perjantai 14. kesäkuuta 2013

Viidakon Tähtöset 3


Onnea Sabinalle voitosta! Tyttö meni ja voitti Viidakon Tähtöset. Pakko sanoa että ihan ensimmäisenä kun näin porukan lentokentällä niin ei käynyt mielessä että voitto menisi sinne suunnalle, mutta ehkä noissa misseissä on jotain sellaista... mitä ei vaan pysty käsittämään.. aikamoisia pakkauksia ja todellisia yllättäjiä. Tällä kaudellahan peräti kaikki heistä oli semifinaalissa :) Hieno finaali, hieno reissu ja ollaan kyllä kaikki niin voittajia. Sabina nyt vaan on ainoa jolla meistä on rahaa, hihi. 

Viidakon Tähtöset 3:sen suunnittelu on ilmeisesti kovassa vauhdissa ja muutamia mimmejä on valittu jo kilpailuun. Mä voisin kertoo teille ne nimet, mutta ette te tuntisi niitä kuitenkaan joten pidetään jännitystä ilmassa ja odotetaan että niistä tulevan kesän aikana leivotaan ekana julkkiksia. Tosin.. näähän on kaikki vaan puheita joita on kuullut kaupungilla.. että sinäänsä :) Ehkä tulevalla kaudella tapellaan siitä kuka on kaikista eniten nevahööd? Ehkä se voisi olla sen teema: "Mä oon tuntemattomampi kuin sä", "Eiku mä", "Eiku mä!"


Ohjeita teille tuleville kilpailijoille:

1. Koittakaa äänestää missit heti pihalle, koska ne muuten pesee teidät 6-0. Ei koskaan kannata aliarvioida ihmisiä pelkkien lööppien perusteella tai ajatella että "ne on missejä,ei ne mua voita"..ne on hitonmoisia taistelijoita ja toi formaatti on niin tehty niille. Eikö olisi kiva jos vaikka BB:stä tuttu voittaisi tulevan kauden?

2. Älkää pitäkö itsestänne kovin suurta mekkalaa ensimmäisien päivien aikana. Teidän seläntakana puhutaan paskaa päivästä yksi lähtien ja te jotka ilmoitatte kovaan ääneen että tulitte voittamaan koko kisan.. ootte niin ulkona ensimmäisessä äänestyksessä. 

3. Unohtakaa se että olette kaikki nussineet samojen hunksien kanssa ja älkää alkako tappelemaan viidakossa siitä. Keskittykää kisaan ja koittakaa tehdä reissusta mahdollisimman hauska ja tulla toimeen kaikkien kanssa. Olosuhteet ovat rankat ja leirissä tulisi säilyttää hyvä fiilis että jaksaa päivästä toiseen ylittää itsensä. 

4. Älkää juosko kasvohoidoissa, kampaajilla, manikyyreissä ennen reissua. Olette kauniita vain sen ajan kun teitä kuvataan lentokentällä ja osaa teistä ei tulla näyttämään kuitenkaan juuri lainkaan ensimmäisessä jaksossa, koska osan jutut ei vaan mene editin läpi koskaan ruutuun. Perillä teitä odottaa karu totuus ja se on fakta että Suomen kauneinta ei noissa olosuhteissa kruunata. 

5. Vaikka aurinko paistaa paahtavasti ja päivät ovat pitkiä.. koittakaa pitää joku järki jutuissanne kun istutte haastatteluissa yksin kameraryhmän kanssa. Ei ole kiva selitellä lehdistölle 6 kuukauden kuluttua kuvauksista miksi mollasi veteraaneja, vammaisia ja mitä milloinkin. 

6. Kun pakkaatte laukkuanne kotona ennen lähtöä.. miettikää oikeasti kahdesti tarvitsetteko viidakkoon itseruskettavaa, muotilehtiä ja kameraa (joka on kuitenkin ohjeistettu kiellettyjen tavaroiden listalle). Korkokengät "voittojuhlia" varten kandee jättää myös suosiolla pois laukusta, koska te ette sitä voittoanne siellä tuu kuitenkaan juhlimaan.

