lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kiitos ja anteeksi!


Nyt kotona ja omalla koneella. Purkasin juuri kamerasta liki 400 kuvaa koneelle joten tulette saamaan kyllä kuvia blogiin, mutta odotellaan että sarja alkaa & aletaan purkamaan sitten jakso kohtaisesti meidän reissua hieman enemmän täällä (aurinkorannan tähtöset 10.6 alkaen subin netissä). 

Iso kiitos tuotantoyhtiölle joka valitsi minut mukaan reissuun, sekä viidakkoon että aurinkorannalle. Teidän kanssa on ollut mahtava työskennellä ja iso kiitos myöskin kanavalle. Meidän ympärillä on häärinyt niin iso porukka että kaikkia en edes nimiltä muista, mutta on tää viimeiset 6 kuukautta ollut aikamoista pyöritystä tällä pojalla. Ensin reissu viidakkoon, sen jälkeen viikkojen promoamista ja nyt parhaillaan se pyörii telkkarissa & aiheuttaa viikko toisensa jälkeen "OMG"-fiilistä siellä kotisohvilla. Nyt sitten Espanjassa viikko sekoiltu ja nyt on hieman sellainen haikeakin fiilis, koska tämän formaatin ympäriltä on nyt varmana viimeisetkin mehut puristettu ja purkitettu. Kaikkea hauskaa toivottavasti odottaa vielä kulman takana :) Vaikka olen varmana yksi vaikeimmista ihmisistä jos mietitään reality-sarjoja niin kiva että olette jaksaneet mua ja mun oikutteluita. Te rokkaatte! Ilman teitä ei totisesti olisi myöskään minua. Kiitos ja anteeksi. 


Nyt vaan istun upouudella sohvallani joka oli toimitettu kotiini reissun aikana ja oon vaan jotenkin todella sekaisin tästä kaikesta, edelleenkin. Kaiken tämän pyörityksen keskellä olen kuitenkin oppinut niin hurjasti itsestäni että sitä on vaikea edes pukea sanoiksi. Vaikka kamerat välittävät teille minusta tietynlaisen kuvan niin muistakaa että niiden takana on aina kymmeniä ja taas kymmeniä tunteja kuvamateriaalia joita te ette koskaan tule näkemään ja sitten on ne hetket joita ei kamerat edes tallenna. Ihanaa että elätte mukana näissä jutuissa jotka totisesti ovat hienointa jota olen koskaan tehnyt, mutta muistakaa että kyse on lopulta vain bisneksestä jossa jokainen osapuoli hyötyy jotain. Miksi antaisin itsestäni vain 100% kun minulla on taito tehdä tätä 150% lasissa? 

Se vihastuttaa, se ihastuttaa, se vituttaa, se taatusti puhuttaa, mutta niin sen on tarkoituskin. Peace and love! 


Kun lähdettiin reissuun mietittiin että miten ihmeessä me voidaan saada kasaan 18 jaksoa siitä että ollaan viikko Espanjassa?! Nyt siellä viikon olleena mä ihmetten että miten kaikki tilanteet tullaan saamaan mahdutettua tuohon määrään? Meidän reissussa riideltiin, itkettiin, naurettiin, oltiin keskellä tappeluita, aiheutettiin pahennusta, aiheutettiin outoja tilanteita ja kasvettiin niin tiiviiksi kolmikoksi että ihan itku tulee silmään kun katsoo näitä Royn kuvaamia kuvia. Kiitos :)

Mietittiin että vaikka meidät lennätettäisiin tulevaksi talveksi Lappiin niin saataisiin varmana aikaan sellainen show keskellä lumikasoja että huhu. Oikeastaan meidät voisi laittaa viikoksi ihan mihin tahansa. Tekisin saman uudestaan vaikka kieltämättä jossain vaiheessa viikkoa ja nauratti ajatus siitä kuinka idiootteja me oikeen ollaan? Meidät lennätetään lämpimään maahan, meillä on käytössä niin upea talo että ette voi edes kuvitella sitä ja mitä tekee tähtöset? Valittaa ihan jokaisesta asiasta ja tuntuu että mikään ei ole koskaan hyvin.. 



