sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Jtn rajaa!


Ainiin.. mullahan tosiaan olikin blogi. Ha. Hieman taas tässä muutaman päivän juoksemisessa unohtunut tämän päivittäminen. Loisto viikonloppu takana ja kieltämättä tämän läppärin avaaminen ei ollut missään kohtaan edes mielessä / en mä missään kohtaan edes ollut kotona että sitä olisi voinut availla. 

Keskiviikkona oli eräät kuvaukset jonne mulle ei ollut hommattu maskia (..ei sinäänsä haittaa, koska mun meikkaamiseen nyt ei yleensä muutamaa minuuttia kauempaa kulu). Tekstasin muutamaa tuntia ennen että saavunko kuvauksiin laitettuna vai laitetaanko mut siellä. Vastaus oli että laita itse itsesi. Otin puhelimen käteeni ja soitin ystävälleni että tuleeko se hieman siistimään mun hiuksia. Lopputulos olikin sitten tämä:


Instagram ja facebook kävi kuumana kuvan julkaisemin vuoksi. Kuka ihminen kommentoi toisen ihmisen kuvaan esim. "Hyi helvetti" ? Kun ihmiset kertovat itkevänsä sen vuoksi että olet leikannut hiuksesi..alkaa se olemaan jo hieman pelottavaa. Eikö?

Hiukset kasvaa takaisin ja kaupoissa myydään peruukkeja.. Elämä jatkuu ja mulla on niin hyvä fiilis näiden hiusten kanssa. Lisäksi haluan niistä seuraavaksi joko todella blondit tai sitten kokeilen miltä näyttäisi luonnollinen tukka ja siihen vaikka hieman ohuita raitoja. Nyt hoidan päänahkaani öljyllä ja koitan saada terveet & kauniit hiukset :) 

Käytän nyt tätä Yves Rocherilta saamaani Hair Repair Oil -tuotetta jonka olen todennut ihan loistavaksi tuotteeksi. Tuote löytyy täältä!

Eilen vietettiin ihan hulvatonta iltaa kuuden ystäväni kanssa. Istuttiin ekana Bravurin terassilla jossa on muuten ihan törkeen ihana ruoka. Sitten oltiin hetki teinejä ja istuttiin viinapullojen kanssa narikkatorilla. Osa meistä suuntasi mamaan ja me päädyttiin sitten muutaman mutkan kautta Ale Pubiin. Pakko sanoa että mainettaan parempi mesta ja henkilökunta ihan loistava! Pelattiin pullonpyöritystä meidän pöydässä ja siinähän se ilta sitten menikin. Kiitos kaikille. Oli oikeen muksa ilta :)

Perjantaina puolestaan päätettiin mennä iltanäytökseen kattomaan ensi-iltaan tullut The Bling Ring -elokuva. Se perustuu tositapahtumiin ja kertoo nuorista jotka murtautu kaikkien julkkisten koteihin & varasti sieltä miljoonien eurojen edestä tavaraa. Ei nyt mikään mestariteos, mutta just mun tyylinen elokuva jonka mä meinaan varmana vielä katsoa joskus uudestaan. Jos teitä yhtään nappaa sellainen pintaliito ja haluatte laittaa aivot narikkaan 1,5 tunnin ajaksi niin menkää kattomaan toi leffa. Cooooool!


Jos ennen yleisin kysymys oli mikä mulle esitettiin: "Oliks BB:ssä kivaa?"
Hyvänä kakkosena tuli: "Ootko homo?"
Ja se sitten sai jatkoa: "Oliks viidakossa kivaa?"
Niin nyt uusimpana listalle on noussut: "Milloin sä oot töissä?"

Kerrottakoon kaikille että mun blogia, instagramia ja facebookkia on turha tukkia tuolla viimeisellä kysymyksellä, koska en vastaa siihen:) Mun on vedettävä johonkin raja ja se on tässä.

Miten teidän viikonloppu sujui? xoxo

97 kommenttia:

  1. sä oot niko niin paras piä toi tyyli toivot. joskus jossain kohdattas niin haluisin kyllä yhteiskuvaan..