7. Ottakaa mukaan myös vaatteita. Paikalliset ihmiset kauheksuvat alastomuutta ja mahdollisesti tehtävät ovat muuallakin kuin teidän saarella, joten tulisi osata myös pukeutua hyvin ennen kuin lähdetään ihmisten ilmoille. Lisäksi mikrofoonit pitää saada kiinnitettyä johonkin. 

8. Älkää ilmoittako haastatteluissa että ainoa ihminen jota ette halua mukaan reissuun on Johanna Tukiainen. Se ei kuulemma tule koskaan pääsemään ohjelmaan mukaan joten huolenne on aiheeton. 

9. Antakaa Alille anteeksi se että sen spiikit otetaan toisinaan sata kertaa uudestaan ja päivät venyy. Se vielä opettelee työtään ja on varmana siinä ihan hyvä jo 3.kaudella. Ali on ihana mies ja sillä on hyvä huumorintaju. Lisäksi se oikeasti on aikamoinen tsemppari. 

10. Ja teille ketkä tulevana syksynä kerrotte iltalehdessä että teitä pyydettiin mukaan sarjaan, mutta ette lähteneet, koska kyse on "paska sarjasta". Muistakaa että haastatteluun pyytäminen ei ole sama asia kuin se että tulee valituksi itse sarjaan.

Ps. Juttu oli sarkastinen ja älkää ottako sitä itseenne. Olihan yksi tämän kauden kilpailijoista ja noista aika moni juttu oli kirjoitettu ihan omien kokemuksien perusteella. Ainoo että mä en oo ollut hunksien kanssa (vielä). 

11. Tulevan kauden kaunottaret. Älkää jakako tätä kirjoitetusta facebookissa tai muutenkaan puhuko tästä julkisesti sen enempää, koska silloin ei ehkä tarvitse laskea kuin 1+1 kuka sinne reissuun onkaan lähdössä. Plus että tietääkseni teilläkin on salassapitovelvollisuus? No mene ja tiedä, onnea tulevaan! Reissu on mahtava ja opettava. Sain itse viidakosta niin paljon enemmän mitä koskaan lähdin hakemaan & suosittelen sitä ihan jokaiselle jota sarjaan pyydetään mukaan. 

Love and peace! 


37 kommenttia:

 1. voi eikä oot huippu!:)
  mää oon semmone nevahööd jote pitäskö mun mennä tonne viidakkoo?;)

  kivaa kesää sulle!!: )

  VastaaPoista
 2. Ääääää oot upee Niko! :-) ❤

  VastaaPoista
 3. "lisäksi mikrofoonit pitää saada kiinnitettyä johonkin" no voihan niko ;33

  VastaaPoista
 4. Sais olla tällänen lapsillekki, en vielä viiteen vuoteen tuonne pääse..
  Nuorisolle viidakon tähtöset olis cool juttu ikärajana 13.v siitä ylöspäin :)
  voisit ehdottaa tuota jonnekkin tv juttuun kun olet julkkis :)

  mut ihana niko :3
  näkyilläään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä julkkis sä muka oot siis mä oon niiku nevähööd susta?!

   Poista
  2. et taida tajuta sitä että viidakontähtösiin menee vaa julkkiksia,missejä ym. ? :DDDDDDDD

   Poista
  3. julkkiksia, missejä ym? eikö missit ole julkkiksia :D

   Poista
  4. missit on julkkiksia kyllä tiedän sen, kirjotin tuohon vahingossa vain ajattelemattomana tuon missejä mukaan. :D:D

   Poista
 5. oivoivoi sä oot ihana ♥

  VastaaPoista
 6. Jos et ois homo nii uuh<3 ehkä meen sukupuolenvaihdosleikkaukseen...;D

  VastaaPoista
 7. haha päivän naurut taas. unohit muuten tosta että kattokaa, ettette mee pyyhe/rätti päässä haastateltavaks, hehe :D

