keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Videpostauksia pukkaa ihan urakalla!


Toukokuu.. käsittämätöntä? Tuntuu että just vasta oli Huhtikuun ensimmäinen päivä ja meikäläinen jännitti täällä kuumeisesti että saanko työpaikan vai en. No mä sain sen ja onnellisempi en voisi ollakkaan :) Tähän päälle on nyt tullut jo niin paljon tapahtumaa ja kutsuja satelee että mun on jopa pitänyt kieltäytyä joistain ihan huipuista jutuista, koska mulla ei yksinkertaisesti riitä aika :/ Muutamaan paperiin on kuitenkin nimi tullut rustattua ja kivoja juttuja on tulossa vielä tämän vuoden puolella, mutta luonnollisesti.. niistä en voi vielä puhua.

Eilen sitten alkoi meikäläisen SeiskaLive! Eli jatkossa lisäilen kuvia ja videoita suoraan omaan profiiliin täällä. Sinne on nyt ilmestynyt kaksi videota joista ensimmäinen löytyy suoraan tästä ja toinen tästä. Käykäähän kurkkailemassa ja luokaa omat profiilit sinne jotta pystytte seuraamaan mua ja muitakin käyttäjiä. Sain tosiaan iphone5 -puhelimen käyttööni juurikin näitä videoita varten ja voi taivas että mä oon käsi ton puhelimen kanssa. Mä vaan oon liian kauan elänyt Samsungin kanssa ja meinaan kyllä jatkossakin elää. Nyt on kauppoihin tullut Samsung Galaxy 4. Pitelin sitä eilen kädessä Elisan myymälässä ja mun sydän on ihan sulaa vahaa sen kanssa. Tahtoo! Tahtoo! 

Ps. Latasin myös tältä aamulta sinne videon ja se on nähtävissä tästä!

Plus pitihän meidän Melinan kanssa kuvata video myös 03 aikaan yöllä, kamalassa humalassa. Tuotosta voi ihastella täällä.


Eli jatkossa jos näette mut tuollainen possu kädessä jossain niin tulkaa moikkaamaan & kuvataan yhteinen video tuonne SeiskaLiveen! Eiks joo?


Muutama poiminta meikäläisen instagramista. Viuh! Tänään meinaan vaan makoilla ja nauttia pyhäpäivästä. Huomenna sitten alkaa muutaman päivän rutistus duunissa & viikonloppuna vihdoinkin pääsen tutustumaan työkamuihin myös duunin ulkopuolella kun meillä on yhteiset kemut. Huippua. 

Lupaan että raahaan itseni tähän koneelle vielä hieman myöhemmin tänään ja kerron lisää kuulumisia & jotain pientä postausta siitä Viidakon Tähtösistä kun ootte niitä niin paljon toivonut. Jos jollain on siis sarjaan liittyviä kysymyksiä niin ne ois kiva esittää just nyt, niin saan postauksen illemmalla teille :)

Ps. Terveiset sille lukijalle joka juoksi perässäni kameran kanssa päivällä kun olin koirien kanssa lenkillä. On kiva että tuutte juttelemaan mulle ja pyytämään yhteiskuviin. Mä oon aina hieman sanaton noissa tilanteissa, joten älkää pitäkö mua ihan dorkana. Hassua :)

41 kommenttia:

  1. jeejee huome tulee viidako tähtöset ! oot ihana:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijoo..niin tuleekin :D hui kauheeta, menipä viikko nopeasti!

      Poista
  2. hitsi ku näkis sua joskus irl :D

    VastaaPoista
  3. jos sut näkee jossai saako tulla puhuu ja pyytää kuvaa :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps. Terveiset sille lukijalle joka juoksi perässäni kameran kanssa päivällä kun olin koirien kanssa lenkillä. On kiva että tuutte juttelemaan mulle ja pyytämään yhteiskuviin. Mä oon aina hieman sanaton noissa tilanteissa, joten älkää pitäkö mua ihan dorkana. Hassua :)

      Luitko tuota blogia lainkaan?

      Poista
    2. aaa .. aattelin viel varmuudeks kysyy :)

      Poista
  4. Mikä siun instagram on? :)
    Terveisin bussityttö!

    VastaaPoista
  5. Ihana <3

    Londonki on niin söpönä :3

    VastaaPoista
  6. sä oot ihan uskomattoman ihana ja aito ihminen! voi ku joskus pääsis näkemäänki :) jatka samaan malliin <3 terv. tyttö savosta

    VastaaPoista
  7. Yks kuukausi tätä vuotta on kyllä tosiaaan mennyt tosi nopeaa! tuntuuu että viikot vaan vieriii eteenpäin eikä kaikkea ehtis tehä huhu :D mutta kesä tullee ni jippiii! :) tuo ruoka näyttäää niin herkulta etten kestä. Ja piristipä mukavasti vapaa päivää tämä postaus :))

    VastaaPoista
  8. aaa niko mä rakastan sua <3 puspus :* jos näkisin sut irl ni menisin oikeesti iha sekasi aaahhh love u <3

    VastaaPoista
  9. Sä oot niko ihana :)<3 haha ois parhautta nähä sut joskus oikeesti :D♥

    VastaaPoista
  10. Voi että Niko kiitos paljon kuvasta! Se ilmestyy ehkä instagramii tai blogii jossain vaiheessa. Olit kyllä vappun piristys tänään. Enempää en pysty kiittämään (: Ihanaa vappua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai se olit sinä:) voi että! Kiva jos se piristi sun päivää. Piristit myös mun lenkkeilyä kummasti! Oikeen ihanaa toukokuuta <3 ja vinkkaa ihmeessä heti kun kuva on jossain, koska mä haluan nähdä miten kauhealta sitä voikaan ihminen näyttää krapulassa :Dahaha.

