maanantai 8. huhtikuuta 2013

Toimittajat..


Joka päivä. Jokaisessa uutisessa. Onko iltalehti palkannut jo kesätyöntekijät tekemään nettiuutisia vai onko teillä epäselvää mun sukupuoli? Luulisi nyt toimittajan tietävän että homoseksuaalisuus ei tee ihmisestä naista vai onko tätä vittuilua nyt luvassa seuraavat 10 viikkoa?

Iltalehden toimitus, näytän teille housuni sisällön enemmän kuin mielelläni. Lähettäkää hyvännäköinen toimittaja, mielellään mies ja mä näytän hänelle boxerieni sisällön. Jospa sen nähnyt toimittaja voisi sitten valaista kaikkia toimituksessa olevia ihmisiä että pillu se ei ainakaan ole joka mulla on housuissa. 

Yhteydenotot sähköpostiin: nikojuhanisaarinen@gmail.com 

Ja sama tarjous myös muille toimittajille joille on epäselvyyttä miten esitellä 9 naista ja 1 mies.

FAIL! FAIL! FAIL! FAIL! 

54 kommenttia:

  1. !!! Mä huomasin ton kanssa ja mietin et kuka vittupää noita kirjottaa, luulis suomen kielen olevan sen verran laaja että löytyis joku korvaava sana tohon >:(

    VastaaPoista
  2. Hmh, eivät ota sua huomioon noissa ollenkaan :/ onneks viidakon tähtöset alkaa jo torstaina, on niitä ootettukin! Vaikken oo ekaa kautta kattonukkaa, nii pitäähän se alkaa kattomaan ku sä oot siinä :3

    VastaaPoista
  3. Ei sulla paljon rintojakaan Niko näy, joten mitäpä sitä housuihin katsomaan :D! Aika pahasti ovat taas mokanneet tämänkin jutun :( Törkeetä!

    VastaaPoista
  4. ärsyttäny tänää jo varmaa tuhannes uutisoitu juttu, media on perseestä

    VastaaPoista
  5. Mee piiloon vitun homo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Hennalla oli hyvää asiaa. Miksi poistit?? Pelkäsiks et sanoit liian pahasti. et suinkaa. tälläset jotka kirjottelee tänne "mee piiloon homo" ei todellakaan ole sujut ittenaä kanssa. toivottavasti niko näit mitä Henna oli kirjottanu:D Oli kyllä nii hiton hyvää tekstiä

      Poista
    3. Oli pakko poistaa mun tunteen purkaus. Ärstttää ihmiset jotka kehtaa haukkua toista kyllä nimettömänä mutta jos nimellä pitää puhua niin voi jessus kun ollaan hiljaa!!!! "mee piiloon homo" . Nikon blogia on ihana lukea mutta en vaan jaksa sit aina päätteeka lukea näitä kommentteja kun on tälläsiä apinoitaki näköjää täälä

      Poista
    4. On oikeesti säälittävää haukkua toista, blogissa, NIMETTÖMÄNÄ... Eikö teillä jumalauta oo muutakaa tekemistä? Ei ihmiset jaksa lukia täältä semmosia kommentteja mitkä on Nikoa vastaan, siinä tulee vain itsellekki paha mieli. Että ihanihan oikeasti, joko teillä ei oo järkee yhtään tai sitte ootte kateellisia Nikolle että sillä on loistava elämä ja päässy tuohon mukaan. Ajatelkaa miltä Nikosta tuntuu lukea näitä, ei varmaan kovin hyvältä. Miettikää omalle kohalle ees kerranki, idiootit. Mutta onneks toi alkaa jo torstaina!!! Ooon oottanu ikuisuuden! Ja vaan sen takia katon ku sinä oot siinä:) ooot paras♥

      Poista
  6. Mitäs meni naisten tv-ohjelmaan! Oot yksi tytöistä nyt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se että 1.kaudella ei ollut miehiä mukana kisassa ei tee sarjasta "tyttöjen ohjelmaa". Ihan samalla tavalla kun Big Brotheria on tullut 8.kautta "tavis versiona" ja 9.kausi on julkkisten. Niin se ei automaattisesti tee sarjaan osallistujista "taviksia", koska edelliset 8.kautta on sitä ollut.

      Ymmärrättekö pointin?

      1600-luvulla oli vain miehiä kirkoissa pappina, mutta nykyisin myös naisia. Se ei kuitenkaan tee näistä 2013 naispapeista sellaisia versioita että niillä olisi kullit housuissa.

      Maailma muuttuu, formaatit elää.. eläkää sen mukana. Piste.

      Poista
    2. Sä olet tyhjäpää... :/ Oikea tulevaisuuden Glamjuntti!

