torstai 11. heinäkuuta 2013

Ooks sä mun etsimä VIP?Miltä kuulostaisi jos sinä ja ystäväsi saisitte VIP-kutsut "Back2Scool VIP-iltaan"? Homman nimi on se että minä ja muutama muu bloggaaja saatiin kunnian arpoa kahdeksalle ihmiselle kutsut kyseiseen tapahtumaan. Kutsut tapahtumaan on saatavilla vain blogien kautta.

Tapahtuma järjestetään Forumin Glitterissä 1.8.2013 klo: 19-21 

Myymälä on silloin siis suljettu muilta asiakkailta. Te pääsette ihastelemaan koruja ja asusteita ihan rauhassa. Saatte hieman mutustella subeja ja nauttia limpparista. Myymälässä voit kuvauttaa itsesi minun kanssani ja onhan paikalla toki muitakin bloggaajia jotka suostuvat yhteiskuviin mielellään :) Illan aikana myymälässä on eräs esiintyjä joka vetää keikkansa akustisena ja lähtiessänne saatte vielä kivan pussukan mukaan joka sisältää ..no pidetään sekin vielä toistaiseksi salaisuutena. Niin ja mainitsinko jo että illan aikana voitte shoppailla ota 3 maksa 2 -teemalla kaikkea kivaa vaikkakin juuri sinne kouluun?

Eli todellista viiii-ai-piii kohtelua on luvassa ja korut teille kassiin pakkaan itse allekirjoittanut eli minä! Toivottavasti saadaan paikalle kivoja tyttöjä ja poikia. Pidetään ihan hassun hauska ilta ja nautitaan kaikesta myymälässä tapahtuvasta ja onhan siellä arvontaakin teille kaikille järkättynä. 

Mä kasasin teille neljä erinlaista kokonaisuutta koruista ja asusteista. Ja sun tehtävä on niinkin yksinkertainen kuin perustella mikä kuvista miellyttää eniten sun silmää ja miksi? Valitsen siis yhteensä kahdeksan vastausta ja jokainen teistä saa kutsun tuonne tapahtumaan + saa ottaa sinne vielä kaverinsa mukaan. 

KUVA 1

KUVA 2

KUVA 3

KUVA 4

Osa tuotteista löytyy jo myymälöistä ja osa on vasta sinne rantautumassa hieman myöhemmin, mutta kaikkea kivaa siispä on jälleen tulossa valikoimaan :) Ja muistakaa että -75% alennukset menossa edelleen ja ne paljon kohutut niittilippikset on vihdoinkin myös saapunut myyntiin, joko sulla on omasi? 

Kilpailuun voitte osallistua 18.7 (torstai) asti! 
Muistakaa liittää kommenttiin mukaan sähköpostiosoitteenne että teihin saadaan yhteyttä. 

Ja kuten tapahtuman nimikin kertoo niin mielellään oisitte alle 18 vuotiaita! Mutta jos sieltä nyt hyviä perusteluja tulee ja oot hieman yli täysi-ikäinen niin rohkeesti vaan osallistumaan.. kunhan saadaan hyvä porukka kasaan ja ihmisiä joita oikeasti tapahtuma kiinnostaa niin olen enemmän kuin tyytyväinen! 

Onnea!361 kommenttia:

 1. Kuva 1 koska aivan täydellisiä!! "nahkaa" ja piikkejä, niin meikäläiselle luotu!! siihe viel maastokuosia niin ai että!

  elluvirtanen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kuva 4 hennae@windowslive.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitatteko mukaan vielä hieman niitä perusteluja, koska voittajat valitaan niiden perusteella :)

   Poista
 3. Kuva 4.

  Korut ovat kauniin naisellisia. Pöllö - korua voi kuvitella käyttävänsä koulussa ja nämä kaksi muuta korua sopivat loistavasti esimerkiksi joulu- tai kevätjuhlaan. Kuvassa on kivat värit, mutta mielestäni tarkennus olisi voinut osua myös etummaiseen pöllöön. Niin kun mainitsin, tykkään kuvan väreistä ja korujen väreistä, ne voi yhdistää oikeastaan minkä tahansa vaatteen kanssa kivasti yhteen!

  Sähköposti: marijarvinen99@windowslive.com

  VastaaPoista
 4. ainakin mun omasta mielestäni nelonen, koska värit sopivat hyvin yhteen toistensa kanssa. muutenkin vaikuttaa tosi taiteelliselta kuvalta joka on samalla kiinnostava c:

  selfishfishes@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Toi eka koska tykkään kultaisista koruista paljon! (:

  vilppu.hiutale@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kuva 2 , koska tulee mieleen minä ja mun paras kaveri, jonka olen tuntenut samalta syntymä osastolta asti.

