tiistai 9. huhtikuuta 2013

Simppeli iltapala!


Mulla on taas ruokailut ollut.. epäsäännöllisiä ja tyylillä "jotain maukasta mahdollisimman nopeasti". Aina kun en keksi mitä tehdä niin mä meen tällä reseptillä:


Paistan jauhelihan. Pilkon mukaan sipulin ja heitän joukkoon herkkusieniä. Maustan jauhelihan tacomausteella (+paprika/grilli/valkosipulimausteilla). Pilkon lautaselle kurkun, tomaatin ja mahdollisesti salaatin (jonka nyt ihan kokonaan unohdin). Ananasta ja fetaa. Simppeliä, mutta miks mä löysin tämän reseptin vasta muutamia kuukausia sitten? Ja itseasiassa se oli vinkki eräältä lukijalta.. että kiitosta vaan:) Ootteko te jo kokeillu?

Paita Jc:ltä. 

Teitä lukijoita alkaa olemaan ihan pian taas pyöreitä, eikä mitä tahansa pyöreitä vaan KAKSITUHATTA!
Tää tuli hieman yllättäen ja mun pitääkin huomenna laittaa sähköpostit sauhuamaan että josko mä saisin järkättyä teille heti kun se 2000 menee rikki niin sellaiset sempalo-humbalo-viikot. Että luvassa ois 7 päivää armotonta tykitystä, tuotelahjoja teille, lahjakortteja ja mahdollisia alennuskoodeja. Ja voi että mulla on tuhat vai pitäisikö sanoa kaksituhatta ajatusta päässä. Jotain hauskaa täällä kuitenkin tulee tapahtumaan. Lupaan! 

Ps. Mitä nopeammin te klikkaatte itsenne lukijoiksi..sitä nopeemmin mä olen kuseessa sen suhteen että saan järkättyä kaikkea muksaa teille:D! Nyt mun bloggaaminen on taas ollut hieman kyseenalaista, koska menneet päivät on ollut aikamoista juoksentelua ja uusi työkin tuli nyt sattumalta tähän saumaan.


 no ootteko ees parhaita? hä? hä?

26 kommenttia:

  1. Omnomm. Toi näyttää tosi hyvältä. :3 Pitää varmaan kokeilla jossai välissä. Tosin jätän ite noi herkkusienet pois.
    sembalo-humbalo-viikot, nyt kuullostaa jännältä :D hihi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo munkin päässä se kuulostaa hyvältä, mutta toivotaan että se vielä toteutuu käytännössä :) Heti huomenna kun kerkeen niin alan ahdisteleen sua fb:ssä, haluan kuulla pienestä lisÄÄ!

      Poista
  2. lukijat kokoajan vaan nousee!! en ihmettele kyllä yhtään:-3hihi

    VastaaPoista
  3. Tohon jauhelihaan ku sekottaa koskenlaskijaa viel mukaan ni tulee törkeen hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YAM!YAM! voin vaan kuvitella ja maistaa melkein suussani maun ;D

      Poista
  4. Katoin itekki yks päivä että sullahan on kohta jo 2000 lukijaa! :D Ja sä sentään laitat kerran päivässä jotain vaikka kiirettä onkin, ku tiiän niitäki jotka kirjottaa sen kerran viikossa tai jopa kuussa vaa niitä "en oo muistanu taas kirjotella.." postauksia vaikka ei niin kiirettä oliskaan.. ja kiva paita ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa katoin jossain vaiheessa että oli jengii 1900..sit mietin että nyt mulla on vielä hyvin aikaa järkätä teille yllätyksiä. Sit tänään havahduin että ei hemmetti, pian menee rikki.. nyt on pakko alkaa toimimaan. :) Pus.

      Poista
  5. Hyvältä näyttää, paitsi nuo tupakit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu..seuraavaksi koitan tupakkalakkoa. Ootteko valmiita lukemaan vittumaisen bloggaajan elämästä seuraavat viikot sitten? :D Ei mut oikeesti, kelasin haastaa itseni ja bloggailla aiheesta.. mutta en nyt just, koska mun elämä on niin sekasin / täynnä nyt että lopettaminen varmana räjäyttäisi mun pään :D

      Poista
  6. No höh, totta kai me ollaan parhaita(; btw, aivan törkeen siisti paita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo,toi paita oikeen ihana :) Ihan yks lemppareista nyt kun löysin sen vaatekaapista :D

      Poista
  7. Oo nams :) täytyykin kokeilla tota jossain vaiheessa, ilman noita sienii kyl. Toi paita, niin sun näkönen ja ihana :) Ja tottakai sun lukijat on parhaimpii :)<3

    VastaaPoista
  8. Pittääpä itekki kokeilla tuota! näyttää kyllä hyvältä, vaikka en ylleensä syö "pelkkää" jauhelihaa :D

    VastaaPoista
  9. Oi. Mä niiiiin tykkäään näistä ruoka postauksista! Omnomnom.. :)) ps. Oon lukenu vaikka kuinka ja kauan tätä sun blogii ja vihdoin sain liityttyy lukijaks! xoxo

    VastaaPoista
  10. Oioi kun sä teet aina niin hyvännäköstä ruokaa! Mun pitää vaan aina vähä soveltaa näitä ku oon vege, mutta se on just jees ku saa ottaa täältä pari vinkkii ja heittää ne omien mieltymyksiensä kanssa yhtee =)

    VastaaPoista
  11. Suosittelen testaamaan taco dippimausteen tilalla kaupan texmex hyllystä (tortillat, yms.) löytyvää tacomausteseosta, joka on tarkoitettu jauhelihalle! Saa makua reilusti enemmän :)

    VastaaPoista
  12. etkö vois ikinä kattoo kameraa ku otat ittestäs kuvaa?:D

    VastaaPoista
  13. jos haluut tästä vielä ekstra herkumpaa niin osta sellanen creme bonjour valkosipuli&yrtit fraiche tötsä ja oman maun mukaan valmiiseen annokseen. niin HERKKUA! <3

    VastaaPoista
  14. siis onks toi paita väärinpäin :D mut oot paras <3 <3 ja oikeesti en kestä sitä "mikä julkkis sä oot mä oon nevöhööd susta" xD oot vaa nii paras hyvä niko jatka samaan malliin!!

    VastaaPoista
  15. Oot Niko vaan niin ihana!!

    I Love You !

    Ja sulle saa kyl Viidakon Tähtösis nauraa :-) katon Viidakon Tähtösii pelkästään sun takii ! Koulussa mä ja mun kamut aina jutellaan mitä parasta edellises jaksos oli, ja yllätys yllätys, kaikilla heti sinä mielessä ! ♥ Ja videoita mitä katon jokapäivä YouTubesta... xD ihana ! oot mun lemppari... ja mun äidin lemppari!
    Oi kiitos et oo noin I.H.A.N.A ♥

    Ja Nikon Grilli ♥

    VastaaPoista
  16. Voi vitsi, sun ruokas näyttää ihanalta :) Kiitti vinkistä, pakko testaa joskus, vaikkakin ilman noita sieniä. Sun paita on ihan himosiisti, ja söpö oot kuten aina (:

    VastaaPoista
  17. mä oon nevahööd susta !

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com