keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Suurien asioiden äärellä!


Hei! 

Kuva mun instagramista nikosaarinen

Ajattelin kirjoitella teille hieman syvällisemmin pitkästä aikaa. On ihana huomata että teitä käy täällä päivittäin näin paljon. Eli siis tosi paljon. Se tietenkin tuo hieman paineita täälläkin päässä tähän touhuun.. On ihanaa että hukutatte mua kommentteihin, kyselette asioita ja olette aidosti kiinnostuneita mun menoista ja asioista. Harmikseni mun on pakko sanoa että vuoden alusta tää bloggaaminen oli mulle ns "työtä". Tein tätä pitkin päivää ja toisinaan multa saattoi ilmestyä neljäkin postausta päivässä. Se oli silloin ja nyt on nyt. En yksinkertaisesti kerkeä vastaamaan jokaiseen viestiin ja toisinaan tuntuu kun päivässä kysytään kymmenennen kerran "milloin ilmestyy videopostaus?" että oon jotenkin sairaan paska ihminen kun en sitä nyt lupauksista huolimatta ole saanut aikaiseksi kuvattua ja julkaistua. 

Älypuhelimet on kivoja laitteita, mutta huomaan toisinaan kun tuo puhelin piippaa ja vilkuttaa valoja kuin paskimmat ala-asteen discot konsanaan että mun tekisi mieli heittää se päin seinää. Tänään on ollut mm. sellainen "h*ista p*ska" -päivä. Pitäisi tehdä ja olla mukana kymmenessä jutussa, mutta en yksinkertaisesti vaan pysty nyt oikeen keskittymään mihinkään. Päälinmäisenä mua tressaa tää asunto joka vielä 9 kuukauden asumisenkin jälkeen näyttää siltä että täällä on sota käynnissä. Minä vs pesukone, minä vs säilytystilat, minä vs keittiön ahtaus. Alueena tämä on täydellinen ja viihdyn täällä, mutta jotenkin kun astun tuosta eteisestä sisään ja mua on vastassa ensimmäisenä kaksikymmentä kenkäparia ja tolkuton määrä mainoksia niin tekisi mieli vaan paeta vaikka häkkivarastoille jossa varmana on viihtyisämpää kuin kotonani juuri nyt. 

Oon mukana eräässä projektissa nyt joka tulee viemään mun aikaa tolkuttomasta ja vielä pitäisi kuukauden verran jaksaa kunnes alkaa se "todellinen duuni" sen suhteen. En luonnollisestikkaan voi tästä vielä teille puhua, mutta se on hauska juttu ja te tulette näkemään & kuulemaan siitä vielä! 

Tää tilitys ihan vain siksi että vaikka tätä blogia on mahdottoman hauska tehdä ja jakaa teille. Niin muistakaa että mulla on elämä tämänkin ulkopuolella & nyt mun elämä tuntuu hauskemmalta muualla kuin tässä koneella istuessa. Tässä nyt on vaan liiaksi kaikkea että jostain asioista on hieman luovuttava että muut kuviot mahtuvat mukaan kuvioihin. Mä oon täällä päivittäin ja teen edelleen kovasti duunia myös tämän suhteen, mutta kun siinä se juju justiinsa piileekin että tää ei saa alkaa missään vaiheessa vaikuttamaan liian "duunimaiselta". Jos mä blogissani nyt ilmoitan tekeväni asian X ja jostain syystä asian X julkistaminen kestää, niin älkää nyt kivittäkö mua hengiltä sen vuoksi.

Pidetään hauskaa! Chillataan ja nautitaan elämästä! 


Aamulla laitan kellon soimaan 09.30, keitän kahvit, katson suurinta pudottajaa vaikka mun pitäisi siivota & mahdollisesti pakata sinne Kalajoelle. Lähden töihin hyvissä ajoin, koska mulla ei ole jääkaapissa oikeastaan mitään mistä voisin väsätä aamupalaa. Mietin mielessäni kuinka siistiä ois syödä ihana aamupala jossain kivassa kahvilassa, mutta todellisuudessa mä löydän itseni jälleen mäkkäristä. Sekin v*tuttaa ja maistuu puulta, mutta minkäs teet. Ne myyjät tuntee mut ja se nyt vaan on helpoin tapa ravita itsensä. Illalla olisi kiva palata tänne kotiin jossa ois siistiä ja tuoksuisi raikas, mutta minkäs teet. Vuorokaudesta loppuu tunnit. Suunnittelen kuvaavani päivän videolle tai mahdollisesti edes ottaa yhden valokuvan itsestäni että näkisitte miltä mä näytin duunissa, mutta ei.. Meen sieltä mistä aita on matalin ja mietin että oisko jotain rokotetta josta saisi hieman virtaa (..enkä puhu nyt huumeista,vaikka joku anonyymi varmana pääsee tästäkin näpäyttämään).

