keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Olkaa ylpeitä itsestänne!


Olen tehnyt tietoisen valinnan että en ole lähtenyt kommentoimaan sen suuremmin Viidakon Tähtösten kuvauksia täällä blogini puolella. Minä olen reissuni tehnyt, kokenut ja elänyt. Se riittää minulle. Se millaisena ohjelma välitetään teille katsojille ei ole minun käsissäni ja jokainen asia / tilanne joka sarjassa näytetään on 100% minua juuri siinä hetkessä. Olenko ylpeä kaikista sanoistani ja teoistani? En välttämättä, mutta minusta olisi suorastaan tekopyhää jos alkaisin joka jakson jälkeen jeesustelemaan blogissani ja pyytelemään anteeksi teiltä. Tietääkseni en ole teitä ventovieraita ihmisiä mitenkään sarjan kuvauksissa satuttanut tai maininnut nimillä jotta olisin teille anteeksipyynnön velkaa.


Todella surullista että 100 000 ihmistä menetti isovanhempansa sodassa. He ovat varmana kamalan ylpeitä jälkipolvestaan jotka kirjoittelevat tappouhkauksia internetissä ja omilla puheillaan lietsovat sitä että tämä maailma ei tule koskaan näkemään sodatonta päivää. Kannatti taistella isänmaan puolesta. Tottakai on hienoa että olemme itsenäinen maa. On kunnioitettavaa että meidän puolestamme taisteltiin ja myös minun sukulaisia on ollut sodassa, uskokaa huviksenne. En ole siis koeputkilapsi joka olisi tähän maailmaan tulla tupsahtunut ilman vanhempia. Minun vanhemmillani on omat vanhemmat ja heillä taas omansa.. Ei tarvitse olla keksinyt ruutia jos kerron että myös minun sukupuustani on menehtynyt sodassa ihmisiä. Osa on lähetetty sotalapsiksi Ruotsiin ja osa joutui synnyttämään lapsensa sodan alla vieraassa maassa, jossa he kuolivat sairaalaan sillä saivat keuhkokuumeen heti syntymänsä jälkeen kun sairaalassa pidettiin ikkunoita auki. 

Se on kauheaa, surullista ja jotain sellaista mitä me emme nykypäivänä voi yksinkertaisesti käsittää. Kukaan meistä ei halua että tuollaista tapahtuu enää? Eihän? Siinä on yksinkertainen syy miksi minä en ole koskaan mennyt armeijaan. En halua tukea toimintaa jossa ns. "koulutetaan ihmisiä sotavalmiuteen" ja valmistellaan siihen ajatukseen viikon mittaisilla leireillä "..sitten kun vastapuoli hyökkää niin painat liipaisinta". Maailmassa tulee olemaan aina sotia, se on fakta. Me täällä Suomessa kuitenkin elämämme suhteellisen onnellisessa asemassa että tuskin sota on kovinkaan ajankohtaista meille enää. 

Osa näistä tappouhkauksien laittajista ei varmana ole itsekkään vielä käynyt armeijaa? Saatika että teistä kukaan olisi ollut sodassa? Se on hieman erinlaista touhua sitten kuin niissä videopeleissä joita te pelaatte kotona. Siellä ei voi painaa delete-nappulaa jos tuntuu peli menevän huonosti. Siellä ei myöskään mobiilipankin kautta osteta lisäelämiä vaan se on kerrasta poikki. 

Maailmassa tapahtuu kauheita asioita joka sekuntti. Jos teidän maailmanne nyt pysähtyi että näitte pätkän Viidakon Tähtöset -sarjasta niin olette todellakin eläneet pumpulin sisällä. Mesotkaa oikeiden ongelmien vuoksi. Varmistakaa ettei kukaan lapsi menetä vanhempiaan perheväkivallan vuoksi, katsokaa ettei lapset nouse väärien autojen kyytiin matkalla kotiin koulusta, katsokaa ettei luokkatoverinne tule kouluun aseen kanssa. Katsokaa ympärillenne ja eläkää tässä päivässä, vuodessa 2013. Suomessa tapahtuu kauheita asioita. Se sota sodittiin kymmeniä vuosia sitten ja me emme voi asialle yksinkertaisesti mitään. Kunnioitan jokaista ihmistä maailmassa myös veteraaneja. En myöskään halua kenellekkään pahaa. En edes teille jotka olette minulle näitä tappouhkauksia vuorokauden aikana kirjoittaneet. Se erottaa minut teistä. Te lietsotte väkivaltaa yhden lauseen vuoksi ja kehtaatte vielä olla ylpeitä siitä?