  VastaaPoista
 7. 2! Tykkään nimenomaan kaikesta söpöstä! Kivat värit ja kisut. Miu :3 !

  jelena.kiilholma@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kuva 4 sonttu76@hotmail.com tai sonttu76@netti.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisestä...koska tykkään koruista ja kaikesta koruihin liittyvää

   Poista
 9. kuva 1, koska tykkään niiteistä tosi paljon, sekä mustan ja kultasen yhdistelmästä!:) Myöskin joku erikoisuus on aina asusteissa plussaa:>

  meksyh98@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kuva 1 on mieluisin! Rakastan niittejä ja tuollaiset kulta yhdistettynä nahkaan -asusteet tuovat kivaa potkua asuun kuin asuun! Se on yhtälailla juhlavaa, kuin rennon tyylikästäkin.

  laura.sumuvirta@windowslive.com

  VastaaPoista
 11. Kuva 1 koska rakastan leopardikuosia ja sitä tossa kaulakorussa onkin ja myös siksi että nahka ja niitit ovat vaan niin upeita....♥♥ ihanaa olis voittaa !!!;) oot niko paras :* iitu.liitu.laku@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Kuva 4 koska nuo pöllö korut on niin upeita ja sopii minulle


  iina.ahdesmaki99@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kuva 3, koska just tarvisin uudet kuoret kännykkään ja tollasii en oo nähny kenelläkää viel olevan ja tykkään väreistki tosi paljon ja sopis mun vaatteitten kaa hyvin. Kellonkin tulis tarpeeseen, koska koulutkin on koht alkamas ja tunneil ain valitetaan jos kellon kattoo kännykäst :D ja mikä ois parempaa kun kello, jossa on vielä kaiken lisäksi niittejä? Toi käsikoru kävis tosi hyvin mun muiden niitti- ja ristikorujen kanssa :)

  janina.broman@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Kiinnostaishan tämä, mutta Helsinki turhan kaukana... :(

  VastaaPoista
 15. Kuva 3, niittiä ja pinkkiä, tartteeko perustella? Plus et hieman tuli pehmee rankaisija-fiilis tuosta kuvasta :DD sirpa1947@gmail.com

  Niin ja pus, kiva lukea sun juttuja, kiitti näistä :)

  VastaaPoista
 16. Mitää tähä pitäs kommentoida mahdollisesti? :p

  VastaaPoista
 17. Kuva 2, koska noi puhelin kuoret on ihan yli ihanat! Omistan ite tollasseen pinkin kävin just Glittetistä hakees ;)

  iivatti96@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Ehdottomasti kuva 1 koska tollaset piikit ja nahka ja tollaset kaikki rokkarin tyyliin sopivat jutut on niin mun juttu! Tohon yhdistettynä jotain leopardikuosista vaatetta ni voi että, täydellistä! :D

  pajujenna@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kuva 4.Itse tykkään juuri tuollaisista koruista.Ne ei ole liian räikeitä,mutta eivätkä myöskään liian tylsiä.Tyylikin sopii juuri minulle :)

  hemulixd98@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kuva 4 on mieluisin koska korut ovat ihanan boheemi ja vähän intiaani(native american) tyylisiä.. Rakastan ylikaiken sellaista tyyliä. Niitä voi yhdistellä esimerkiksi johonkin mageeseen mekkoon tai ihan loistavasti liukuvärjättyihin shortseihin ja johonkin upeeseen toppiin ! Mukavan rennon tyylistäkin. :)

  Flo-rida1000@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Ehdottomasti kuva 4, koska mä rakastan kaikkia pöllökoruja! :) <3 (ja varsinkin noi kuvan korut näyttää ihanilta!) :)

  mariia.mikola@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kuva 2 ehdottomasti! Oon semmonen hömppä itse, joka tykkää kaikesta söpöstä ja nuo kuoret ehdottomasti ovat niin ihanat !! Mulla onkin puhelimessani noi valkoiset kuoret ja oon niistä niin iloinen, vaikka moni kattookin välillä kieroon mun puhelinta, mut so what ! Samoin noi käsikorut ah ihanat, niin sopivat tän neitokaisen lookkiin !!! :)

  jatta-matilainen@luukku.com

  VastaaPoista
 23. 1. Koska rakastan kaikkea piikkiä, nastoja yms. Tykkään niistä koska oon niin kyllästyny näyttämään aina "kiltiltä tytöltä" on kiva aina räväyttää pistämällä nasta korut käteen yms. (: eveliinaknuutila99@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kuva 2. Koska tykkään kaikista kuorista! Varsinki tollasist söpöistä! :) Ja nuo värit tuo mieleen kaikkee ihanaa! <3 <3


  sonja.hermunen00@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Voi vitsit ku tää kiinnostais kauheesti, mut keskellä viikkoo on hankala lähtee Helsinkiin asti vielä kun on kesätöitä :/ ...