      Poista
  7. No silleen ohjelman nimi on 'Viidakon tähtöset' eikä 'Viidakon villinaiset' tsm muukaan _naissukupuoleen_ viittaava juttu. Ohjelmat muuttuu jotta sisältö olisi kiinnostava ja provosoiva, Niko, oot onnistunu tosi hyvin! :) Ja oon ihan sun kannoilla tässä asiassa.

    VastaaPoista
  8. Voi vitun pellepaviaani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka se pelle tässä on? Tulee anona huutelemaan jotain noin typerää. Ei taida sulla olla lääkitys kunnossa. Ja toiseks sulla ei taida olla elämää. Taidat oikeesti tykätä lukea nikon blogia mutta et vaan kehtää "myöntää" sitä. Kenellä ihmisellä voi olla niin tylsä elämä että jaksaa mollata toisia. Ja mitä sä saavutat tolla sun kommentilla, et yhtikäs mitään. NIKO OOT PARAS<3

      Poista
    2. En tiiä onko teistä kumpikaan pelle, mutta miksi sinä Niko vastaat Anona omassa blogissa? Kirjotus-asu..

      Poista
    3. Mä vähän luulen että täällä voi muutkin vastailla toisille anonyymeinä. Tuo "NIKO OOT PARAS<3" luultavasti todistaa sen että kyseessä ei ole Niko. :) Jos oot lukenut aikasempia kommentteja niin huomaat että Niko vastaa omiin kommentteihin omalla nimellä.

      Poista
    4. Joo kirjoitin kyllä ihan itse tuon kommentin :D!! Ei Niko.

      Poista
    5. Kuka oikeesti tulee kirjottaa tänne tollasen kommentin, ihan naurattaa.. :D ikää oli?

      Poista
  9. Siellä on varmaan vaan tullut joku ajatuskatkos :'D (Sitä paitsi olis ärsyttävää aina kirjottaa "Julkkisnaiset ja Niko" :D)

    VastaaPoista
  10. Toimituksessa voisi ehkä ensin tarkistaa kirjoitus ennen kuin sen julkaisee, jos kyseessä on joku ajatusvirhe. Jostain syystä kuitenkin epäilen tätä ja kieltämättä tällainen pistää tunteet kuumenemaan. Tosin noiden nettilehtien sivuilla tuntuu olevan paljonkin tällaisia aivopieruja.

    Sitten anonyymeille: Jos teitä ihan oikeasti ärsyttää niin miksi helvetissä te luette tätä blogia? Painakaa sitä edellistä tai ruksia tuolta oikealta ylä kulmasta! Kukaan ei teitä pakota lukemaan yhtään mitään! Vai onko teillä niin huono itsetunto, että pitää tulla tänne sitä pönkittämään ja huutelemaan nimettömänä? Toisaalta ehkä te oottekin vaan kateellisia Nikolle, koska hän USKALTAA olla juuri sellainen kun on eikä esitä olevansa jotain muuta. Se on todella rohkeaa ja ihailtavaa.

    Niko: Täälläkin odotetaan viidakon tähtösiä vain sen takia, että sä olet siinä! <3

    VastaaPoista
  11. Eipä paljon oteta faktoista selvää ennen kuin kirjotellaan lehdissä. Mitä joutavampi asia sitä yliolkaisemmin kirjotetaan. "Uutiset" on samanlaista kauppatavaraa kuin vaikka joku sinappituubi.

    VastaaPoista
  12. Ei jumalauta, ei se nyt noin epäselvää ole tai vaikeeta kirjottaa et siellä on myös yks mies mut joka nyt vaan on homo ni se ei oo ni vaikeeta kirjottaa oikeesti ?!?!?!?!?!?! Missä noitten toimittajien raja menee, loukkaako ne viel pahemmin vai lopettavatko ?

    VastaaPoista
  13. Olet mahtava ihminen! Ja nuo pikku toimittajat jotka ovat sokeita kun eivät näe että sinä olet mies,elikkäs et millään muodolla ole nainen niin toimittajat suksikaa kuuseen.

    VastaaPoista
  14. Jos käyttäytyy kuin neiti, oikuttelee kuin pikkutyttö ja menee mukaan tollaseen lässyohjelmaan, miksi pitäisi kohdella kuin miestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä samalla logiikalla sun mielestä naista joka ei käyttäydy yhtä yltiönaisellisesti kuin muut pitäisi kohdella kuin miestä. Aivot mukaan ennen kommentointia.