  VastaaPoista
 8. niko sä oot aivan paras <33

  VastaaPoista
 9. 3. Unohtakaa se että olette kaikki nussineet samojen hunksien kanssa ja älkää alkako tappelemaan viidakossa siitä.
  niko ... oot liian täydellinen

  VastaaPoista
 10. Voiku ihana, tulevilla Nevahöödeillä kyllä käyttöä näille vinkeille ;)

  VastaaPoista
 11. voiii eiii, en ollu kattonu jaksoo vielä ja nytte sain täältä selville kuka voittaa. nooooouuuu! :(((

  VastaaPoista
 12. Oooot kyl iha ykköne kirjottaa näit juttui! Parhaat naurut & hyvä mieli! (: Ja usko pois, ennemmin tai myöhemmin ne hunksitki sut löytää ;)

  VastaaPoista
 13. Jos sua pyydettäisiin kolmos kaudelle, niin menisitkö? (; katoin ton kauden kokonaan vaan sun takia! <3

  VastaaPoista
 14. katoin tokan kauden sun takias, oot niiiiiiiiiiiiiiin ihana, sua ei voi sanoilla kuvata !:****

  VastaaPoista
 15. Hahaaaa! Ihan superhauska kirjoitus :) Sulla on kyllä Niko sana hallussa ;)
  t. Uusi blogisi seuraaja Tampereelta

  VastaaPoista
 16. Sun olis kyl pitäny voittaa tähtöset. 3:

  VastaaPoista
 17. monelta oot niko töissä lauantaina!!? (:

  VastaaPoista
 18. KYLLÄ ANNA ON MYÖS M I S S I . JOPA MISS SUOMI

  VastaaPoista
 19. Näin sut tänää töissä, mut en uskaltanu tulla juttelee.. :(

  VastaaPoista
 20. Ahahaha tuo kolmonen oli paras :D Loistavaa!

  VastaaPoista
 21. Eiks Aurinkorannan tähtöset kuvattu Malagassa ? :O Oon ite menossa sinne loppu kesällä nii oliko hyvä paikka ? :) puspus oot ihana ♥

  VastaaPoista
 22. OOT VITUN KOMEEE ! ♥ LIVENÄ VIEL KOMEEMPI KU TELKUS ! AAH ♥

  VastaaPoista
 23. Niko toi sun luonne on vaan niin joitain ihanaa!

  VastaaPoista
 24. Myydäänkö teidän glitterissä suojakuoria nokia lumia 820siin? Ja monelta olet töissä torstaisin, olethan 4.7 neljän jälkeen vielä töissä? Olet IHANA

  VastaaPoista
 25. Niko!!!! Oot nii ihana ku jaksat tällästä laittaa tänne!! Sä pelastit mun päivän jo nyt vaikka sitä on vasta 15 minuuttia kulunu... Oot nii hauska ja tiedän jo nyt että päivän parhaat naurut meni tässä! Olit ehdoton suosikkini tähtösissä koska olit vaa ainoo jonka jokainen haastattelu sai mut nauramaa huutonaurua. Oot aivan upee ihminen vaikka susta paljon muuta väännellää ja sua koetellaa mut aina jaksat silti olla se ilonen oma ittes etkä haluu ketää muuta esittää! Niko oot aivan upee ihminen!!!!!!!
  P.s myös mun idoli<33

  VastaaPoista
 26. Toi aurinkorannan tähtösten toinen osa sai mut nauramaa niin täysii!!!! Ja kaikki vaa sun ansiota niko! iso KIITOS!!!!!! Taidampa tästä katsoa uudellee

  VastaaPoista
 27. Niko oot nii sika hyvä tyyppi...
  Sä oot liian mahtava ja mahtava myös livenä<3

  VastaaPoista
 28. katoin sitä kautta vaan sun takia ja aion teettää sellasen samanlaisen nevahööd paidan itelleni kun sulla<333

  VastaaPoista
 29. Paras,milloi viidakontähtöset 3 tulee??

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com