keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Tiistai kuvina!


Päivä pyörittiin keskustassa koirien kanssa ja illalla mentiin leffaan kattomaan, Fast & Furious 6. Oli muuten pikkasen hyvä pätkä! Ja kuten arvata saattaa.. jäi aika kinkkiseen paikkaan tuo leffa, joten jatkoa on luvassa. 
Oltais istuttu Espalla varmana vieläkin pidempään ellei noi katusoittajat ois pitänyt niin helvetillistä meteliä. Melu tosiaan meni niin sietämättömäksi että pakattiin kimpsut ja kampsut & suunnattiin shoppailemaan. Onneksi olin sen verran fiksu ja otin koirat mukaan, koska tiesin että Hanna haluaa kaupoille ja näiden koirien kanssa ei ihan kamalan kauaa jaksa kauppoja kiertää ;) 

Ps. Kesän ensimmäinen punkki löydetty Milanolta. Pitää huomenna käydä hakemassa punkkitippoja kaupasta. Että osaavatkin olla harmillisia otuksia nuo punkit.. Muistakaahan tsekkailla aina lenkkien jälkeen lemmikkinne. Vink vink! 22 kommenttia:

 1. Vooi kuinka mukavalta taas näyttää :) Tuola on kyllä ny ollu keli mitä parhain ulkona istumiseen.
  onko btw, Londonilla miten pitkä selkä? :D Äläkä kysy mistä tää tuli mielee:D

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia! :)
  http://bewhatyou.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Mikä toi sun toisen koiran nimi olikaan, ja kumpi on kumpi:)?
  Ihania kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Londonin värisiä koiria ja kissoja kutsutaan usein punasiks ainakin sen värin perusteella minkä oon kuvista saanut. Ei siis mikään mun oma mielipide, koska musta toi väri on kaukana punaisesta, mut määritelmä sattuu olemaan se.

   Poista
 4. Aina sanon samaa, mutta noi koirat!<3 Päivä päivältä sulosempia !!:3<3 tuo ne mulle Niko ;3 :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee hakee huomioo muualta huora

   Poista
  2. En ainakaa sinne saakka heruta:)

   Ja mistä voit päätellä että oisin huora ? Tai sitä että hakisin huomiota ?
   On aika säälittävää tulla sanomaan noin anonyymina, mutta.. Mulle on ihan sama vaikka kaikki tulis huorittelemaan mua, oon mä pahempaaki kokenu, se kyl ois eri asia jos oisin huora .

   En oikein usko, että Nikoa haittaa mun kommentit, joissa kuitenkin on se läppämaku. Kasvakaa anonyymit ja tulkaa vasta sitte sanomaa !<3 Olenpuhunut.

   Poista
 5. Ihana Niko ja ihanat koirat !<3

  VastaaPoista
 6. Punkit on jotain niin kamalaa! :d
  Meillä on musta suomenlapinkoira joten luonnollisesti sen turkki on tosi paksu, ja välillä on kiva kun tunkee kätensä niihin villoihin ja rapsuttaa ja sitte tuntee siellä sellasen kivan pikku möllykän... vois oksentaa :( Ja niitä ei ees huomaa jos ei eti nii niitä aina välillä tippuu lattialle ja ne on isoja ja täynnä verta. Mut jokatapauksessa kivaa päivänjatkoa sullekki! :'-D

  VastaaPoista
 7. Niko on unohtanut vastaamisen taidon???? (tää postaus ja viime

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä Nikolla on muutaki elämää ku vastailla aina kommentteihi. En uskp, että se sitä on unohtanu... Kiireitä saattaa vaan piisata ku just tullut Epsanjasta

   Poista
 8. Lihavan naisen kannataisi juoda kevytsiideriä

  VastaaPoista
 9. Ohanat koirat sulla, mutta miksi sä pidät noin pienillä koirilla kuristuspantaa? Itelläni on hieman pienempi koira kun sun koirat ja en ikipäivänä uskaltaisi pitää kuristuspantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi on kyllä puolikuristava, ei sen tarkotus ees oo kuristaa, mikäli se on oikeen kokonen

   Poista
 10. Ihana Niko ja sun blogi <3 Onko noi sun koirat chihuahuavoja?..en kyl tiiä miten kirjotetaa :D ja millon kuvasit viidakon tähtösii? Se on ihan paras ohjelma ja sä oot ihanin!

  VastaaPoista
 11. Näin sut eilen (keskiviikkona) Forumin edessä tupakalla mutta puhuit just puhelimessa niin en viitsinyt sitten tulla nimmaria ja yhteiskuvaa pyytämään. :)

  VastaaPoista
 12. Hei Niko tuijottiks noi muut ihmiset teitä tai tuliks ne esim. juttelee tai pyytää nimmarii tai jtn? Tai tuleeks sulle niinku yleensäkki paljon ihmisiä just jtn juttelee? :D Sori ku kyselen mut mua kiinnostaa et miten suomalaiset uskaltaa tulla puhumaan :D

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com