keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Uutuuksia vaatekaapissa!


MUN JALAT LAULAA VIRTTÄ NUMERO XXX (hoosi-anna-aaaaa-hoosi-anna-aaaaa)! Seitsemän tuntia töissä menee keposesti, mutta pakko sanoa että tauoilla voisin jopa skipata tupakoinnin kunhan saisin vaan istua ja istua. Ei auta valittaa. Töissä on mennyt hyvin ja viihdyn ilmeisen hyvin siellä, koska nappaan ylinmääräisiä vuoroja harvaseltaan. 

Voisi luulla kun pääsee kotiin että heittäisin vaatteet narikkaan ja vaan lepäisin, mutta ei. Istahdin nopee sohvalle kattomaan osan salkkareista, laitoin koirille ruuan ja mars! pihalle! hep! Käveltiin aika pitkä lenkki, koska tiesin että postissa mua odottaa kiva paketti. Sain taas valita muutaman jutun verkkokaupasta ja nyt mulla taitaakin olla vaatteet taas viikonlopun rientoja varten. 


Nää farkut oli törkeen ihanat ja mulle tuli yllätyksenä että näiden vyötärö on tollasta venyvää & niissä menee tollanen kiva rajaus. Näätte tämän ja kaiken muunkin mun päällä.. kunhan vaan niiden neitsyys tässä joku päivä viedään ja saan napattua asukuvia jossain. Voisin jopa laittaa mun työkaverit jatkossa kuvailemaan mun asuja (soriiiii). 


Tää t-paita oli laitettu mulle mukaan extrana & musta tuntuu että ei tuolta mestasta ees löydy vaatteita joista mä en pitäisi. Mulla on edellisestä paketista vielä käyttämättä / kuvaamatta muutama juttu. Jotenkin tässä nyt kesän edetessä tulee enemmän kiinnitettyä huomiota myös vaatetukseen joten jatkossa koitan panostaa hieman laajemmin näihin juttuihin myös täällä blogissani :) 


Ja tää huppari oli unelma <3 Edellisestä paketista paljastui samaa materiaalia oleva paita ja se on niin ihanan pehmeä sieltä sisältä että se on ihan nautintoa kun se päällä menee ja viilettää tuolla. 

Kiitos jälleen Jerone.fi. Ja jos joku nyt äkkiseltään haluaa kurkata juuri nämä minun valitsemat tuotteet niin huppari täällä ja farkut täällä. T-paita valitettavasti oli viimeinen laatuaan ja siksi se lähetettiin mulle extrana:)

En malta odottaa että pääsen testailemaan näitä tuonne ihmisten ilmoille. 

Ps. Jerone löytyy myös facebookista jossa mm. vaihtuvia tarjouksia just sulle. Tykkäilemään ja kurkkailemaan tästä

59 kommenttia:

  1. Aivan ihania vaatteita oot ostanu, ja sun blogia on aina niin kuva lukea.. piristää mukavasti päivää, terkkuja ja haleja sinne londonille ja milanolle, PUS! :)


    VastaaPoista
  2. ja p.s. Paljon haleja myös sulle :)

    VastaaPoista
  3. oi tiedän ton tunteen kun töiden jälkeen tuntuu että jalat kuolee :D ps. upeita on vaatteet :) !!

    VastaaPoista
  4. Ensi kerralla täyttelet mun vaatekaappia, eiks je? :D Haha, aivan upeita vaatteita, varsinki nuo farkut! (:

    VastaaPoista
  5. Aaaa, noi farkut :D voin vaan kuvitella ne jo päälle, näyttää varmasti hyvältä :)jos oisin mies ni varmasti ostasin xd ja toi huppariki on tosi kiva ja näille tuleville kevät ilmoille varmasti passeli.

    VastaaPoista
  6. Vähä ihania, etenki tuo t-paita! Mut joo kaikki on tosi kivoja :)

    VastaaPoista
  7. CANNONBALL MC

    Valitse paremmin seurasi.