      Poista
  15. Pöh, älä Niko välitä :) IL:än toimittajat nyt ei aina tunnu olevan sieltä terävimmistä päästä. Muistan pari viikkoa takaperin kun otsikko kyseisellä lehdellä huusi "hups, Kim Kardashianilla vilahti. Katso kuvat" kuvathan oli sitä, että mustanvillapaidan läpi kuulsi hennosti mustat rintaliivit. Edes villapaita ei ollut avonainen. :D

    VastaaPoista
  16. Samaa oon kiinnittänyt huomioni, miten viidakon naisista puhutaan koko ajan mutta missä mainitaan Niko?! ei missään. Ja sitten kun oli vielä tää viidakon seksikkäin -äänestys niin onko sortamista että kaikkien naisten kuvat oli esillä ja sai äänestää seksikkäintä mutta sun kuvaa ei sinne oltu laitettu ollenkaan?! eikö mies siis voi olla seksikäs???????? Haloooo

    VastaaPoista
  17. Onks viidakontähtösistä original versiota tyylii jenkeissä vai onks tää suomalaiaten keksimä? Koska tää on parasta never heard draamaa et pakko saaha kattoo lisää :'D

    VastaaPoista
  18. Viime kausi Viidakon tähtösistä ei kiinnostanu mua henkilökohtaseksi yhtään, sitte mä tein ruokaa yks päivä ja kuulin sun äänen telkkarista viidakon tähtöset mainoksessa. Siinä meinas kanakastike joutua koville, kun piti joutaa takas teeveen ääreen. Vaikka sun blogia luenkin, nii olin jo vähä unohtanu koko jutun että sä oot mukana. Oon asettanu herätyksen puhelimeen että muistan varmasti kattoa ensimmäisen jakson torstaina. Ja voin vaa sanoa että ihan vaan sun takia mä käännän subille torstaina! :D Odotan jo innolla, ja näytä si vaa persettä kaikille joilla menee tunteisiin ko sinä pilaat iltaisen runkkaushetken :D koska viidakon tähtösille oli pari uusintapäivääkin. Minä ainaki odotan ja kovasti !

    VastaaPoista
  19. Ooks homo? Hyii! En enää lue tätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmäni paloivat ku luin sun kommentin. Vituttaa kattella tollasien ahdasmielisten paskojen kommentteja ku yrittää lukea ihmisten blogeja, vitut siitä mikä on, ku niitä aina on, plus olit sit mies tai nainen ni samat asiat melkein teet kuin kaksi miestä sängystä. Elä tällä luvulla!
      Itse olet negatiivisessa mielessä sanottuna täys umpi homo, enkä viittaa suuntautumiseen. Sun ja muiden ahdasmielisten JOS KENEN pitäs mennä sinne kaappiin piiloon ja pysyä siällä, jos et kestä katsoa maailmaa sellaisena ku se on.

      Poista
    2. Jos nyt kuitenkin kaksi kertaa miettisit, että kommentti on täysin läpällä kirjoitettu...

      Poista
    3. tuollaista ei voi edes läpällä kirjoittaa !!
      jokaisella on oikeus onnellisuuteen ja parisuhteeseen.
      jos se sitten onkin saman sukupuolen parisuhde, se on jokaisen henkilökohtainen asia.

      Ja Niko: älä välitä. kaikilla on omat mielipiteensä, mutta näköjään joskus menee vähän liian överiksi,
      sä oot hauska just tollasena :)
      ootan innolla mitä te olette keksineet viidakossa.

      Poista
    4. pitäisivät sitten omana tietona homoutensa eikä koko ajan siitä vouhottaen

      Poista
    5. Mitä väliä sillä on, että onko joku on homo tai ei. Me ollaan kaikki erilaisia, mutta samanarvoisia.

      Poista
  20. http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/bb-tahden-vuokrat-rastissa-pitaisko-alkaa-myyda-psetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. katoppa uusiks ton uutisen päiväys... :D

      Poista
  21. ei tuota nikoa jätkäksikään voi sano

    VastaaPoista
  22. Ihme narinaa. Kyllähän sun nyt on ohjelmaan lähtiessä täytynyt tajuta että toi "Viidakon tähtöset" on aika feminiiniseksi miellettävä nimi. Tähtönen sanaa on vuosikausia käytetty nimenomaan naistähdistä uutisoitaessa, joten ei liene ihme että tuntuu vähän väkinäiseltä mieltää miestä "tähtöseksi".. Ken leikkiin lähtee se leikin kestäköön.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän Jolie ei ollutkaan kysymys siitä että haluaisin muuttaa ohjelman nimeä. Vaikka sinä mieltäisit päässäsi "Viidakon Tähtöset" feminiiniseksi nimeksi niin se jättää kuitenkin pientä liikkumatilaa. Uutisessa kirjoitettiin JULKKISNAISTEN, siis vielä kerran J U L K K I S N A I S T E N.