    VastaaPoista
  2. Sulle muuten passaa noi lyhyet hiukset. sanokoot muut mitä haluavat

    VastaaPoista
  3. Hyvin sujui, tänää kesäteatteris ja kohta vähän baareillee :) Oli iso koira hoidossa.
    Musta noi sun hiukset on kivat, ja hyvä se välillä on huonokuntoset pois leikata. Mun äiti itseasia ehotti mulle et jos leikkaisin hiukseni iiiihan lyhyiks, mut en lämmenny ajatukselle. Oisimpa mies!

    Mahtavaa sunnuntai-iltaa, PUS! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oonki aina miettiny ooks mies vai naine

      Poista
    2. Ohan musta aika vaikee erottaa kumpi oon. :D tosin, haluisin ite tietää miten mua luullaan esim. mieheks?

      Poista
    3. Oon myös hevimusiikin ystävä, kuten myös susta, Gerkko, huomaa. Ja jostain syystä muakin ja mun muita hevariystävättäriä usein käsketään pukeutumaan naisellisemmin, erästä heistä luullaan ihan tosissaan välillä mieheksikin, koska hänellä on poikamainen leikkaus tukassa. Ja jostain syystä ne on usein sellasia supertyttömäisiä pissisihmisiä (lue: taviksia) jotka niin tulee sanomaan. Ei ne naisten fyysiset tai psyykkiset ominaisuudet siinä minnekään katoo, jos pukee ylleen mustan bändipaidan ja maastohousut, tai jos tykkää mieluummin shoppailla netissä Varusteleka.fi:sää kuin h&m:ssä/muissa taviskaupoissa. Argh.

      Poista
    4. Nojoo, oon huomannu kyl tossa saman :D En vaan ymmärrä, joo pukeudun välillä miesten vaatteisiin, mutta tietääkseni en silti mieheltä näytä :D kyl kaikki samallailla pukeutuvat huomaa et oon nainen. Sit taas just nää "tavikset" on kyselly oonks mies vai nainen :D Sitä ihmettele, koska en mielestäni oo esim. kasvoista miehekäs ym :D Mut argh, onneks oon tottunu.

      Poista
    5. Aika törkeetä kysyä ootko mies vai nainen:D.. Meitä ihmisiä on erilaisia mutta toi kysymys oli kyllä tosi mauton..

      Poista
    6. Ei millään pahalla mut tosta sun proffa kuvasta nooeeti kattoo et oot aika miehekäs mut ku katoin jotai sun videoita ni oot kyl aika nätti tyttö!

      Poista
    7. Harittaaks sun silmät vähä? :D must tos kuvas ei oo mitää epäselvää.. Ihan selvästi nainen eikä mies..

      Poista
  4. olipa hiukset millaset vaa nii se ei ihmisen persoonaa muuta! :) ja mun mielestä vaihtelu virkistää. mukava postaus jälleen :)

    VastaaPoista
  5. Minusta olet söpö sekä hiuksissa että ilman :)
    Koko ajan tulee seurattua sinua seiska livessä,laita videota Milanosta ja Londonista :) Ja postausta sinun kodista,ihanat tekstit sinun seinällä btw :)
    t.fani savosta

    VastaaPoista
  6. Musta noi hiukset on iha kivat! :)
    http://bewhatyou.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. No nuo hiuksethan on just hienot:)

    VastaaPoista
  8. noi hiukset käy sulle tosi hyvi :) ja näytät vaa paremmalle <3

    VastaaPoista
  9. Toi paita on ostettu aleksanterinkadun H&M, meinasin ite ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En väitä etteikö voisi olla ostettu sieltä mutta eiköhän tota paitaa oo aika monessa muussakin H&M:ssä mistä se voi myös olla :D