  VastaaPoista
 26. Kuva 4. on mun ehdoton suosikki! Oon rakastanut pöllökuviota siitä asti kun vaan muistan. Nykyään mulla ei vaan ole yhtään pöllökorua -tai vaatekappaletta, kaikki tuhoutu kun meidän koti paloi. Tykkään hillityistä sävyistä, ja hopea sopii tosi monien vaatteiden kanssa yhteen. Rakastuin ihan totaalisesti noihin 4. kuvan koruihin! ♥

  notiia-@hotmail.com
  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 27. Voi kun oisinkin tollon Helsingissä, mutta kun ei. Oon siellä just muutama päivä ennen tota, kai saa sillonkin tulla kattomaan jos sattuisit oleen siellä sillon? (:

  VastaaPoista
 28. Ehdottomasti kuva 4, koska korut ovat kaikki yhteensopivia ja hillityyjä. Eivät vie liikaa huomiota, mutta piristävät yksinkertaisempaa asukokonaisuutta kivasti. Liian koristeellinen ja huomiotaherättävät koruyhdistelmät luovat hieman "joulukuusimaisen" sekavan kuvan asustuksesta :) nippeli123@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Kuva 3. Ty-ty-tyyylikästä! Ei muuta. annina.viljamaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Ensimmäinen kuva! Mustaa, niittiä ja kultaa! :> Kyllä toimii ::)

  ellaisonfire@windowslive.com

  VastaaPoista
 31. kuva 2, koska nin söpöt noi kuoret :33 Kiinnostaishan tää(:

  // leppis@live.fi

  VastaaPoista
 32. kuva 4, koska tykkään selaisista koruista jotka sopivat useiden vaatteitteni kanssa ja tykkään erilaisista käsi- ja kaulakoruista. Tykkään ns. basic koruista jotka eivät ole liian näyttäviä :) (iiris97emilia@gmail.com)

  VastaaPoista
 33. kuva 1. koska nahal, niiteil ja isoil koruil saa yksinkertasenkin asun näyttämään huolitellulta, trendikkäältä ja namsss! Ja musta ja kulta yhes on ihan perfect yhistelmä<3 Oon niin kateellinen mun kaverille ku sil on tommonen niittiranneke :´( saara.kaunisaho@suomi24.fi

  VastaaPoista
 34. Kuva 1. Koska niittikorut ei petä koskaan,helppo yhdistää asusteisiin ja ne ovat kauniita sekä tyylikkäitä. Sopii myös niin arkeen kun juhlaan. henumisu@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Kuva 4! Rakastan hopeisia koruja ja varsinkin kaikkia pöllökoruja, ne on niin söpöjä. :--) Toinen syy on miks valitsin ton nelosen, on se, etten muista ikinä omistaneeni muita kun hopeisia koruja. Ne vaan sopii niin hyvin kaikkien vaatteiden kanssa.

  dinoraususu@windowslive.com

  VastaaPoista
 36. Kuva 3, Koska oon ihan hurahanut niitteihin.. mietinki vähän aikaa 1 ja 3 välillä. Päädyin kuitenki kolmoseen, koska toi kello. Toi kello olis vaan ihan älyttömän ihana jonkun esim. villapaidan kanssa syksyllä. Ja kelloa tuunki tarviimaan, koska syksyllä on tulossa kiireiset ajat uudessa lukiossa..
  Ja onhan toi puhelimen kuorikin ja koruki ihania:)

  martsu.marbella@luukku.com

  VastaaPoista
 37. 1, koska rakastan ja käytän ite tontyyppisiä koruja ja niit on helppo yhistellä:)

  VastaaPoista
 38. Kuva 4! Tykkään hopeesta ja tollasesta kirkkaasta koruista ja niiden lisäks kullasta myös. Glittris on nii ihanii koruja ja noi pöllöt o iha sika söpöjä! Mulla ei o koskaa ollu paljo koruja ja oon kauan halunnu tollasen jonkulaisen pöllö korun :D Joten ei ihme että kuva 4 on suosikki! Ois nii mahtavaa päästä käymää Helsingis tuol tapahtumassa:) ja samal tulla moikkaan sua!

  heni.hamalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Kuva 4, koska on minun tyylisiä koruja ja pidän kovasti pöllökoruista muutenkin. En ole myöskään sen tapaista nähnyt missään ja ostaisin mielelläni.

  irina.igonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Todellakin kuva 3 ! Meillä kerätään aina koulussa kännykät tunneiksi pois, ja luokissa ei oo kelloja. Välillä käy myös niin etttä myöhästytään koko luokka välitunnilta tai ruokailusta kun opettaja unohtaa katsoa kelloa puhelimestaan, niin ois sitten kiva, ku vois rannekellosta katella et mitä se kello on ja sanoo opettajalle sitte et kello on nyt niin ja niin paljon :)

  Nuo kuoret haluisin, koska en oo löytäny vielä mitään kivaa kuorta tuohon puhelimeen, nytkin siinä on vaan ihan tavallinen pinkkireunus, monella on sellaset niin se ei oo oikeen kivaa:D Tuollasta ei oo näkyny kellään, ni se ois aluks ollu uniikki:D

  Ja koruja mä tarttisin todellakin lisää, koska mistään en oo löytäny ja pääsen Glitteriin niin harvoin, ku lähin on 60km päässä.. Tuollaisella korulla ois hyvä alottaa seuraava lukuvuosi koulussa ! :)