Huomenna siis kello 21.00 alkavassa Viidakon Tähtösissä sanon yhden lauseen. Se on herättänyt teissä niin voimakkaita tunteita että minä kehotan teitä olemaan kattomatta kyseistä jaksoa ettei tule pahempi mieli. En minäkään väkisin katso ohjelmia jotka oksettavat tai inhottavat minua.

En meinaa asiaa sen enempää kommentoida enkä myöskään jatkaa keskustelua.

PS. Huomenna ilmestyvässä Seiskassa on minun haastattelu. Tein hieman HYVÄNTEKEVÄISYYTTÄ NOIDEN VETERAANIEN KUNNIAKSI. Paljonko te autatte heitä sillä että kirjoittelette mulle näitä avautumisia? Tuo yksi ohjelmassa sanottu lause ei nyt ehkä siis ollut ihan niin mustaa valkoisella kun te siellä kuvittelette.

Ihanaa ja rauhallista keskiviikon jatkoa jokaiselle! xoxo

Niin ja sitten vielä sellainen että toimitan kaikki minuun kohdistuneet uhkaukset suoraan poliisille. Ja tiedoksi lapset..myös teidän ip-osoitteenne pystytään selvittämään vaikka kommentoitte "anonyymina" :)

74 kommenttia:

 1. Oon kyllä ihan samaa mieltä, ja vitut joistai tommosist idiooteist.. parempi ois jos kaikki sais olla just sellasia kun on, mut harmi ettei näin oo.. mut pysy sä aina omana ittenäs ?(:♥ pus! Ja mitä ikinä teetkää ni mä tuun fanittaa sua aina;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ja mitä ikinä teetkää ni mä tuun fanittaa sua aina"

   Vaikka Niko heittäisi sinua jossain juhlissa esim. viinilasilla?

   Poista
  2. En ole ikinä heittänyt ketään ihmistä viinilasilla :) Älä turhaan provoa täällä mun blogini puolella. Youtubesta löytyy kyseinen video ja ellet ole näkövammainen niin huomaat varmana hyvin selvästi että lasi lentää maahan jonne sen oli tarkoituskin lentää <3

   Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  6. Ihan hyviä kommentteja Niko noihin mauttomiin teksteihin. Suosittelisin kuitenkin, että sinäkin harkitsisit hiukan, mitä sammakoita suustasi päästelet. Se mitä sun suustasi on kuultu ja mitä lehdistä sun lausumana luettu, on joskus ikävä kyllä ollut lähes aivan samantasoista, mitä nuo kaksi reppanaa tässä sun sivuillasi omissa teksteissään ovat kommentoineet. Tämä vastine oli sinulta hyvä, jatka samaan malliin ja tsemppiä kevääseen ja kesään! :)

   -"Pappa 46 v"-

   Poista
  7. Sinä ihana anonyymi. Tuo mitä iida Ketvelille sanoit, niin vastaan siihen: Kyllä ! - ihmiset tekee virheitä. Anteeksi antamisen jalo taito kannattaisi opetella. :)

   Poista
  8. Täytyy sanoa, että en ole koskaan noteeraanut sinua televisiossa tai ollut kiinnostunut seuraamaan esim. viidakon tähtöset -sarjaa, mutta tämän puheen jälkeen luokittelen sinut perus tervejärkiseksi ihmiseksi, josta jokaisen pitäisi ottaa tällaisilla hetkillä mallia, kun läjä ihmisiä hyökkää kimppuun sosiaalisen median kautta. Nostan hattua, pysy lujana :)

   Poista
  9. Ööö miks niko heittäis mua viinilasilla ? Ja se on sit mun eikä anonyymejen ongelma..

   Poista
 2. voi niksu :( pus <3 <3

  VastaaPoista
 3. Ihan oikein että viet ne poliisille! Inhottavia ihmisiä ja niko oot ihan mahtava tyyppi!

