keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Inspiraatio hukassa - auttakaa mua!


Multa on paljon kyselty asuntoesittelyä tänne blogini puolelle ja onhan sitä toivottu näytettäväksi myös eräässä lehdessä, mutta toistaiseksi mä olen pitänyt tämän asunnon niin pimennossa kaikilta että huhu. Tässä olisi hieman projektia vielä ja tuo wc on sellainen että sen voisi räjäyttää suosiolla. Mä mielummin tekisin tarpeeni näin kesällä vaikka tuonne pihallekkin, mutta ei mennä siihen nyt sen enempää. 

Sänkyhän tässä pienessä asunnossa on tuollaisessa alkovissa ja ihan loistavaa. Mun sänky on kuin nakutettu siihen koloon ja en missään nimessä voisi enää edes kuvitella nukkuvani pienemässä sängyssä. Ps. Oon kova kähnäämään öisin plus että nykyisin mun unikaverina on tuolla tietokone, kasa vaatteita, kaksi puhelinta, kaukosäädin. Jos mä saisin sinne vielä kahvinkeittimen niin mun ei tarvis aamuisin liikkua sieltä välttämättä mihinkään. 

Seinät sängyn ympärillä kuitenkin huutaa tyhjyyttä ja mä vähän ajattelinkin keräillä inspiraatiota netistä ja jakaa ne täällä blogini puolella. Josko siitä saisin sellaisen kipinän itselleni että saisin nyt kesäkuun aikana laitettua tätä kondikseen. Äiti meni ostamaan mulle uuden sohvan ja se tuodaan tänne sillä aikaa kun olen ulkomailla ja mietinkin että se varmana virkistää tätä asuntoa sen verran että nyt olisi kova halu laittaa tämä ihan kokonaan kondikseen. 

Jos tiedätte jotain kivoja nettisivuja jossa on kivoja juttuja seiniin niin vinkatkaa ihmeessä. Nyt mä tarvisin tosi-tosi-tosi monta kehystä (ihme,mutta en ole koskaan ostanut sellaisia), lisäksi mukana saisi olla kirjaimia ja kaikkee tällästä. Keräsin muutaman kuvan kollaasiksi googlesta. Sanokaa jos tulee ideoita näistä kuvista! 


Lisäksi olisiko mitään kivoja vinkkejä wc-tiloihin? Miten sinne saisi lisää säilytystilaa ilman että ihan kamalasti pitäisi porailla. Että oisko mitään imukuppisysteemiä tai jtn seinille? Ok, ei ehkä imukuppeja.. mulla menee niiden kanssa hermot, koska ne putoo aina seinästä ja jos se tapahtuu yöllä niin mä saan sydänkohtauksen. 

On kiva jakaa teille vinkkejä, mutta on myös joskus ihana saada niitä (: Nyt hyvät sisustusvinkit jakoon. 



Joo.. tän postauksen tekeminen oli hyvä veto, koska mä taisin just saada inspiksen. Sitä ennen mä kuitenkin meen nukkumaan ja varmaan käyn siellä aurinkorannalla haha. 


19 kommenttia:

  1. Netistä saa tilattua ihania seinä tarroja :)
    Alla muutama sivu !


    http://www.tarravimma.fi/tilaa-oma-sisustustarra-c-39.html?zenid=glct8fndvq2gkmo00e9tdvamh7

    http://walldecor.fi/index.php?cPath=34

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tehnyt yhteistyötä tarravimman kanssa (: tuttu ja toimiva sivusto! Nyt kuitenkaan en halua seinille tarroja vaan kehyksiä:)

      Poista
  2. Moikka!!
    Juu sisustustarrojahan tosiaan löytyy vaikka mitä ja minne,kuten myös sinne kylpyhuoneeseenkin :) Ikeasta voisit löytää melko edullisia hyllyköitä kylppäriin ilman että tarvii poraa mitään(ja ketään :P )
    Kiitos tästä mahtavasta blogista,tätä on niin kiva lukea,TYKKÄÄN!!! <3 Ihanaa päivää sulle :)

    VastaaPoista
  3. Itse ostin samankaltaisia kuin tämä: http://www.pentik.com/fi/products/sisustus/Sivut/Product.aspx?Catalog=VCNK40&ProductID=1PUU3258201(Pentik+Base+Catalog)
    Mutta suurempana makuuhuoneen seinään, ja kolmena eri kokona. Löysin kehykset tokmannilta, ja niille tuli hintaa yhteensä 30 e. :) Joten käy katselemassa esimerkiksi pentikiltä jos löytyy mieleisiä. Valokuvakollaasitauluista tuli tosi kivat, ja aina kun käy nukkumaan, ovat kaikki läheiset tosissaankin lähellä. :)

    VastaaPoista
  4. En vieläkään tajuu miten jaksat postaa näin paljo, huhhuh :D
    http://bewhatyou.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Hei, tännehän pääsee anotkin taas homon blogiin kirjoittelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onks sulla joku pakkomielle toho turhaan nimittelyyn? tunnetko ittes paremmaks ihmiseks kun nimittelet toisia ilkeään sävyyn? saatko siitä jotain mielihyvää vai mikä siinä kiehtoo. oot varmaan kateellinen nikolle ku se on nii cool ja sä varmaa tavallinen tylsimys

      Poista
  6. Niko :-D

    http://www.iltalehti.fi/viihde/2013052217049515_vi.shtml

    VastaaPoista
  7. oletko sä saatana homo noin tyhmä kun noita sammakota suustats joka viikko päästelet
    et kunnioita veteraaneja yms paskaa lauot
    oisko homo aika pitää turpa kii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onnex nikolla ei turpaa, ja mee mettää jos luulet! Ja jätkä oppinu uue sana ku pitää toistaa onko niiiin ihmeellinen!!

      Poista
    2. Mua säälittää sun puolesta ! Anonyyminä tuut haukkumaa ja "homottelemaan" muita vaikka niko onki homo ni ei tartte käyttää sitä ihanku kutsuma nimenä nikolle ...sit toi "oisko homo aika pitää turpakii" ihan sama ku niko ois sulle sille "oisko hetero aika pitää turpakii" oikeesti avaa silmäs..herää nyky aikaa.

      Poista
  8. Anteeks ei liity aiheeseen mut hahah niko oot aivan ihana tässä ! :DD
    http://www.youtube.com/watch?v=oKXf22szGtM
    ' mä en ikinä panis mun äitii.. '

    VastaaPoista
  9. Sisustustarroja saa kaikista halvimmalla ebaysta.

    Ainoat toimivat imukuppi systeemit mihin olen törmännyt on sini-imukuppeja. Ne kiristetään siitä imukupista kääntämällä.

    VastaaPoista
  10. "--koska ne putoo aina seinästä ja jos se tapahtuu yöllä niin mä saan sydänkohtauksen."
    Mun huoneen peilissä on semmone ihana enkeli, jonka mun frendi anto mulle. Sit kerran keskellä yötä se tippu...säspsähdin sängystä ylös ja syke oli varmaan se 200 vähän aikaa...huhhuh ! :D

    VastaaPoista
  11. Hahah , itse säikähtelen joka yö kun 2 hamsteria saa aikaan vaikka mitä meteliä :-D

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com