maanantai 13. toukokuuta 2013

100 euron lahjakortti Nellylle tarjolla!


Ajatus "hula-ba-loo" viikosta piti haudata aikataulullisista syistä, koska en tajunnutkaan että työtä + blogia on hieman haastava yhdistää (ainakin nyt alkuun, koska haluan antaa työpaikalleni 150% itsestäni.. kunhan totun tähän rytmiin niin varmana saatte nauttia minusta blogini puolella jatkossa enemmänKIN). Vakkarithan tottui siihen luxukseen että tämä blogi päivittyi parhaimmillaan kolmesti päivässä. Nyt kuitenkin vapaalla ei ihan ensimmäisesti ole aina tämä blogi mielessä, soriiii :) Yvesiltä lähti itseruskettavaa lukijalleni ja laivalle puolestaan pääsee Sairasmieli -nimimerkillä postausta kommentoinut tyttö. Hän ottaa laivalle mukaan poikaystävänsä. Aaaaw! Aaaaaw! 

Ei hätää. Pyöräytetään käyntiin seuravaa kisa. 

Kiinnostaisiko 100 euron lahjakortti Nelly.fi -sivustolle? 


Nellyn valikoima on valtava joten ajattelin hieman helpottaa teitä. Menkää "Hanki lomatyyli" -kampanjaan 
tästä!

Siellä on esitelty neljä eri tyyliä. Valikoi niistä lempparisi, kerro se minulle ja kerro miksi juuri sinä tarvitset 100 euroa shoppailurahaa?

*) VOITTAJA voi valita 100 eurolla ihan mitä tahansa tuotteita sivuilta ja tuotteiden ei tarvitse olla tästä kampanjasta / niitä tuotteita jotka valitset kommenttiisi. Kunhan nyt vaan helpotan teidän urakkaa ja rajaan tuotteet noihin neljään eri tyyliin :)

1. Kerro lempityylisi näistä neljästä kampanjasta ( löytyvät täältä ) ja kerro miksi juuri sinä tarvitset 100 euroa!

2. Kilpailu aikaa on 17.5 asti (perjantai) kello 20.00 asti!

Ps. Nellyllä on koko toukokuun ilmainen kuljetus ja vaihto. Shoppailemaan pääset tästä


*) blogi on tuotettu yhteistyössä nellyn kanssa ja se sisältää mainoslinkkejä. 


Tehdäänkö ennätys kommenttien määrässä?! Tää on aika kova skaba joten onnea!onnea!onnea!

365 kommenttia:

  1. EHDOTTOMASTI BERLIN! toho vielä tuo sun upea niittilippis ettei rannalla iske auringonpistos ;) miksi tarvitsen 100e lahjakortin? tarviiko edes perustella? HALUAN SHOPPAILLA, HALUAN OSTAA, HALUAN OMISTAA! karua, mutta totta, mitä sitä turhaa kaunistelemaan!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Nizza on lemppari!:) antaisin rahat äidille koska hän on ne ansainnut ja aina valittaa että ei ole vaatteita kun on lähössä esim tanssimaan:)

    VastaaPoista
  4. ehdoton lemppari toi Perth ! :) & 100€ lahjakortti tulisi tarpeeseen, kun kesällä sukulaisten häät, ja Nellyllä ois ihania mekkoja. :)

    VastaaPoista
  5. Tuo Rio De Janeiro ehdottomasti!!
    100 euroa tulis tarpeeseen koska valmistun kesäkuun 1. ja mulla ei oo viä mitään kivoja kenkiä! Nelly.comista löytyisi varmasti just täydelliset kengät!

    VastaaPoista
  6. Lempityyli noista on Perth!
    Tarviin rahaa uusiin vaatteisiin koska oon köyhä opiskelija ja kaikki raha menee vuokraan. :(

    petra.roponen@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Suosikkini on on nizza, koska siellä vaan oli jotenkin niin mun tyyllisiä vaatteita! ♥ Tarvitsisin tuon 100€, koska juuri eilen vaatekaappiani siivotessani tajusin, kuinka paljon olinkaan heittänyt kesävaatteita pois, joten nyt pitäisi aloittaa uusien kesävaatteiden metsästys ja nellyn laajoista & ihanista valokoimista sellaset varmasti löytyisi!

    olivia.syrja@gmail.com (en ollut varma että olisko toi pitänyt pistää, mutta pistin nyt varalle)

    VastaaPoista
  9. Nizza olisi noista vaihtoehdoista eniten minun makuuni :) Ai, miksi minä tarvitsen 100€ shoppailurahaa? Vasta kysymys, kukapa ei tarvitsisi? Etenkin kun on monta vuotta ollut köyhä opiskelija ja on nyt 1.6 valmistumassa ammattiin :) Olisihan se mukava itselleen valmistujaisten ja kesän kynnyksellä ostaa itselleen jotain kivaa :)

    Mikäli minulla kerrankin käy hyvä tuuri ja voitan, minuun saa yhteyden facebookin kautta nimellä Kaisamaaria Elisabeth Haapanen

    VastaaPoista
  10. Nizza ehdottomasti. Tälleen jos lähdetään miettimään niin olen ollut tässä lähestulkoon 2 vuotta ilman mitään muutoksia vaatteissa koska olen a. ollut raskaana ja b. joutunut miettimään mikä vaate kestää kaikki lapsen aiheuttamat ikävät tahrat ja c. kokoni kasvoi yhden koon raskauden jälkeen ja arvatkaa kenen lompakko enää riittää koko vaatekaapin uusimiseen kun muksukin on jollakin vaatetettava. kaverikin jo sanoi että taasko sä kuljet tossa kirpparilöydössäsi, tuohan on ollut sulla jo ties kuinka monta vuotta. Viimeisin kaupasta ostamani vaate on pinkit farkut joita himoitsin ja nekin alesta. Jep jep. Eli aika olisi päivittää vaatekaappia.

    VastaaPoista
  11. Varmaan lempparini olis ttoi perth. ja tarttisin sentakia Sen 100 e koska joudun maksamaan kaikki vaatteet ym meikit ite koska oon jäänyt alaikäisenä tupakoinnista kiinni vanhemmille ! ja meillä on perheessä ollut kova kuri ym ja äiti aina sanoo että jos on varaa ostaa tupakkaa niin sitten on varaa kustantaa vaatteet ja meikitkin ... ja sähköposti osotteeni on taru.tuo@suomi24.fi

    VastaaPoista
  12. Ehdoton suosikki on Berlin ♥ Ah miten täydellinen!! :) Tarvitsisin 100euroa shoppailurahaa, koska ostoslista pursuaa ostettavaa.. Olisi listalla kaikkia kesävaatteita..bikineitä, kenkiä, mekkoja, laukkuja ja vaikka mitä :) Tämä tulisi tarpeeseen :)

    VastaaPoista
  13. Mun lempparityyli noista neljästä olisi toi Nizza :) Tarvitsisin ehdottomasti lahjakortin Nellylle, koska olen vaatteita isolla ärrällä rakastava muotifriikki, mutta valitettavasti opiskelijan budjetti ei anna kauheasti myöten :p

    VastaaPoista
  14. Valitsen Berliinin ehdottomasti tälläisena rock-tyylisenä! :) Ja miksi juuri minä tarvitsisin 100 euroa shoppailurahaa? No, koska olen opiskelija rahat on tiukassa ja ne vähätkin ylimääräiset rahat tulee säästää autokorttiin :)

    VastaaPoista
  15. Mun lemppari on ehdottomasti Nizza. Ihanan hento ja tyttömäinen, just mun tyylinen. Tarvitsen 100e shoppailurahaa, koska meen ens kesänä ekaa kertaa elämässäni festareille (!?!?!?!) eikä mulla ole todellakaan mitään kivoja vaatteita sinne. Noi olis ihan superit! :)

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. toi berliini on ehdoton lemppari, nii mun tyylistä!
    ja tarttisi sen 100e nellyy, koska siel ois iihana päättärimekko minkä haluisin, eikä oo oikee varaa ostaa itellä.. ja saisha sillä kivoi kesävaatteita, mulla ei nimittäi oo paljo mitää kesävaatteita! :D

    hennnnatuulia@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Rio de janeiro.... oli ihana!
    Opiskelun ohella kun ei työtä pysty kovin paljoo tekemään.. niin toi 1ooe tuntuis mukavalta bonukselta, sekä oon kuolannu Nellyltä ihania kesäkuteita... Tahtoo shopbailaa ;)

    VastaaPoista
  19. Lempityyli on Perth :)

    Tarviin rahaa vaatteisiin koska oon opiskelia ja en saa mistään ylimääräistä rahaa vaatteisiin :(
    -Suvi P

    VastaaPoista
  20. Ääwwääwääw tuolla on niin paljon mistä valita, mutta Maya Denim shortsit olis kyl ihanat ! :3
    Ja sit noi Look Out Bottom bikinit ! :D
    Tarvin sen 100 e lahjakortin, koska äitin mielestä mulle riittää yhet bikinit ja shortsit, mutta, kun haluan välillä käyttää muitaki. Oon Niko iha täydes hehkutusonnessani jos ton voitan ;)

    VastaaPoista
  21. ehottomasti perth ! ois mahtavaa saada tuo, kesällä ensimmäisen ja ihanimman pienen tulevan kummitytön ristiäiset :)

    kassu.l@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainii ! ja sinne ois kiva joku ihana mekko saada x)

      Poista
  22. Ehdottomasti Berliini.
    Tarvitsisin 100€ shoppailu rahaa, koska yksinhuoltaja äitinä minulla ei todellakaan ole rahaa muuhun kuin ruokaan ja asumismenoihin, ja jos on säästössä niin sitten ostan pienelle pojalleni vaatteita. omani ovat kulahtaneita ja toisten vanhoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistuttaisin että anonyymien tulisi ainakin liittää kommenttiin @-osoite. Voittajaa on hieman vaikea lähteä esim tämän perusteella etsimään ja metsästämään.. :) Vink!

