tiistai 21. toukokuuta 2013

Tiistai kuvina!


Heti alkuun että Nellyn lahjakortti arvottiin randomisti (luin kaikki vastaukset) ja tällä kertaa lahjakortti löysi sähköpostin välityksellä itsensä Saaralle! Tilaukseen kuulemma lähtee mekko ja kengät. Ei lainkaan pahempi tapa käyttää 100 euroa. Kiitos kaikille osallistujille. Mulla on tuolla vielä kaksi lahjakorttia jakamatta muutamaan mestaan joten teille on arvontoja tulossa lisääkin :)

Nellyllä on mahtavia uutuuksia ja kamppiksia päivittäin joten muista tsekkailla!


Mulla oli tänään ihan mahtava palaveri ja mä toivon että jo kesäkuun alussa mulla on teille aikamoinen pommi pudotettavana ;) Mutta jotta mä en olisi yhtään enempäää ärsyttävä niin tästä tosiaan lisää kun tulee ajankohtaiseksi..

Näin paltsun jälkeen frendiä keskustassa ja poukkoiltiin koko päivä keskustassa. Mä voin sanoa että täällä koneen takana istuu nyt niin väsynyt poika että mä meinasin jossain vaiheessa että otan keskustasta hotellin ja nukun siellä hetken. Mutta oli hauskaa ja tulihan se ensimmäinen kylmä sidukkakin nautittua terassilla. Harmi vaan että tänään tuuli ihan julmetusti. Toisaltaan se on ihan hyväkin, koska mä en tiedä oltaisko me Saijan kanssa pystytty jättämään tuota siideriä "ihan vaan yhteen". Nyt me kuitenkin onnistuttiin siinä. Helvetin harvinaista..


Pitkän metsästyksen jälkeen päädyttiin Kamppiin syömään. Mälsää! Haluisin kokeilla jotain hyviä mestoja joissa en ole ennen käynyt, mutta mä oon vaan niin hukassa tuolla keskustassa aina että tulee melkein aina koluttua samat mestat läpi. Vinkkejä? Missä on keskustan parhaat burgerit? ;) Tai.. no ei sen tarvi burgeriakaan olla. Kunhan selviin sieltä ulos alta 20 euron!


Sori.. mulla meinasi lentää tukka päästä joten tää oli ainoa onnistunut kuva..


..tai no jotain tollaista se oli kun niistä ei pitänyt kiinni. Näissä kuvissa näyttää siltä että meinasin hukkua tuohon siideriin, mutta ei. Koitin vaan nauttia sen mahdollisimman nopeesti, koska ei tuossa lasipalatsin terassilla nyt ihan vielä niin lämmintä ollut että siinä ois montaa tuntia hengaa.



....


Muutama saatu ja muutama ostettu uutuus ranteessa. No.. GLITTER!


Otettiin vielä pyörremyrskyt (ehdon lemppari) ja istuttiin hetki pälyilemässä ihmisiä. Ihana vilinä ja paljon turisteja, mahtavaa.


Tähän päättyi meidän päivä. Ihan oikeasti mulla ei ollu ees nälkä, mutta söin tän Picnicin patongin ihan vaan himooni. Törkeen hyvä. Oottehan maistanut?


Ostin muutamat kengät. Ne oli niin halvat että päätin ostaa samalla kahdet ja oikeastaan mun piti kuluttaa 50 euroa näihin joten kimpassa nää teki just sen verran. Mua rasittaa ostella kenkiä ja tuntuukin että en oikeen koskaan onnistu löytämään mieleisiä vaan mun pitää pyöriä kaupoissa monta päivää etsimässä. Jatkossa meinaan tilata netistä. Piste.

ÄRGH! huomasin just että multa puuttuu kahvi ja suodatinpussit (ei niillä pusseilla mitään tee, mä käytän yleensä näissä tilanteissa talouspaperia), mutta ilman kahvia aamulla herääminen on helvettiä.

..enhän mä ollutkaan päättänyt kuin mennä nukkumaan nyt kun oon saanut postauksen valmiiksi. No katotaan josko sitä jaksaisi hoiperrella vielä tuonne siwaan. Mulla on tassut niin kipeet että ihan itkettää. 

33 kommenttia:

  1. On kyllä hurjan kivoja kuvia. Toi picnicin patonki on niin hyvännäkönen, että mun huominen lounas ratkesi juuri :))

    VastaaPoista
  2. Picnicin paahtopaistipatonki on jotaa niin taivaallista...<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan tuota kinkkua :) en yleensä diggaa suolakurkuista leivässä, mutta tossa ne menee! YAM! Paahtopaistia maistanut ja vie kyllä sekin kielen mennessään:)

      Poista
  3. OMnom. miten hyvännäkösiä ruokia :3 en sais kattella noita ku ite joutuu vetää pakasteranskiksii kaks viikkoo ku ei oo rahaa:D Viimiset rahat meni jätskiin ja koiranruokaan.
    Upeita kuvia. Tais olla hyvä päivä sulla :P
    Pus!

