tiistai 2. huhtikuuta 2013

Tervetuloa takaisin!

Paita & koru saatu  www.jerone.fi  ihan lemppari nykyisin! 

Koska mä tänään vihdoinkin sain tiedon siitä työpaikasta ja kun tuossa raapustelin vuorojani kalenteriin tajusin että kuinka onnellinen mä olenkaan :) Joten ajattelin toivottaa myös anonyymit jälleen tervetulleiksi blogiini (edes teidän provot ei voi pilata mun päivää). Katotaan miten paluu viikon tauon jälkeen sujuu vai sujuuko. Jäähyä on jälleen luvassa ellei homma toimi.

Mut joo, pakko oli vaan vielä hieman hehkuttaa. Tästä aiheesta jauhetaan varmana vielä ja paljon, mutta nyt mä säästän teidän suuremmilta hehkutuksilta. Oon meinaan ihan töt-tö-röö! Nyt lähen syömään lihapullia ja ehkä ihan vaan nauttimaan päivästä tonne ..jonnekkin. 

Ps. Sain vielä tietoa että nyt alkaa olemaan viimeiset hetket vaikuttaa siihen että nappaako sun lempiblogi 1.paikan tuossa Aussie Blog Awarsissa! Hei ja siellä on ihan mielettömiä palkintoja arvottavana mm. matkalahjakorttia, tuotepaketteja.. Ääniä siispä tulemaan: AUSSIE BLOG AWARDS <-äänestä tuolla! 

Onks teillä kaikki hyvin? :)

43 kommenttia:

  1. Ihanaa että elämä jaksaa hymyillä :) ja kesäkin kohta tulossa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VAU! ensimmäinen anonyymi ja havaittavissa ei edes vittuilua, mahtavaa ;)

      Poista
  2. kaikki aivan mainiosti vaikka tulikin pikku kinaa joidenkin kanssa ja ois kaameen paljon tekemistä mut motivaatio on nyt korkemmalla ku koskaan ja muutenki päivä menny kaikinpuolin kaameen hyvin :)Onnee viel siit työpaikast :)

    http://mylifeasrixa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei:( miksi tuli kinaa muiden kanssa? Tai siis ei tarvi kertoa, mutta kehottaisin sopimaan.. koska kinat on aina yhtä tyhmiä :X

      Poista
    2. joo no kylläpä nuo sovittiin jo ja halittiin sovinnoks mut silti jäi pikkusen harmittamaan ku piti möksähtää nii pikkujutusta :D

      Poista
    3. <3 no sellasta se elämä toisinaan on! mä oon semmonen tyyppi joka kiihtyy 0-100 alta yhden sekunnin :D ja oon aika usein halailemassa ja pyytelemässä anteeksi kaikilta :D

      Poista
    4. haha joo :D:D mie kans sit muut sapi sen anteekspyyvvönkii kuulla sen 10 kerttaa ko varmistelen et eihä ne _oikkeesti_ suuttunu :D

      Poista
    5. Niko tosiaan kiihtyy nollasta sayaan nanosekunnissa, ainaki humalassa;) <3

      Poista
    6. Melina Leotta ..mulla on susta ne grillikuvat vielä koneella, mieti sanojas luuska ;D haha!

      Poista
  3. Voi hitsi, kun on kiva lukee että oot onnellinen :) tulee itellekkin tooosi hyvä mieli, vaikka muuten meinaakin elämä potkia päähän! Piristät mua aina! Pus, kiitos!
    Omnom lihabullia...tää tyttö lähtee Kotkaan, vähän lomaa arjesta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI mä kaipaisin kanssa lomaa tästä kaikesta:) Nautihan kotkasta ja kauniista keleistä. Mä voin sanoa että olen viimeisen kuukauden ollut niin surullinen..epätoivoinen ja vaikka mitä että oon ihan skipannut ne aiheet kokonaan täältä blogista, koska tää ois mennyt muuten niin kipeeksi ja pelottavaksi paikaksi. Pikku hiljaa.. pikku hiljaa.. eiköhän se tästä :)

      Niin ja siis NAUTI! Eiku stna sanoinkin sen jo :D

      Poista
    2. Jooo nauti oikein tuplasti! ; D haha, toivottavasti kelit jatkuis tälläsinä....unohin nimittäi ottaa takin mukaan xD

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo siu paita :) ja onnee <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mä tykkään kanssa :) Mun on pitänyt esitellä ton paketin sisältöö teille jo ikuisuus, mutta kyllä se kunnon postaus aiheesta vielä tulee :D

      Poista
  6. vaikka et kirjotteliskaan mitään elämää suurempaa tänne blogiin niin silti saat mut aina hymyilemään:-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 oi että! mä lupaan että kirjoittelen jatkossa enemmän fiiliksiä ja kaikkea, nyt mun elämä vaan on ollut sellaista "tunti kerrallaan"-tyylistä ja on ehkä jopa joskus ollut aika vaikee keksiä aiheita tänne blogiin.. oon sitten joskus mennyt sieltä mistä aita on äärettömän matala :D

      Poista
    2. haha:-D sun blogia on kyllä niin ihana seuraa! - on sitte fiilis mikä tahansa<3
      hihi jos haluat niin käyppä kattomassa mun tän päivän postaus http://llikeamillionlights.blogspot.fi/2013/04/when-i-was-little.html siellä musta kuvia pienenä:-DDD

      Poista
  7. Kyllä saat hehkuttaa, työn saanti nykypäivänä on hankalaa. Ja vielä lempityön saaminen. Anna tulla vaan kaikki ilo tänne, täällä ollaan fiiliksissä sun puolesta! Hyvä olosi tarttuu :)

    VastaaPoista
  8. Koska varjelen nimeäni, minusta ei löydy muita kuin töihin yms. liittyviä asioita googlettamalla.