  Piti myös sanoa että, meillä tulee parhaan kaverin kanssa juuri tuolloin 1.8. 10vuotta ystävyyttä täyteen, nuo bileet ois jotain niin hyvää, jolla sitä 10vuotta vois juhlistaaa :)

  Ohhoh, tulipa pitkä:D
  Julia9.heinonen7@gmail.com :)

  VastaaPoista
 41. kuva 2, koska jotenki tuo ns. pinkki-valkonen värityli on söpö ja "herkkä" ja itse pidän juuri tuollaisesta pinkki-valkonen - yhdistelmästä :)

  viiveep@gmail.com :)

  VastaaPoista
 42. Kuva 4. Kaikki korut ovat sen näköisiä että niitä voi käyttää yhdessä ja erikseen. Ne ovat sopivan naisellisia, muttei liian hienostelevia. Niitä voi käyttää niin koulussa, kuin juhissa. Itse en ole minkäään helyjen suur ystävä mutta jos noin nättejä koruja on samassa yhdistelmässä niin kyllä käyttäisin. Ja yhdistelmä säväyttää niin ihanasti vaikka on hopeaa paljon! :) Sitte noi pöllöt ja kaikki kimaltavija ja läpinäkyvijä, ai että! Aijai kun olis ihana toi tollanen, moni varmaan kattois kateellisena vieressä! Ja totta kai kun on vielä SUN yhdistämä! ;) Sä Niko tunnet tyylin! lainejoanna99@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Kuva 4
  Oon ihan rakastunu noihin pöllö-koruihin♥ Noi värit käy hyvin yhteen. Ja luulisin, että noi käy aika moniin asukokonaisuuksiin :) Toi ite kuvakin on jotenkin tosi hieno :)

  laura.kuusinen00@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Kuva 1, koska oon nykyää aiva hulluna kullan ja mustan yhistelmään! Johtuukoha osittai siitä että nykyää aika monet blogit on pullollaan tätä yhistelmää ja sitä kautta jääny itellekki vähä päälle..?? :D No kuitenki, tuosa kuvasa kaikki on sellasta mitä voisin päälle heittää.

  Tapahtuman aikoihin oisin just sopivasti Helsingisä, jeij!

  marjauu93@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Kuva 4.

  Rakastan pöllöjä ja mulla on yks pöllökoru, joka haluaisi kavereita yksinäiseen maailmansa. Noi myös sopivat todella monen vaatteen kanssa. Ja kuvassa 2 sekä 3 on noita iPhone kuoria ja mulla ei sellaista ole, niin ei niitä ole kiva katsellakkaan kun tulee sellainen fiilis, että jos mulla olis se iPhone niin voisin tuollaisia söpiksiä käyttää :D

  iidnuu@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Kuva 4 koska rakastan kaikkea hopeista ! Kaikki tuommoiset pöllät ja kristallit koruissa näyttävät niin hienoilta, että tekisi vaan mieli joka kaupasta ostaa hyllyt tyhjiksi. Myös pidän ylläni usein tuommoisia kimaltavia käsikoruja ja kaulakoruja (:

  tiitugirl@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. 1 koska niitit ja piikit ja kulta! Oon ihan vasta hurahtanut näihin kaikkiin ja ehkä vähän liian täysiäkin! :D

  esqq@suomi24.fi

  VastaaPoista
 48. kuva 4 , aivan ihanat korut, mun tyyliä,just tommosia hyvän hopeisia ja kristallisia , ja ihana toi pöllö.

  VastaaPoista
 49. kuva 1. Korut ovat fantastisia ja minulla ei ole paljoa koruja, koska olen niin huono valitsemaan itselleni niiitä. Jokatapauksessa jos ostaisin, niin ostaisin täsmälleen tuon tyylisiä. Vaikka pääasiassa haluaisin tavata NIKON! ja saada yhteiskuvan suomen parhaimman bloggaajan kanssa (sinun). Kiitän ja kumarran.  elma.co99@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Kuva 1
  Aivan täydellinen pakkaus! Oon aina tykännyt niiteistä, ja vaikka mun tyyli onkin muuttunut aika paljon vuosien varrella, nuoruuden punkkarihenkisistä vuosista muistuttaa useissa asukokonaisuuksissa niittihärpäkkeet, samantyyliset joita tossakin kuvassa on. Leopardikuosi on toinen mun pakkomielteistä ja kiiltelevä "kulta", leopardikuosi, musta "käärmeennahkakuosi" ja niitit mätsää yhteen paremmin kuin huuliharppu Nuuskamuikkuselle. Noilla sais omaperäisyyttä tylsäänkin asuun ja ne käy eri yhdistelmissä melkein mihin tahansa tyyliin henkien räväkkää asennetta ja vähän ehkä myös rock-henkisyyttä. Loistava kuva.

