sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Höpönpöppöö!


Tulin justiinsa kotiin ja mun pitäisi varmana olla jo nukkumassa, mutta jotenkin tässä +30 asteisessa asunnossa ei just nyt ole hyvä olla. Tai siis onneksi parvekkeen oven saa auki, mutta en uskalla nukkua se auki. En mä pelkää että sielä kömpii mun viereen ketään ihmistä, mutta jo pelkkä koiperhonenkin saattaa saada aikaan mussa tietynlaisen fiiliksen ja menetän helposti yöuneni. Rakastan Helsinkiä ja sitä että täällä ei ihan oikeasti ole hyttysiä (tää vaan faktana kaikille). 

Olisin halunnut lähtee illalla leffaan, mutta ystäväni ei oikeen innostunut Fast & Furious 6:sta. Itse rakastan noita leffoja ihan hulluna. Päätettiin sit vaan ajella hetki ja eksyttiin tietenkin mäkkäriin. Mähän en siis syönytkään Espanjassa mitään muuta kuin roskaruokaa ja voi että mä meen maanantaina kuntosalille & laitan itseni ruotuun. Ostan jääkaappiin muutakin kuin maitoa ja lopetan tämän roskaruokailun. Siitä sitten manskulle johonkin baariin jossa juotiin vaan ja ainoastaan yhdet. Matkalla oli vaikka kuinka monta kivaa terassia, mutta mulla on nyt menossa kahdeksan päivän edestä krapula ja pelkään ihmisiä. Joten päädyttiin johonkin snobilaan jossa ihmisillä on "menossa niin kova juttu itsensä kanssa ettei ne huomaa mua" -juttu. Pelattiin pelikoneita, juotiin oikeasti vain yhdet ja luettiin vanhoja seiskoja. Just rentoa.

Tälläisiä iltoja lisää, kiitos! 

Tiedän että moni teistä varmana seuraa mua instagramissa, mutta heitetään tähän nyt viikon satoa sieltä suunnalta. Ja jos et vielä siis seuraa ja haluat pysyä 24/7 mun menossa mukana niin mut löytää sieltä siis nimellä nikosaarinen

Vain hetkä ennen kuin lähdettiin Melinan ja äidin kanssa kentälle jonne ne heitti mut. Kiitos muuten Glitterille joka puki meidät koruihin koko reissumme aikana. 

Otettiin muutama kuohuva kentällä ja kuvattiin Aurinkorannan Tähtöset -sarjan alkuhaastattelut. Vielä tässä vaiheessa me ei todellakaan tiedetty millainen skandaali pinnan alla kytikään. Ha. 

"Koskaan ei voi olla liian laiha" -otsikko ei enteile hyvää. Bongasin kentältä Hesarin. En koskaan sitten kerjennyt lukemaan juttua kokonaisuudessaan, koska jätin sen vahingossa kentälle eikä se tullut mukaan koneeseen :/ 

Ihan tälläistä "hei oon vessassa ja kusemisen sijasta mä kuvaan itseäni" -poseerausta. Tästä löytyy myös versio jossa mulla ei ole housuja jalassa. Paljonko tarjootte niin laitetaan sekin jakoon? Espanjasta tarttu mukaan yks hauska läppä: Kaksikymppiä ja hieronnan, että oisko se sillä sitten jakoon laitettava? 

Tähtöset koossa, yy-kaa-koo. 

Käytiin Espanjassa pankkiautomaatilla.. perkele kun mun piti kuvata itseeni.. miksen mä vaikka koittanut vakoilla Katrin pankkitunnuksia?!

......

Väriero mun ala-ja yläselän välillä ei ehkä ole ihan vastaava mitä kuva antaa ymmärtää. Mä oon mestari siinä että poltan itseni aina ulkomailla, koska makaan sen ekan päivän aina boolilla ja sitten ne seuraavat päivät voikin keskittyä siihen valittamiseen kuinka selkä särkee ja juoda kännit. 

"Punaisuus muuttuu aina lopulta rusketukseksi" -Niko Saarinen 

Käytiin todella upeassa mestassa ratsastamassa.. no sehän tietenkin tehtiin tyylillä ja kun meistä puhutaan niin mikään ei tietenkään voi olla "normaalia". Nähtiin pätkä tästä kohtauksesta tuolla talolla ja pakko sanoa että näytti niin hienolta että wou! 

Viides tatska löytyy sieltä. En ihan kokonaan sitä vielä paljasta, koska haluan että se parantuu kunnolla & lisäksi haluan että te näette sen ensimmäistä kertaa vasta ohjelmassa :) ..tiedän, tää on v*ttumaisinta mitä voin tehdä, mutta mä oon siinä muutenkin niin hyvä että menkööt. 