    VastaaPoista
  8. Sun blogii on aina ollu ihana lukee, ja varsinki nyt ku vielä postailet vaatteista - noi on ihan tosi siistei! :) Pusui sulle ja dogeille, Niko <3

    VastaaPoista
  9. sun blogis on ihan huippu, paitsi että Niko rakas... farkut joiden vyötärö venyy kutsutaan stretsifarkuiks. tosin en oo vaa varma et kirjotetaanko se noi :D

    VastaaPoista
  10. Hei Niko! Kuin usein sä käyt kattomas sun sähköpostit? Ja jos sinne on tullu jotai postii sun blogin lukijoilta, vastaatsä yleensä? Ois kiva tietää :3

    VastaaPoista
  11. Ihana ku säki oot salkkarit fani :)

    VastaaPoista
  12. Voi vittu et mua nauratti kun sä ryömit perse pystyssä paskan seassa siellä mutalammikossa muiden blondattujen bimbattujen kanssa. Sitten aloit agressiivisen huutelun ja melkein kävittoiseen kiinni.Sun joka toinen sana oli vittu tai saatana. Leuhkimisesisillä, että oot joku seiskajulkkis, oli säälittävää, niin säälittävää. "Seiska maksaa mulle mitä te ette saa, vitun luuserit". Kuvaavaa että sellasessa bimbojoukossakin sua pidettiin lapsellisena. Mitä teit sä? "Mä vaan sanoin niin koska mä oon mä". "Ilmeisesti huuto toimi, kun Emmi meni hiljaseks". Luulit varmaan olevas kova kundi. Tänään näit, että toinen joukkue vain naureskeli sun lapsellisuudelle. Luulet sä tosiaan, että sä oot hyvä väittelijä, kun sä huudat vittua ja käyt henkilökohtaisuuksiin. Sitten sä vedät herneen nenää, jos joku sanoo, millanen pellejulkkistyrkky sä oot. Sulla oikeesti paniikkihäiriö. Siihen on olemassa lääkitys.

    VastaaPoista
  13. Hyväksytkö kaikkia kaveripyyntöjä facebookissa?:)

    VastaaPoista
  14. Oot aivan mahtava viidakontähtösissä !! :D alusta alkaen oon ollu teijän puolella :D tän päivän jakso ! :D PARASTA TOSI-TVTÄ <3 ;)

    VastaaPoista
  15. "Ihminen, josta ei oikeen oo mihinkään", Emmi sanoi. Säälittävästi et pystyny nielasta ku kulauksen ja oksensit kuin bimbo. Sulle on tosiaan hyvä, että lusmuilet intin käynnin. Sit vielä säälittävästi uhosit "Seiskan kannessa kuitenkin on käyty". Mahtuuks sun elämään muuta kuin joku juorulehti? Emmi sentään hyödytti joukkuettaan. Sä olit vain kitisevä pentu ja joukkueesi turhake, joka taas kävi melkein käsiksi kameroiden edessä.

    VastaaPoista
  16. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. voi niko olit niin hellyyttävän näkönen tos viidakon tähtösissä sen pirtelöjutun jälkee! ois vaa tehny miel tulla halaamaa ♥

    VastaaPoista
  18. Niin, Niko on Viidakon tähtösistä neitimäisin. Emmi on sata kertaa Nikoa miehekkäämpi. Niko ei kestäisi intissä päivääkään. Viimeistään ekalla täyspakkausmarssilla heittäisi henkensä rasituksesta.

    VastaaPoista
  19. Kiitos ihanista ja tsemppaavista viesteistä! :) Tää on ollut mun koko historian vilkkain päivä blogissa. Harmi että en oo ollut päivittämässä teille kuulumisia. Lupaan korjata asian viikonloppuna. ROK!ROK!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonlopun postauksii odotellessa(: ! Eilisen Tähtöset oli ihan paras jakso, olit niin ihana. :D Se Emmi (mun kaima...) vaikuttaa kyl tosi ärsyttävältä, enkä mäkää koskaa oo kuullu siitä. :3

      Poista
  20. Saankos kysyä, et oitko töissä Forumin Glitterissä :)? Koska saatoin nähä sut siellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi juma! Onks BB-Niko jossain ämmien tilpehööriliikkees töissä? Ja se on unelmajobi? Kävin niitten nettisivuilla ja nehän on tosi härskejä nuoren työvoiman hyväksikäyttäjiä. Kaikki hommat liki nollatuntisopimuksilla, osa-aikaisia ja määräaikaisia. Osa-aikaisia ja määräaikaisia haetaan jatkuvasti, mikä tarkoittaa, että firman myynti käy, mutta osa-aikaisia ja määräaikaisia työsuhteita käytetään väärin. Siinä ois sulle Niko suunsoiton paikka, sen sijaan, huudat vittua jollekin mielestäsi nobodylle Emmille. Ja kutsuisit Seiskan sinne sun työpaikalle tekeen juttuu siitä, miten nuoria käytetään hyväksi. Sitten sä oisit vasta arvostamisen arvoinen ja nuorten idoli. Mutta ei taida olla susta miestä sellaseen. Pystyt osoittamaan "voimaasi" vain jollekin nobody emmalle.