      Poista
  23. ehdottomasti perth ! jos on hyvä rusketus niin sitä voi aina näyttää ;) ja lahjakortin haluaisin koska rakastan shoppailua ja asun pienemmällä paikkakunnalla niin täytyy aina näyttää hyvältä ja siltä ku ei täältä päin olisikaan ! ;)

    VastaaPoista
  24. Lempparini on perth! :)
    Haluaisin voittaa 100e koska ylioppilasjuhla lähestyy uhkaavaa vauhtia ja olen metsästänyt täydellistä mekkoa jo pitkään, mutta kaikki ihanimmat mekot maksavat hirveästi! Nyt minuun on iskenyt kauhea paniikki kun muut esittelevät mekkojaan ja minulla ei ole ajatustakaan mistä sellaisen revin! Nellyltä olen muutamaa mekkoa pitkään jo tuijotellut mutta rahaa ei tällä hetkellä liioin ole ja olen vain odottanut sitä ihmeellistä sattumaa että löytäisin jostain mekon halvalla. Ylioppilaaksi pääseminen on minulle suuren juhlan paikka, olen ylittänyt kaikki odotukseni ja todistanut itselleni että pystyn saamaan valkolakin vaikka en ikinä ole ollut hyvä pänttäämään. Haluan että näytän yo-juhlissani omasta mielestäni kauniilta, pidän sitä kuitenkin yhtenä suurimmista saavutuksista elämässäni ja haluan että voin katsella kuvia jälkeenpäin hymyissä suin:)

    lenanna2@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Berliini! ♥ Asukokonaisuus on räväkkä ja festarimainen. Syy miksi tarvitsisin shoppailurahaa 100e on se, että en käy usein shoppailemassa sillä opiskelijana rahaa ei saa paljoa. Tämä tulisi ehdottomasti kesäkäyttöön! ♥ J

    jeannayswe@hotmail.fi

    VastaaPoista
  26. Ehdottomasti Rio De Janeiro ! Rakastan eksoottisia paikkoja ja suunnitelmissa olisi muutenkin mamin kanssa matka Rioon! ;)
    Lahjakortti tulisi tarpeeseen, sillä tarvitsen mekon veljeni 'homohäihin' jotka ovat heinäkuussa, ja mun rahatilanne on tällä hetkellä melko heikko. :(

    http://tanjuska-mau.blogspot.fi

    lifes2short@hotmail.fi

    VastaaPoista
  27. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  28. Lemppari on Rio De Janeiro, ihanan värikkäitä ja pirteitä vaatteita, eli ihan kesäinen olo tuli jo kun katsoi kokonaisuutta! :)
    Tarvitsisin 100e lahjakortin koska tarvitsisin peruskoulun valmistujaismekon ja muutakin kesävaatetta. :)

    VastaaPoista
  29. RIO DE JANEIRO! Kesävaatteiden hankkimen on jäänyt viimetippaan työkiireiden että myös rahallisesti. Poikaystävä on viimesiä kuukausiaan armeijassa ja syksyllä lähtee toiselle paikkakunnalle opiskelemaan, kesätöihin en aio mennä, koska haluan viettää viimeiset hetken rakkaani kanssa ennekun joudumme taas eroon toisistamme! Joten siksi raha tulisi tälle pimulle tarpeen.

    sonjasd-@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Ehdottomasti Nizza! Perustelut tyylille; samaan aikaan ihanan prinsessamainen ja naisellinen, rento eikä mikään hirveen paljastavakaan. Satasen kelpaisi koska; oon niin pihi omista rahoistani (eipä tuota kahisevaa hirveemmin muutenkaan oo) että kuukausittain tilaan nellyltä alennuksesta n. 50e postikuluineen :/ jotenkin jäänyt opiskelijan ajantaju päälle kun tuolloin joutui hirveästi säästelemään. Lisäksi teen työtä jossa en kesällä mitenkään puolialastomana tahdo kulkea. Kevyitä ja hengittäviä materiaaleja metsästään! (:

    VastaaPoista
  31. Rio De Janeiro kuvaa mun tyyliä parhaiten :) Ja 100 euroa olisi niiin täydellinen juuri tässä tilanteessa, sillä pitäisi ostaa päättärimekko ja kesävaatteita, mitkä eivät ihan opiskelijan lompakolle sovi.

    VastaaPoista
  32. ♥rio de janeiro♥
    Mä tarvin rahat sen vuoksi ku oon saanu laihdutettua niin ettei mulla oo kesärimpsuja ollenkaan. Ja pitkän sairasloman vuoksi ei juurikaan rahaa niitä ostaa (kiitos anteliaan KELAn). Enkä kyllä aio lihottaa takas vanhoihin vaatteisiin. Nii kerta. :)

    -kisuli-

    Email: kisulit3@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Perth nousi mun lemppariks!
    100e Nellylle tulis tarpeeseen, koska 1. en tiiä mitkä vaatteet päällä oon liikkunu viime kesänä, tarviin kipeesti uusia kesäriepuja!! ja 2. Omat rahat ei niihin opiskelija elämän takia riitä ja 3. Tulevat kesätyörahatkin on jo periaattessa "käytetty" kaikkeen muuhun oikeesti tarpeelliseen... Ei tulis pahaan paikkaan tämä! :)

    VastaaPoista
  34. Ylivoimainen suosikkini oli Nizza :)
    Tuo 100 euroa olisi todella iso apu tulevaan opiskeluvuoteen, kun joutuu yksin muuttamaan isoon kaupunkiin ja kaikki rahat menevät asunnon vuokraan ja matkustamiseen omalle paikkakunnalle! Saisin niitä vaatteitakin ostettua, kun olisi rahaa 100 euroa ! :)

    VastaaPoista
  35. Rio de janeiro abso-fucking-lutely!! siinä on vaatteet mun tyylin 8) toi lahjakortti tulis todellakin mulle tarpeen, kun muutan syksyllä omilleni niin rahaa menee nyt paljon kaikkeen muuhunkin. ja kesävaatteita ei koskaan voi olla liikaa!
    mariakuismin@windowslive.com

    VastaaPoista
  36. Suosikkini oli Nizza, koska se oli ihanan tyttömäinen ja kesäinen. Tarvitsen 100euroa shoppailurahaa koska olen opiskelija ja rahat ovat tiukilla. Vaatteeni alkavat olemaan vanhoja ja kuluneita mutta rahat menevät laskuihin ja jääkaapin täyttöön kun yksin asun jo omassa kämpässä, joten vaatteet jäävät taka-alalle ): Harvoin saan uusia vaatteita, vain siskojen vanhoja, joten olisi kiva kerrankin saada paljon mieleisiä aivan uusia vaatteita (: Olisi kerrankin jotain hienoa mitä näyttää muille !

    VastaaPoista
  37. Lempityyli ehdottomasti Berliini!!! Ansaitsen lahjakortin ihan vain sen takia että olen rahaton opiskelija joka sinnitteli pitkän talven ostamatta vaatteita!! Nyt haluaisin palkita itseni ehkä joillain mahtavilla korkkareilla ;)

    Moisuvi@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Voi, mun lempityyli on tuo herkkä Nizza!

    Mulle kävi tänä kesänä niin kurjasti, etten saanut kesätöitä. Oon muuttamassa syksyllä omaan kotiin ja mahdollisen työpaikkani nenäni edestä vei 13-vuotias vanhempien rahoissa pyörivä Prisman myymäläpäällikön tytär ja hänen kaverinsa :))
    Tiiät kyllä mikä mua tällä hetkellä piristäis!

    linda.emilia@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Nizza! :) ihana, rento, mutta elegantti jajaja noi NLY Shoesit on ihanat! :) Tarttisin tuon 100e lahjakortin, koska löydän aina jotain ihanaa nellystä, mutta ei oo sitte varaa... (ja mulla on kallis maku :S) ja olis myös aika vaihtaa vaatekaappiin uutta ilmettä :)

    VastaaPoista
  40. Lempityylini on ehdottomasti Berliini!
    Olis kiva saada uusittua vaatekaappia kesää varten, oon nellyltä jo meinannutkin tilata pariin kertaan mut sit on rahoille tullu muuta käyttöö ;<

    zokoziino@hotmail.com

    http://datisblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  41. Suosikkini oli Perth, koska se oli rento ja kesällähän täytyy ottaa lunkisti ! ;) 100€ lahjakortti tulisi tarpeeseen, koska olen opiskelija eikä opiskelijabudjetilla paljon vaatteita ostella, kun suurin osa rahoista menee ruokaan ja muuhun tarpeelliseen ja vaatekaappini tarvitsee uusia vaatteita ! :)

    VastaaPoista
  42. Lempparini oli Perth, ihanan boheemia hippityyliä just mun makuun. :---) 100€ lahjakortti menisi juurikin tuon tyylisten vaatteiden ostoon, jotka nykäisisin päälleni kesäkuussa kun olemme lähdössä ulkomaille tyttöjen reissuun, ennen kuin tiemme eroavat kun molemmat lähtee opiskelemaan.

    VastaaPoista
  43. Kyllä toi berliini viä sydämmen<3 tarvisin 100 euro siksi koska kesä on tulossa ja mulla ei ole kertakaikkiaan yhtään mitään päälle pantavaa ja kun oon jo niin kauvan kuolannut kaikkia ihania kenkiä nii olisi ihan mahti juttu jos saisi tässä joku päivä kotiutettua jotkut, ja vielä parit siihen päälle ;)

    Vimuli3@gmail.com

    VastaaPoista
  44. PERTH olisi ihan jees! Haluaisin 100 euron lahjakortin Nellylle, koska en ole aikaisemmin tilannut sieltä mitään, mutta olen vaatteita vaan aivan himoissani katsellut sieltä! Siispä 100 euroa tulisi tarpeeseen! :) jos onni osuisi kohdalleni, mut voi tavoittaa: maijujosefina@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Perth on mun makuun. Ihanan rento ja tyylikäs ! Toi koko vaatepakkaus on iha ku mulle luotu. Mulle se 100 e lahjakortti, koska ei oo itellä rahaa ostaa vaatteita, ja kesätyötki vast loppukesäst ni ei paljoo hyötyis enää shortseista ja topeista. Vanhempiakaan en voi kaikkeam pistää ostamaan, koska on kaikki päättärimekot ja tanssimekot mitkä tulee maksamaan PALJON ! Niko, toi 100e lahjakortti tulis tarpeeseen... :D

