lauantai 18. toukokuuta 2013

Khuulumisiah!


Tänään oli sellainen OMG -päivä. Tai oikeastaan eilen, koska nyt kello tikittää jo uhkaavasti 01 yöllä. Oon viimeisen kahden viikon aikana kuullut sellaisia juttuja että mun tekisi mieli ranskalaisilla viivoilla luetella ne teille, mutta ei.. Mä aina välillä mietin kuinka onnellisessa asemassa mä olenkaan ja mun on "vaan" tarvinnut olla oma itseni. Se on kyllä ollut rankkaakin sitä en käy kieltämään, koska taidan olla persoonana ihminen joka jakaa jengin silleen 50-50. Ihan sama mitä sanoo, aina sanoo  jotain väärin. Ja jos on hiljaa, sekin on väärin. No faktahan on se että kukaan ei pysty 5,4 miljoonaa ihmistä miellyttämään & ei kai se ole koskaan ollut tarkoituksenakaan. 

Söin elämäni yhden hirveimmistä lounaista. Onneksi se oli ilmainen ja seura oli sitäkin parempi tai ainakin heidän asiansa oli mieletön. En siis turhaan kävellyt 1,1 kilometriä! Aivan käsitämätöntä.. Helsingissä tehdään jotain töitä (eikä ne miehet oo ees vielä ilman paitaa, joka vaan pahentaa tätä asiaa) ja raitiovaunut ei liikkunut. Tai ois ne liikkunut, mutta mun ois pitänyt kiertää koko kantakaupunki. Onneksi ilma oli mitä ihanin ja sain fiilistellä mahtavista maisemista. On tää vaan niin nätti kaupunki. Mulla on nyt pidemmän aikaa ollut sellainen fiilis että haluan hieman enemmän neliöitä asuntoon ja hieman lähemmäksi keskustaa. Nyt mun aika vaan ei yksinkertaisesti riitä päivittämään asuntoilmoituksia ja ehkä mä odotan että se asuntokin tipahtaa jotain kautta vaan mun nenän eteen. Olo on meinaan nyt kuin Hannu Hanhella! 

..tietenkin kun sanoin tämän ääneen niin mä asun loppuelämäni tässä asunnossa, 24 neliötä, naapuri joka soittaa pienolla nyt yhdeksättä kuukautta peräkkäin samaa kappaletta 09-22 ja ne samat mammat menee ton pihan poikki joka keskiviikko paplarit päässä kun ne kipittää saunaan. Rakastan rauhaa ja tätä taloa, mutta hemmetti kun tätä ei olisi rakennettu ennen kuin Jeesus ylösnousi taivaisiin.

Lataan vielä muutaman kuvan siitä huonosta lounaasta ja sitten menen nukkumaan. Tänä yönä ei muuten uni tuu. Ilmassa taitaa olla ukkosta ja täällä on niin hiostavaa että ihan pahaa tekee. Viikon päästä tähän aikaan mä makaan jossain päin Espanjaa sammuneena meidän upeassa huvilassa, ei lainkaan paha. Viikon jaksaa seistä vaikka käsillään ja onhan tässä ennen reissua vielä luvassa vaikka mitä. 



Annos näytti hyvältä. Harmi vaan että se piti syödä suulla eikä silmillä. 

16 kommenttia:

  1. Ooor, säki haluut isompaan asuntoon :D miten meillä voi AINA mennä nää tälläi, itehän tässä yrtän nyt ettiä isompaa kämppää/ jos ei muuta niin kämppistä ja sitäkautta isompaa asuntoo.
    Toi lounas näyttää sekä hyvältä että pahalta, hämmentävää :D
    ps. rakastuin meijän pyöräreissulla liikaa Keravaan <333

    VastaaPoista
  2. hahha oot niin paras kirjottaa kaikkee :D
    ps. mun oli pakko ostaa samanlaiset possukuoret iphoneen kun sulla..

    VastaaPoista
  3. Voisitko teä jossain vaiheessa MyDayn? :D

    VastaaPoista
  4. Jos lounas maistuu paskalle jätän syömättä ja menen muualle vaikka olisi ilmainen.
    Sotaveteraaneilla ei kyllä ollut 40-luvulla vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
  5. Kerro mikä paikka, ettei tarvi mennä pettymään. mansikka

    VastaaPoista
  6. aika hiljasta täällä, sponsorit häviää.
    milloin taas anot pääsee rellestämään?