Mulla on kaikki kuitenkin ihan hyvin ja tätä oiretta kutsutaan laiskuudeksi. Onneksi tässä nyt on tulossa Juhannus ja siitä muutama viikko & ollaan frendien kanssa viikonloppu Tallinnassa. Nyt toi puhelin jälleen piippasi. Joku kertoi mulle juuri facebookin inboxiin miten se on "niin nevahööd musta". Mä en tiedä teistä, mutta mua se ei enää naurata? Tai siis naurattaa joo, koska mä mietin miten yksinkertainen kansa me ollaan että tuollainen nousee kesän hokemaksi, mutta tosin.. onhan Cheekin biisitkin vuodesta toiseen kesähittejä että minkäs teet. 


Vaihdan puhelimen merkkiäänen josko se hieman piristäisi. Pus! 

Terveisin: Hemmetin hyvin verkostoitunut Niko joka miettii tämän kaiken keskellä toisinaan että mitä tästä kostuu? 


40 kommenttia:

 1. kunha jaksat jotain kirjotella nii kaikki ok :D oot mahtava

  VastaaPoista
 2. Voi niko pieni ! Nyt kuule otat omaalomaa tästä blogista, otat aikaa itselles ! Unohat hetkeks kaikki lukijat ja muut seuraajat (vaikka niin ihania ollaankin ;) ) ja keskityt siihen mikä on tärkeintä, sun hyvinvointi. Ei sillä että luulisin sun siellä riutuvan, joskus on hyvä antaa aikaa itselleen ja olla vaan, teet jotain rentouttavaa etkä stressaa ainakaan tästä blogista. Me jaksetaan oottaa sun postauksia, ja mieluummin luetaan semmosta tekstiä mikä on kirjotettu ajan kanssa, eikä väkisin 10minuutissa koska-on-pakko ! PUSPUSPUS oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuon halusin kirjoittaa mutta helpotit elämääni :)

   Poista
 3. aloin vasta eilen lukemaan tätä blogia ja yllätyin siun kirjotus taijoistas. luulin, että kirjotat sekavasti ja tällälailla, mutta täähän olikin ihan asiaa. hieno homma. tätäkin blogia vois alkaa siis ihan urakalla lukemaan. niin ja älä sie tätä blogia kirjota mejän lukijoiden takia. kirjota ko jaksat ja haluat. ei kannata kirjottaa, jos ei oo intoa, eikä jaksamista. todelliset fanit jaksaa kyllä odottaa. ei mulla muuta. onnea yrityksille... :3<3

  VastaaPoista
 4. nyt puhut niko asiaa <3 kultapieni ota ihmeessä lomaa blogi touhuista ja aikaa itsellesi! Me tosi fanit jaksetaan odottaa postausta vaikka hamaan tulevaisuuteen asti!

  VastaaPoista
 5. ota breikkiä vaan :) ansaitset omaa aikaa :DD <3 me rakastetaan sua ;*

  VastaaPoista
 6. Menin ihan sanattomaksi kun luin tän kirjotuksen.. sä kirjotat niin hyvin! :) ja asiaa. Se on ihan totta, et me lukijat ehkää liikaa joskus vaaditaan sulta kysellen videopostausten yms muiden perään.. On ihan ymmärrettävää et sul menee välillä hermo ja ketuttaa. Ei me fanit "helppoja" olla. Ja sit on anonyymit jotka haukkuu sua minkä ehtii, kasvotta. Huh huh. Aika pyöritykses olet.. sulla on varmasti ollu iso työ kasvaa tähän oravanpyörään-eikä meil ole siit hajuakaan kun me muut ollaan normaaleja ihmisiä. Vois olla hyvä joskus saada viettää Päivä Nikona, olis varmaan aika härdelliä,hehe. Tsemiä Niko! Oot vaan nii symppis!! Eve

  VastaaPoista
 7. Kauan oot kalajoella? Ootko siis ihan koko juhannuksen eli to-la? Ja ootteko leirintäalueella teltoisa vai missä ootte yöt? :)

  VastaaPoista
 8. Pidä vaan tauko, kyl me sun terveytes ja hyvinvointis takia jaksetaan <3 Ymmärrän kyl et on tosi stressaavaa, ja tosi ärsyttävää varmasti ku kaikki vieläki jauhaa sitä nevahöödiä :Dd oli se hauska juttu hetken aikaa mut nyt riittää jo.