  VastaaPoista
 4. Oon kyllä ihan samaa mieltä, ja vitut joistai tommosist idiooteist.. parempi ois jos kaikki sais olla just sellasia kun on, mut harmi ettei näin oo.. mut pysy sä aina omana ittenäs ?(:♥ pus! Ja mitä ikinä teetkää ni mä tuun fanittaa sua aina;)

  VastaaPoista
 5. voi niko tää oli aivan ihana kirjotus ja niin totta! mä en vaan tajua noita ihmisiä. missä niiden oma elämä on kun viitsivät edes vaivautua tollasia lähetellä?

  VastaaPoista
 6. Tuntuu et kauheen moni otti ton sun kommentin ihan hirveen vakavasti ihan ku se olis joku maailmanloppu :| ihmisien ei kannattais kaikkee ihan niin tosissaan ottaa :D

  VastaaPoista
 7. Oot hyvä jätkä! ;)

  VastaaPoista
 8. hyvä niko!! erittäin asiallinen teksti! oon vasta vähä aikaa sitte eksyny sun blogiin ja voin kertoo että pisteet nous ihan älyttömästi tän tekstin myötä! oot komee, sympaattinen ja kaiken lisäksi järkevä mies! :) iloista kesää <3 t. uusi fanisi

  VastaaPoista
 9. Jaksamisia<3 varmaan ketuttaa kun joka asiaa mitä sanot,niin kommentoidaan joka paikassa!! Voidaanko noin sata vuotta vanhat asiat jättää sikseen jonkun pikku lipsahduslauseen takia!!

  VastaaPoista
 10. Ei kaikki ole lapsia

  VastaaPoista
 11. niiiin moni rakastaa sua niko :3 <3 oot ihan mahtava tyyppi :)))) HYVÄÄ KESÄÄ

  VastaaPoista
 12. asdfg niko oot ihanin ♥

  VastaaPoista
 13. voi niksu ! :( sä et oo tehny mitää väärää ! oot just ihana tommosena ku oot ♥ !! sun päivitykset piristää aina mun päivää ihan tosi paljon ♥ !! ne henkilöt ketkä sua haukkuu ja toivoo sun kuolemaa on syntyny haarukka perseessä! niillä itellää on salee elämä hankalaa ja ne on vaa kateellisia sulle ! ;) kyl sä pärjääät ja teet oikeen ratkasun, ku viet asian poliisille ! ei sun tartte kestää tommosta paskaa! puss :* ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ennenmin vaikka haarukka kun verinen kyrpä

   Poista
 14. Hyvä Niko. Oot ihana <3

  VastaaPoista
 15. Tor:illa ku kirjottaa nii eipä voi jäljittää ip:n kautta :D. ihan btw

  VastaaPoista
 16. pusnus oot ihana niko<3 love u!

  VastaaPoista
 17. Tosi monta vitsiä susta saa väännettyä (hei, tää on muuten positiivinen juttu nyt kun sitä alkaa miettii, joten kiitos!) ja on hyvä nyt huomata et hei jätkähän on ihan fiksu tyyppi, vaikka tykkääkin tollasissa ohjelmissa mennä. Ei noi ketkään ihmiset jotka nyt käskee sua tappaa ittees, niin ei ne mitään puhtaita pulmusia oo. Ei jokainen voi koko ajan kattoo mitä sanoo, joskus lentää vähän toisenlaista settiä ja joskus taas toisenlaista. Mut juu, keep on going!

  VastaaPoista
 18. hey viel et toi toni saren on feikkiprofiili!

  VastaaPoista
 19. Niko oot ihana ! Ja kirjotat asiaa :)

  VastaaPoista
 20. Hyvä Niko! En aikaisemmin erityisemmin "fanittanut" sua tai seurannut sua sosiaalisessa mediassa yms. mutta viidakon tähtösten myötä jotenkin lämpenin! Olet ihanan aito ja suora ihminen <3 Ihanaa ettet pelkää olla oma itsesi tässä junttejen luvatussa maassa.. Kaikkea hyvää sun elämään :)

  VastaaPoista
 21. Älä kuuntele tollasia idiootteja oot ihana persooonja ja homois ei oo mtn pahaa!!(: Homot on enemmänki söpöjä!