      Poista
  21. Heippa Niko! Hakisitko Iholla sarjaan?? Musta ois tosi siistiä nähdä sun elämää tuon kautta! http://www.avatv.fi/minisaitit.shtml/iholla/ajankohtaista/suosittu-iholla-sarja-saa-jatkoa--nyt-haetaan-miehia/2013/04/1745057

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin just linkannu samaa :D

      Poista
    2. mäki olin tulos linkittää :D http://www.iltalehti.fi/viihde/2013042716955018_vi.shtml

      Poista
    3. Tän jutun mukaan Niko on jo tyrkyttäytynyt sarjaan - naisten kaudella.

      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288560450516.html

      Poista
  22. Oot paras viidakon tähtösistä! Että ottaa se Emmi päähän, rasittavan oloinen eukko :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sul on vähän liian löysä pillu ikäsekses :(

      Poista
  23. Mäkin olin tulossa sanomaan, että hae ihmeessä Iholla-sarjaan! :D Olis ihan mahtavaa. :) Toisaalta myös julkkis-BB on tulossa... ;) Mutta Iholla olis vaihtelua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iho voi olla peräsuolesta rikki......

      Poista
  24. Minäkin olisin tullut sanomaan, että miten ois kiva seurata sun arkeasi Iholla sarjassa! :P

    VastaaPoista
  25. Ei vitsi, oot ihan sika hyvä ja ihana♥ :) Sain nauraa eile koko illan noille sun jutuilles ja itseasiassa nauroin nii kovastikki et porukatki tuli jo vähä ihmettelee mitä teen. Mut jos totta puhutaan, nii en mäkää koskaa oo kuullu mistää Emmistä yhtään mitään että, en oo onneks ainut:)

    PS. Käykää kattoo mun blogi, www.zipperal.blogspot.fi

    VastaaPoista
  26. Noniin, kolmas jakso viidakontähtösistä kuunneltu. Suosikit tällähetkellä Niko, Nina, Sabina, Minna ja se fitnes. Ei sinänsä ketään suursuosikkia, mutta nää nyt on mulle ne viihdyttävimmät. Ei ole inhokkeja, mutta on monta tähtöstä ketä en muista. Esim se Anna, enhän mä häntä ole huomannu missää jaksoissa! Itse jakso oli ihan viihdyttävää, olisin kylläkin odotellu enemmän draamaa tai jotain aksöniä.
    Terveisin peräkammarinpoika rämiöstä

    VastaaPoista
  27. Mä oon nevahööd susta!

    VastaaPoista
  28. voi eiii niko sun tekstejä on niin ihana lukea!! <3 oot niin omaperänen ja sun kommentit viidakon tähtösissä on aivan parhaita :--D kuten varmaan jo moneen kertaan oot kuullut niin "mä oon nevahööd susta!" ps. vaatteet on kivoja, laitahan tännekin näytille niihin pukeutuneena :3

    VastaaPoista
  29. en oo nevahööd susta :D oot ihana :D

    VastaaPoista
  30. Miten voit sanoa ettet ole cp- vammainen joka vaan seisoo pöljänä, siinä se taas nähdään kuinka suvaitsevainen olet. Lausuntosi loukkasi varmasti monia vammaisia. HOMO

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun on turha puhuu suvaitsevaisuudesta ton "HOMO" -kommentin jälkeen :D

      Poista
    2. En ole sanonut että minä olisin suvaitsevainen, jota en todellakaan ole.
      Ja Nikohan on homo, olisiko pitänyt sanoa homoseksuaali?