    VastaaPoista
  46. Mun lemppari on toi berliini kun noin räväköitä vaatteita ;) toisaalta toi perth menis tosi hyvin kesällä.. vaikee valinta :D mut se, miks mun pitäs voittaa toi 100e lahjakortti on se, et mun vaatekaapit ammottaa tyhjyttään kevät/kesävaatteista ja pitäs todellakin saada päivitystä (koska siis ainoat vatteet mitä mulla on kesälle on 2 shortsit ja pari paitaa!?) ja nellyllä olis niin ihania mekkoja sun muuta mitä haluisin! Eli siis shoppailuraha tulisi paremmin kuin tarpeeseen tämmöiselle innokkaalle kesätytölle :)

    VastaaPoista
  47. nizza!! 100e tarvitsisin kesävaatteisiin sekä RIPPIJUHLAMEKKOON JA KENKIIN! kauan odotetut rippujuhlani lähestyvät ja minulla ei oo mekkoa eikä kenkiä!! ja nellyltä löytyisi vaikka mitä, mitä voisin pukea juhliini.

    omenaiina@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Lemppariksi mulla kyllä jäi Nizza, kesänen ja söpön raikkaat värit. Mie tarvin 100€ shoppailu rahhaa, kun oon avioero perheestä, ja mulla on molemmilta puolilta pikkuveljet.. Vanhimmalle lapselle ei jää niin paljoa ylimäärästä rahaa, joten harvoin saan shoppailla edes satasella kerrallaan... Myös opiskeluun menee sekin raha mitä satun itse tienaamaan.:)

    VastaaPoista
  49. Nizza oli kyllä mun mieleen!(: 100€ käyttäisin vaatekaapin kesäpäivitykseen tai tulevan kesän juhlien koru- ja mekkotarpeisiin!:D

    VastaaPoista
  50. Berliini on ihan ehdoton lempparityyli! Olis tosi saada tosta esim tuo takki koska itsellä ei oo mitään "kesätakkia" eikä oikeen semmoseen ole nytten varaakaan. Toukokuun lopussa valmistun vihdoin ja viimein ja pieni lahja kelpaisi sen kunniaksi :) !

    VastaaPoista
  51. Mun lempityyli on ehdottoomasti Nizza ! (:
    Mun mielestä tarvitsisin tota lahjakorttii siksi koska mulla on jääny kaikki mun vanhat kesävaatteet tonne kaapin pohjalle,ja tarvitsisin uusia. Lisäks että en saanut kesätöitä,enkä saa paljoa rahaakaan vanhemmilta, joten toi ois kyllä tarpeen (:

    hanna.98@windowslive.com

    VastaaPoista
  52. Lempparityyli on Perth! Ihan just mun tyylisiä vaatteita.
    Tarvitsisin sen 100e lahjakortin, koska mun tän kuun palkkapäivä siirtyy sekaannusten vuoksi ensikuun loppuun ja oon siihen asti ihan persaukinen ja veloissa :( Ja nyt ku ainaki täälläpäin on jo semilämpimiä kelejä, nii ois kiva saada ostettua jotain kesähepeniä :D Opiskelijana kun ei kauheesti muutenkaa oo vara shoppailla :| Tilaisin sitten myös äidille jotain, koska äitienpäivänä musta tuntu tosi pahalta ku mulla ei ollu mitää "kunnon" lahjaa äipälle, vaikka sanohan se että mitään ei tarvii mutta tottakai äitiä pitää muistaa!

    kata.aaltola@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Ehdottomasti suosikkini on Perth.
    100e tulisi todella tarpeeseen, olen kauan haaveillut ostavani/tilaavani vaatteita netistä, mutta lopulta en ole pystynyt rahatilanteen vuoksi. Aloitin juuri koulun sosiaali ja terveysalalta ja kun se on työvoimapolittinen koulutus mun kuuluisi saada myös tukia kelalta, mutta siellä ollaan taas niin ihania! Ikinä en pääse linjoille, kun soitan ja Kela sijaitsee niin kaukana etten koulupäivien jälkeen enää kerkeä mennä sinne.. Joten saa nähdä koska sitä rahaa alkaa tulemaan.... Ennen sitä ei oikein voi mitään suunnitella tai tilailla. Ps. Olen ihan kyllästynyt/masentunut kun ei ole mitään uusia kuteita päälle puettavaksi.

    tanjuska-92@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. perth tai berlin ois ihan huippu ! ja mikskö tarviin ? mulla on kahet sortsit koko kesäks, eli jotkut kivat kesävaatteet tulis tarpeeseen :) ja mulla on vielä elokuun aikaan ulkomaanmatka tiedossa, eli sinnekki ois kiva saada jotain upeeta mukaan ! :)

    VastaaPoista
  55. Perth on lemppari!
    Sadan euron lahjakortti olisi enemmän kuin tervetullut tähän osoitteeseen. Olen kiduttanut itseäni koko viikon katsoessa Nellyltä hienoja mekkoja päätösjuhlaan, sekä kesävaatteita. Yksi mutta tässä kuitenkin on, kukkarossa ei ole yhtään rahaa joten kaikkien vaatteiden katselu, ja ostoskoriin siirtely on ollut turhaa. Näillä näkymin päällä pysyy viimekesän kesä vaatteet, sillä kesätöitäkään ei ole tiedossa. Olisi siis todella mukava voittaa tämä lahjakortti, jotta edes hieman pääsisi päivittämään vaatekaappia.

    minttu.kari@hotmail.com

    VastaaPoista
  56. mun oli vaikee päättää lempparia, kun kaikki oli mun mielestä kivoja! ehkä ihanin oli kuitenkin toi rio de janeiro, se on kesäisen värikäs ja vie mielen kuumalle aurinkorannalle (aurinkorannan tähtösiä odotellessa). :) juuri minä tarvitsen 100 euroa nellylle, koska oon shopaholisti mutta kevytkukkaroinen ja toi summa auttaisi etten joudu taas syömään pelkkää makaroonia kun hamstraan värikkäitä vaatteita ilmojen lämmetessä.

    VastaaPoista
  57. Berliini-look iski heti!
    Sopii ehkä parhaiten omaan tyyliini muutenkin ja erilaiset materiaalit näyttivät sopivan mukavasti yhteen (:
    Näin opiskelijana 100 euron "raha-avustus" ei olisi ollenkaan pahitteeksi, kesätöitä edelleen vailla vaikean saatavuuden takia, eikä kesälle ole oikein mitään kesävaatteita tullut haalittua. En kuitenkaan ajatellut toppatakki päällä viettää kesää(kin)! + Nellyn tuotevalikoimasta löytyy paljon kaikkea mukavaa ja rentoa päälle puettavaa ympäri vuoden, mitä välillä on tullut kurkittua. Lompakko vaan ei tunnu antavan myöten (:

    VastaaPoista
  58. Suosikkini on Perth, vaikkakin kaikki ihan mahtavia! Se on niin rento ja kesäinen :) 100€ lahjakortti olisi tarpeen, koska vaatekkaappini alkaa näyttää jo aika tyhjältä, olisi jo aika saada täydennystä :)


    henna.p.97@luukku.com

    VastaaPoista
  59. Perth on minunkin suosikkini :) 100 euroa shoppailurahaa olisi minulle iso raha, sillä 5 lapsisen perheen esikoisena ei shoppailuraha kasva puussa. Shoppailtua tulee lähinnä silloin kun rahaa löytyy tililtä satunnaisista töistä tai juhlapäivinä saan rahaa. Lisäksi syksyllä muutan kotipaikkakunnaltani (toivottavasti) opiskelemaan muualle päin Suomea, joten olisi kiva, ettei tartte monta vuotta vanhoissa vaatteissa siellä kuljeskella :D s-posti: roosa.jokela@hotmail.com

    VastaaPoista
  60. Berliini <3 Aivan mahtavia vaatteita, just toisiinsa sopivia! Ja noi laukutkin on niin kivoja! 100e on opiskelijalle iso summa, ja sillä sais kaikkea kivaa kesäksi:) Kovin usein ei pysty shoppailemaan, ja se on tälläselle vaatefriikille monesti tosi hankalaa.. Joten tarpeeseen tulisi!

    VastaaPoista
  61. Mun suosikki on Berliini <3 Rahaa ei oo hirveesti käytettävissä, kesätyörahatki menee Lana Del Reyn keikkaan(love3<3) ja vaatekaappi tarvis aika kipeesti uudistamista, kun noi nykyiset on aika epäistuvia yms. Vaatteet joudun siis ostaa ite ja samoin meikit. Ois kiva piristys kun en saa edes mopokorttia... :(

    Ja siis sähköposti on saara.kaunisaho@suomi24.fi
    Pitäis varmaan luoda se googletiliki joskus :D

    VastaaPoista
  62. Oma suosiki, Nizza! Jotenkin niin lempeä, mutta rento tyyli! ja tyttömäinen!

    Ja raha tulisi tarpeeseen, koska "koko vaatekaapin uudistus - takaisin naiselliseen tyyliin kollareista ja valtavista huppareista" -projekti on kestänyt jo liian monta vuotta! :)

    m-ussu@hotmail.com

    VastaaPoista
  63. suosikki oli Perth!
    Ja olis kiva saada 100€ lahjakortti koska olis kiva saada uusia kesävaatteita.



    laura.pelkonen1@hotmail.com

    VastaaPoista
  64. Nizza, niin sensuelli ja tyttömäinen! 100 euron lahjakortti tulisi kyllä nyt tarpeen koska joka päivä herättyäni kun avaan vaatekaapin päivä menee jo siinä vaiheessa pilalle kun huomaa ettei ole mitään kivaa päälle laitettavaa, synnytin pienen poikavauvan 3 kk sitten ja viimeinkin olen päässyt takaisin omiin mittoihini ja nyt olis se aika saada niitä uusia vaatteita että näyttää varmasti hyvältä kesälläkin kaduilla kulkiessa ;)

    bloomiq@hotmail.fi

    VastaaPoista
  65. Ab-so-lu-tely BERLIINI!! Rakastan sen kuosei! Ja lahjakortti kaverille 30v.lahjaksi <3 mirka.pehkonen@metropolia.fi