      Poista
    2. ^ Totta. H&M -myymälöissä on ympäri Suomen oikeastaan sama valikoima. Tietysti riippuu myymälän koosta, isommissa myymälöissä on parempi valikoima, mutta yleensä yhtä tiettyä paitaa löytyy kyllä muistakin kun vain yhdestä tietystä myymälästä. Yleensä valikoima muuttuu kunnolla vasta ulkomaiden H&M -myymälöissä vieraillessa :)

      Poista
  10. itelläni on ihan sama asia just joittenki pikkuasioiden kanssa! mulla oli enne tosi pitkät hiukset, mua rupes vituttaa ne totaalisesti ja leikasin aika lyhyeks ( enmitään poikatukkaa). no tietenkin mun kaikki kaverit ja kumminkaimanveljiensiskot suuttu mulle siitä ja tyyliin just rupes itkemään :D mitä ihmettä? onko se jotenkin niitten asia, mut se tuntuu oikeesti ihanalta ku ei tartte pestä hiuksia koko ajan ja mitään muutakaan!:)

    VastaaPoista
  11. Tämä kommetti sisältää fanityttöilyä ja jäätävää draamailua, koska hiukset + millon olet töissä kysymyksen!

    No ei, noi hiukset näyttää todella hyvältä! :3 pusmo.

    VastaaPoista
  12. onpa pelottavaa että ihmiset on ihan ranteen auki jos haluut tehdä vähän muutosta hiuksilles. What is the big deal? Noihan on makeet!! :)

    VastaaPoista
  13. mun mielestä kivan freesin näköset hiukset! :) hassuja noi kommentit kun hiukset tosiaan kuitenkin kasvaa kokoajan... :D

    VastaaPoista
  14. katsoskun ihmiset on uteliaita tietää mitä muut tekee.lapsakin jo kuisataan jos ostat uuden polkupyörän"ootteko varkaita kun teidän mutsi ei nyt olet ole töissä miten teillä on varaa(150e9 UUTEEN PÖLKUPYÖRÄÄN....onko mustakin tullut pihapiirin julkkis kun kyselevät laapsilta jotain noin raivostuttavaa..............

    VastaaPoista
  15. Vaikka sun hiukset ois minkälaiset tahansa, sä oot aina yhtä ihana persoona! Nuo hiukset on tosi kivat! :)
    Love ya <3

    VastaaPoista
  16. Tosiaan jo instassa naureskelin että ihmiset on ilmeisesti sokeita, ei toi mun mielestä kalju ole ja sä näyttäisit upeelta vaikka kukkaruukku päässä!
    Oma viikonloppu menny flunssassa mut silti tuli rannalla käytyä jne :)

    VastaaPoista
  17. Tosiaan jo instassa naureskelin että ihmiset on ilmeisesti sokeita, ei toi mun mielestä kalju ole ja sä näyttäisit upeelta vaikka kukkaruukku päässä!
    Oma viikonloppu menny flunssassa mut silti tuli rannalla käytyä jne :)

    VastaaPoista
  18. öääöäöäöäöäöööäööäöäöä sä oot paras! (:

    VastaaPoista
  19. Näytät vanhemmalta noissa hiuksissa, ja siis en tarkota että se ois mitenkään huonokaan asia :) Kumpikin on hyviä :) Oon seuraillu sun blogia Viidakon Tähtösten jälkeen, samoin kun IG:tä ja Facebookissa. Oot oikeesti kyllä aika mahtava ja hauska persoona, saat aina nauraan sun jutuilla ja tulee parempi fiilis :) Jatka vaan just noin.

    VastaaPoista
  20. Hienot hiuksethan noi on (:

    VastaaPoista
  21. Mun on pakko sanoa, jos itkee sen takia, että joku on leikannut hiukset, niin silloin on syytä miettiä oman elämänsä tärkeysjärjestystä ja muutenkin vähän itseään. :D
    Musta noi hiukset sopii sulle tosi hyvin, toki edellisetkin olivat tyylikkäät, mutta vaihteeksi tällaiset on upeet. :)