    VastaaPoista
  4. Onko leinalla omaa blogia ?:):)

    VastaaPoista
  5. mulle tulee aina kamala nälkä kun käyn sun blogissa.

    VastaaPoista
  6. Uuuu! Sinun päivä näyttää oikein mukavalta näin kuvista katsottuna :D ja nuo ruuat.. ei voi muuta sanoa että nälkä tulee katsellessa :D Hyvää viikon alkua sinulle Niko! :)

    VastaaPoista
  7. uijui toi patonki on niiii hyvää! mä kävin eile glitteris ja olit siel justiinsa töis mut en kehdannu sanoo sulle mitää haha mutta ihana oot ehk ens kerral uskallan sanoo sulle jotai :)

    VastaaPoista
  8. Kuvaatko yleensä ihan vaan puhelimel?
    Btw mun blogiin on jossai vaiheessa tultu hakusanalla "Niko Saarinen kusi kaappiin" enkä tooooodeeellakaan tiiä miks :DD http://bewhatyou.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Niko Saarinen kusi kaappiin" haha,ihmiset on sairaita :)

      No nää kuvat on otettu ihan mun järkkärillä, mutta yleensä mukana kulkee tosiaan puhelin ja oon aika laiska kaivamaan kameraa laukusta.. mä opettelen ;D

      Poista
    2. Mun blogiin tultii ihan samalla hakusanalla :DD kaks kertaa

      Poista
    3. Mun blogiin ei oo tultu tolla, mut sen sijaan "Niko Saarinen homo alasti". Ei tainnu löytää sitä hakemaansa mun blogista... :)

      Poista
    4. *reps* :D:D kuulostaa mielenkiintoiselta.. lol! Ehkä gerkko ja janna nyt sit vaan rustailemaan blogia siitä miten mä kusen kaappiin tai jtn :D

      Poista
  9. Nähtiinkin sut kavereitten kanssa tänää, toivottavasti ei hirveesti häiritty sun päivääs! :)

    VastaaPoista
  10. Mihin mahaan sä syöt kun oot niin hoikka? :]

    VastaaPoista
  11. Teet nykyään niin ihania postauksia ettei sanotuksi saa ♥ nää 'normaalit' päiväpostaukset on vaan niin parhaita :)

    VastaaPoista
  12. Oot ihana! <3 oot oma ittes ja just sellanen ku oot! Ja avoin sun elämästä. Arvostan sua ihan perkeleesti! :)

    VastaaPoista
  13. Ää mulle tuli nälkä... lähen ottamaa yöpalaa (:

    VastaaPoista
  14. Ää mulle tuli nälkä... lähen ottamaa yöpalaa (:

    VastaaPoista
  15. Ihania kuvia ja herkullisen näköistä safkaa.Tuli oikein nälkä. Kiva,kun jaat näitä asioita meidän kanssa ! =D

    VastaaPoista
  16. kiva ko kauhee nälkä valmiiks ja sit luin tän ja ruokakuvat sai mut melkein itkeen ko himas on vaa öö jotai puuroo :D nice. mut joo en oo ite ikinä picnicis jostai syystä käyny ni kaippa pitää mennä testaileen :)

    VastaaPoista
  17. ateneumin kujalla sijaitseva morrison tarjoilee kyllä ihan HUIPPU hyvät ja isot burgeri annokset ;) ja alle kahenkympin selvii! suosittelen käväsee jos et oo ennen käyny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääni menee myös täältä ehdottomasti Morrisonsille! Mee ihmeessä käymään! Annokset tosiaan on ISOJA..

      Poista
  18. Mikä se tommonen tupakka-aski on,mistä saa?

    VastaaPoista
  19. Ton pihvin söisin ihan mielelläni & noi patongit,ne on ihan mielettömän hyviä. mansikka

    VastaaPoista
  20. Oaah, noi pyörremyrkyt on aivan sairaan ihania :33 meh. Ei mulla muuta, oot ihana, pusmo~
    -Buke-

    VastaaPoista
  21. kuka vitun saija? neva hööd
    ps.pikku tissit

    VastaaPoista
  22. yhellä siiderillä!! kokeiltu on monta kerta mut mulla aina lähtee tilaukseen toinen ja kolmas ja sit ei enää pysytäkään laskuissa :( se on sitten kerralla kunnolla tai ei ollenkaan :D

    VastaaPoista
  23. uiuiui mistä toi sun ihana neulepusero on ostettu? :p

    VastaaPoista
  24. Kallion sävel --> best burgers in town ;)

    T.Petra

    VastaaPoista
  25. en oo koskaa nähny kenenkään jätkän kirjottavan blogia :D no mut kiva blogi :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com