perjantai 3. toukokuuta 2013

Pate postin tuo..postin vie..


Duunin jälkeen olin valmis heittämään itseni vaikka yöunille ja skippaamaan illan Viidakon Tähtöset, mutta onneksi Melina tuli piristämään kipeen iltaa ja katottiin jakso kimpassa. Mulla oli lihakset jo valmiiksi (siis mitkä lihakset?) kipeenä, mutta huutonauramisen jälkeen ne on vielä kipeemmät. En siis nauranut itselleni (tai ehkä vähän), mutta onhan noi mimmitkin ihan uskomattomia. "Mä paskoin housuihin".. ja mitä kaikkea siellä taas suustaan päästeltiin. Aivoimuuden puutteesta meitä ei ainakaan voi syyttää :)

Nyt hieman buranaa nassuun ja nukkumaan että jaksaa taas huomenna vipeltää. 


Vielä on pakko hehkuttaa Yves Rocherilta saamaani pakettia. Sieltä päästä oli heitetty uutuuksien sekaan myös mun lemppareita eli itseruskettavia. Oi, piristi kyllä kipeen iltaa ihan hurjasti :) Lisää tuotteista myöhemmin. En enää uskalla luvata että milloin, koska oon pettänyt teidät lukijat nyt muutaman viikon aikana ihan liian monta kertaa. Sori että näiden postauksien kanssa hieman venähtää.. KIIRE! 


Tsekkaa Yves Rocherin kuumat uutuudet ja tarjoukset suoraan tästä

Ps. Varaa sivustolle tunti..kaksi.. siellä on vaikka ja mitä! 

14 kommenttia:

 1. En uskalla mennä tonne yves rocherin sivuille :D en pääse muute nukkuu ja meen vararikkoo.
  Viidakon tähtöset oli tänää taas mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANA! :D

   Juu, älä mee!

   Öitä muru xoxo, ota sinäkin kirppu viekkuun ja peiton alle :)

   Poista
 2. Mulla on samanlainen muumimuki.Viidakon Tähtöset ois ihan huono ohjelma jos sä et olis siinä .Viidakon piristys;)

  VastaaPoista
 3. Sä oot niiiin ihana!! <3 Sun pitää hakee siihen iholla ohjelmaan, ni on sit taas jotain mielenkiintosta katottavaa ;) Sä oot niin hirveen suuri persoona! Nam ;p

  VastaaPoista
 4. Hihi ne jaksot on ihania, oot paras! Katotaa aina poikaystävän kans viidakon tähtösiä, koska sä<3 :)

  VastaaPoista
 5. Eiikää, mulla jäi eiliset viidakon tähtöset väliin yhden typerän riidan takia, joka alko just ennen tähtösiä. Sit lähdin ulos ja en kerenny kattoo tähtösii :(
  Täytyy kattoo se sit joskus subin nettitv.stä, jos se tulee sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee tänään ja lauantaina uusintana.

   Poista
 6. Sä oot mun lemppari viidakontähtösissä! (Tosin se oli jo täysin selvää ennenku ohjelma ees alkoi :D) Sä vaan oot niin mahtava persoona! Tätä kautta katon ihan innoissaa edellinen ei niinkään kiinnostanu. Oot jopa mun poikaystävän lemppari vaikka se on vähä sellanen... ömn no "perus hetero".

  Telkkarin kautta näyttää et osa kilpailuista olis ollu teille epäreilumpia? Esim. teillä oli pidempi juoksumatka eilen tulleessa lintulauta tehtävässä?

  VastaaPoista
 7. Mulla on ollu tänään yksinkertasesti maailman huonoin aamu.. oon vähän väliä itkeny oikeesti mitä typerimmistä syistä ja asioista. Löysin tään sun blogin ja selailin melkein läpi ja piristyin niin paljon että ihan pakko kiittää <3 :D Pelastit mun aamun :) You made my day. :)

  VastaaPoista
 8. Moikka Niko, mun kommentti ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta löysin vasta blogisi.... HUIKEETA, pomppas heti mun blogilistan ykköseksi!! Jatka samaan malliin, oot ihanan aito, omaperäinen itsesi. Kiitos ja hyvä kevään jatkoa :) Terkuin Ilona

  VastaaPoista
 9. Heipsan!
  viidakon tähtöset on oikeesti hyvä ohjelma ja sä kruunaat se jutuillas :) Mut asiaan..., hae mukaan iholla-sarjaan :) ois sairaan siistii nähä mitä teet päivittäin, kun kuvaisit elämääs. Ois taas yks sarja, mistä sä tekisit seuraamisen arvoisen. Pus, Pus! <3

  VastaaPoista
 10. Aijotko hakee Iholla-sarjaan, kun siihen haetaan miehiä?? Oot meinaa sanonu, et haluisit siihen, jos siihen haettas miehii.

  VastaaPoista
 11. Niko oot ihan paras viidakontähtösissä katonsitä vaa sun takii!

  VastaaPoista
 12. awwww mullaki toi muumimuki x) ja viidakon tähtöset on hyvä only because of u!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com