      Poista
    2. http://roosawhoiam.blogspot.fi/ tuossa minun blogini ja sieltä löytyy kuvakin. Hieman epätarkentunu mutta eipä se haittaa (: Instagramistakin löytyy!

      Poista
  11. Opitko jotain ittestäs viidakossa?
    Oliks siel paljo eläimii? :DD
    http://bewhatyou.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Jee tulee taas huomen jaksoo!: ) Toi sun koira on tosi ihana, keneltä kasvattajalta/kenneliltä olet saanut hauvat :3

    VastaaPoista
  13. ihana toi sun koira!! ja huomenna tulee viidakon tähtöset jee!!

    VastaaPoista
  14. jee, huomen viidakon tähtöset :D<3 ainii bongasin sut muuten viime keskiviikkon forumin mäkkäristä (; olit just lähös ja valitit jollekki sun kaverille, ettei seisomatyö oo sua varten :'D IHANA! :D<3

    VastaaPoista
  15. Jesh huomen viidakon tähtöset ♥ Sulla on söpö koira!♥ Awwws...

    VastaaPoista
  16. Oot Niko ihana :3 Ja sulonen kuva Londonista.

    VastaaPoista
  17. oot niko ihana <3 voi kumpa mä bongaisin sut joskus jossain, ois ihana tavata sut livenä! hyvää vappua ihana niko!

    -s.e.

    VastaaPoista
  18. Nikoa kuvaa hyvin sana KUVOTTAVA.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kuitenkaan tarpeeksi kuvottava kun vaivauduit sen tänne asti tulemaan kertomaan? :,D

      Poista
  19. niko oot ihanin ihan oikeesti. Paras blogi kautta aikojen! Kiitos näistä iiihanan pirteistä postauksista ja oot näis aina tosi ilonen. tosi kivaa lukea :333 thanks thanks ihanin♥

    VastaaPoista
  20. Toivottavasti tulisi pian muutakin postaus kuin pelkkää Viidakon tähtösiä. :( Ymmärrän että se on tällä hetkellä iso osa sun elämää mutta ikävä niitä sun lifestyle/shoppailupostauksia näiden Tähtöskirjoitusten keskellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko esim tämä postaus Viidakon Tähtösistä? Esim.noi kuvat mitä täs on..niin voin sanoa että on otettu Suomesta ei Thaimaan viidakosta :)

      Poista
  21. Siis.... Ymmärsinkö oikein että Seiska makso sulle ton Ihone5:sen? Kun tossa sanot että:"Sain tosiaan iphone5 -puhelimen käyttööni juurikin näitä videoita varten" eli siis niitä SeiskaLive-videoita varten? Sain? Eli siis Seiska osti sen sulle?

    Ei kait siinä, kelpais mullekki. :DDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se on mulla nyt käytössä sen aikaa kun teen noita videoita tuonne:) Mulla on siis edelleen oma puhelin käytössä koska en halua tota iphonea arkikäyttöön :)

      Poista
  22. ihanaa pitkästä aikaa sulta postausta :) <3

    VastaaPoista
  23. turha sulta mitään on kysyä, vastauspostaus piti olla kuukaus sitten tyyliin ja tuskin tänää tätäkään postausta enää tulee.

    VastaaPoista
  24. Moi, pakko kysyä tällaista asiaa, kun että katsoin pari pätkää Viidakon tähtösiä, ja iski silmään, että siellä pesitte vaatteita ja hiuksia, ja saippuavesi levisi veteen. Pakko kysyä, että käytittehän jotain ympäristöystävällistä saippuaa/shampoota (saitteko esim. tuotantoyhtiöltä) vai toitteko omat mukana? Koska tavallinen saippua/shampoo on ympäristömyrkkyä, jota ei missään nimessä saa päästää luontoon..

    VastaaPoista
  25. Kysymyksiä viidako postaukseen: oliko henkisesti raskas kokemus? Mitä opit itsestäsi siel olosi aikana? Miten vaikee oli mennä sinne 9 tuntemattomaan kanssa? Lähtisitkö uudestaan samanlaiseen reissuun? Kenen kanssa teistä on tullut eniten läheiset matkan jälkeen? Miten ohjelman tuoma lisä julkisuus on vaikuttanu suhu? Onko tullut paljon kuraa niskaan? Miten läheiset on suhtautunu ohjelmaan? Siinä muutamma kysymys:) oon lukenu blogiasi melkeinpä siitä asti kun tämän aloitit on ollu erittäin mielenkiintoista seurata sua ja sun tekemisiä! Oot niin omalaatuinen ihminen että sitä ei voi ees sanoin kuvailla! Susta oikeesti huokuu semmonen rehellisyys ja huväsydämmisyys:) sua niin tekis mieli rutistaa! Oot ihan huippu! Pakko rakastaa sun kaltaista höpönassua<3

    VastaaPoista
  26. Tuuli, tuolla päin maailmaa shampoon kaataminen veteen on yksi pienimmistä ympäristöongelmista. Jos lähistöllä on mitään ihmisasutukseen viittaavaa puhumattakaan maanviljelystä niin vesistöön pääsee varmasti miljardeja kertoja enemmän paljon pahempaa kamaa kuin shampoo.

    VastaaPoista
  27. Jos maassa on jo ennestään saasteongelma, tarviiko sitä omalla toiminnallaan vielä edistää? Ei.

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com