      Luetteko te koskaan edes näitä mun juttuja / itse uutista ennen kuin kirjoitatte kommenttia?

      Poista
    2. Olen lukenut sekä kommentin että uutisen, ja myönnettäköön että tuon kyseisen kuvituskuvan kanssa käytettynä "julkkisnaisten" sana on vähän ristiriidassa (koska kuvassa on mies). Mutta koska kaikki täysjärkiset varmaan tajuavat että joukossa on myös yksi mies, niin tämä kyseinen blogipostaus aiheesta menee "paljon melua tyhjästä"-osastoon... Se on kuitenkin IL joka näyttää hölmöltä julkaistessaan artikkelin puutteellisilla tiedoilla, joten ihmettelen miksi tämä on NIIN iso juttu sulle että siitä täytyy tehdä ihan oma blogipostauksensa. :)

      Poista
  23. Aiheesta on turha enempää avautua tai kertoa teidän mielipiteitä anonyymeina, mua ei kertakaikkiaan kiinnosta :)

    Asiasta on viestitelty tänään niin kanavan kuin tuotantoyhtiön kanssa. Kyseinen media on saanut aiheesta huomautuksen ja pahoitelleet virhettään uutisessa. Tämänlaisen mokan ei tulisi toistua enää kauden aikana.

    VastaaPoista
  24. Voi luoja Niko sua!!! tänään tuli mainos tästä ohjelmasta ja ylläri sä siinä räyhäät. mitä sä valitat täälä ku ite oot "julkkikseks" halunnu niin luulis sun tietävän että saat neg. palautetta kans!!! iik jos sanotaan NAISET ja sä sielä joukos apua hei Nikoa ei nyt ollenkaa huomioitu. Sä oot just sellanen tyyppi joka haluaa aina olla esillä ja MINÄ.MINÄ.MINÄ. pää kiinni ja tee duunia ees yhen päivän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verokortilla tienasin 36 000 + siihen päälle y-tunnuksella tienatut massit. Voin sanoa että tämä summa vaati hieman enemmän kuin päivän työtä. Nimimerkillä: Iltapäivällä töihin. Ps. Lopeta TV:N katsominen. Ei selvästi sovi sulle. Runkkari!

      Poista
    2. Paljon tienasit pimeenä ilman verokorttia?

      Poista
    3. En ollut uskoa korviani kun raivosit mainoksessa kilpakumppanille jotain tyyliin "mitä sä oot ees tehny että oot kuuluisa, mä en oo ikinä kuullukkaan susta!?!" :D Oikeesti, mitä niin hienoa olet itse tehnyt että sulla olis mitään oikeutta heittää kyseinen v**tumainen kommentti kanssakilpailijalle? Ei sun meriitit ainakaan paremmat ole.. Tollanen muita vähättelevä käytös antaa susta kuvan että keltanen neste on noussut hattuun ja pahasti, toivottavasti olen väärässä. Nyt pieni reality check ja paluu maan pinnalle.

      Poista
  25. En malta oottaa huomista että alkaa Viidakon Tähtöset 2:)Sua mää kannustan loppuun asti!

    VastaaPoista
  26. En mäkää ois tota kuvaa kattoessa älynny et siel o "mies" seassa. Iha yhtä ämmältä näyttää ku kaikki muutki

    VastaaPoista
  27. Mä en vaan ymmärrä, että kyseessä on NIKON blogi, niin miksi tänne tulee tekstiä henkilöiltä, jotka eivät Nikosta tykkää? Itse en lue blogeja jotka ei kiinnosta tai joiden kirjoittaja on tylsä :-)

    VastaaPoista
  28. Täs ois tälläne yks positiivinen ylistyskommentti näiden negatiivisten suomalaisrunkkareiden kommenttien seassa. Mutjoo, torstaina ku katoin ekan jakson nii nauroin sun jutuille vedet silmissä, sä oot hauska jätkä vaik susta luodaan sosiaalisessa mediassa ns. vittumaisen kusipään maine! :D Ja ei vittu ne sun ässämix-skorppioonit, hajosin. Sä saat varmaan paljon tälläsii kommentteja (tosin tässä niitä ei paljoa ole), mut ihan sama, mä oon jo pitkää meinannu tulla ylistää sua anonyyminä. Ja joo tää ei liity nyt mitenkää tähä loistavaan toimittajan mokaan, mut pakko sanoo: jos mä olisin mies nii mä oisin kääntyny homoks ja alkanu iskee sua ;) Niko Saarinen FTW

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com