maanantai 3. kesäkuuta 2013

Oi-oi-oi-oi-oi!


Kuukauden vinkit tulevat Yves Rocherilta:


Alet ovat jo alkaneet. Tuotteita jopa -70%  mukana mm. minunkin lemppareita. Pidä kiirettä ja nappaa parhaat päältä. Aleen suoraan  tästä !


Ihanat aurinkotuotteet ja kaupan päällinen mukaan. Suojaa ihosi, korosta rusketusta ja tsekkaa Yvesin laaja valikoima tästä !


YKSI OSTOS = YKSI PUU

Lisäksi menossa on mahtava kampanja: Aina kun teet tilauksen, istutetaan heidän toimesta yksi puu. Kampanjasta pääset lukemaan lisää täällä .Plus heittäkää ostoskoriin tämä Precious Dry Oil mulla oli toi tuote mukana Espanjassa just viikon ja voin sanoa että ihan m i e l e t ö n. Tuoksuu ihan taivaalliselta, korostaa rusketusta ja samalla pehmentää ihoa & ainakin itse huomasin että en lainkaan lähtenyt kuoriutumaan tuon ansiosta. Lisäksi koska tämä antaa sellaisen kimalluksen ihoon niin voin taata että tätä kandee laitella vaikka sääriin.. jos siis haluaa katseita tuolla kylillä ja toreilla ;)  Tuote vielä nyt alennuksessa täällä!

Hups.. milloin shoppailun lomassa on tullut istutettua puita ja autettua maailmaa?!


*)Postaus on toteutettu yhteistyössä yrityksen kanssa.

10 kommenttia:

 1. Eikä! Just eilen tilasin ja harmittelin kun sulta ei oo tullu tästä aiheesta päivitystä vähän aikaan :D Oisin ton öljyn ehdottomasti laittanut mukaan.

  VastaaPoista
 2. Onko tulossa videopostauksia lähiaikoihin? :)
  http://bewhatyou.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Moi Niko! Oon aika uus fani. Sut vaan heti huomas kun katsoin viidakon tähtösii. Aaattelin eka et mikä homo tuo on! Mut oot vaan niin symppis ja ihana! <3 pus.
  Moni mun kaveri ajattelee susta ihan kaikkee tyhmää mut mun mielest oot just semmonen kiva höpsö :) Ps. Oon viimeset kaks tuntii käyttäny aikani sun videoitten katteluun ja blogin lukuun! :D
  T. Adalmiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no heissan adalmiina oletpa ihku XD

   Poista
 4. niko oot niin rakas!!!!!!! <3333333333333333333:3

  VastaaPoista
 5. Oi !!! Pakko saada tuo Precious Dry Oil (:

  VastaaPoista
 6. Muistakaa nyt teinit että niko mainostaa näitä tuotteita kun se saa siitä rahaa, mitään takeita ei ole siitä että hän olisi koskaan edes käyttänyt kyseisiä tuotteita.

  VastaaPoista
 7. Yves Rocherin tuotteet vaikuttaa hyviltä? Juu olisi kiva saada uus videopostaus! Ja alkaako Nikon Grilli milloin? :D

  VastaaPoista
 8. http://mylivefriday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Sun ansiosta lähti kaks purkkia tuota "monoi de Tahitia" tilaukseen!! :)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com