    VastaaPoista
  22. oot just ihana vaikka oisit kalju tai heviletti mitä jdfsdfj välii sillä on millaset hiukset jollakin on, se ei mun mielestä sun luonteeseen vaikuta :)♥ oot ihan paras sellasena kun oot ja noi hiukset sopii sulle ihan helvetin hyvin puspus :*



    VastaaPoista
  23. Itseasiasa noi hiukset on paremmat mitä ennen! :)

    VastaaPoista
  24. mulle on vittu yks ja sama millaset hiukset sulla on :D rakastan sua silti <3

    VastaaPoista
  25. noi hiukset on tooosi tosi tosi hienot :)

    VastaaPoista
  26. Joo en kyllä ymmärrä miksi niin suuri numero, et sä muutu vaikka hiukset lähti. Sitäpaitsi ei ne oo es pahan näköset, päin vastoin :) varmaan kiva kun ei tarvi ainakaan huolehtia nyt kesällä niistä :D

    VastaaPoista
  27. mun mielestä oikeastaan aika kiva tollanen yhtäkkinäinen hiustyylin vaihtuminen, sopii sulle oikeastaan aika hyvin! tollanen mukava kesätukka :D

    VastaaPoista
  28. Oot komee noissa hiuksissa. :)

    VastaaPoista
  29. Varmaa ihan kiva vaa leikata lyhyemmäks vaihtelun vuoks ja just tuon päänahan hoidon takia. Ja sit ei oo niin kuumakaan nyt kesällä hiuksien kanssa :)
    Kyll noi munkin mielestä sulle sopii.

    VastaaPoista
  30. näin sut perjantaina glitterissä!!:D

    VastaaPoista
  31. Oot niin ihg Nico <3<3<3<3<3<3<3<3 :*:*:*

    VastaaPoista
  32. noi huikset sopii sulle vitun hyvin!:* eka olin et: wtf? sit olin et: öö... mut sit olinki et: aa!:3 muutenki ihana niko, pusmo *:

    VastaaPoista
  33. Ketän toi nainen on? Oooot toooooosi huvittava!:-):-):-):-X:-X:-X

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvissa esiintyy kaksi eri naista. Kummasta mahdat puhua? :)

      Poista
    2. 2 naista siinä on ja yks homo transu

      Poista
  34. noi hiukset on niin ihanat <3! mä tiedän, että sä olet kauhean kiireinen mutta voisitko käydä vilkaisemassa mun blogia, siellä on mielipidekirjotus kiusaamisesta. Kerro mielipiteesi :) !
    http://mylifemychoicespia.blogspot.fi/2013/07/halusin-kertoa-mun-mielipiteeni.html

    VastaaPoista
  35. Mä rakastan sun uusii hiuksii. (: Älä välitä dissaajista, noi on mahtavat.

    VastaaPoista
  36. IHANAT HIUKSET <3 apua

    VastaaPoista
  37. Kiva kesätukkahan tosta tuli :D
    Käytiin muute kaverin kanssa muutama päivä sitte tsekkaamassa et ootko töissä, muttet ollu :/

    VastaaPoista
  38. niko oot mahtava! ois kiva nähä sut joskus livenä! :) xoxo

    VastaaPoista
  39. ihana tukka on kyl ja sopii sulle hyvin ;-) toi on nyt tollanen kesä lookki!
    love u nipsu <3

    VastaaPoista
  40. Milloin sa esittelet "tukan" hymyssä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi ihmeessä mun pitäisi esitellä se hymyssä? Jos joku on kiinnostunut mun hiuksista niin video leikkauksesta on nähtävissä SEISKALIVESSÄ :) sinne nyt kipin kapin vaan kaikki!

      Poista
    2. sun seiska live on ihana :3 hymy on ihan paska lehti mielummin seiska ku se. oot ihana nipsu <3

      Poista
    3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  41. Mä en vaa ymmärrä näit ihmisii, joiden maailma kaatuu ku joku leikkaa hiuksensa :D kai ihmisillä nyt on oikeus päättää omasta ulkonäöstään eikä tarvii kysyy jokaiselta maailman ihmiseltä et saaks leikata hiuksensa :D

    VastaaPoista
  42. Noi hiukset on must tosi söpöt :) kivaa vaihteluu ja ymmärrän hyvin et kesäl on mukavampaa ku on lyhyemmät hiukset :D dissaajat vois miettii et milt tuntuis jos sun kuvaan tulis pari sataa kommenttii ja suurin osa niist ois negatiivisii..

