perjantai 7. kesäkuuta 2013

Auta!


Tämä postaus sisältää linkin. En hyödy sen klikkaamisesta. Joten auta rohkeasti, koska joskus sinäkin saatat tarvita apua ja silloin toivoisit että joku auttaisi juuri sinuakin. 


Nettisivut ovat nyt auki osoitteessa: www.totuusvaitehtava.fi ja facebookista heidät löydät puolestasi tästä

Sivuilta löydät viisi tyttöä & heidän bloginsa jotka ovat fiktiivisia, mutta niiden takana häärii oikeita ihmisiä. Ajattelin kertoa tästä sivustosta teille, koska tiedän blogini lukijakunnan olevan juuri oikean tuonne sivustolle. Lisäksi internet on täynnä törkeyksiä ja forumeja jotka oikeasti saavat monet ihmiset jopa pahoittamaan mielensä, mutta nyt kyseessä on aika hauska idea & toivon sydämmeni kyllyydestä että se lähtee raketin tavoin ilmoille! Pitäkää sivusto siistinä ja tuottakaa vain hyvää toisillenne! Tutustukaa sivustoon, auttakaa ja samalla osallistukaa ihan huikeaan kilpailuun. 


"Totuus vai Tehtävä on monimediallinen konsepti, jonka kohderyhmä on nuoret naiset. Tavoitteenamme on rakentaa uudenlainen ja avoin tyttöjen nettiyhteisö. Nettiyhteisön lisäksi haluamme tarjota yhteisömme jäsenille elämyksiä. Jokaisen tytön mielipide on täällä yhtä arvokas. Yhteisön rakentaminen käynnistyy Totuus vai Tehtävä –nimisellä kampanjakilpailulla."


Auta, pyydä, uskalla, anna, apua.


Sivustolta löytyy alareunasta mummoismi jota klikkaamalla tuo mummeli kertoo aina jotain hauskaa. Ok, mua ehkä hieman alko lapsettamaan ja klikkailin tuota jonku vartin. Tottahan tuokin.. kyllähän sitä tosiaan leivän puutteessa ottaa suuhunsa vaikka tortun. Sivuille tästä.


12 kommenttia:

 1. Ei hitsi pakko mennä kattomaan! Niko oot best!

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Niko olet I-H-A-N-A jos et siis vielä tiennyt :3

  VastaaPoista
 4. Sä et olis saanu tippuu viidakon tähtösis!

  VastaaPoista
 5. viidakon tähtösten kattominen loppu siihen paikkaan kun tipuit :--( olin varma et voitat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä että toi peräpuikko tippu eihän se muuta osannu kun vittua hokee ja itkee,on teillä finninaama teinitytytöt surkee idoli,taidatte ite olla samalla asteella kun toi Anus.

   Poista
  2. hahaha aika asiallinen kommentti anolla mut toisaalta oon samaa mieltä, en tajuu mistä se palvonta on lähtösin ja tosiaankin on niitä parempiaki esikuvia ku toi kitisijä ja bimbon esittäjä.

   Poista
 6. viidakon tähtösille voi nyt sanoo heipat ku putosit pois... ei kiinnosta enää ees kattoo semifinaalia, varsinkaa finaalia, kun niko puuttuu :c

  summerishereagain.blogspot.fi
  käykää tsekkaa munki blogii ! :)

  VastaaPoista
 7. Much like Safari, the Camera app, the App Store and i -
  Pod, Game Center has no option to be deleted when editing your apps.
  Aside from the obvious difficulties of pitching so brilliantly in such a high pressure situation,
  Larsen's feat is even more impressive when one considers that the Dodgers had four future Hall of Famers in their lineup: Duke Snider, Jackie Robinson, Roy Campanella and Pee Wee Reese. For the purposes of this game, a "set" is at least three cards of equal value such as three Jacks or three fours and a "sequence" is made up of at least four cards that are of the same suit and run sequentially such as three, four, five, and six of spades.

  Look into my blog Direct student loan (spielespielen24.de)

  VastaaPoista
 8. Ois kiva tietää, että kuinka paljon viidakon tähtösten katsojien lukumäärä tippui, kun sää nyt putosit! Oot Niko ihana symppis! KIITOS että oot olemassa! Aina kun oon surullisella fiiliksellä, niin luen sun vanhoja postauksia :)

  VastaaPoista
 9. Jos kaikki ihmiset ois yhtä ihania kuin sä, niin maailma ois liian täydellinen paikka elää!! :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com