    VastaaPoista
  7. Nikooooooooooo! Moi! :'D mä voin pitää tääl meininkii yllä jos kerta kukaa muu ei xD

    VastaaPoista
  8. Sun blogias oon todella kauan lueskellut, mutta nyt tästä on tullut mulle niin koukuttava sivusto, että huhhuh :D Aina oottelees uusia postauksia ja sun ihania höpötyksiäs :')
    Oot todella hyvä bloggaaja koska kirjotat niin selkeästi, monipuolisesti ja fiksusti. Kuviakin on aina hyvä määrä ja ne on hyvälaatusia. Sut olis ihan huippua joskus nähdä in real life too! :)

    Vissiinkään anot ei enään voi kommentoida? HELVETIN hyvä! :D
    On paljon niitä anonyymejä jotka piristää kommenteillaan, mutta sitten siellä on iso osa niitä vajakkeja jotka ei tiedä omasta elämästänsäkkään mtn ;)

    Seuraavaa postausta odotellen!

    ♥; Marianna
    http://ilovepassions.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Täytyy sanoa että on kyllä paisunut aivan älyttömän kohtuuttomaksi tämä kohu siitä mitä Viidakon tähtösissä sanoit. Jotenkin ymmärrän sen että siitä on tuohduttu mutta ymmärrän senkin että sinä aito, oma ittes sanot oman mielipitees. Oot älyttömän rohkea. On aivan hirveää mitä ihmiset on sulle sanoneet tänne sekä Facebookkiin. En voi mitenkään ymmärtää kuinka ihmiset voivat omasta mielestään uhata toisen henkeä ja pitää sitä hyväksyttävänä, verraten siihen mitä sä Niko sanoit ja mistä tämä kohu sai alkunsa. Toivon sulle paljon voimia, onneks vaikutat vahvalta ihmiseltä. Tällainen paska niskaan tosin vie vahvemmankin ihmisen voimia. Älä anna lannistaa itseäs, koska ei tällaista ansaitse kukaan. Eikä kukaan ihminen voi sanoa etteikö olis joskus tehnyt tai sanonut sellaisia asioita jotka saattaa aiheuttaa pahennusta. Sä olet vain se "helppo" kohde johon ihmiset purkaa paskan olonsa. Helppoa tehdä se internetin ihmeellisessä maailmassa kun ei tarvitse kasvokkain kohdata, ei sinua eikä omia sanojaan. Sulla on paljon ihmisiä jotka sua rakastaa, muista se. Oon niin surullinen siitä miten ihminen ihmistä kohtelee. Pysy aina tuollaisena ku oot. Tässä maailmassa on aivan liikaa teeskentelijöitä. -Maarit-

    VastaaPoista
  10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Moi, Niko! Katsoin äsken youtubesta jotain noita sinun videopostauksia. Ne oli niin hyviä, että minulle tuli heti mieleen Iholla-sarja. Olisit hyvä siihen sarjaan, siihen haetaan nyt tällä hetkellä miehiä ;) Niin ja oot huippu Viidakon tähtösissä, torstai-illan pelastus! ja tietenkin tämä sinun blogi on hyvä! :)

    VastaaPoista
  12. mun tekee mieli lukea sun trkstiä, mutten jaksa ;__; pitää lukea sitten ku ei ole mm-finaali käynnissä (;;

    http://feelthismoment-miia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tekstiä * ja sitte unohin sanoa että oot ihana ;3

      Poista
  13. Ihanan näkönen toi ruoka mutta ulkonäkö voi pettää ;) Tosiaan toi mitä sanoit Viidakon Tähtösissä niin siitä on lähtenyt kauhea kohu ja noi uhkausyritykset on ihan kauheita! Mä en tajuu miten jotkut eet kehtaa kirjottaa tollasta.. Mutta jälleen kerra piristit mun sunnuntai iltaa, kiitos oot ihana ! <3

    VastaaPoista
  14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  15. ihana niko :) joo, mäkin kuulen aivan kaiken tääl mitä naapurissa tapahtuu. kun joku käy vessas ni kuulen mitä ne sinne menee tekeen ja kaikki ihanat perheriidat ja tietty myös ne riitojen sovinnot sitten. mahtavaa. yök. :D

    heartmelovely.blogspot.fi

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com