  VastaaPoista
 22. Hyvä Niko!
  Ei sill oo mtn välii mitä semmonset ihmiset ajattelee susta yhen mainoksen perusteella. Jokaisella on oikeus ajatella mitä haluaa mutta sen voi sanoa asiallisesti tai jos ei osaa niin pitää ihan sisällään.

  VastaaPoista
 23. Niko sun kirjotukses oli tosi hyvä.Noista idiooteista ei kannata välittää yhtikäs mitään.Poliisille vaan tommoset törkeydet.Pysy sä vaan Nikona ja oo oma ittes siks sä ootkin niin ihana.Olisin hyvin iloinen jos mulla olis tommonen poika.

  VastaaPoista
 24. Kerron rehellisesti; oot sanonut ja tehny paljon asioita mille on saanut nauraa kyynelet silmissä, kun ei oo ollut oikein varma pitäskö itkeä vai nauraa: osa on ollut hyviä juttuja ja osasta todellakin on tullut niin montaa kertaa "Mitä hemmettiä...?" ja kun näin ton Viidakon tähtöset pätkän ja luin netistä siitä, olin oikeasti aika epätoivonen... En voinut nauraa edes, koska järkytyin niin paljon ym. muita negatiivisia sanoja.

  Nyt huomasin fb:stä kun joku kaveri tms. oli jakanut tän sun kirjotuksen ja ajattelin, että luetaan nyt josko taas sais nauraa ym.ym. sun tyhmyydelles. Mut oon ilosesti yllättynyt et voin sanoa, että Niko puhut nyt niin asiaa :) Ja ymmärrän osittain ehkä nyt paremmin sua. On se silti hyvä, että täällä maailmassa on vielä ihmisiä jotka uskaltaa olla omia ihtiänsä ja sanoo asiansa :)

  Vaikka oon nauranut monet kerrat sun kustannuksella, niin tällä tekstillä saavutit ainakin mun jonkin asteisen arvostuksen, enkä usko että oon ainut ihminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. + lisätään vielä noille jotka on laittanut tappouhkauksia ym. että eiköhän niilläkin pitäs olla elämässä parempaakin tekemistä, jos ei oo niin oon pahoillani niiden puolesta. Ei kenenkään pitäs joutua tommosen uhkailun kohteeks, vaikka ne uhkaukset ois aiheettomia niin voin kokemuksesta kertoa, että kyllä se säikäyttää hemmetin pahasti, kun semmonen tulee. Oli henkilö julkisuuden henkilö tai ei, me kaikki ollaan kuitenkin samanarvosia, ja kaikista ei vaan voi pitää, mut niiden kanssa voi yrittää ees tulla toimeen/elää, ja vaikka vältellä niiden seuraa/olla katsomatta telkkaria torstaisin klo 21:00 eteenpäin ;)

   Poista
 25. Toni Sarén on feikkiprofiili facebookissa. -.- Joku h*lvetin pelle käyny nappaamassa mun tutun kuvat ja kopioinu sit. HUHHUH... :D Mut eihän näillä pelleillä pokkaa riitäkkään tulla sanomaan edes omilla kuvillaan mitään saatika päin naamaan ! Ihanaa kesää Nikolle <3

  VastaaPoista
 26. Täyttä asiaa. Ei tähän voi lisätä muuta.

  VastaaPoista
 27. "myös teidän ip-osoitteenne pystytään selvittämään vaikka kommentoitte "anonyymina" :)"
  Jos et tiennyt niin IP-osoitteen voi vaihtaa niin että se näyttää käyttäjän olevan esimerkiksi Irakissa.
  Että mieti sitä...

  VastaaPoista
 28. Älä Niko välitä noista ihmisistä jotka tulee valittaan kaikkesta paskasta turhasta ! Sää oot ihan ehdottomasti parhain Viidakon tähtösistä ja odotan tosi innolla Aurinkorannan tähtösiä ! ♥ Oot ihana !!

  VastaaPoista
 29. Täyttä asiaa ! Tosi törkeetä, että ihmisten pitää takertua johonkin lausahdukseen, tehdä omat johtopäätöksensä tuosta lausahduksesta alkaen suurennella tuota lausahdusta törkeissä mittakaavoissa ja alkaa vielä levittää tuota omaa 'mahtavaa' päätelmäänsä ympäri maata.