Nyt alan siivoilemaan hieman täällä kotona ja ehkä voisi kokeilla joskos ton matkalaukunkin saisi purettua nopeammin kuin viidakosta tullessaan. Silloin siihen meni yli 2 kuukautta.. lol :) 

Postaus toiveita? Kuulumisia? Kysymyksiä? Oon nyt teidän! Lomalla en tosiaan ollut koneella juuri lainkaan joten kaikki teidän avautumiset viikolta on totisesti mennyt ohitse.. 


49 kommenttia:

  1. Oooi ihana Niko! En malta oottaa et nään aurinkorannan tähtöset jo telkusta (: !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää sarja tulee siis 10.6 alkaen subin netistä:)

      Poista
    2. Netistä? Okei.. Pitääpäs sitten seurata sieltä. :D

      Poista
  2. Shoppailitko paljonkin ? ;) Kuvia siten (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jotain pientä tuli osteltua :) kuvia tulossa vielä lisää ihan hurjasti!

      Poista
  3. Voi oot nii ihana!<3

    Ois kiva tietää millo se pakketti tulee (itseruskettavaa) ku voitin kisan jo melkei kuukaus sitte..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonttu sori.. nyt on ollut niin paljon kaikkea että se ei ole vielä lähtenyt. Lupaan lähettää tulevalla viikolla kun kiireet helpottaa:)

      Poista
    2. Normaalia saarisen pojan toimintaa, lupauksia ei pidetä tai asioita ei hoideta ajallaan.

      Poista
    3. Voitko itse anonyymi sittensanoa että teet kaiken ajallasi yms jos on muitakin kiireitä

      Poista
    4. Niko oot nii söpö, ihana ja hauska et jaksan kyl oottaa<3 Sen takii vaa kysyin ettei ois vaik eksyny matkalla:) rakastan sua <;

      Poista
    5. teen kaiken ajallaan

      Poista
  4. awwwww muruuuuuu... mul on niin ikävä meiän juttuja <3 <3 miten voin elää ilman sua... ;( apuaaaaa.... miss you so much!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot muru paras! Senkin Remu :) T: Perun karvaton jolla on hampputukka..

      Poista
  5. Oli aivan pakko liittyy lukijaks, koska Niko oot ihana :)

    VastaaPoista
  6. oiiiii, näyttää kivalta nuo kuvat reissusta! :) yritähän tottua tähän suomeen taas, mutta onneksi täällä on kans nyt ollu tosi lämpimiä ilmoja :D paluu arkeen taas ja mukavaa kesää sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos hurjasti :) juu tässä mä parvekkeella istun läppäri sylissä ja paistattelen päivää! Ihana ilma tosiaan <3 jee.

      Poista
  7. Owwww...ihan mahtavaa. Kiva ku oot takas ja mahtavaa et on ollu kivaa. Ihana lukee sun innostusta... Ps. Katoitsä mun videon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EN oo vielä katsonut, huomasin vaan että oot semmoisen tehnyt :) Katon tänää!

      Poista
  8. heiii mikä toi sun järkkäri on?:) vastaisitko pliis?

    VastaaPoista
  9. Hitsit! Ite oon just huomenna lähössä samaan paikkaan Espanjaan missä te olitte! Vitsit ku tulitte jo nyt pois, ois ollu kiva bongata teidät sieltä :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) ..voin vannoa että et ois halunnut bongata meitä sieltä :D oltiin aika kamala kolmikko kun liikuttiin kaduilla :D:D:Dhahhahahaha, hauskaa reissua!

      Poista
  10. Ihania kuvia ja voi että noi neidit on upeita!! Oliko Fuengirola kiva paikka? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan kiva paikka ja varmana menen uudestaan joskus (: <3

      Poista
  11. Niko voisit tehä kysymyspostauksen videolle ? Yhden postauksen vastauksissa saisi kysyä, ja sit vastaisisit meille ?:) Ja tee joku postaus missä on kuvia vaan sun koirista ja vähä tietoa niistä? :3<3 Pidä katse ylhäällä, Oot ihana !<3 Pus:)<3

    VastaaPoista
  12. Niko oot oikeesti ihan paras! Uitko paljon reissussa? (: pus.