  VastaaPoista
 9. Älä ota kauheet stressii Niko (: Pidä hauskaa siel Kalajoel ja yritä rentoutuu!

  VastaaPoista
 10. Mä voin tulla siivoo sulle!!(; ja pidä ihmees lomaa tästä blogista jos siltä tuntuu!!(: kyl me fanit sua stempataan ja odotetaaa!<3<3

  VastaaPoista
 11. Go Niko! Olet täydellinen juuri sellaisena kun olet <3 ! :) Anna ihmisten arvostella ja valittaa, muista aina että kyseiset ihmiset ovat aina askeleen sinua jäljessä. Vain kateelliset jauhaa ja alistaa, kinuavissa kommenteissaanhan he juuri tuovat sen esille. Jokaisen pitäisi kuitenkin muistaa se elämän kultainen keskitie: Kohtele toisia niinkuin haluaisit itseäsi kohdeltavan! Ei ne lukiat katoa vaikka uhkailevatkin sua turhanpäiväsillä "petit lupaukses koht kukaa ei seuraa sua viesteillään" kyllä ne aidot välittävät lukijat pysyy vaikka susta ei kuuluiskaan vähään aikaan! Hyvää juhannusta, olet ihana <3 !

  VastaaPoista
 12. Voi sua Niko rakas ♥
  Mä voin tulla sun luokse siivoomaan jos se yhtään auttas? :D

  VastaaPoista
 13. Mulla on vähä sellanen fiilis, että puolet tästä sun stressin tunteesta syntyy siitä, että mietit ja mietit näitä asioita niin kauan että rupeat ajattelemaan että onpas stressaava tilanne. Mitäpä jos asiat pistäisi paperille ylös to do-tyyppisesti. Ja mielestäni tuo on aivan turhaa aina kertoa, että mulla on nyt sellasta ja sellasta juttua tulossa, mutta luonnollisestikaan en voi siitä kertoa enempää........ Menee jo huomioh******n piikkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No valitettava tosiasia on se että tv-sopimukset tuotannon ja kanavan kanssa on aika salaisia ennen julkaisua. Halusin vaan vinkata että mun aika menee nyt erään projektin kanssa.

   Poista
  2. Anonyymi // sulla tuskin on kokemusta tv-sopimuksista, joten turha valittaa että Niko huomiohuorais. :) Musta se on tosi kiva, et Niko kertoo, minkä takia se on vähemmän täällä blogissa postailemassa. Sehän vois ihan hyvin olla kertomatta, ja siitähän vasta kauhee paskamyrsky alkais.

   Poista
  3. nikohan on suomen tyrkyin huomiohuora ronjalla vaan pöksyt sen verran märkänä kun fanittaa homoo ettei tätä näe.
   onkohan nikolla joku uusi perse kiikarissa kun ei kerkee blogiaan päivittämään?

   Poista
  4. Kukas se huomiohuora nyt on
   Sä et ees tunne nikoo. Pakkoko sitä on pilkata siit et se on homo? Ei homot oo mitenkää erilaisii ihmisii.

   Poista
  5. no onko jonsku nikon sydänystävä. onhan homot homoja.

   Poista
  6. herranjumala ihmiset mikä teitä vaivaa! mitä väliä sillä on kenestä toinen tykkää, on varmasti isompiakin ongelmia kun homous! ajattele asia omalle kohdallesi; saat lapsen ja 19vuotiaana se ilmottaa olevansa homo. haukutko senkin maanrakoon ja hylkäät aliarvioit yms! Jokainen on semmmoinen kuin on eikä muiden takia muutu!

   Valoa ihmiset !!