  Muistathan Niko, että oot aivan ihana ihminen, eikä moiset kurjimukset suurennelluin johtopäätöksineen voi muuttaa sitä mitä olet ! ♥

  VastaaPoista
 30. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 31. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. niko pyydän anteeksi viestejä mutta käyttäydy jatkossa asiallisesti

   Poista
 32. Ja nyt meni juuri anonyymien kommentointi mahdollisuus pienelle jäähylle :) Jos teillä on niin vahvoja mielipiteitä aiheesta ja haluatte ne jakaa, teette sen varmana omilla kasvoilla ja nimillä jatkossa? :)

  OIKEEN MUKAVAA ILLAN JATKOA. Älkää tehkö tästä asiasta sen suurempaa draamaa, koska tää ei tosiaan nyt ollut verrattavissa maailmanloppuun. Pahoitteluni sanoista jotka ohjelmassa huomenna näytetään! Koittakaa kestää kohun keskellä.

  VastaaPoista
 33. Huomasin ite Facessa saman naurettavan älämölön tosta lausahduksesta. Teki mieli hakea töistä meidän ruuti-pappa, joka on sodassa ollut ihan komppanian johtajana. Hän meinaan tokaisi tässä kerran kun lehdessä oli intistä jotai juttua "Ei ole armeija enään entisensä. Jos nyt sota tulisi, häviäisimme aivan varmasti. Sota ei ole mitään leikkiä jonka voi lopettaa kun tulee ikävä äitiä"...

  Jokaisella on omat mielipiteet. Asioita revitään pois itse asianyhteydestä. Typerää laittaa tappouhkauksia yms yhtikäs kenellekkään.

  Noiden sinulle kommentoineiden pitäisi mennä nyt syvälle itseensä ja miettiä hetken, voivat käyttää ton ylimääräisen energiansa johonkin hyödylliseen.

  Jos he ovat nii hemmetin isänmaallisia, miksei he mene vapaaehtoistoimintaan ja pitämään seuraa ja esim ulkoiluttamaan näitä vielä elossaolevia sotaveteraaneja ? - Siksi koska ovat vain tekopyhiä.

  Pysy sinäki Niko juuri tuollaisena kuin olet. :)

  VastaaPoista
 34. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 35. Voi että. Mielestäni nämä ovat käsittämättömiä. Parasta uhata heitä takaisin halauksella. Niitähän ne ovat vailla. :)

  Jokainen on välillä sanonut jotakin hiukan hassummin. Joidenkin persoonat vain keräävät enemmän ilkeilyjä. Pysy vahvana, vaikka nuo eivät kenenkään itsetuntoa helpota.

  VastaaPoista
 36. Niko oot paras! Älä välitä niistä idiootteista, ne vaan ovat katellisii (: <3

  VastaaPoista
 37. Niko oot paras! Älä välitä niistä idiootteista, ne vaan ovat katellisii (: <3

  VastaaPoista
 38. facepalmaan noille niin paljon :DD kasvais aikuiseks "vitun homo" "saatanan hintti" anteeks mutta mitä..

  VastaaPoista
 39. Kyseisissä lauseissa ei kumpikaan uhannut sua tappaa? Toivovat vain.

  VastaaPoista
 40. Ihanasti kirjotettu,kiitos Niko <3. mansikka j.k. kiitti et laitoit noi uhkaukset nimien & kuvien kaa ni pystyy estään ne facessa.

  VastaaPoista
 41. Go Niko!:) Antaa ihmisten huudella. Maailmassa tapahtuu niin paljon tänäkin päivänä että voitas vaan keskittyä niihin. En tarkoita että aliarvioin mitenkään sotia, ne on kauheita asioita mutta myöskin menneitä ja sillä hyvä. Mut nyt täytyy tunnustaa etten tienny tosta lauseesta ennenkun näin tän päivityksen:D

  VastaaPoista
 42. Vaikka oon täysin eri mieltä armeijan tarpeellisuudesta Suomelle ja pidän sun syitä olla menemättä sinne aika kestämättöminä, niin pakko sanoa, että annat täällä blogissa kuitenkin paljon fiksumman kuvan itsestäsi kuin telkkarissa.

