keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Infoa! Infoa!


Ah. Ihana sadepäivä joten olen hoitanut tässä kotona asioita koneella ja puhelimessa kohta kaksi tuntia. Ja myöskin blogissani ollut Glitterin järjestämä kilpailu on päättynyt & voittajat valittu. Kävin kaikki teidän 360 kommenttia läpi ja lähetin kaikkien kahdeksan sähköpostiosoitteet toimistolle (..he hoitavat voittajille kutsut) ja ovat teihin yhteydessä. Eli jos sulle ei tänään tule sieltä sähköpostia niin sitten en valinnut sinun kommenttia voittajaksi :)

INSTAGRAM / NIKOSAARINEN

Pakko vielä hehkuttaa tuota instagramia jossa on jo 14 100 seuraajaa! Jos sä et vielä ole menossa mukana niin mut löytää sieltä nimellä nikosaarinen  . Eilen sain myöskin purettua mun 1500 kaveripyyntöä tuolta facebookista roskakoriin ja nyt meikäläisen FB toimii taas. Se on viimeisten viikkojen aikana ihan hieman tö tö ö k ki tökkinyt. En siis valitettavasti pysty kaikkia hyväksymään kaveriksi, koska siellä on rajana 5000 kaveria. Voitte kuitenkin tilata päivitykseni (..jotka ovat julkisia) ja niin onkin 18 940 ihmistä tehnyt. 
Hienoja lukuja ja kivoja kilpailuita on taas tulossa teille blogin puolella eli älkää masentuko jos tämä Glitterin VIP-ilta ei nyt osunut teidän kohdalle. Aiheesta tulee postausta ens viikolla kun kemut on kemutettu. 

Ihanaa päivän jatkoa. XOXO 

27 kommenttia:

 1. pus oot ihana ! innostun aina jotenki sun postauksista ja saan uutta virtaa päivään (:

  VastaaPoista
 2. Pakko sanoa, että joskus kauan aikaa sitten mulla oli ihan erilainen käsitys siitä millainen sä olet ! Ajattelin et joku idiootti joka pyrkii kaikella mahdollisella tavalla julkisuuteen, mutta sitten kun olen alkanut lukemaam blogiasi olen tajunnut, että kuinka ihana ja mukava persoona oletkaan! On mukava lukea uusimpia blogipostauksia seurata Aurinkorannan tähtösiä ja muuta kaikkea missä oletkaan mukana. Olen niin iloinen, että olen ns. nähnyt sinusta sen oikean puolen, enkä vaan luottanut muiden puheisiin ja väitteisiin! Mukavaa keskiviikkoa sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LOISTAVA KOMMENTTI! kiitos tästä :)


   Ihminen oppii virheistään ja viisi vuotta julkisuudessa on ollut aikamoista vuoristorataa. Sitä on välillä hukannut itsensä ja sen mitä oikeasti haluaa elämältään. Onneksi 26-vuotiaana mun suhde julkisuuteen on paljon terveempi mitä se oli silloin kuin olin 21-vuotias ja en tiennyt mistään.. yhtikäs mitään :)

   Ihanaa keskiviikkoa Jatta myös sulle! <3

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ooot kyllä niin mahti, miten voikaan joka kerta ruveta hymyilyttään kun sun blogii lukee (:

  VastaaPoista
 5. Oot ihana niko aina niin positiivinen ja sun blogi on iihana (: <3

  VastaaPoista
 6. Katoinki että sulle oli tullu vuorokaudessa n. 100 seuraajaa lisää instagrammiin vissiin eilisen aikana :)

  VastaaPoista
 7. haha mun on ny pakko kertoo mitä unta näin viime yönä! oltiin bussissa samaan aikaan ja juteltii ja väiteltii koko matka siitä, kannattaako herneitä kastella samaa aikaa ku sataa vettä vai riittääkö niille yks vedensaantilähde samanaikasesti.. :D hassua! mut oot aivan ihana ja taas kerran mukava postaus, pus <3

  VastaaPoista
 8. Sä aina piristät mun päivää, kun kirjottelet sun blogia. :) Oot ihana.