   Poista
 14. niko et oo vastannu facebookissa, mutta koska tuut tampereelle? kysyin tota joskus kauan sitten mut et ollu varma siitä! ilmottelethan että pääsen paikalle? ♥

  VastaaPoista
 15. Ota ihmeessä breikkiä blogista, jos sitä tarviit ! Olit niiiiin ystävällinen ja hyvä asiakaspalvelija tänää, ku kävin tsekkaamassa Glitterin ALE:t. Kiitos kun kyselit asioista ja puhuit niinkin paljon, ihanaa että myyjä ei vaan laita juttuja kassiin ja rahasta. Tuli hymy huulille ja oikee piristys ihanaan päivään. Oot mahtava ja tykkäsin tosi paljon tänää sun tyylistä, hiuksista/vaatteista =)

  VastaaPoista
 16. voin tulla sulle duunii siivoomaan sun kämppää kun ei mulla oo muutakaa koko kesänä!

  VastaaPoista
 17. Säikähin jo ettet enää ollenkaan postaa täälläpäin!! Onneks luin loppuun asti ;) pus

  VastaaPoista
 18. Oot ihana! Ja tietysti mä ymmärrän, et sulla on muutakin elämää, kun blogis. :) Muista, et kirjotat blogii omaksi iloksesi, jos tuntuu raskaalle, pidä tauko. Kyl mä ainakin ymmärrän, vaikka tätä sun blogiis onkin niin ihana lukee :)

  Pyydä ystäviä tai perhettä avuksi siivoomaan :) On sulla fanejakin, jotka varmasti mielellään vaikka siivois. Mä tulisin heti, jos en asuis näin kaukana. :))

  Oot ihana ja yritä jaksaa :)

  -Aada

  VastaaPoista
 19. Oot ihana! Ja tietysti mä ymmärrän, et sulla on muutakin elämää, kun blogis. :) Muista, et kirjotat blogii omaksi iloksesi, jos tuntuu raskaalle, pidä tauko. Kyl mä ainakin ymmärrän, vaikka tätä sun blogiis onkin niin ihana lukee :)

  Pyydä ystäviä tai perhettä avuksi siivoomaan :) On sulla fanejakin, jotka varmasti mielellään vaikka siivois. Mä tulisin heti, jos en asuis näin kaukana. :))

  Oot ihana ja yritä jaksaa :)

  -Aada

  VastaaPoista
 20. Oot vaan niin huippu, ennen pidin sua aivan turhana julkkiksena, mutta alettuani lukemaan sun blogia, niin mielipide on muuttunut :)

  Merja

  VastaaPoista
 21. älä ota stressii tän blogin suhteen. parempi että otat taukoo ja kirjotat sitten kun on aikaa, vaikka sun tekstis onki hauskoja ja taas tuli naurettuu tätä lukiessa, en haluu että väännät näitä väkisi. burnoutit ei oo kivoja enkä haluu sulle semmostakaa..
  uskon että täällä olis monta lukijaa jotka tulis siivoon innoissaan sun kämppääs joten tämmöne iha hullu idea: tee joku kisa jossa voittajat pääsee siivoon sitä :D haha.

  VastaaPoista
 22. älä ny vittu sinne kalajoelle tunge! X<<

  VastaaPoista
 23. Älä ota ressii tästä blogista, bloggaa sillo ku siltä tuntuu, eikä sillon jo niitä postauksia "pitää vääntää väkisin". :) Saako sua tulla moikaan kalajoella? :)

  VastaaPoista
 24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 25. Puhut asiaa, Niko. Harva meistä lukijoista ja sinun fanittajista tulee ajatelleeksi että olet aivan tavallinen ihminen vaikka oletkin monessa jutussa mukana ja julkisuudessa. Ota lomaa ja nauti elämästä, ilman paineita blogista. Rentouttavaa ja mitä parhainta juhannusta :)

  VastaaPoista
 26. Meet salee julkkis bb:see!! Oon nii varma täst!

  VastaaPoista
 27. Mä voin tulla siivooo ! Oikeesti jos tarviit siivoojaa ni täst saat iha vaa yhtärin ja nimmarin palkalla !;)

  VastaaPoista
 28. Taitaa Iholla-sarjan miesten versio työllistää :P

  VastaaPoista
 29. on sairaus olla niko saarinen.

  VastaaPoista
 30. Niko oot aivan mahtava persoona ja sun blogia on ihana lukea, mutta kyllä kaikkien lukijoiden tulisi ymmärtää että sinulla on myös muuta tekemistä kuin päivitellä kaikesta nyt ja heti. Voimia projektien suhteen, love u!

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com