  wolffcraft@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Saahan ihan normipäivinä pyytää yhteiskuvaa? Osallistuisin mutta oon 99% varma etten tuolloin 1.8 ole Helsingissä. Ja en uskaltaisikaan :/

  VastaaPoista
 52. Ehdottomasti 3,sillä kello toimi samalla myös näyttävänä koruna, ja siinä on niittejä,rakastan niittejä,sekä Iphonen kuori tuo myös väriä asuun ja on muutenkin kaunis ja lempiväreissäni (: kello sopii asuun kuin asuun,juhliin ja arkeen kaiken värisiin vaatteisiin,toi toinen koru sopii yhteen monien muittenkin korujen kanssa
  sofia.rosenblad@edu.hel.fi

  VastaaPoista
 53. kuva 4. koska korut ovat kauniita ja sopivat mihin vaatetukseen tahansa. Korut ovat myös tyylikkäitä, joita voi käyttää juhlissa kuten vapaa-ajallakin. Rakastan pöllökoruja/-vaatteita mut en omista yhtään sellasta koska ne on menny pieniks. Annoin ne siskoille jotka käyttävät niitä. Pöllö korut ja vaatteet ovat ollut suosikkeja pienestä.:) (saniylinampa00@gmail.com)

  VastaaPoista
 54. kuva 1, koska rakastan niittejä ja piikkejä ja niitä lisäämällä saa hyvän yksityiskohdan asuun. piikit ja niitit sopii arkeen ja juhlaan, myös niitä on helppo yhdistellä kaikenlaisiin asuihin ja ne sopii kaikkien väristen vaatteiden kanssa. myös jos haluaa jotain huomiota herättävää on hyvä laittaa niitti- tai piikkikoruja. niittikorut ja piikkikorut sopivat kaikille.

  kiialovesrock@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Nää kisat on nii ihanii :) voi ku näit ois useemmin..

  VastaaPoista
 56. 4!!! koska mulle sanotaan tosi useesti että "sä oot ihan pöllöpää" nii sitte oisin ainaki kirjaimellisesti pöllöpää noilla koruilla, joten noi nyt mielyttää mua sentakii :pp ja muutenki ne on just mua, eli tosi cool B)

  annniswag@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Kuva 3. Pisti heti silmään toi täydellisen näköinen kello ja upeen näköset Iphone kuoret! Pakko tulla ite hakee pois heti kun mahdollista! Syy miksi siis valitsin juuri ton kuvan niin toi tyyli tossa kuvassa on just mulle sopiva eli aika klassista ja yksinkertaista mut ihania yksityiskohtia ja kuitenkin jonkun verran silmäänpistävävyyttä :) Ihania tuotteita kuitenkin jokaisessa kuvassa. Kyllä noista käyttäisin mitä vaan!

  kosoneniina@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Tykkään eniten kuvasta 3.
  Se on hieman erillainen kun muut. Rakastan pinkkiä ja mustaa. Ne värit sopii niin hyvin yhteen :) Hyvä yhdistelmä kello + niitit. Näyttää tyylikkäälle ja sopii melkein kaiken kanssa. Rannekoru on hope eli täydelinen. Ja nuo kaikki sopii täydelisesti yhteen :)

  ronsku.sihvonen@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Kuva 4, ehdottomasti siksi että juuri noi pöllöt tossa on niin täydellistä.♥ Vielä timanttejakin. Osaan kuvitella jo tollasen pöllökorun yhden mun paidan kanssa.

  silzzuqqa@gmail.com

  VastaaPoista
 60. ehdottomasti kuva 1! Korut ovat persoonalliset ja tuovat omaa säväystä asuun, omalla tavallaan hieman rockia. Sopivat hyvin tyyliini joka on muutenkin persoonallinen ja seuraa omaa polkua. Niittejä ja nahkaa, paljon glitteriä ja leopardikuosia, siinä on sitä tyyliä jolla mennään säällä kuin säällä, ja niistä ei luovuta! Isot ja näyttävät korut on täyttä asiaa ja täydentää tyylin !

  blackieon3@gmail.com

  VastaaPoista
 61. kuvista sen verran et noi on kaikki hyvin otettuja joten ne KAIKKI miellyttää silmää :D siitähän se on suurimmilta osin kiinni, kuvaustekniikasta ja värimaailmasta (:

  mutta jos ajattelisin vaikka noita koruja omassa käytössä niii... hmmm.. ehkä 4 tai 1 koska ensinäkin.. mulla EI ole puhelinta johon menis tommoset kuoret (LoL)
  mut tuo kello.. ihana ja sitä tulee tarviimaa koulussa.. korut on muutenki nättejä je ne tuo asuun semmosen kivan säväyksen (:
  jokaises kuvas on jotain semmosta mitä vois käyttää :D
  VAIKEA VALITA! enkä osaa paremmin tähän perustella tätä :D hihi C:

  ronja.lindeberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 63. KUVA1 ,koska korut on ihanan räväyttäviä ja rock henkisiä.Niittikorut sopivat täydellisesti jokaiseen asuun,huiviin väriin mihin tahansa!Korut on ihanan yksinkertaisia mutta samalla räväyttäviä.Omistan itsekkin muutaman niittikorun ja oon ihan rakastunu niihin! Jos on kiire ja asu näyttää tylsältä niin laitan siihen vaan niittikoruja ja asusta tulee heti paljon näyttävämpi! :) rakastan niittejä ylikaiken ja kultainen väri sopii niihin täydellisesti yhteen.Olisi mahtava tulla tapaaman suo ja samalla voisi ostaa ihania uusia niittikoruja ja tottaikai muitakin:D! mun s-posti. katrimoi@hotmail.com :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. +leopardikuvio on ihana tossa kaulakorussa! love it♥