    VastaaPoista
  66. Abslutely Nizza on minun juttuni! <3 Inhoan kirjoittaa tähän tyyliin "miksi juuri minä", mutta se oli tehtävän anto joten täältä pesee! Minä tarvitsisin 100€ lahjakortin, koska olen ihan jumalaton shoppailuholisti! Välillä wallet huutaa tyhjyyttään, mutta mikään ei ole este, kun Heidi haluaa uusia vaatteita! :D Käyttäisin lahjakortin varmaankin juuri tullaisiin Nizza-tyylisiin vaatteisiin, koska makuni ja pukeutumiseni on hillittyä -ja Nizza-vaatteet olivat kuin suoraan minun vaatekaapistani! Shoppalua odotellessa ♥

    VastaaPoista
  67. Berliini! Käyttäisin 100€ lahjakortin kaikkiin kesävaatteisiin, kun niitä tuntuu aina vaan puuttuvan, vaikka vaatekaappi pursuu!

    minna_kallioinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  68. Noista Perth on ihan paras! Näyttää just sellasilta vaatteilta mihin mä tahtoisin itseni tunkea kun vapaudun tästä valtavasta raskausmahasta. ;) Viime vuoden kesävaatteet suorastaan nauraa mulle ja mun jättimahalle tuolla kaapin perällä, eli uusiksi menee koko kesävaatevarasto joka tapauksessa! :D

    jenna.rantanen@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Berliini on mun suosikki ja mä haluun uusia vaateita koska nyt tulee kesä ja rannalla on oltava kesä vaateet
    Vera.nyky@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Nizza on ehdoton suosikki. Ne vaatteet sopii mun tyyliin täydellisesti ja sopivia kokojakin näytti olevan. Tarvitsisin 100 euroa shoppailurahaa, koska vaatekaappi on tyhjillään kesävaatteista, apua oon pulassa! ja lisäksi rakastan shoppailua yli kaiken ja mun elämän tarkoitus on shoppailla ihania kesävaatteita:)!

    jenna.mannikko99@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Mun lemppari oli ehdottomasti Berliini, just mun tyylistä.

    Tarvisin sen 100€, koska mulla on ensinnäkin rippijuhlat juhannuksena, ja mulla ei ole mitään mekkoa sinne, ja Nellyllä olis kaikkia ihania :) Eikä mulla ole kauheesti rahaa mitään mekkoja ostella, kun en varmaankaan saa edes kesätöitä, kun mulla on yks hakemus vielä vetämässä, mutta siinä on niin paljon hakijoita että en usko että olisin juuri se joka valittaisiin siihen ilman työkokemuksia. Etenkään kun täällä Oulussa on niin paljon nuoria, ja se on tosi suosittu paikka. Eikä mun perheelläkään oo paljoa ylimäärästä pakollisien menojen jälkeen.

    sanna.niskanen98@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps oot kyllä parhaimmillaan laittanu viis postausta päivässä ;)

      Poista
  72. Lemppari oli Nizza! Rento, kesäinen, tyttömäinen mutta tyylikäs! Shoppailurahaa tarvitsisi aina, mutta ehkäpä siksi ettei ole ollut rahaa ostaa mitään joulukuun alejen jälkeen. Kesäksi olisi myös ihana ostaa itselleen kesävaatteita ja niitä löytyisi varmasti nellyn valikoimasta!
    llaurra@luukku.com

    VastaaPoista
  73. Berliini näytti erittäin hyvältä ! :) 100€ lahjakortilla ostaisin yhden ihanan mekon tuolta kesän juhliin ! Viime kesästä oon laihtunu joku 20 kg ja enää ei oo yhtään sopivaa mekkoo :( ja muutenki pitäis uusia kesävaatetusta ;)

    siniasdf@hotmail.com

    VastaaPoista
  74. minun suosikkini on perth, koska rakastan tuollaista huolentonta kesätyyliä! juuri minä ansaitsisin lahjakortin itselleni koska rahahan ei tosiaan kasva puissa enkä sitä hirveästi omista.. kuitenkin kesävaatteita pitäisi ostaa. ja rakastan shoppailua ja ulkonäköni on minulle tärkeä asia.

    -ankka-

    VastaaPoista
  75. ehdottomast rio de janeiro :) ! värikkäitä ja kesäisiä vaatteita joita vaatetyylini kaipaisi koska kesä on jo tullut ja uudet vaatteet kelpaisivat kaappiini ja tälläinen tarjous olisi mukava saada koska kukkaroni huutaa tyhjyyttä ettei varaa tällä hetkellä ole. rossu.ollu@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Rio de janeiro tai Nizza, rio on sellanen ihanan rernto ja nizza taas ihanan tyttömäinen. Ja se 100e ois kiva palkinto peruskoulun päätökselle ja vaatteitahan ei koskaan voi olla liikaa. Nii ja shoppailuhan on parasta ajan vietettä ja uus vaate tai koru yms. yms saa aina hyvälle mielelle vaikka ois ollu huono päivä:)
    vii.lis@hotmail.com

    VastaaPoista
  77. PERTH!! Ja miksi minun on saatava 100€ lahjakortti? En saa vanhemmiltani kuukausirahaa tai mitään tällästä joten rahaa ei ole melkein koskaan ja shoppailemaan pääsen ehkä kaksi kertaa vuodessa KUNNOLLA. Ja tuo raha olisi tarpeeseen sillä rakastan shoppailua ja vaatekaappi näyyttää aika tyhjältä... :) jasmin18@luukku.com

    VastaaPoista
  78. Ottaisin perthin, se on jotenki ihanan tyttömäinen ja mun tyylinen varsinki toi vaaleenpunanen mekko♥ ne 100 euroo haluaisin koska mulla ei oo muuta kesävaatetta kun yhet shortsit ja olis kiva saada uutta ilmettä ku oon vähän tämmönen perusvaatteitten käyttäjä (: ostaisin sillä kyllä lisäks sairaalassa olevalle pikkusiskolle jonkun korun tms piristykseks (:♥

    iida.ketvel@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  79. Rio de janeiro ehdottomasti! Ihanan rento ranta look. Semmoinen rempseä tyyli joka kuvastaisi omaa persoonaani, värit kesäisen aurinkoiset! Voisin pukea juurikin tuolla tyylillä kun mennään kesällä auringon helliessä rannalle kavereiden kera hengailemaan. Pirteät värit sopivat tähän kesään todella mainiosti! Nam jemina.hakamaki@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Berliini oli mukavin.valmistun lopultakin nuoruuden huumassa kesken jääneiden koulujen takia nyt aikuisiällä kuun lopussa unelma-ammattiini ja olisi kiva saada hienot ja uudet vaatteet valmistujaisjuhlaan.

    VastaaPoista
  81. Berliini! Ja 100€ tarvitsen, koska vaatekaapin sisältö koostuu lähinnä farkuista ja huppareista, joten kesällä saattaa olla vähä kuuma :D

    hanna.karjalainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  82. perth on ehdottomasti lempparini ! tarvitsisin kipeästi tätä 100 € lahjakorttia sillä vaatteita saan ostettua kerran kaksi puoleen vuoteen kaupasta. muuten lainailen ja/tai saan kavereiden vanhoja silloin tällöin. meillä ollut vaikea vuosi, isän kuolema ja muiden läheisten sairastumiset. tämän takia tilanne taloudellisesti on mitä on. olisi aivan mahtavaa päästä ostamaan vaatteita joista todella pitää.

    blondi_haisuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  83. Berliini on eniten mieleeni! Shoppailurahaa tarvitsisin siksi että kesävaatteita on melko vähänlaisesti, esim sopivat shortsit puuttuu kokonaan ja rahaa saan vasta heinäkuussa:) ja onhan shoppailuraha aina tarpeen;)

    VastaaPoista
  84. Rio De Janeiro on niin minun tyyliäni. Olen ollut kohta kaksi kuukautta työssäopissa koulun kautta joka on palkaton, ja sen takia takia en ole päässyt tekemään palkallista duunia ja siksi en pysty tällä hetkellä ostella kesävaatteita joten olisi nyt tarpeen :)

    VastaaPoista
  85. Rentun ruususta kuoriutui näemmä Nizzan horsma... Missään en mitään koskaan voita, niin jos nyt tässä. Kovasti oon kisoihin visoihin osallistunu, mutta aina jostain syystä joku muu korjaa potin mun nenän edestä. Tarvin tuon satkun lahjuksen, koska tarvin kengät. Kyllähän sen tyhmempikin tajuaa, että kaksi kaapillista kenkiä ei ole todellakaan tarpeeksi. (SitäpaitsimuleioovieläsellasiilimeturkooseitablinkinkenkiiIIIIK!!!)

    VastaaPoista
  86. valitsisin perth-tyylin, koska keltaiset bikinit on ihanan pirtsakat!
    ja sata euroahan tarvisin luonnollisesti siksi koska oon köyhä opiskelija ja rakastan shoppailua, mutta olen omissa vaatehankinnoissani älyttömän pihi!
    myös uusi juhlamekko ensimmäisen kummilapseni (suurin unelmani) ristiäisiin olisi ihan pakko saada, ja oishan se upeaa jos ei tarvisi sen kanssa pihistellä :)!

    janette_karhu52@hotmail.com

    VastaaPoista
  87. Berliini, koska niitit ja kaikki rokkimainen on niin mun juttu! Tarvitsisin 100euron lahjakortin, koska tarviiko shoppailulle aina olla syynsä?

    rullatuolisi_@hotmail.com

    VastaaPoista
  88. lempityyli on Berlin! ja mitä mä nyt voin kertoa miksi juuri minä sen 100€ tarvitsisin... Paskat elintasot opiskelijoilla kun joka toinen kuukausi kela perii rahoja ja toinen taas sossut, eikä heitä kiinnosta minun menot vaan lähinnä tulot.. Rahaa ei jää edes sukkiin, tai jos pyytää vaikka äidiltä 2€ tilille sukkiin (joita ei kylläkään noi halvalla lähde) niin seuraavassa kuussa on jo tuista verotettu pois sukkarahat ja sit syödään kynsiä kuukausi... Shoppailuraha ei siis olisi pahitteeksi, reikäset sukat alkavat oksettamaan :( :D
    jennieannihilation@hotmail.com

    VastaaPoista
  89. Kyllä tuo Berliini osui heti omaks lemppariks noista neljästä. Ei oo oikein mun tyylisiä vaatteita, mut tossa oli sellasiaki mitä voisin jopa ehkä pitää päälläni.
    Miks sitten mun pitäs voittaa lahjakortti? Koska oon köyhä :D Tartten lisää vaatteita, ja vaikka tuolla kaupassa ei mun tyylisiä vaatteita oo kauheesti, ni ainakin nuo legginssit pisti heti kivasti silmään ;)
    Ehkä munkin tyylille löytyis jostain erilaisesta kaupasta jotain, ja tolla sadan euron lahjakortilla sais ostettuu jotain mikä ilahduttais vaikka sitten kaveria.
    Ja nyt kun olen topeista ym. innostunut, niin kivanlaisia ei kaapista löydy paljoakaan, koska työttömänä ei sitä rahaa vaatteisin liikene, niin tuolta voisi tehdä kivoja löytöjä kesävaatesarallekkin :)
    Uskalsin osallistua tälläisellä romaaninpituisella selityksellä, jossa ei oo päätä eikä häntää ;) PUS!