  VastaaPoista
 9. Kohta tulee taas uudet 1500 kaveripyyntöä :)

  VastaaPoista
 10. Miten osaat yhistellä koruja niin kivasti? :o aina ku mä yritän nii näyttää iha tyhmälle :D

  VastaaPoista
 11. Huh miten paljo tilaajii sulla on kaikkialla! Ei taida olla kauheen montaa ihmistä (varsinkaan pk-seudulla) joka ei sun nimee jollain tavalla tuntis. Niinkuin Jatta sanoiki nii mullaki on ollu ihan erilainen käsitys susta ennen joka on muodostunu lähinnä seiskajuttujen ja noiden realitysarjojen (varsinkin Aurinkorannan tähtösissä näytettyjen sun känniselittelyiden) perusteella, mut se mun käsitys susta on muuttunu kans tän blogin ansiosta. :)

  VastaaPoista
 12. oothan sä Niko varmasti hyväksynyt kaikki kilpailuun osallistumiskommentit ku en löydä omaa tuolta kommenteista vaikka oon käyny kaikki 5 kertaa läpi ja itken täällä nyt koska oon ihan satavarma että mä siihen kommentoin anonyyminä kylläkin mutta eihän sillä oo väliä :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sanni!

   Mun blogiin pystyy kommentoimaan ihan suoraan eli kommentteja ns.valvota / hyväksytä. Eli kaikki kommentit mitkä te tänne kirjoitatte myös julkaistaan :)

   Poista
 13. Omg! Niko oot niin söpö ja ihana! Rakastan sua! <3 Kyllä täällä etelä-suomessa tosi huono ilma! Mä oon nevahööd susta oikeesti xdd!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sä oot "nevahööd musta" niin miten sä voit rakastaa mua? Saatika kirjoitella mun blogiin jota ilmeisesti luet?


   MÄ OON NIIN NEVAHÖÖD SUSTA = Sanotaan ihmiselle josta ei olla koskaan kuultu, ei olla koskaan nähty ja häntä tituleerataan julkkisuudesta tutuksi.

   Poista
  2. Nyt sain tarkalleen tietää mitä tuo tarkoittaa :'D

   Poista
  3. Hei oikeesti NIKO älä jaksa! Mä vaa sanoin läpällä sen ,että mun mielestä ei kandee suuttuu! Mut joo oon sun suuri fani mut ehkäpä olen saanut väärän käsityksen sinusta..ja pidän susta vaa niinku mun idolina! Lisäsin vaa tuon nevahöödin läpällä mutta eräs näköjää ottaa sen niin vakavasti!

   Poista
 14. Niko tiiätkö mite samsungilla otetaan näytönkaappaus? Ku itelläniki on samsung ja oon pari kertaa iha vahingos onnistunu kaappaamaa näytön mut ku yritän tehä sen ni oon vaa saanu puhelimen sekasi :D ni aattelin et tietäisit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näytönkaappaus onnistuu siitä keskinäppäimestä ja näytönlukitus näppäimestä niitäpitää painaa samaan aikaan :)

   Poista
  2. Ai luulin et toi toimii vaa iphonessa... mut kiitti kuiteski, ehkä se toimii nois paremmissa koska omassani ei toimi :)

   Poista
  3. eri samsungeissa kaapataan eri tavalla, mun omassa se kaappaus tehdään napsauttamalla kaks kertaa keskinäppäintä. Kannattaa vaikkq googlettaa, niin varmasti löytyy miten se tehdään :)

   Poista
 15. Hei Niko!
  Luin tuon ylläolevan kommentin, jonka Jatta oli lähettänyt, ja TOTTA! luin sen sillee: AIVANKO OLISIN ITTE KIRJOTTANU!
  Onneksi oot muuttunu, hyvällä tavalla<3
  jatka samaan malliin, oot ihana<3

  VastaaPoista
 16. Oi niko ! Sä sitten oot mun harmaisiin päiviin niitten synkkien pilvien kultareunus <3

  VastaaPoista
 17. Ootko perjantaina töissä siel glitterissä?

  VastaaPoista
 18. http://mylifestyleblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com