    VastaaPoista
  13. En jaksa oottaa, et Aurinkorannan tähtöset alkaa! :D Nyt on sit jo toka ohjelma lyhyen ajan sisäl, mitä katon vaan sun takii :) Pusui rakas.

    VastaaPoista
  14. voiii vähä ihania kuvia! oot niko oikeesti ihana ja paras♥ uu itekki oon hakemassa työssäoppimisvaihtoo ens vuonna ulkomaille, ja espanjaa!

    Ja haluun et kerrot koko viikosta ja teet myös videoo, jossa vaikka esittelet niitä sun ostoksii:3 oot ihana, pus♥

    ♥teaaslife.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. Ihanaa et oot tullu takas ♡ uutisissa oli jossai vaihees juttuu susta :D en kyllä muista mitä :)) ja tee joku semmone postaus mihin laittasit vanhoja kuvia susta (pusuuiii ♥♥)

    VastaaPoista
  16. If your camera doesn't have this option, try going outside where the light is usually better. Mega pixels are how manufacturers measure the pixel count of an image created by a camera. Some cameras are simple point and shoot while others have many different modes for taking pictures.

    Look into my weblog: www.eko-dekor.de

    VastaaPoista
  17. VIDEOPOSTAUKSIAAAAA <3 OOT PARAS

    VastaaPoista
  18. Niksu oot komei♥ upeita kuvia, liityin lukijaks! :) Tekisin mitä vaan että saisin nähdä sut livenä!!!!!!!!!!!!!!!! :) postaas tuliaiset!;)

    mun blogi! :) ois ihan mahtavaa jos liityt!

    tuulin-awesome-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  19. Let's have a look at few of the things which will help you. The EOS 50D's body design
    allows the camera to fit perfectly in hands while taking even the most difficult shots.
    Some cameras are simple point and shoot while others have many different modes for taking pictures.


    Also visit my web-site; http://www.stella.com.hk

    VastaaPoista
  20. Niko!! Tää sun blogis on ihana!! Ja tietty sä ja sun söpöt koiratki ootte ihania :* ootan jo innol et pääsen kattoo aurinkorannan tähtösiä! Missä oot muute töissä?? :)

    VastaaPoista
  21. On niin iloa seurata elämääsi. :)

    VastaaPoista
  22. Sä oot vaan Niko niin ihanan KÄÄK!!!, että ei paremmasta väliä :) Ja hei. Täällä toinen, joka purkaa matkalaukkuaan kuukausi kaupalla... Ja yleensä sen sitten puran, kun pakkaan seuraavan reissun kamat sinne!

    KEEP UP THE SPIRIT!!! Oikeesti. Olet tommonen, jää tommoseks <3

    VastaaPoista
  23. niko oot niin paras ! oot ainoo syy miks seuraan Viidakon tähtösii. :D

    VastaaPoista
  24. Mille sperma maistuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmana parhaiten saat vastauksen sillä että maistat sitä. Jokainen kun tykkää niin erin tyylisistä jutuista ja spermaakin on niin eri makuisia :)

      Poista
    2. Hyvä Niko!! :D Oot ihana.

      Poista
    3. tykkäätkö itse happamesta?

      Poista
  25. Jokaisen pitäis lukee sun blogia sen lisäks, että kattoo sarjoja joissa pyörit!

    VastaaPoista
  26. Oot ihana <3 haluisin nii paljo nähä siut! Missä siut pystyis nähä? :)

    VastaaPoista
  27. millä kameralla oot ottanut noii vikat kuvat ? toi joka sulla on tossa vikassakin kuvassa :)

    VastaaPoista
  28. Kauan olitte viidakossa?:) olit mun lemppari !

    VastaaPoista
  29. Oliko kiva loma. Mul itellä alko loma eilen ja sain peruskoulun päätökseen. En malta oottaa et pääsee kattoo tota. Mut on se kiva palata arkeenkin eikä vain lomailla. :) oot niko paras ja ihana. Pus pus <3

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com