    VastaaPoista
  90. Kesäl ois rippijuhlat ja sinne ois kiva saada uusii asustei ja on muitaki menoi:D mennää vähä ympäri suomee ja sillee eikä oo muutenkaa käyty kaupas ainakaa puolee vuotee nyt nii ois kiva ostel jottai jänskää... tommone nevada granddad cardigan elected homme ois iha jees. siel on muitaki shortsei ku ois kiva saadaD: ja pari laukkuuki. nii et täs ois viralline sähköposti mihi katon yleensä: tommi.tauriainen@live.fi

    VastaaPoista
  91. Kyllä se ois toi Rio De Janeiro.
    100€ shoppailurahaa kelpaisi koska tein juuri vaatekaappini suursiivouksen ja nyt se suorastaan huutaa tyhjyyttä. Kesäksi ois myös kiva kokeilla jotain uutta, mutta nykyisillä varoilla täytyy tyytyä varmoihin valintoihin.
    annu96@hotmail.com

    Aivan ihanaa kun sulla on jatkuvasti näitä arvontoja/kilpailuja. Ja muutenkin tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
  92. Mun mielestä paras tyyli oli Berliini! Ja just mun pitäis voittaa 100€ shoppailurahaa, koska mulla ei tule ikinä olemaan sellasia summia kuluttaa itseeni!

    VastaaPoista
  93. Nizzan näin ja rakastuin. Pieni tuulahdus Ranskaa virkistäisi vaatekaappia :) Tyttömäiset rimpsut ja röyhelöt on hiipinyt tyyliini salakavalasti viime kuukausien aikana. Vaatehuoneen sisältö on kokenut raa'an kohtalon. Mä olen sellainen vaatehamsteri, mitään ei voi heittää pois koska "tätä saattaa joskus vielä tarvita". Nyt kuitenkin olen pistänyt pois ison kasan vaatteita. 100€ mahdollistaisi muutaman uuden ja oikeasti tarkkaan harkitun ostoksen "menetettyjen" rytkyjen tilalle. Pieni Ranskan vivahde piristäisi niin vaatehuonetta kuin omaa mieltäni! :)

    cinderella_13_@luukku.com

    VastaaPoista
  94. Mun suosikki on ehdottomasti Rio de Janeiro! Shoppailuraha Nellylle olis jotain niin törkeen siistiä kesävaatteiden takii, mut ensisijaisesti ostaisin kyl nellylt ihanimmat Timeless korkokengät tai sit jotku gladiaattorisandaalit!

    viivi.pennala@netikka.fi

    VastaaPoista
  95. Rio de janeiro. 100egee tarvitsisin siks ku oon tällänen äippä pienen pojan äiti joka on joskus vuonna nakki ostanu itselleen jotain , piristäis kummasti tätä arkea ku pääsis rauhassa shoppailee :)

    VastaaPoista
  96. suosikki on berliini! lahjakortin tarttisin koska oon tällänen säälittävä köyhänopiskelija jolla harvemmin on rahaa ylimääräseen byhyyyy :D puss!
    bisnessensib@gmail.com
    Robin

    VastaaPoista
  97. rio de janeiro oli mun lemppari! mulla on tänään SYNTTÄRIT siispä mikä ois parempi lahja kun voittaa tää skaba :) uudet kesä kengät kotiuttaisin lahjakortilla!
    amelielindforss@gmail.com

    VastaaPoista
  98. oi, suosikki on ihanan rento ja kesäinen Perth! Toi 100€ houkuttelee lähinnä, koska kesällä mulla on kesällä konffis, eikä minkään moista mekkoa ja semmosta oon metsästellyt jo tovin! (: hes.su@hotmail.fi

    VastaaPoista
  99. Nizza vei mun sydämen...kuka vois vastustaa noita pinkkejä shortseja <3 Tarviin lahjakortin,koska tili on miinuksella ja shoppailuhimo kova ;)

    Kultsibeibi@hotmail.com

    VastaaPoista
  100. Ehdottomasti BERLIN! Kunnon rokki/biletyyli! Grauh, tykkään, rakastan, nam! ♥ ;)

    Ja 100 euroa tulisi todellakin tarpeeseen koska olen lähihoitajaopiskelija ja valmistun 31.5 ja mulla ei ole valmistujaisbileisiini mekkoa, ei kenkiä eikä vielä oikein mitään. 100 eurolla sais Nellystä varmasti mekon, kengät ja kunnon korut kunnon valmistujaisbileisiin sillä minä todellakin haluan vihdoin ja viimein juhlia valmistumistani koska koulu kestää kolme vuotta mutta mulla se kesti viisi vuotta ja nyt kun valmistun niin SUPER BILEET TIEDOSSA! Kunhan vielä saan jonkun kunnon räväkän bileasun sinne hankittua, siksi tuo 100 euroa olisi mulle todella tarpeen! ;)

    katjakristiina@hotmail.fi

    VastaaPoista
  101. Omaa silmää eniten miellytti Berliini ! Miksi minä olisin paras vaihtoehto voittaa sata euroa shoppailurahaa ? Koska kesä on tulossa ja aion tehdä totaalisen vaatekaappityhjennyksen ja viedä vanhat vaatteet johonkin kierrätyspisteeseen tai lahjoittaa johonkin ja tehdä tilaa uusille vaatteille ja uusille tuulille ! Kesä tuo tullessaan iloisen mielen ja uudet vaatteet piristäisivät niin ulkonäköä kuin mieltäkin !

    krista_hiltunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  102. Perth on mun ehdoton lemppari! Ihanan rento ja kesäisen pirtsakka asu, tykkään :)
    Miksi juuri minulle tämä lahjakortti?
    100 euroa tulisi enemmän kuin todella tarpeeseen! Poikaystävän syntymäpäivä lahjaan meni niin niin paljon rahaa, koska halusin hankkia jotain tarpeellista ja erityistä. Siitä syystä mun ja meidän perheen budjettiin ei sovi millään mekko, jonka niin paljon haluaisin rippijuhliini(ei, en aio alkaa kirjoittamaan nyyhkytarinoita varattomuudesta).. Rippijuhlat ja konfirmaatio ovat minulle suhteellisen tärkeä asia, joten haluaisin myös sievän mekon, joita nellyltä löytyy :)
    Ihana blogi yhteistyö juttu!

    erika.barck@hotmail.fi

    voi kun kerrankin olisi onnea voitto jutuissa... Olen voittanut tasan kerran, arvonnassa, kolmevuotiaana mikron, joka valitettavasti hajosi käsiin :)

    VastaaPoista
  103. ehdottomasti rio de janeiro ! miksi minä ? koska a) oon tällä hetkellä täysin rahaton ja valitettavasti käyn nellyn sivuilla liian usein ja bongaan sieltä ihania vaatteita b) tarviin just täl hetkellä niit vaatteita koska mulla ei oo lähes yhtään kesä vaatteita ja kesä lähestyy ihanan uhkaavasti ! <3 c) noi bikinit olis niin täydelliset kesällä rannalle mentäessä d) täytän 15 vasta kesän jälkeen, mikä tarkoittaa sitä että mä en saa kesätöitä vielä tänä vuonna jote tämän kesän joudun vielä sinnittelemään ilman suurempia rahoja ja ihania vaatteita ! :/ ennialexandra@hotmail.com

    VastaaPoista
  104. BERLIN ehdottomasti ! :-)
    Ittelleni se 100€ shoppailurahaa olisi täydellinen kun alaikäinen olen niin ei työpaikkoja oikeen mistään saa ja kesätyöpaikatkin ovat tosi vähissä nii ei sitä rahaa oikeen mistään saa :( ja uudet kesä vaatteet tulisi tarpeeseen varsinkin Nelly.com ista kun niitä käyn aina sivustolla kuolaamassa...:)

    kirmoi@hotmail.com <3

    VastaaPoista
  105. Ehdottomasti Nizza! Ihanan tyttömäinen, raikas ja herkkä tyyli, joka sopisi myös suomen kesään, rakkautta ensisilmäyksellä ♥ tarvitsisin 100€ silkasta shoppailun halusta! En ole ehtinyt kaupoille duunien takia ja lahjoitin äskettäin laatikkokaupalla vaatteita hyväntekeisyyteen, joten tarvetta uusille hankinnoille olisi :)

    kristiina.aliina.norring@gmail.com

    VastaaPoista
  106. Berliini ehdottomasti, olenhan lähdössä kesällä Saksaan! :) Muutenkin itse pukeudun tummanpuhuvasti, niin tämä asukokonaisuus miellytti silmää eniten. 100 euroa tulisi todella tarpeeseen tällä hetkellä, kun on ajankohtaista ostaa päättärimekko/ 9Gaala-mekko! :) Meidän koulussa on tosiaan tämä etu, että tanssimme tanssit ja olisi ihana pukeutua prinsessamekkoon :)
    - Quadrum
    riitu@live.fi

    VastaaPoista
  107. MILLOIN SÄ ARVOT SEN EDELLISEN RISTEYTY KORTIT?

