten jakso on tullu!:-3 mikä oli ihan eka asia mitä teit ku pääsit takasin kotiin?:-)

  VastaaPoista
 7. OOT NIKO AIVAN PARAS! MIE NIIN RAKASTAN SINUU! ! OOT TOLLANEN IHANA HÖMPPÄ! "MÄ EN TIEDÄ KUKA OLI MAAILMAN EKA JULKKIS JEESUS VAI JUMALA.. PAKKO SEN ON JUMALA OLLA KOSKA JUMALA ON JEESUKSEN ISÄ"" xD NAURATIT MUA JA MUN SISKOA IHAN KYMPILLÄ! TOIVOTAAN ETTÄ TEIKÄLÄINEN EI IHA HETI HÄVIÄ TUOLTA, EHKÄ MÄ TOIVON ETTÄ SÄ JOPA VOITTAISIT TON KOKO HOMMAN! OOTAN JO IHAN FIILINNGILLÄ ENS VIIKKOO AINAKI TOSSA LOPUSSA NÄYTTI ETTÄ IHAN KIVALTA! TEE JOKU VIDEOPOSTAUS TOSTA VIIDAKOSTA JOOKO?<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä aivan sama juttu, naurettiin mutsin kanssa maha kippurassa ja kyyneleet silmissä kun kuuneltiin sun juttui:D Ei toi viidakon tähtöset ois mtn ilman sua. Sun pitäs niin saada oma sarja:D

   Poista
 8. hei nytku nähty eka jakso viidakkoa niin pakko kysyy sinult että kun näit kaikki tähtöset niin ketä oli ekaks sellane "mitä v%¤#¤ teet täällä" ja ketä sellanen "jees kenen kaa ois kiva tutustuu" muuttuko mielipiteet joistaki.. mä en ainakaan tän ekan jakson perusteell tykänny yhtään siitä fitness naisesta joka oli koko ajan sillee "no ei meil oo hätää ku niko on siellä" kyl tiesin et voitetaa ku niko yritti saaha tulta" jne. Kelle muute raivosit siinä mainoksessa että mikä julkkis sää oot? saaks sellasta ees paljastaa

  VastaaPoista
 9. Huikeeta niko, olit paras tähtösistä ehdottomasti :)))

  VastaaPoista
 10. Säälittävää. Poloinen yrittää kaapia mainostamalla itselleen muutaman lantin. lol

  VastaaPoista
 11. Oisko Niko jo aika aikuistua?

  VastaaPoista
 12. No joo o,on taas lapset asialla! Kehtaan kyllä sanoa että olen 50v.nainen ja pidän kovasti Nikosta ja samoin "Nelly vaatteista" miten te kehtaatte täällä purkaa näitä patoutumianne? Vapaakasvatus kakaroilta EI voi muuta kyllä edes odottaa! Olette säälittäviä,kateellisia,omahyväisiä sossupummeja!Kukaan joka käy töissä,viettää normielämää muutenkin,ei jaksa päteä kuten te!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista nyt ne verenpaineesi.

   Poista
 13. apua en kestä mite ihana olit tos tähtösis.. oot niin ihana<3 kunpa mäki oisin julkisuudes ni pääsis tutustuu. en tajuu mite jotkut voi olla niin sua vastaan kun oot niin sulone. meä äitiki sano et oot niin sulone :D <3:lla sun salainen ihailia

  VastaaPoista
 14. Oho, halusin tulla kattoon et onks anot ollu vauhissa tähtösten jakson jälkeen. Mut ainaki tässä postauksessa on ollu yllättävänki positiivisia anoja, yllätyin :D
  Kirppunen muuten katteli tähtösiä kansssa. Aina ku sun ääni kuulu ni se katto telkkariin iha ihmeissää :P Pieni hassu. PUS oot mahtis

  VastaaPoista
 15. ei tosi miehet käyttäydy kuin niko . kielekäyttösi aivan hirveetä.en ymmärrä että joku voi pitää sinusta. tarvitset psykiatrista hoitoa tai henkilön joka opettaa sinulle käytöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä hyvää sinäkin itsellesi saat tästä huutelusta täällä? Hanki elämä!

   Poista
 16. Aivan loistava eka jakso! Oot niko niiiiiin ihana :) ja melkosamanlainen ku mä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ime sä sitä syöpää.

   Poista
  2. Täytyy ymmärtää että hän on ollut 80-luvulla nuori ja silloin toi tupakan poltto oli niin coolia tytöillä!

   Poista
 17. Ihan huippu olit Viidakon Tähtösissä! Tarvitsisit oman sarjan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sehän se viellä puuttuskin...

   Poista
  2. niin puuttuukin. ootellaan täällä jo sulta omaa sarjaa:)

   Poista
 18. Voi luoja mitä pskaa.. Mut hyvä tähtönen ;)

  VastaaPoista
 19. OMG!SÄ OOT NIIN IHANA HÖPPÄNÄ VITTU KAIKKEE!AIVAN MAAILMANPARAS APUA EI SANAT RIITÄ!! :*

  VastaaPoista
 20. Jouni Nikula: Onko täällä elämää?


  jouni.nikula@kpk.fi
  Niin. Onko täällä elämää? Kehä kolmosen ulkopuolella.
  Tai voiko elämäksi kutsua sitä, että autoillaan pellonreunalta tehtaaseen ja takaisin, nukutaan ja katsotaan vähän televisiota? Ei täällä metsässä ainakaan älyllistä elämää ole.

  Onko näin? Vai onko tämä kaikki vain BB-Nikon päässä? Mielikuvissa, jotka ovat yhtä pahasti epätasapainossa kuin Suomen kartta: keskipiste on valunut alalaitaan ja imee kaiken mukaansa.

  Bändimme oli eilen mukana Ylexin Uuden musiikin ratsiassa. Levyraadissa istui myös BB-Niko, Niko Saarinen.

  Tiesin Nikosta vain nimen, kasvot ja muutaman otsikon, mutta halusin silti uskoa ihmiseen. Uskoa, että Niko marginaalimiehenä on vähintään avarakatseinen ja erilaisuutta ymmärtävä.

  Avarakatseisuutta ei tällä kertaa jaettu edes Riihimäelle asti. Musiikkimme ei ollut Nikoa varten, mutta pahinta hänelle oli kotipaikkamme Kokkola.

  Niko sekoitti jatkuvasti Riihimäen ja Kokkolan. Sitten hän käski meitä painumaan saameen ja pysymään siellä.

  Voisiko kokkolalainen BB-Sami tolkun miehenä kertoa Nikolle, että paikkaa, josta Jesse Kaikuranta, Jannika B, Great Wide North, Torsten Borg, Superscar tai vaikka BB-Sari ovat kotoisin, ei löydy Helsingin kartalta.

  Oli Uuden musiikin raadissa onneksi muitakin kuin BB-Niko. Satuimmekin voittamaan koko kilpailun.

  Ja kun minulla tänään sattuu olemaan niin sanottu Helsinki-päivä, kuohautan sen kunniaksi oluen St. Urho´s Pubissa, Eduskuntatalon vieressä, Helsingin ytimessä.

  Urkki-pubi on siitä mielenkiintoinen paikka, että siellä näkee aina jonkun

  VastaaPoista
 21. keskipohjalaisen. Yleensä muusikon.

  Eli löytyy täältä muutakin kuin puita ja susia. Ihan vientitavaraksi asti.

  VastaaPoista
 22. http://www.kp24.fi/uutiset/lehtiteema/1483/334119/1/Jouni-Nikula-Onko-täällä-elämää-

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com