sunnuntai 19. toukokuuta 2013

"Superlauantai"


Olipas taas kerran viikonloppu. Vaikka viisuissa ja kaukalossa tuli turpaan niin meillä oli ihan super-jätte-mukavaa lauantaina tyttöjen kanssa! Nina haki mut töistä ja suunnattiin syömään yhdessä Leinan kanssa tuonne Shanghaicowboysiin. Ihan outo mesta mulle, mutta kannatti käydä! Ja seura oli mitä ihanin. Ihan viimeinen pysäkki meillä oli sitten Namu. 


"Me ei olla totuttu syömään torakoita viidakossa vaan juomaan skumppaa Namussa" -teemalla mentiin. Olipa hauskaa ja nukuinkin kiireisen päivän päätteeksi sellaiset 12 tunnin yöunet. Olisi ihana sanoa että mä en juo koskaan enää, mutta mitä sitä kusettamaan.. Tulevalla viikolla istahdetaan lentokoneeseen ja lennetään kuvaamaan aurinkorannan tähtöset ja mä melkein voisin väittää että aika kosteahko viikko on tulossa ;) 


Ninan poseeraukset on jotain ihan omaa luokkaansa :D


Aina yhtä kaunis Leina! 


Kuvia joissa meitsikin vilahtaa löytyy tietenkin mun instagramista eli nikosaarinen  ja eniten taisi kuvia illasta päivittää Leina eli tsekkaa myös leinasusanna sieltä. 

Hauskaa oli. Kiitos ja anteeksi. Nyt kohti tulevaa viikkoa ihan uudella sykkeellä. Tänään en krapulan vuoksi jaksanut liikkua kotoa kuin koirien kanssa ulos ja mä kuolen nälkään! Suunnittelinkin että meen mäkkäriin aamupalalle huomenna ennen haastattelua ja duunivuoroa. Ihanaa sanoa se ääneen. AAMUPALA MÄKKÄRISTÄ ja mä oon niin ansainnut sen. Mä en siis tänään oo syönyt kuin suklaata. Haha!

Mitäs te?

19 kommenttia:

  1. Aamupala mäkkärissä on jotain parasta!
    Pidän täälä pienet ja hiljaset yksinäisbileet, koska Ruotsi <3
    Haha, eiks sulla oo siä muuta ruokaa ku suklaata? :D Tosin, ei sillä söin ite just ekaa kertaa tänää
    PUS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei ollut tällä kertaa jääkaapissa sitten niin yhtikäs mitään :D Paitsi valo ja mehua. Voita ja juustoa, mutta niistä nyt kaksin ei oikeen mitään kovin kummosta saa aikaiseksi. ONNEKSI AAMUUN ON ENÄÄ MUUTAMA TUNTI :D <33

      Poista
    2. Joo, voi ja juusto ei oo hyvää kaksin. Oon tainnu joskus kokeilla :D
      Ei oo aamuun pitkä aika, varsinki jos nukkuu ni menee nopeesti. Sit pääset syömään <33

      Poista
  2. Tykkään tosi paljon lukea siun blogia, mutta olisiko mitenkään mahdollista kun sulla on nuita mainoksia, että laittaisit vaan yksi banneri per/shopping paikka. Koska ne on nykysellään häiritseviä. Riittäisi tosiaan jos esim. Yves rocherilta olisi sivu palkissa vain yksi banneri. Monessa blogissa on yleensä sponsorit/mainos linkit reunassa yhden kerran. Näin ihan palautteena. Nykysellään tulee tänne tullessa vähän semmonen olo että "OSTA OSTA" ku joka nurkassa banneria :D Ja pakko mainostushan harvoin toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku hetkonen... Nellyltä olikin vaan kaksi. Muita onkin yksi XD Sori.. Mutta on niitä kieltämättä aika monta silti! :)

      Poista
    2. No.. sanotaanko niin että bannerit sivuilla on ja pysyy :) Mä kuitenkin omasta mielestäni pidän tämän blogin sisällön suhteellisen "ei kauppallisena" moniin muihin blogeihin verrattuna joissa saattaa ilmestyä yhteistyökumppanien kanssa tehtyjä postauksia muutamakin kappale päivässä kun mulla tuo luku on huomattavasti pienempi :)

      Mutta kiitos palautteesta!

      Poista
  3. siis mikä ruokapaikka toi oikee on? noi annokset näyttää iha pimeiltä.. :D

    VastaaPoista
  4. Mut siis mitä ihmettä?:D
    Eli oot nyt kotona ja lähette ensviikolla taas kuvaamaan viidakon tähtösiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viidakon Tähtöset on kuvattu marras-joulukuun vaihteessa thaimaassa. Tällä viikolla lähdemme kuvaamaan aurinkorannan tähtösiä. Kyse on siis aivan eri ohjelmasta :)

      Poista
  5. Mä kidun aina kun nään näitä ruokia.. :D Kamala nälkä koko ajan, mut mikään ei oo enää hetkeen pysyny sisällä ja nyt tilanne on se, että meen tässä aamusta tiputukseen.. :/ Jospa auttais sekä mun että masuasukin oloja ja saatais molemmat vähän enemmän ravintoa.

    VastaaPoista
  6. Ihanan näkösii safkoja. JEEE, Aurinkorantaaaaaa ! mansikka

    VastaaPoista
  7. Tullaan teatteriryhmän kanssa viikonlopuksi Helsinkiin ja varmasti tullaankin sua sinne työpaikalle moikkaamaan, ja haluttaisiin virallisesti kutsua sinut katsomaan meidän esitystä lauantai aamuna klo 10:30 Suomen kansallisteatterin päänäyttämöllä, Romeo ja Julia. Ilmainen sisäänpääsy, toivottavasti tulet ;D Ps. Meidän ohjaajat on niinku neva hööd susta XD

    VastaaPoista
  8. leina ja nina on kyllä toooosi kauniita!!!

    VastaaPoista
  9. Oi vitsit, kauniita neitejä !:) Ois kiva jos välittäisit Ninalle terveiset että käsitys muuttunut ton viidakon tähtösten myötä! :) Ja vain ja ainoastaan positiivisesti!

    http://tanjuska-mau.blogspot.fi

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com