perjantai 19. heinäkuuta 2013

Matkalla..


Matkalla Kouvolaan, korvissa raikaa Sanni - Prinsessoja & astronautteja löysin tämän biisin just mun soittolistalle. Kerrassaan ihana! 

Vr:n lipunmyyjä kysy että onko mulla toiveita paikan suhteen ja mä tokaisin että en halua istua kenenkään urpon vieressä. Sitä hän ei kuulemma voi luvata, mutta sain tälläisen neljän penkin paikan itselleni jonka jaan yksin :)

Matka kohti tuntematonta jatkuu..vaikka oon mä kerran aikaisemminkin Kouvolassa tehnyt erään duunikeikan vai oliko se Kouvola? Ottaapa näistä nyt selvää..

14 kommenttia:

 1. Se oli sille urpolle onni ettei joutunut sun viereen.

  VastaaPoista
 2. Oikeesti!! :D Oon iha innoissani kun llöysin tän sun blogis.. Nauroin sulle aina sillee hyvällä kun olit siinä viidakon tähtöset ohjelmassa.! :P Jos näkisin sut niin olisin varmaa sillee? Hä?ONKO TOI SE!! :D OOoooooooooooot ihana<3<3

  VastaaPoista
 3. Ei tainnut olla kovinkaan paljon väkeä samaan suuntaan menossa? c':

  VastaaPoista
 4. Oli kiva vihdoin tavata livenä :) Meinasin pelästyä kun ilmestyit mun selän taakse kyselee et tarvinko apua ;D Meinaamisesta ei olla :P Oli kiva rupatella hetki sun kanssa...pikkutyttöjähän siellä vilisi ihan kivasti ja tällänen hieman vanhempi ihminen ei kehtan pyytää sua samaan kuvaan...enkä ens kerralla sit :) Jatka samaan malliin,oot ihan huippu! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei muistan sut! :) Oi että oli kiva nähdä sua ja susta jäi kyllä jotenkin niin jännä fiilis itselle (siis hyvässä mielessä) että voi juku! Oisit ihmeessä kaivanut puhelimen laukusta ja oltais napattu se kuva, mutta ens kerralla sitten. Mulla jäi niin kiva maku Kouvolasta muutenkin että toivottavasti joku juttu mut vielä sinnekkin suunnalle kuljettaisi. <3

   Poista
  2. Voi että kun tuli mairee hymy mun huulille kun muistit mut ja vielä täällä blogin puolella vastailet :) Juu ens kerralla sit on otettava se kuva...kiva että musta jäi jännä fiilis sulle(mitä lie tarkottaakin)...onneks kuitenkin hyvässä mielessä :P hah :D

   Poista
 5. Pidä hauskaa Kouvolassa! :) Oot ihan mahtava, ja kun oot takas Helsingissä, todellakin tuun taas glitteriin sua moikkaamaan.

  VastaaPoista
 6. huiii että oli siistii nähä sut, ei vaan riittäny rohkeus tulla jutteleen tai pyytää yhteiskuvaa♥ :/ Ehkä sit joskus toiste, oot ihanin :'3

  VastaaPoista
 7. Niko ihana, milloin tulet Kokkolaan ? :)

  VastaaPoista
 8. Äää vitsi että ärsyttää ku en ite päässy suo moikkaamaan, ni oli tosi ärsyttävää kattoo fb:stä ja instasta teijän yhteiskuvia. oltas tultu parin kaverin kanssa mut ei millään saatu kyytiä :( osaatko jo nyt sanoa milloin voisit mahollisesti seuraavan kerran tulla kouvolaan?:)

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Ehkä se lipunmyyjä vittuili sinulle. Tuollaiseen neljän hengen ryklemäänhän voi tulla yhden urpon sijasta kolme urpoa kaveriksi ;)

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com