    VastaaPoista

  108. Berliini!Just oman tyylisen näköistä :) Tarvisin ihan sen takia tuon rahan koska ehkä kaikista eniten pukeutumisessa ärsyttää se että kun halu pukeutua omalla tyylillä ja tavalla mutta tulee se raha aina esteeksi että saa jäädä vaan haaveilemaan kivoista vaatteista. Haluan juuri vaatteiden kautta viestittää omaa olemustani/tyyliä ja inspiroida muita pukeutumaan persoonallisesti omanlaisellansa tavalla! :)
    hhennna-j@hotmail.com

    VastaaPoista
  109. Berliini tietenkin! Ihanan tyttömäinen, mutta kuitenkin siinä on sitä jotain särmää joka iskee minuun!
    Tarvitisin 100€ shoppailu rahaa koska en omista enää yhtään sopivaa kesävaatetta, jotka eivät roikkuisi lörppönä päälläni. Olen onnistunut vuodessa pudottamaan painoani 10kg ja olen vihdoin tyytyväinen peilikuvaani normaali-painoisena. Joten olisi ihana saada piristystä ja hyvin sopivia vaatteita kaappiin :)

    VastaaPoista
  110. Rio de Janeiro <3 jotenki tuo tyyli uppos täydellisesti :3 ja tosiaan tarvisin tuon rahan, että saisin vähän vaatetta päälle! Tällä hetkellä vaatekaapistani löytyy vain kolme paitaa ja kahdet käyttökelpoiset farkut. Niillä on menty jo ainakin puoli vuotta..:D -Buke-
    Chande@hotmail.fi

    VastaaPoista
  111. Nizza! söpö ja ihanan tyttömäinen! :)
    Tarvitsisin 100€ shoppailurahaa koska vaatekaappini huutaa kesävaatteita. Villapaitoja sun muita talvivaatteita kyllä löytyy mutta kesäksi olis panostamista eikä työttömänä ole varaa laittaa rahaa kalliisiin vaatteisiin. :(

    VastaaPoista
  112. Mun lempityyli on toi NIZZA koska:
    - se on ihanan raikas kesävaatetus
    - en omista valkoisia vaatteita, mutta haluaisin
    - pinkki <3
    Tarvitsisin ostosrahaa koska:
    - olen köyhä
    - olen viimeksi ostanut vaatteita kunnolla viime syyskuussa (kun sain vikan tilin)
    - vaatteet ovat parasta huumetta ja shoppailu

    + kiitos aivan järkyttävästi taas hienosta arvonnasta, ur the best!

    VastaaPoista
  113. Paras on Berlin !!!! kooooska, mitä enemmän nahkaa ja niittejä niin se on just niin rock. Ja musta vaan sopii aina kaikille. Sit se et miks mä just tarvitsisin shoppailu rahaa on se etten ees muista koska viimeks oon itelleni ostanu jotain kivaa ja sit ku asun maalla metsäs ni en koskaa pääse päivittää mun vaatetusta mihinkään liikkeisiin, niin siks nellyn 100 e:n lahjakortti ois just mua varten.

    gustafsson.tilli@hotmail.fi

    VastaaPoista
  114. lempparein oli perth! eniten mun tyyliset jutut! Lahjakortti ois mulle just erittäin hyvä ku rahatilanne ei oo mikkää ruusunen ku se palakkaa ei tuu ikinä ja ku laihutuskuuri etenee nii tarvii pienempiä vaatteita! :)

    veeraose@hotmail.com

    VastaaPoista
  115. Berlin miellyttää eniten.

    Lahjakortti minun pitäisi saada siksi, että olen tehnyt ison elämäntapamuutoksen ja kiinteytynyt hurjasti viimeisen 1,5 vuoden aikana. Tänä kesänä kehtaa oikeasti esitellä itseään vähän vähemmissäkin vaatteissa ja olen tyytyväinen vartalooni, siksi olisi kiva saada uusia kesävaatteita, jotka korostavat tätä treenatumpaa vartaloa :) Hard work pays off!

    VastaaPoista
  116. Rio de Janeiro mielyttää eniten silmään, ja shoppailuraha olis köyhälle opiskelijalle kesän lähestyessä enemmän kun tarpeeseen tuleva juttu! :)

    VastaaPoista
  117. RIO DE JANEIRO,

    koska

    LIHAPULLA - 25kg = kesävaatteet on joukkuetelttoja!

    Noissa on muutenkin ihanan mehukkaat värit + muutan syksyllä pois Suomesta Bulgariaan nii tyylikkäät biitsivaatteet ois makeeeet!

    piia.pursiainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  118. Kaikki oli ihania tyylejä, mutta Nizza :)

    Tarvitsisin sen lahjakortin, koska mulla on rippijuhlat 23.6., enkä mekkoa vielä omista. :( ja lompakko ammottaa tyhjyyttään! Nellyllä on ihanimmat mekot ja kuolaan niitä joka päivä. :D olisi ihana saada sieltä mekko :)

    VastaaPoista
  119. Nizza miellyttää kaikkist eniten. Ja tarviin tota satasta tosi tosi tosi kipeesti, koska oon ollu jo pitkän aikaa ihan persaukinen ja kuljen vaa vanhoissa rääsyissä pitkin katuja ni varmaa alkaa jo muitaki hävettää mun puolesta :D ois kiva saada kesäks jotain muuta vaatetta ku jalast tippuvat farkut ja puhkikäytetyt villapaidat :D

    iida.kidius@gmail.com

    VastaaPoista
  120. Nizza. Olen jo puolivuotta unelmoinu shoppailurahasta. Nytkin vanha ja haiseva heppahupparipäällä menossa kouluun :(.

    VastaaPoista
  121. Nizza on suosikkini! Olen hankkimassa rippimekkoa Nelly.comista ja pieni apuraha tulisi tarpeeseen ;)
    jenni.kerala@hotmail.com

    VastaaPoista
  122. Berliini on suosikkini. Olisi ihan kiva saada rippimekko ja kengät. Ja on muutenkin tulossa niin monet juhlat kesällä että tuo avustusraha ei kyllä menisi hukkaan :)

    VastaaPoista
  123. Perth osuu mun tyyliin! Ja mulle tää ois tärkeetä koska oon just laihtunu vuoden aikana 20 kiloa ja ois kiva hankkia sopivia vaatteita, kun vanhat vaan roikkuu päällä! :) cattibrie78@yahoo.com

    VastaaPoista
  124. Berliini oli suosikki. Ja olisi kiva saada joku mekko ostettua kun on tutun häät kesällä :)
    janette.hemuli@gmail.com

    VastaaPoista
  125. Berliini! Ja mä tarttisin uusii vaatteita, ei ole kauheesti rahaa & ei kehtaa porukoilta kinuta. Mun piti saada kesätöitä mut ne jutut sit tais hieman kusta et jotain piristystä kyl kaipaisin

    VastaaPoista
  126. Nizza oli niin ihana :D, on pitänyt uusia vaatekaappi jo monta kuukautta mutta ei ole pystynyt säästämään uusiin vaatteisiin ja siinä oli niin ihania vaatteita ja asusteita. ja siinä oli ihania vakoisia ja pinkkejä vaatteita mitkä sopivat minulle. :D

    nepu99.k@gmail.com

    VastaaPoista
  127. Noista lemppari oli Rio De Janeiro. Upea ranta- ja urheiluasu valita helle säähän, sekkä mukavan hillitty mutta räväkkä

    imsorryilovedyou@hotmail.fi

    VastaaPoista
  128. Rio De Janeiro ehdottomasti! Oon tosi huono aina ostamaan vaatteita ja nyt kun sitä rahaa ei ole niin huomaa että joko vaatteet on rikki/pilalla/pieniä yms joten ehdottomasti voisin tarvita vaatekaapin uudistuksen! :)

    pipsa.pirhonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  129. Rio De janeiro ehdottomasti!
    Tiedossa olisi konfirmaatio kesällä ja mekko olisi ihana saada Nellyltä<33

    wildbrunegmail.com

    VastaaPoista
  130. Berliini oli kaikista ihanin (: Siihen pitäis vaan lisätä se sun hieno lippis, jota täällä hetki sit esittelit :D Olis ainaki turvassa auringonpistoksilta. Sitten perustelut, miksi haluan satasen Nellylle... perse. Mulla ei ole mitään "olen köyhä ja äitilläni on syöpä" -koskettavia perusteluita, vaan mun perustelut on, että mä rakastan shoppailua, mä rakastan vaatteita, mä TAHDON SHOPPAILLA. :D

    VastaaPoista
  131. Suosikkini on Berliini. Tarvitsen sen 100€ shoppailu rahaa Nellylle, koska en ole onnistunut valmistumaan yliopistolta, minun opintotukikuukauteni ovat loppu, eikä minulla ole kunnon töitä. Eli minulla on todella heikko raha tilanne.

    kaivertelija (a) yahoo . com

    VastaaPoista
  132. Rio De Janeiro EHDOTTOMASTI!

    Ja haluisin siksi koska olen köyhästä perheestä! Köyhä opiskelia ja huomasimpa kevään alussa että en omista yhtäkään kesä vaatetta! Joten olisi mukava päästä shoppailemaan!

    VastaaPoista
  133. Berliini!
    Ja haluaisin rahat, koska ei ole rahaa oikein ostella itsele mitään. (todella harvoin). Enkä ole ikinä ennen osallistunut näihin blogi arpoihin, koska minulla on tooodella huono tuuri. =D
    Eikä minulla ole edes kesätöitä, kun mistään paikkaa ei saanut, nii ei kesälläkään saa mitään ostettua itselle =( yhyy!


    popower_girl@hotmail.com

    VastaaPoista
  134. Perth.

    Ja vähän myös Rion vaikutteita, sekamelska noista kahdesta. Koska toi Perth oli aika väritön :D
    Tarttisin todellaki shoppailurahaa, oon viimesen 5 vuoden aikana ostanu itelle vaa alennuslaareista vaatteita, koska mun kolme muksuu syö kaikki mun rahat. Tää tarttis niinkö tehrä asialle jotain. Joten mikäpä parempi syy kuin että voitin nää rahat ittelleni ja tuhlaan kaiken itelleni. Piste. (Ok, voin ostaa uudet kesäkuteet noille lapsilleki) mut se riittää, loput itelle. Minulle,minulle,minulle. Kerranki. Please. :)

    anne.kgitahi@gmail.com

    VastaaPoista
  135. Rio Da Jeneiro,täällä oli ihanan löysiä mutta myös muodikkaita vaatteita:)

    Olen menossa kesällä Italiaan tämä on ensimmäinen kertani ulkomailla,joten haluaisin jotain kivaa päällepantavaa ja tuolta löytyi kun äsken selailin niin tosi kivoja kesävaatteita!:)

    VastaaPoista
  136. Ehdottomasti Berliini. Ihana rocktyyli. Ansaitsen 100euron lahjakortin, koska oma poni syö kaikki rahat ja en koskaan osta itselleni mitään uutta. :( Vauvakin tulossa eli vielä vähemmän aikaa/rahaa shoppailla itselleen. Ja jos näkisit mun vaatekaapin niin varmaan itkisit :D Mä ainakin itken päivittäin sen kanssa.

    noora.lehtniemi@gmail.com

    VastaaPoista
  137. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  138. Perth.