Mä varmaan kuljen koko kesän tää Glitteristä saatu lippis päässäni. Ps. Huomatkaa nenä joka alkoi kesimään. No mutta ...sen alta paljastuu vaan ja ainoastaan se rusketus, haha.

Viimeinen kuva huoneeni ikkunan alla !Espanja!

Lentokoneessa maisemat on kyllä jotain uskomatonta ja pakko sanoa että jos siellä saisi vielä tupakoida niin siellä voisi melkein viihtyä pidempiäkin aikoja. 

Löysin reissulta ihan törkeen söpöt kuoret jotka mun oli pakko ostaa. 

Ja tää on tältä illalta. Luettiin vanhoja seiskoja ja naurettiin miten tyhmiä noi ihmiset on jotka tossa lehdessä esiintyy. Bongattiin mut sieltä ja lopetettiin saman tien nauraminen. Haha, ei vaan. Seiska on numero yksi ja heti huomisesta lähtien mä herätän henkiin mun seiskaliven jota en valitettavasti pystynyt reissun aikana päivittämään.


Öitä. Meitsi palaa arkeen ihan ryminällä ja luvassa onkin seuraavat kaksi päivää buukattua kalenteria, mutta ei auta valittaa.. jollain ei ole varaa edes kalenteriin. Muisk. 

16 kommenttia:

  1. Hii! en oo ainoo joka on valveilla.
    Täällä on hyttysiä, tuntuu et niitä on vaa koko ajan ihan kymmennittäin kimpussa. Onneks hyttysmyrkky on keksitty :3

    hihi, halusin kommentoida vaikka en ees oikeesti keksi tähän mitään järkevää. PUS! Oot vaan mahtis.
    Mun pitäs lähtee maanantaina reissaamaan, huh

    VastaaPoista
  2. Mietin pitkään miks uskontojen pilkkaaja diggaa ristiä, mut tosiaan sehän on fallos-symboli, eli kaikkein rakkain homolle, mitä olla voi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  3. Toi vika Espanjan kuva on ihan TÖRKEEN I_H_A_N_A ! mansikka

    VastaaPoista
  4. Tuo tatuointi näyttää kivalta sen verran mitä siitä nyt näkeekään :)
    http://bewhatyou.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Asun Helsingissä ja kyllä täällä ainakin hyttysiä on :D

    VastaaPoista
  6. niko, kuvaa taas joku video! :D

    VastaaPoista
  7. tykkään tosi paljon sun lippiksestä! ja tosii hienoja kuvia! <3

    VastaaPoista
  8. äläpä mitää, asun aivan ihanas pikku puutalossa melkein järven rannalla ja silti lähellä keskustaa tampereella. joka vuosi alkukesästä alkaa mun painajainen ku rumat hämähäkit valtaa mun ikkunakarmit ja parvekkeen!! yök. niit on siis todella paljon ja ne kiipeilee parvekkeen katos ettei sinne voi mennä ku ne tippuilis niskaan ja niit on ikkunan väleis nii paljon, että iha turha kuvitellakaan pitävänsä ikkunoita tai partsin ovea auki yöllä vaik ois kui kuuma! prkl :D otan vastaan ehdotuksii mite niist pääsee eroon :S wää.

    lov ya.<3
    http://heartmelovely.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. "Ja näitä voi tilailla itselleen netistä osoitteesta: http://www.vapelux.fi/"

    Eikö tupakkatuotteiden, tai tupakkaa vastaavien tuotteiden mainonta ole kielletty laissa?

    VastaaPoista
  10. Niko tekee mitä vaan pikkurahasta.

    VastaaPoista
  11. haha tää sun ihana blogi ja ihana sinä piristätte mun maailman hirveintä darra aamua, kiitos siitä<3
    t.uus lukija

    VastaaPoista
  12. Siis kuka sä oot, siis mä en oo neva hööd susta

    VastaaPoista
  13. Vähän ihanii kuvii sust. Oot vaan niin paras ja ihana! :) <3 Love u! <3 <3 <3 <3

    VastaaPoista
  14. http://www.seiska.fi/user/profile/Johanna-Tukiainen < illan viettoa jollaksessa videopätkä ja kommentti mis tulee sun nimi myös esiin :D hahaha! jos toi jäbä näyttää sulta, nii sun kuvat/videot varmaa vääristää todella paljon :D

    VastaaPoista
  15. Hyvä Niko, muista et illan puna on aamun bruna!

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com