   Poista
 64. kuva 1 ehdottomasti, koska oon ihan hulluna kultasiin koruihin ja niitteihin!!:)

  ipsueve@hotmail.com

  VastaaPoista
 65. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 66. Ehdottomasti kuva 3. Pinkki on maailman ihanin väri ja rakastan yli kaiken kelloja. Kellot on kauniita yksityiskohtia ja niillä saa tosi hyvin kauniin ja tyylikkään kokonaisuuden :) noilla ois helppo piristää ja kaunistaa vaikka vähän arkisempaakin tyyliä!!

  Sähköposti: janinajulia@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Oooi, ihana arvonta! Hah, tän minkä mä kerron syyks saattaa ja kuulostaakin huomionhakuselta, mutta tää on vaa totuus. Eli syyks se että oon näkövammanen ja korujen katteleminen on hankalaa hirveessä hälinässä! Joten ois aivan huippua jos pääsis niitä tsekkailee rauhassa. Muutenki koko paketti kuulostaa mahtavalta ja ainutlaatuselta kokemukselta! (:
  Ja kuva 2 nappaa mun huomion - koska vaalenpunanen :D! Toi koru ja noi vaaleenpunaset kuoret on niiin söpöt! (8

  Ja oon siis 16 vuotta! :DD

  noorasd@wippies.fi

  VastaaPoista
 68. Ehdottomasti KUVA 1, rakastan niittejä ja eläinkuoseja! Mun on tyyli melko yksinkertainen niin niittikorut ja eläinkuosit tuo mun tyyliin piristystä. Oon aina tykänny niiteistä ja eläinkuosit on melko kauan ollu lähellä sydäntä. :)

  nea.seuri@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Kuva 1 Perusteluna se että ole ihan sairaan ihastunut niitteihin ja omistan paljon kaikkea mustaa niin niitit olisivat ihaa lisäys kouluasusteisiin!(:

  jenni.rajala00@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Kuva 4 on ehdottomasti mun suosikki vaikka jokaisessa kuvassa onkin jotain hyvää !(: Toi kuva on ihanan vaalee, mutta noi mustat yksityiskohdat tuo kivasti ilmettä c: Tykkään paljon kiiltävästä ja kimaltavasta joten tää kuvahan ei voinu olla miellyttämättä silmää :D Ite oon jo pitkään miettiny et haluisin tollasen pöllökorun koska se on vaan aww niin ihanan söpö:33 En myöskää käytä värikkäitä koruja vaan just hopeita ja kirkkaita ja niiden lisäks kultasia,joten oli ihan selvää minkä kuvan valitsen:)
  rita.hu@windowslive.com

  VastaaPoista
 71. Ehdottomasti toi eka kokonaisuus ! Yhdistää ihanasti kiiltoa ja eläinkuviota, rock henkeä tuo piikit ja nahka ! Eli tosta löytyy kaikkea lempparimatskua (:

  vilmasus@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Tosi kiva idea tää kisa,tykkään!
  Ja kuva 4
  Koska tossa on just tarpeeks sellasta söpöyttä ja blingiä ja sitten tollanen perus koru mukana tollanen kokonaisuus sopii hyvin mihin vaatteisiin ja mihin tilaisuuteen vaa oli se sitten koulupäivään tai kevätjuhlaan ! Noi pöllöt ja blingit sopii tosi hyvin ton perus korun kanssa somistamaan asukokonaisuutta:) ja on kivan yhteensopiva toi kokonaisuus :) ja kaikki noi korut sopis yhteen erikseenki ! Ja kaikki kokonaisuudet on hienoja ja hyvin sommiteltuja kuviin ja ihana kattoo ku kuvat on niin hyvä laatusia! :) inna-00@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Kuva 1! Aivan ihania koruja! Just mun tyyliä, mä oon ihan rakastunu niittikoruihin, ja kaikkeen missä on tollasta leopardikuosia. :)Ja noi niitit sopii aivan mahottoman hyvin kultaan! Niittikorut on aika helppo yhdistää kaikenlaisiin asuihin, yms. Voi että kun iski hirveä himo saada noi! :)

  janni-96@luukku.com

  VastaaPoista
 74. Kuva 4. Kuvastaa eniten mua, ton tyylisistä koruista tykkään kauheesti. Noita pöllöjä mulla ei ookkaan ollenkaan, mutta kauheesti semmosen haluisin. Pöllöthän tuovat onnea, tai jotain, ainaki mun mielestä :D hieman kun taikauskoinen olen..