    Tarvitsisin sadan euronlahjakortin koska , minulla on hevonen. se vie niin paljon rahaa että itse pystyn ostamaan todella harvoin itselleni mitään : (

    janika.hakamaki@luukku.com

    ps. Niko sulla on ihana blogi <3

    VastaaPoista
  139. Nizza on suosikki noista! Varmaan sen takia, että haluisin muuttaa oman tyylini hieman tuohon suuntaan. Jaja haluisin lahjakortin, koska oon tällä hetkellä köyhä, enkä saa mistään oikein kesävaatteita itelleni :s:s

    milla.myy@gmail.com

    VastaaPoista
  140. Olipas vaikea valita kun kaikissa oli jotain kivaa, mutta NIZZAan päädyin :)

    Opiskelija pudjetti ja laihduttaminen ei ole näköjään tehty yhteen...Kun laihtuu ei tunnu olevan rahaa sopiviin vaatteisiin, julmaa. Toivottavasti perseestä lököttävät farkut tulee pian muotiin...tai mä voitan tän lahjakortin ;)!

    VastaaPoista
  141. Vaikee valinta Berliinin ja Nizzan välillä (vaikka muutkin oli superkivoja;), mutta päädyin Nizzaan!:)

    100€ shoppailulahjakortille Nelly.comiin on aina käyttöä!

    teaa93@hotmail.com

    VastaaPoista
  142. Lempparini on Perth!!
    100 euroa tarvitsen, koska minulla on kesällä serkkuni ylioppilasjuhlat ja veljen rippijuhlat eikä minulla ole mekkoa vielä!! Ja nellyltä olen "kuolannut" paria mekko vaihtoehtoa!! ;)
    essi.nurminen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  143. JOKAINEN TOSI NÄTTI...ITSE EN OLE VAILLA MITÄÄN VAAN ANTAISIN LAHJAKORTIN TYTTÄRELLENI (12V)..EI KAHDEN LAPSEN TYÖTTÖMÄLLÄ YKSINHUOLTAJALLA OLE OIKEIN VARAA OSTELLA myyra1@hotmail.com

    VastaaPoista
  144. Ehdottomasti toi Nizza kesäistä ja tyttömäistä. Sopis niin hyvin kesäiltoihin noi kuteet kuin paahtavalle auringolle ja rantsulle.

    Miksi tarvisin / haluaisin tuon lahjakortin. Tänään on mulla 20v-synttärit, pankkitilillä on 7e ja tällä hetkellä mahdolliset synttärilahjarahat menee tylsästi ruokaan (ruoka on kyllä hyvää. :D) ,mutta olis ihanaa näin synttäreiden kunniaks voittaa toi lahjakortti, jotta voisin shoppailla oikeesti jotain LAHJOJA itselleni. Kun ei toi ruokakaupassa käynti kohenna juhlamieltä. :)

    VastaaPoista
  145. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  146. Ehdottomasti Berliini! Tämä tyyli on kuin suoraan minulle tehty! Ihania koruja ja aurinkolaseja jajaja... <3
    Minulle voitto olisi tällä hetkellä elintärkeä, olen joutunut istumaan sisällä kaikki lämpimät päivät sillä olen lukenut ja lukenut ja lukenut vain pääsykokeisiin, en edes tiedä paljonko ulkona on lämmintä tällä hetkellä! :( en myöskään tee töitä tällä hetkellä lukemisen takia joten minulla ei ole ollut penninpyörylää kevät tai kesävaatteita varten. Tämä on myöskin kolmas yritykseni kouluunhakemisen kanssa joten meinaa usko ja toivo loppua itseeni, ei tästä kumminkaan mitään tule:( Joten tämä lahjakortti tulisi enemmän kuin tarpeeksi ja piristäisi allapäin olevan tytön mieltä sekä toisi ehkä lisämotivaatiota että kyllä tässä elämässä vielä hyvääkin on! Hyvää kesää Niko ja iso kiitos ihanasta blogista! :) <3
    Ps, muistan ikuisesti ku tein susta gallerian päiväkirjaan kirjotuksen mihin olin koonnut sun parhaita hölmöyksiä BB ajoilta ja kävit siihen kans kommentoimassa =D Tsemppiä sulle töihin!
    Sposti on: Ninzguu@hotmail.com

    VastaaPoista
  147. Lomatyylini on ehdottomasti - RIO DE JANEIRO!

    Miksi tarvin 100€ shoppailurahaa ? Koska on tulossa kesä, vaatekaappi huutaa tyhjyyttä ja tällä hetkellä kituutan opintotuella. Ei paliota shoppailla.
    Sadalla eurolla ny saisi vähä vaatetusta tonne ihaniin kesärientoihin (;

    hennapostia@gmail.com

    VastaaPoista
  148. Ehdottomasti Rio De Janeiro, vaikka kaikki muutkin tyylit varmaan pukis mua. Tykkään kuitenkin värikkäistä ja kesäsistä vaatteista ja erilaiset ja eri tyyliset kuosit on niin mun juttu. Shoppailu raha tulis hyvään saumaan, kun kaikki viimevuotiset kesävaatteet mitä vois muuten vielä pitää on jotenki ihmeellisesti kasvanu kaapissa talven aikana, eikä mulla oo ollu aikaa eikä rahaa ostaa uusia yhtään. Nelly:llä on myös myynnissä mekko jota oon kuolannut jo pari kuukautta, jos mulla ois rahaa ni se ois jo mun, mutta tili näyttää nollaa suurimman osan kuukaudesta eikä ylimäärästä rahaa ole yhtään.

    m.miinaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  149. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  150. Ehdottomasti Perth, se on niin mua :)
    Ja mun pitäis tietysti saada toi 100€ koska mulla ei yksinkertasesti oo rahaa tilailla mitään uusia kesävaatteita :( Vanhat ei kaiken lisäksi enää päälle mene, raskauden takia :) Enkä oikeen lämpene äitiysvaatteille :)

    krisse.pilvi@gmail.com

    VastaaPoista
  151. Todellakin toi Berliini on paras uuh! :D

    Tällanen köyhä opiskelija tarttee aina rahaa johonkin ja 100€ shoppailuun tulisi mulle enemmän kuin tarpeeseen. Sillä sitten saisin ostettuu jotain ihanii uusia kesävaatteita tai vaikka ah jotkus ihanat laadukkaat kengät, jotka ei mee heti rikki:)

    -Milla
    mil-lie@hotmail.com

    VastaaPoista
  152. Berliini todellakin hienoin!

    Kuka nyt ei haluaisi 100€ ilmaista shoppailurahaa? Olen laihtunut vuoden sisällä yli 10kg ja kaipaisin vaatekaappiini uutta sisältöä, varsinkin nyt, kun uskallan pukeutua vähän rohkeammin, sadalla eurolla saisi mukavan garderoobin kesäksi.

    - Senja
    senjake@hotmail.com

    VastaaPoista
  153. Lempityyli oli nizza! 100€ shoppailurahaa tulee aina tarpeeseen varsinkin näin kesänalla!

    erika.karttunen@dnainternet.net

    VastaaPoista
  154. Lempparini oli Nizza! 100€ shoppailurahaa kuuluisi minulle, koska vaatekaappini kaipaisi kesävaatteita täytteekseen, sieltä uupuu mm shortseja ja kesäkenkiä!
    erika.kahilainen@ovi.com

    VastaaPoista
  155. NIZZA, ehdottomasti!

    100e shoppailuraha olisi kätevä, koska katala pikkusisko on käyttänyt häikäilemättömästi painoni nousua hyvänä syynä varastaa hitaasti mutta varmasti kaikki viimekesän hellevaatteeni.. !

    VastaaPoista
  156. Ehdottomasti NIZZA!

    100 euroa shoppailurahaa tulisi todella tarpeen ja kukapa ei sitä itselleen haluaisi ;) Olisi myös ihanaa yllättää poikaystävä tilaamalla hänelle kesäksi jotain kivaa!

    -Iida
    iida.kamunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  157. Perth!
    Mä käyttäisin sen palkinnon mieheni vaatekaapin uudistukseen.
    Monesti hän jo pyytänyt MUA, etsimään hänelle vaatekaappiin täydennystä.
    Siinä olisi sitten hyvät mahdollisuudet kenties ottaa ohjat omiin käsiin ja vaihtaa vähän isännän tyyliä tuosta "tylsästä" ja tavallisesta! ;)

    VastaaPoista
  158. Mun suosikki on ehdottomasti Berliini. Se lahjakortti tulis tosi tarpeeseen koska tartteisin kevätjuhlaan uuden mekon ja kengät. Kyllä jotkut korutkin oisin ihan kiva saada:) ai niin sähköposti tähä:jasmine.martikainen@gmail.com

    VastaaPoista
  159. Suosikkini on ehdottomasti Nizza! Ihanan kesäinen ja raikas asu! :) Ja rahat menisivät uusiin bile vaatteisiin, koska täytän ensi viikolla 18 ja kyllä sen kunniaksi pitäisi hankkia kunnon mekko jos toinenkin! ;)
    saskaa16@gmail.com

    VastaaPoista
  160. BERLIINIä tänne!! :D Viime kesäiset vaatteet pyörii päällä, joten kesävaatteista on huutava pula ja satasella sais jo vaikka ja mitä! ..Lisäks kun omaa rahaa ei tällä hetkellä ois yhtään ylimääräistä vaatteisiin ja Klarna-tilikin tapissaan saatana.. Ehhehe! :P
    P.S. Oot super<3