      Poista
    3. Sun on turha sitten tulla aukomaan Nikolle mistään, mikä liittyy suvaitsevaisuuteen, kerta et itekää sellanen ole. Joo, tiiän et se on homo - mitä sitte? En mäkään lisää kommenttejen loppuun HETERO

      Poista
    4. Heteroilla sentään on normaalit seksimieltymykset, toisin kun riihikuivasta miesten peräsuolesta tykkäävistä homostelijoilla.
      Edelleen olen sitä mieltä että niko pilkkasi cp-vammaisia aiheetta, he eivät voi asialle mitään. Katso tähtösten osa 3.
      Miksi sitten lisäsit. Lesbo:)

      Poista
    5. Mä oon nähnyt jokasen osan tähtösistä, myös ton cp-jakson. Musta siinä ei ollu mitää pahaa, ei Niko sentää suoraan niitä dissannu. :D Voiko homot sitten sille mitään? Jos naiset ei kiinnosta, pitäskö niitä väkisin ruveta kattelemaan? Miehillä nyt vaan ei oo p*llua, niin homojen täytyy tyytyy perseeseen - deal with it :D Mun mielestä ihminen saa olla just sellanen ku on, Nikoki :3 Se on ihana, oli sit homo, hetero, lesbo (joo :D), transu, ihan mikä vaa.

      Poista
    6. Oletko miettinyt miksei miehillä ei ole pillua, voisiko olla että on normaalia että on kulli ja pillu jotka on suunniteltu sopimaan yhteen.

      Kyllä homoudesta voi parantua kun on vaan paljon tahtoa, sivareilla ja muilla vätyksillä ei sitäkään löydy.

      "ei Niko sentää suoraan niitä dissannu."
      Onko epäsuorasti dissaaminen sitten hyväksyttyä?

      Poista
    7. Täs maailmas ny mitää oo suunniteltu kuulumaan yhtään mihinkään. :D Mut joo, hyvä teiän nolisten on sieltä nimimerkin takaa huudella. Nipsu sentää on sellanen ku on, ei esitä mitään ja sanoo kaiken suoraan. Jos sanoo, että "niinku cp-vammanen", se ei oo ees epäsuoraa dissaamista. Miks pitäs olla niin, että just nainen&mies ois aina yhessä? Mitä outoa / erilaista / sopimatonta on, jos on nainen&nainen tai mies&mies? Mitä sua ylipäätään kiinnostaa muiden seksielämät? Etkö ite saa tarpeeks vai mikä sua vaivaa?

      Sitä paitsi, pakko vielä lisätä: homous ei oo sairaus. Siitä ei "parannuta". Se ei käy niin ku salkkareissa, et homosta tulee yhtäkkii hetero (ellei oo jotenki tietämättää ollu koko ajan bi...?). Eikä sua muutenkaa luulis kiinnostavan, onks ihminen käyny armeijan vai ei. Hanki oma elämä, kulta :)<3

      Poista
    8. Eikös "Emmi" ole myös nimimerkki
      En ole katsonut salkkareita kun on myös oma elämä,hani.

      Poista
    9. On on, mutta mä esiinnyn omalla nimelläni. En usko, että sun nimes on Anonyymi :)<3

      Poista
  31. Face - Time, originally released in June 2010, is an Apple created video chat
    application that allows any device running on i
    - OS or Macintosh computer featuring a Face - Time camera to connect to one another.
    Here are some tips on how to make this folder smaller,
    as well as how to deal with export and compression in a way to lower the overall drive space taken up.
    This application is difficult and requires and incredible amount of power from your Mac, but some
    experience will help you out quite a bit.


    my homepage; etudiant.icn-groupe.fr

    VastaaPoista
  32. http://www.metropoli.net/kaupunkilehti/uutiset/viihde/katso-hammentava-video-viidakon-tahtosen-kosteasta-illasta/ NIKO MITÄ :OOO XDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoin ton videon enkä tajunnu kyllä yhtää mitää :D Helvetin sekava. Paitsi et Niko oli söpö :3

      Poista
  33. Kivoi vaatteita ! ♥
    Olet ihana! ♥


    Muutes, mikä on sun lempi väri/ruoka ? ♥

    VastaaPoista
  34. Tuo idea Iholla sarjasta ois niin mahtava, voisitko pliiis kommentoida olisitko sinne menossa??? :)

    - Minea

    VastaaPoista
  35. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  36. Sun blogias on aina niin ihana lukee! Ihanat vaatteet!!! Pusuja ja haleja sulle ja londonille ja milanolle! <3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com