    VastaaPoista
  43. Ihmiset ain sanoo et luonne ratkasee eikä ulkonäkö.. Sit kun sä leikkaat hiukset (eikä ulkonäkö muutu must yhtää huonompaa suuntaa ainakaa) tulee miljoona kommenttii "OMG MIKS NIKO?!".. Eiks se muka oo sun oma asia millasii hiuksii haluut pitää? :D toi chihu paita on muute tosi söpö ja sopii sulle hyvin + sun henkselit on ihanat sun päällä! :*

    -janni :)

    VastaaPoista
  44. Rakastan sua noillaki hiuksilla.. Pus :*

    VastaaPoista
  45. Hyvä postaus! :) Muuten toi lyhyt tukka sopii sulle toooosi hyvin :)

    VastaaPoista
  46. vihdoinki laitoit kuvan sun kesätukasta! sopii tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  47. Sun joku ainainen sielun kumppani on vrm nipsu :) Ootte niin samanlaisia :DDDD

    VastaaPoista
  48. Niko oot aivan uskomaton :) se tyyli miten tervehdit asiakkaita sun työpaikalla ja annat mun aina ottaa sun kaa yhteiskuvan. Ymmärrän et se voi olla tosi rasittavaa et ramppaan siellä vähän välii mut sä jaksat aina hymyillä ja olla ystävällinen. Ymmärrän et sul on varmaa tosi paljon stressii ja välil tuntuu pahalt kun tulee niin paljon kaikkee negatiivist kommenttii mut silti sä säteilet :) arvostan sua tosi paljon ja anteeks et täst nyt tuli tällänen avautuminen :) oot uskomaton ja ainutlaatuinen, pysy just tollasen äläkä muutu!

    Janina :)

    VastaaPoista
  49. Hö... Mitäs vikaa kesätukassa on? Ihan bueno! Tosiaankin hiukset on uusiutuva luonnonvara :)

    VastaaPoista
  50. Joo mä ymmärrän et sä tuski kerrot sun aikatauluist töistä koska koko glitter ois täynnä ihmisii 😜😜

    VastaaPoista
  51. mun mielestä toi kalju sopii ihan hyvin sulle...vaikka rakastankin sun blondeja hiuksia <3 Mutta ymmärän sen, että kun on kesä niin on kuuma, hiukset ei pysy puhtaina ja ne rasvottuu helpommin. Ja myös hyvä, että pitää huolta siitä kohdasta mistä ne tulee ;)

    VastaaPoista
  52. Kuinka monelle yleensä vastaat tääl sun blogis? :o oon kirjottanu tänne jo tosi mont kertaa mut et oo ikin lukenu/reagoinu mitenkää mun viesteihin.. :/ oon välil iha innoissani ku huomaan et on tullu uusii kommenttei mut sit ku katon ne, joudun pettyy ku ootkin vastannu jollekkin toiselle tai joku muu on laittanu kommentin.. :/ ymmärrän ettet voi millää vastaa kaikille mut joo.. Mietin vaa tota juttuu.. Sun henkselit on tosi kivat ja vaikutat tosi persoonalliselt ja sellaselt, jonka kaa ei tulis hiljasta hetkee :) kiitos tosi paljon ku oot aina jaksanu olla mulle ystävällinen ku oon tullu ottaa sun kaa yhteiskuvaa, vaikka ymmärrän, että se on varmaan tosi rasittavaa :) hyvää kesää ja jatka hymyilemist, sun hymy on ihana :*

    <3: Janina :)