    VastaaPoista
  161. Lemppariksi löytyi Nizza! Haluaisin jakaa tuon rahan siskoni kanssa ja ostella kivoja kesävaatteita kummallekkin :)

    katrii_@hotmail.com

    VastaaPoista
  162. PERTH !! :33 Mulla ei oo KOSKAAN tarpeeks shoppailurahaa ! :DDD Ja muutenki ihan älytön pula KESÄvaatteista, ja kesä tulee jo ! :oo Noi asut näyttää tosi kivoilta kaikki, ja olis jotain uutta ja erilaista piristystä mun vaatekaappiin, äwäwäwäw :3
    psps. aiheesta toiseen, oot aivan upee persoona ! <3 kestät kaikkien kritiikit ja jaksat aina näyttää ilosta naamaa ja nää sun postauksetki on aina nii positiivisii että oma päivä paranee huomattavasti ! :> ainiin, sähköposti: ojanen_96@hotmail.com

    VastaaPoista
  163. Nizza on eniten mun mieleen koska: se on tyttömäinen, naisellinen ja sisältää vaaleita värejä, mitä ite tykkään käyttää!:) Sitäpaitsi Nizza o yks haave lomakohteista..
    Mulla on mielestäni oikeasti monta hyvää syytä, miksi ansaitsisin tuon 100 euroa shoppailurahaa!:
    1. Olen työtön vastavalmistunut alkavaa välivuotta viettävä opiskelija (nimim. hakenut töitä 1,5v.:))
    2. KAI sinne yo-juhliin tarvis jotain vaatteita.. :)
    3. En muista millon oisin ollut shoppailemassa. Ruokakauppareissuja ei lasketa!
    4. Nellyssä on ihania vaatteita ja kenkiä, mistä meikä voi vaan haaveilla :D:D

    ps. kiitos Niksu kivasta skabasta, teet jonkun ihmisen hyvin onnelliseks :)
    sähköposti: kepa__26@hotmail.com

    VastaaPoista
  164. Minun suosikkini on Perth! Olen tänä vuonna onnistunut laihtumaan 10 kiloa ja suurin osa vaatteista on nyt isoja :) Eli tarvetta uusille vaatteille todella olisi!!

    VastaaPoista
  165. Ehdottomasti BERLIINI!
    koska se on aivan mahtavan näköinen kesälle!
    ja olisi tosi kiva saada joku ihana kesämekko
    tuolta nellyltä, koska siellä on niin hienoja mekkoja
    (ja aika kalliita..:D)
    PS. tohon sopis tosi hyvin se lippis mistä oli vähän aikaa sitten kuvia.(glitterin)!
    :johannaemiliaaa@outlook.com

    VastaaPoista
  166. Perth on lähinnä omaa tyyliä :-)
    Olis tarkoitus löytää joku ihana kesämekko siskojen rippijuhliin ja uskon että nellyltä sellanen voiskin löytyä :-)
    saijaa_@hotmail.com

    VastaaPoista
  167. Berliini! Se on ihan täydellisen hieno :)
    Tartten 100e koska oon nuori 15v peruskoulua käyvä tyttönen, joka ei saa rahaa mistään muualta ku vanhemmilta, joilta en sitä usein saa :c Ja koska oon ehdottomasti sun uskollisin ja parhain fani Niko ! ;)
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    netttas@LIVE.FI♥
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    VastaaPoista
  168. Mun lemppari on Perth :) 100 eurolla ostaisin päättäjäismekon itselleni.
    susannala@wippies.fi

    VastaaPoista
  169. Nizza oli aivan ihana.

    Itse olen kamppaillut koko elämäni ylipainon kanssa. Nyt toisen lapsen jälkeen otin itseäni niskasta kiinni ja nyt 10kk pojan syntymästä painoa on tippunut jo 20kg. Ongelma vain tällä hetkellä on se että varaa ei valitettavasti ole ostaa uusia _oikean kokoisia_ vaatteita vaan kuljen ympäriinsä vanhoissa ja liian isoissa vaatteissa.. Eikä se nyt loppupeleissä kauhean kaunis näky ole. Tämä tulisi todellakin tarpeeseen, varsinkin kun kesällä on kahdet häät ja yhdet ristiäiset..

    VastaaPoista
  170. Nizza, ihana kaupunki nimittäin ♥ ja tyyli on ihanan tyttömäinenja rennon olonen, i like!
    Ja ois tietty ihanaa saada shoppailurahaa 100e, niinkuin varmaan ihan kaikista:D mutta jäi kesätyöt saamatta vaikka hakemisesta ei ollut puutetta ja ois ihanaa saada vähän kesävaatteita tai kenkiä :)

    ronja.ikonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  171. Lemppari on berliini! :-) mulla on vähä vähässä nuo kesätyöt nii lahjakortti auttais kivasti kesävaatteiden hankinnassa yms! :_)

    janita1996@hotmail.com

    VastaaPoista
  172. Ehdottomasti Berliini! Täydellinen!
    Shoppailurahaahan ei voi koskaan olla liikaa mutta,
    kuitenkin 100e:lla saisi täydellisen valmistujaismekon.
    Valmistun ammattikoulusta ja mekko tulisi tarpeeseen.
    Nellyn valikoima on myös aivan mahtava!
    Btw. Rakastuin siihe sun niittilippikseen :>

    Mmarii@luukku.com

    VastaaPoista
  173. Lemppari on toi Perth.
    Ja shoppailurahaa tarvisin, koska oon vielä opiskelija eikä siis oo oikeestaan mitään tuloja ole, pitäis löytää joku kiva mekko kun kesällä niin paljon sukujuhlia(:

    ida_meskanen@msn.com

    VastaaPoista
  174. Aivan ihana Nizzan tyyli ois se mun juttu, rento ja tyttömäinen ja paljon valkoista väriä!

    Noniin miten mä nyt lähtisin tän tarpeeni tohon lahjakorttiin perustelemaan..perusteita voisin keksiä lähemmäs sata, mut jos nyt näillä saisin sun vakuutettua. 18vuotias opiskelia, eli ei säännöllisiä tuloja, joka _rakastaa_ vaatteita ja asusteita. KESÄ on tulossa ja mä haluan sen täydellisen kesämekon tuolta metsästää ja lisäksi jotkut kivat shortsit <3 Mä niin tarviin ton rahan. Ja kaiken lisäks oon sun suuri fani bb-ajoilta saakka ja rokkaat viidakontähtösissä <3 ah

    sanni.pykalamaki@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  175. Ehdottomasti Rio De Janeiro koska lähden sinne itse kesällä ja olisi kiva saada uusia kesäisiä vaatteita sinne! Toisekseen shoppailurahaa olisi kiva saada koska kesäkuun alussa on sukukokous ja olisi kiva antaa hyvä vaikutelma itsestään kun en ole vielä puoliakaan suvusta tavannut eli siis mekon tarpeessa! :)

    VastaaPoista
  176. Ehdoton lemppari on Berlin! Tarvitsisin 100 euroa shoppaamis rahaa, koska en saa kesällä rahaa vaatteisiin, kun käytän kaikki tienaamani kesätyörahat seuraavan vuoden opiskeluun (vaatetus-ala ei ole ihan ilmainen juttu). aliizzzaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  177. Rio DE Janeiro! aivan ihania bikineitä ja jumalallinen ristipääkallo koru ! aah rakastuin. Ja mihis se 100€ lahjakortti menis ? No ainakin siihen ristikoruun ja tarvis hankkii jotai kesävaatteita. hmm, Olis kyl lahjakortti tarpeeseen !!

    sähköposti: saara99@windowslive.com
    gmail: saaraqs46@gmail.com

    VastaaPoista
  178. Nizza on tosi makee!
    Mun täytys ehottomasti voittaa 100€ shoppailurahaa, koska mun vaatekaappi suorastaa huutaa värikkäitä kesä vaatteita tylsien talvi vaatteiden ja villapaitojen tilalle! Tuleva kesä on täynnä juhlia jotka kaipaisivat mekkoja ja asusteita, joten olis tosi upeeta saaha vähän rahallista tukea kesän menoihin! :)

    verraaa.p@hotmail.com
    http://veeravilhelmiinaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  179. Ehdottomat lempparini ovat tietenkin Berliini ja Nizza! Sillä niissä on ihania kesäisiä vaatteita! Tarvitsisin 100 euroa shoppailu rahaa, koska menen perheen kanssa kesällä Moskovaan ja säästöt kuluu siellä ja mulla ei ole muutenkaan kesävaatteita joita voisin käyttää. 100 euron lahjakortti menis varmasti hyvään käyttöön!

    sähköposti: j.paloniemi@suomi24.fi

    http://jaaanas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  180. Pakko sanoa Berliini! Sinne olisi minunkin suuntani kesällä osoittanut, ellei liian railakas opiskelijaelämä olisi pakottanut kesätöihin. Perusteluina voisin sanoa sen, että tuollainen shoppausraha helpottaisi suurta ärsytystä kesäloman menetyksen johdosta :)

    juliia@luukku.com

    VastaaPoista
  181. Rio De Jadeiro on ehdottomasti mun lemppari !
    Elikkäs mun täytyis voittaa 100€ shoppailurahaa, koska kesällä on tulossa ihan törkeesti juhlia ja mulla ei oo millään varaa ostaa jokaisiin juhliin uutta mekkoa (sillä oon tosiaankin opiskelija ja mulla ei mitään suurempia tuloja ole).. Vaikka mitä siis luvassa, ja toi summa kasvattais ihan mojovasti mun budjettiani kaikkia tulevia hankintoja kohtaan ! :-)
    krista.kuusisto@netti.fi

    VastaaPoista
  182. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  183. Lemppari tyyliksi nousi Rio de Janeiro.
    ja miksi tarvitsisin nuo rahat? No, tällä hetkellä ei oo paljoo rahaa ja kesävaatteita ei juurikaan kaapista löydy. Ulkomaanmatkakin ois tulossa porukoitten kanssa joten sinne ois ihan mukava saada jotain kesäsiä vaatteita.

    anskudaah@gmail.com

    VastaaPoista
  184. Rio de Janeiro on mun suosikki!:)
    Miksi tartteisin ne rahat? Koska Nellyllä on tosi kivoja ja kesäisiä vaatteita ja en ole itse vielä kerennyt ostaa. Syksyllekkin tarvitsisin uusia vaatteita ja ei ole paljoo rahaa tällä hetkellä :).

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com