tiistai 23. huhtikuuta 2013

ti..ti..tiistai!


Tein teille eilen videopostauksen ja tänään huomasin kun googletin itseäni (öö..en) vaan näin että jostain blogista on siirrytty mun blogiin tuhottoman monta kertaa, kävin kurkkaamassa ja huomasin ilokseni videopostauksen ihanan symppikseltä punapäältä. Ja koska hän oli kehottanut katsomaan mun videota, niin mä puolestani pakotan teidät katsomaan Martan videon täältä! Ihana:) Ja siis ihan tosi kiva kuulla että en oo ainoa jolla on imurin kanssa ollut samaa sähläämistä. Ps. Se saatiin sitten lopulta eilen toimimaan apuvoimien kanssa. 



Käytiin tänään Ninan kanssa syömässä yhdessä mun lempparissa eli Bravuriassa. Asiakaspalvelu oli tänään kyllä hieman väsynyttä ja mä luulin jo hetken että en saa ruokaa lainkaan. Muuten kivan viihtyisä mesta ja seura mitä ihaninta. Ihan kiva viettää vapaata välillä näinkin. Mä niin helposti jään niinä päivinä kun on vapaata niin vaan himaan makoilemaan. Pitäis aina vaan buukkaa kalenteriin menoa jokaiselle päivälle paitsi ei sunnuntaille. Se oli Jumalallakin lepopäivä ja ymmärtäähän sen. Ei kukaan jaksa seitsemää päivää viikossa mennä ja tulla. 

Täällä Helsingissä sataa vettä ja fiilis on mitä masentavin rämpiä tuolla pihalla 5 tunnin välein noiden koirien kanssa, mutta minkäs teet. Harmi kun ei oo sellaista on/off-nappulaa jolla noiden virtsarakot vois sammuttaa sadepäivien ajaksi. Mä koitan illan aikana näpytellä teille vielä jtn blogiin ja ehkä ajastaa huomisellekkin matskua. Nyt koirat kainaloon, telkkarista hyviä ohjelmia (tuleehan niitä tänään?) ja ihan vaan jalat kohti kattoa. Pusmo. 

18 kommenttia:

  1. Uuuu, ruoka näyttää tooosi hyvältä nams! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvää se onkin(: arvoin pitkään pizzan ja pastan välillä!

      Poista
    2. Pitää pistää paikka mieleen jos joskus tulee asiaa sinne päin.

      Poista
  2. Mikä toi sun ylempi ruoka on siis nimeltään tuola bravuriassa :P näyttää niin hyvältä :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaatti kahdella omavalintaisella lisukkeelle :) Nina muistaakseni otti siihen ainakin kanan ja toista en muista!

      Poista
  3. Säässä ei tosiaan oo ollu kehumista tänään ja kiva että pääsitte imurin kanssa yhteisymmärrykseen (: Onko Päivä Nikon kanssa -videoita tulossa

    VastaaPoista
  4. hiihiii kerro kuka voittaa tähtöset <3

    VastaaPoista
  5. Ninalla aika rumat tatskat...

    VastaaPoista
  6. :--- D imurikamulta terkkuja täältä ! Yhen imurin takii sain taas paljon uusii lukijoita, ja ehkä vähän sunkin <3 kiitti :3

    VastaaPoista
  7. Luuleeks toi Niina saavansa kansainälisen uran mallina tjsp. ? Naama ku petolinnun se.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tajuu, mikä pakkomielle teil anonyymeillä on kommentoida koko ajan Nipsun kavereita negatiivisesti. Musta toi Nina on nätti, eikä noita tatuointeja voi dissata, ku niitä ei nää kokonaisuudessa selvästi. Hyvähä teiän on haukkuu toisten ulkonäköö sieltä ruudun takaa :) <3

      Poista
  8. Ää, eikä! :D Niko, ei saa ottaa kuvii tänne ruuista jotka näyttää NOIN hyviltä... tuli nälkä.

    VastaaPoista
  9. CANNONBALL MC

    Valitse paremmin seurasi.

    VastaaPoista
  10. Huh huh, mikä teitä ihmiset vaivaa!? Jos ei ole muuta tekemistä kuin arvostella toisten ihmisten elämää, hankkikaa oma elämä!

    VastaaPoista
  11. oot ihan mahtava tyyppi :D haluun olla sun kaveris. kaikkee hyvää sulle loveu!!

    VastaaPoista
  12. Ihana tää sun blogis ja melkein pelkästää sun takia viidakon tähtösiä katon. :D Lisäks ihania kuvia sulla täällä ja oot musta tommone hirmu symppis ja söpöki, jään seuraa! :)

    VastaaPoista
  13. HAHAH NIKO PAKKO TULLA TROLLAA TÄNNE SUN BLOGII KU KATOIN ÄSKE TON KOLMANNE JAKSON VIIDAKON TÄHTÖSII JA SE KU SANOIT EMMISTÄ JOTAI ET VAIKKA HÄN EI OLISI VITTU TÄLTÄ PLANEETALTA, HAHAH OIKEEST NAUROIN NII PALJO OOT NII IHANA :D !!!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com