  VastaaPoista
 43. Niko,älä välitä noista! Elä omaa elämääsi just niinku haluut ja pysy omana ittenäs! :) pus <3
  Oot ihana :D

  VastaaPoista
 44. Piti oikeen vetää henkeä, että jaksan tämän kirjottaa. On todella todella todella omituista käytöstä "aikuisilta" ihmisiltä, että yhden lauseen perusteella tuomitaan ihminen. No kyllähän meistä sut moni tietää muualtakin kuin yhden tämän yhden lauseen perusteella, mutta luulisi näiden tappouhkausten lähettelijöiden ynnä muiden haukkujien ymmärtävän, että Viidakon tähtöset ovat VIIHDEOHJELMA, jossa kilpailijoiden puheet leikataan lyhyiksi pätkiksi. Olen varma, että kenen tahansa puheesta saadaan poimittua todella negatiivisiakin mielipiteenilmaisuja, jos niin vain halutaan. Vaikka lausahduksesi yksittäisenä lauseena kieltämättä herätti itsessäkin myös ihmetystä, niin en herran jestas kyllä tappouhkauksia tai muutakaan ala lähettelemään.

  VastaaPoista
 45. Näin sen sun haastiksen Seiskassa ja nauroin ihan sikana sille sun mopo jutulle (siis hyvällä tavalla)! Oot vaan niin super suloinen ja oon ylpee siitä, mitä teit veteraanien vuoksi! Mun mielestä sun kommentoinnissa joihinki sotajuttuihin ei ole mitään väärää. Jokaisella on omat mielipiteensä asiasta, eikä kenenkään muun kommentointi saa vaikuttaa sun mielipiteisiin, että pitäkööt vaan suunsa kiinni ja kätensä erossa näppäimistöltä, jos ei ole parempaa sanottavaa!

  Ps. Seuraan viidakon tähtösiä, oot paras! <3

  VastaaPoista
 46. Oot Niko ihana! ja mua ainakin vaan naurattaa noi sun hölmöt letkautukset, ihmisten ei tarttis ottaa niin tosissaan. Tuskin tätäkään kohulausetta aivan täsmälleen tarkoitit silleen miten asian ilmaisit. Kaikillahan pääsee välillä sammakoita suusta. Pysy juuri tuollaisena kuin olet <3

  VastaaPoista
 47. miks ihmiset jaksaa paskoo housuihinsa tämmösestä, kaikilta tulee joskus sammakoita suusta :D

  VastaaPoista
 48. mä pidin sua aika hienona ihmisen siihen veteraani kommenttiin asti. häpeäisit oikeesti, ota se siideritölkki perseestäs pois ja olisit mies. ja en sano tätä sen takia että olet homo, mulla ei o homoja mitään vastaan mutta olet sinä aika häpeäks tälle maalle. anteeks, kiitos ja hyvästi

  VastaaPoista
 49. Olet aivan upea ihminen ja sun asentees on niin mahtavaa. Niillä ihmisillä ei todellakaan ole kaikki kotona jotka tollasia asioita sulle sanoo, oot tooodella mahtava persoona ja parempi vaan, kun ihminen on omalaatuinen!

  Ihmiset jotka oikeasti sua vihaa muka tms. niin miksi ne edes kyttäis sun tekemisiä ym.? Jotain kateutta sen on oltava, ne jotka sua oikeasti nimenomaan VIHAA niin ei kyllä sun tekemisiäkään jaksa kytätä and thats true.

  Oot ihana, pysy tuollaisena kuin olet.
  Sun blogis on niin mukavaa luettavaa, koska osaat kirjoittaa hyvin & kuvat on hyvälaatuisia ja monipuolisia. Viidakon tähtösissä oot niin mahtava myös, oot saanut monesti piristettyä mun iltaa ja muutenkin koko fiilistä! :)

  ♥: Marianna
  http://ilovepassions.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 50. Jätkän mulkun tilalla on vaan siliä kohta jossei kasva ees karvaa :DDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai kasvaako siinä sittenkin karvaa :S?

   Poista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com