    Onnea uuteen työhön :). Varmasti aluksi vähän kirpaisee aikaiset aamuherätykset, mutta kyllä niihin sitten tottuu.


    Terveisin Anonyymi, joka ei jaksa rekisteröidä tänne mitään nimimerkkiä myöskään....

    VastaaPoista
  9. Ihanaa, että sait sen työpaikan! Jännäsin sitä sun puolesta ;) nyt alkaa uudet tuulet !! Mahtavaa kevään alkua sulle ihana Niko!!!

    - Nik

    VastaaPoista
  10. tykkään tosta paijasta! se näyttää ihan sulta :) eli sopii sulle just hyvin! :> btw. oon iha koukussa sun blogiis :D kirjotat nii hyvin! ja oot semmone 'aito' ?

    VastaaPoista
  11. Tosi hyvii kuvii susta <3 mulla on joku tyhmä flunssa jota oon täs koittanu hätistellä, ärsyttää kun ihanan KESÄINEN ilma eikä jaksa ulkona liikkua, höh. Paljon onnee sulle tost duunist, näkee kyl et oot odottanu sitä innolla!! :)

    Tää juttu sua saattaa kiinnostaa: alotin uudes tosi tiiviis työyhteisös fiiliksillä apuaaaa en tunne ketään jos täst ei tuukkaa mitää voi ei... ja tokana päivänä tietty sattu kohdalle erittäin epämieluisa yhteisprojekti mis meinas mennä kaikil hermo :D MUTTA KUINKAS KÄVIKÄÄ, joku ihana keksi todeta jossai vaihees näi; "Siis oikeesti mä en kestä, on mun synttärit ja joku lesbo tulee selittää et mulle sopii pinkki paita oikeesti!" :D:D Helpotti kovasti tilannetta ku kaikki alko vaa nauraa ja nyt mustki tuntuu vähä kotoisammalt heti kun sut mainittii! ♥ oot ihana puspus !!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahahah :D loistavaa että on meikäläinenkin jättänyt jtn läppiä elämään tähän maahan :D reps!

      Poista
  12. Tosi kiva juttu kun sait sen työpaikan!! :) <3 onko se nyt sellanen unelmaduuni?? :):)

    VastaaPoista
  13. Ihanaa Niko, oon niin onnellinen sun puolesta!! ♥ Vaikken edes tunne sua, niin silti sä olet jotenkin sellanen ihminen jolle toivoo kaikkee hyvää! Sä olet onnellisuutes ansainnut ♥ Kaikkea hyvää ihanainen!!

    VastaaPoista
  14. Paljon onnea uudesta työstä Niko! Sun postaukset piristää aina ihanasti päivää:)

    VastaaPoista
  15. Niko sä oot aivan uskomaton persoona, sua ei voi muuta kuin ihailla ! :) <3 Ihanaa kesän odotusta sulle ja todella paljon onnea uudesta työpaikasta! :) <3

    VastaaPoista
  16. Niko oot aivan ihana <3 hurjasti onnea työpaikasta!!!

    VastaaPoista
  17. Voi kiitos kiitos kun saan taas käydä täällä jutustelemassa. Tuo työpaikkahan on ekstrausta. Nyt vaan toivomaan, että flunssa iskee vakkareille ;)

    VastaaPoista
  18. Ihana paita! Lovetan <3 Oot niin ihana, etten kestä! :D
    Mulla on menny tää päivä kyllä ihan päin... puuta. Mutta onneks sun blogi on olemassa saan jotain iloa mun elämään! <3

    VastaaPoista
  19. Eikä, ihanaa että otit ton jutun pois että pystyn taas kirjottamaan tänne :D<3 Ärsyttää noi ilkeet anonyymit koska niitten takii ei sit kivat pysty kommentoimaan tänne jos laitat sen pois :( mut älä välitä niistä! Ja ihan mahtavaa että sait sen työpaikan, oot todellakin ansainnu sen. KAikkee hyvää Niko sulle ja sun koirille<3

    VastaaPoista
  20. Oi mä rakastan tota sun paitaas tosi paljon !<3 Ja sul on muutenki tosi ihana blogi, päivä piristyy tätä lukiessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää paita on rakkauspakkaus! Materiaali niin ihanaa ja pehmeetä että ihan pahaa tekee kun joutuu riisumaan sen. Haha! (:

      Poista
  21. Niko sä oot niin mahtava ja elämän myönteinen ihminen että ei oo toista samanlaista. Sä oot upea just tuollaisena ja toivottavasti pysytkin. :)

    VastaaPoista
  22. Oi että, kiva lukea ku sinulla on nyt hyvä fiilis ja näin. vaikka välillä meneekin huonosti yms.. niin lopulta elämä voittaa! :) Itellä koeviikko lukiossa ja tuntuu että kaikki kaatuuu päällle.. mutta tätä sinu blogia ku käy lukemassa välissä ni tulee heti itekki paremmalle tuulelle. :)

    VastaaPoista
  23. Ihanaaa oon niin onnellinen sun puolestas! mutta kysyisin viellä tosta et ootko tekemäs siit tabletist postausta:P

    VastaaPoista
  24. ihana toi paita ! voitko laittaa linkin siihen ? (:

    VastaaPoista
  25. Ihana paita! vaikka oon tyttö voisin hommata tollasen itelleni:3

    VastaaPoista
  26. Mä kirjotan ain anonyyminä, en haluu nimeä tänne :) Mutten myöskään provoa tai arvostele sua :)

    VastaaPoista
  27. Niko sulla on ihan sika kiva blogi, oli pakko liittyy lukijaks! (:
    Käy tsekkaa http://iknowthatmusiciseverywhere.blogspot.fi/ (:

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com