    VastaaPoista
  53. Pakko n***ii pilkkuu ja sanoo et ne on nariNkkatori ja bravurIA :D
    Nauroin äsken piiiitkään sun "oon nico C:llä kun koolla ei oo välii" jutulle ART:ssä.. Oot paras!! :DD <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olipa vitun hauska vitu vammanen

      Poista
    2. Voi kun opettelisit edes kirjoittamaan ennen kuin tulet tänne haukkumaan muita :D

      Poista
  54. munmielest sä mainitsit just et olit viikonlopun töissä? :D hahaha mut joo, julkkiksena empä itekkään kertoisi et millon oon töissä jne. :-)ps. niko oooot ihana <3 ja hyvältä kesätukalta noi sun hiukses näyttää (Y)

    VastaaPoista
  55. Meen huomenna parturiin (en siis homokampaajalle) mutta en laita kuvia nettiin, siis mitä vittua heratkää.

    VastaaPoista
  56. Pakko kehua kuinka hirmuhirmu rohkea ja itsevarma oot koska et ota noista hirmu monista ja rumista haukuista ja homotteluista ittees vaan kävelet vaan pää pystys ylpeänä mitä oot.Koska kun katoin täälä näitä kommenteja ja sun kuvia Facebookis niin yli puolet niistä on pelkkää kuraa ja haukuntaa ja myönnän et en oo ollu mikään sun hirmu suuri fani ikinä ja nytki pelkurimaisesti anonyymina kirjotan mutta pakko kunnioittaa sua koska oot oma ittes ja pistät toisesta korvasta tuon kuran sisään ja toisesta ulos Jatka samallalailla SUURI HATUN NOSTO SULLE JA HYVÄÄ KESÄN JATKOA! :))))

    T: ujo tyttö

    VastaaPoista
  57. NUO HIUKSET ON IHANAT.
    ja mitä mieltä oot justin bieberistää ? 8)

    VastaaPoista
  58. suutuit koko ajan aurinko rannan tähtösissä

    VastaaPoista
  59. Kannattaa käydä kattoo After Earth leffa! Paras leffa, jonka oon nähny moneen vuoteen :) Mä meen kattoo sitä jo tokaa kertaa joku päivä :D

    -mä vaan :)

    VastaaPoista
  60. "mää oon niko ceellä kun koolla eio oo välii" katoin äske uusimma autinkorannatähtöset..niko oot ihana lopussa ei voinu kun nauraaXD<3

    VastaaPoista
  61. ei vittu oot naurettava hintti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sulla on varmaan todella mielenkiintoinen elämä ku tuut arvostelemaan nikoa sen omaan blogiin. taidat olla hieman katkera nikolle jostain, ku tänne asti vaivauduit nikoa haukkumaan ;) toivottavasti kasvat joskus, hauskaa kesää.

      Poista
  62. musta noi hiukset sopii sulle =D oot niin symppis, vaikka vähän tommonen höntti niin en lähtis sanomaan mitään pahaa susta. kaikissa meissä on vikoja ja omanlainen luonne ja ärsyttää ku muut puhuu susta niin törkeesti! osaat ainakin olla oma itses etkä häpee sitä. pus jee

    VastaaPoista
  63. moikka niko :) oon tässä muutaman kuukauden seurannu sua facebookissa ja välillä tätä sun blogia. oot ihan mahtava kun et välitä ihmisten mielipiteistä ja ite oon oppinu myös heittämään ihmisten ilkeät kommentit suoraan romukoppaan! :) todella mahtavaa kesää sulle ja pidä toi sun asenne tollasena! :)

    VastaaPoista
  64. mistä kennelistä london ja milano on? onko niillä jotku ihan oikeet kennel nimet, ja ooks käyny niitten kaa näyttelyissä? ne on kyllä nii sulosia :)

    VastaaPoista
  65. Musta noi sun uudet hiukset sopii sulle niko ihan hemmetin hyvin ! :)

    VastaaPoista
  66. oot ihana:D mut tuleeks enää tänä kesänä sitä nikon grilli chat ohjelmaa?

    VastaaPoista
  67. Mä fanitan suo ihan ybänä<3 Oot paras :)))

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com