  petunia.yli@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. KUVA 4 koska haluaisin vaihtaa tyyliä, ja nää täydellisesti siihe uuteen tyyliin koulua varten, ne on söpöt ja ihanat :)

  peggyjansson@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Kuva 1 sen takii et noi värit on just sopivat ja niitit on kivan näköset! Eläinkuosi tuo plussaa koko hommaan ja sopii hyvin kaiken ton kanssa! :)
  Wildiary@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Mun mielestä se vika kuva on kiva ! (: Tollaset pöllö jutut on just nyt muotia ja kaikki käyttää sellasia. Ei siis olisi kuitenkaan kiva jos jokaisella olisi samanlainen mutta se on mun mieleen. (: elsaengblom48@gmail.com

  VastaaPoista
 78. kuva 3! erottuu joukosta ja niis on omanlaista tyylii, ja sopii kaikkien vaatteiden ja muiden kanssa. kulta ja hopee on jo nähty, mut musta on aina muodissa;)
  elliyay@live.fi

  VastaaPoista
 79. En nyt osallistu kilpailuun, koska olen 20v ja annan nuoremmille tilaisuuden tällä kertaa. Mutta oma suosikki on kuva 3. Tykkään värimaailmasta tässä kuvassa ja toi kello on kivan miesmäine ja siks diggailen siit kans. Kello sopis kans mun muiden niittikorujen kanssa ja on ku luotu mulle ! luultavasti menen joku päivä johonkin Glitterii tsekkailee vähä koruja lisää vaikka niit onki jo aika paljon hhaha : D

  VastaaPoista
 80. ykkös kuva on ehdottomasti parhain, ruokaa silmille ! niitit tuo siihen sellast räväkkyyttä ja kulta hentoutta ja musta nahka yksinkertaisuutta. nuo kaikki yhdessä vaan menee hyvin yhdessä, love it :) kultaiset niitti korut sopivat yleensä hyvin kaikkien vaatteiden kanssa, ja miksei myös nahka. olisi mukava päästä sinne eri bloggaajien seuraan ja katselemaan koruja.

  lauraonsekoo@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Kuva 1. Rakastan niittejä ja leopardikuviota ! Tylsää asua on niin helppo piristää niitein. Tykkään ja omistan aika paljo mustia vaatteita ja kultanen sopii niihi hyvin! :) olis mahtava nähä sut ja tietty päästä ostamaan ja kattomaan glitterin tarjontaa :p amanda.ahlstrom@luukku.com

  VastaaPoista
 82. kuva 2, ihan vaan koska tykkään iha törkeesti kyllä koruisa ja niitä mulla on miljoonia jo miljoonissa eri laatikoissa eikä niitä vieläkään toki liikaa ole, mutta puhelimen takakuoria mulla ei ole ensimmäistäkään vielä ja noi otti silmään kun on niin sulosia ja makeen värisiä, plussaahan se olis jos tulis aina hyvä mieli ku katsois puhelinta :)! ssofiaa-@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Kuva 2, koska rakastan kaikkea pinkkiä ja tyttömäistä ja tollaset kuoret ois ihan mahtava saada! Lisäks noi korut on kans ihania tyttömäisiä!

  o.l.g.a@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. 1 koska sopii kaikkien vaatteiden kanssa, eikä tarvitse katella värejä sopiiko :)

  fatladycat@gmail.com

  VastaaPoista
 85. toi kakkonen on söpö! eli se siis:)

  ruut.wargh@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Kuva 4, koska se on varmaankin eniten mun tyylinen ja tykkään kaikista pöllö koruista. Lisäksi noi perusvärit sopii melkein ihan mihin asuun vaan.
  lodddau@gmail.com

  VastaaPoista
 87. 4.kuva on mun mielestä parhain koska pöllö korut sopii kivasti erilaiseen asuihin hyväksi asusteeksi ja tuo jotenkin sitä silmää asusteeseen joka pistää silmään kivana koruna ja sillai vaikka hopea väri onkin jo nähty toi on silti toosi kivan näkönen + noi sormukset taivaallisia! Aivan ihana kun helmistä tehty sormus ja toi toinenki on toosi hieno! muutenki tosi näyttäviä koruja! (:

  milskuuu@gmail.com (:

  VastaaPoista
 88. Kuva 1; koska ne on aaaaaivan ihania! sopii hyvin silkkipaitojen, villapaitojen kera ja juuri sitä muotia jota maailmaan tarvitaan! Ja yleensä ihmiset ei piittaa mitä koruja toisilla on päällä mut noi niitit ja leopardikuosiset saa kyll kaikkien päät pyörälle :) ja toivottavasti ihmiset ymmärtää et ne joilla on niitti käsikoruja ei välttämästi oo mitää punk tyyppejä, en mä oo semmonen mut mun mielest ne on vaa niin mageet ja siistit ja sopii tosi moneen asusteesee ja just semmosiin vaatteisiin jotka just nyt on muotia + et noi korut antaa sitä jotain siihe vaatetuksee :)ja viel lopuks mun mielest pojat sopii yhtä hyvin näihin koruihin kun tytöt ja jos ihmisillä on siitä jotain rumaa sanottavaa nii ei kannata välittää! :)

  Sähkoposti: skog.ida@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Kuva 1; koska ne on aaaaaivan ihania! sopii hyvin silkkipaitojen, villapaitojen kera ja juuri sitä muotia jota maailmaan tarvitaan! Ja yleensä ihmiset ei piittaa mitä koruja toisilla on päällä mut noi niitit ja leopardikuosiset saa kyll kaikkien päät pyörälle :) ja toivottavasti ihmiset ymmärtää et ne joilla on niitti käsikoruja ei välttämästi oo mitää punk tyyppejä, en mä oo semmonen mut mun mielest ne on vaa niin mageet ja siistit ja sopii tosi moneen asusteesee ja just semmosiin vaatteisiin jotka just nyt on muotia + et noi korut antaa sitä jotain siihe vaatetuksee :)ja viel lopuks mun mielest pojat sopii yhtä hyvin näihin koruihin kun tytöt ja jos ihmisillä on siitä jotain rumaa sanottavaa nii ei kannata välittää! :)

  Sähkoposti: skog.ida@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Ehdottomasti kuva 1 koska itselläni on sellainen rockhenkinen tyyli mihin nuo korut sopivat täydellisesti! Kaikki niitit ja nahkakorut ovat ihania ja erilaisia, eläinkuosi tuo pientä piristystä koruun(:

  arola.valpuri5@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 92. Kuva 4, koska tykkään pöllöistä ja hopeasta. pöllöt tuo koruihi vähä leikkisyyttä ja siitä sais sekä juhlallisen, et arkeen sopivan eri vaatteiden ja korujen lisäilyn ja pois ottamisen myötä. Plus haluaisin antaa liput kaverille/kavereille lahjaks, koska ite oon tollon rippileirillä, ni ois aika kiva yllätys!
  elonen.milja@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. 1 tai 4 mutta itselleni ottaisin ennemmin 4 korut,koska ne on tosi kauniita ja ollaan äidin kanssa ihan rakastuttu noihin pöllökoruihin :3 ja ne on just tommosia nättejä siroja mitkä käy melkeempä minkä tahansa asun kanssa!ja toi käsikoru toi missä on tota mustaa ni on kans kivan yksinkertanen ja toi musta väri tuo siihen vähä särmää;)noi 4 korut sopii hyvin arkikäyttöön,mutta noi 1 rockimmat korut valitsisin päälle Rihannan keikalle:)vaikka noi kaulakorun laatat varmaa hakkais naamaa siinä pomppiessa:DD

  pinja.hanninen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 94. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 95. Mielestäni 1 kuvan korut ovat noista kivoimpia, koska vaikka pidän paljon erilaisia koruja , niin varsinkin niittikorut ovat varsinainen luotto asuun kuin asuun. Myös nahka pintaiset korut iskevät minuun koska se tuo ns"asennetta" asuun ja koko kokonaisuuteen. Leopardikuvio on ollut minun lempi printti jo kauan, mutta pikkuhiljaa olen päässyt kuitenkin pienestä riippuvaisuudesta eroon , no kuitenkin miten voisin olla rakastamatta kyseistä printtiä ja kuvassa olevaa korua :) sähköposti : venla97@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Kuva 4. Noi pöllökorut on aikas ihania ja oon iteki aika pöllö :D:D
  Korut on just mun tyylisiä ja on kuvaan nätisti aseteltu ;)
  Oltais mun kaverin kanssa tosi ilosia jos saatais kutsu ja nähtäis Niko ;D
  Niko oot ihana <3<3

  caritavillanen@gmail.com

  VastaaPoista
 97. kuva 1 on parhain kivoilla niitti yksityiskohdilla + nahka ja kulta sopii tosi hyvin yhteen ja kuva osuu muutenkin kivasti silmään ! jos kaupassa tulisi vastaan nää tuotteet nii heti ostaisin !<3 muutenkin ois tosi mahtavaa nähä sua ja muita bloggaajia livenäki !:)
  katja.kuusela@netti.fi

  VastaaPoista
 98. no nyt pikkupillut porukalla Kyllikki tätiä katsomaan sinne rihkamakauppaan,mitä te pennut oikeen näette tos vittua hokevassa homossa?

  VastaaPoista
 99. KUVA 1! Koska noissa on kaikkea mitä toivon: asennetta, tyttömäisyyttä ja rock-henkeä! :)

  katjakristiina@hotmail.fi

  VastaaPoista
 100. kuva 1!
  Mikäs sen parempaa ku kultanen väri ja niitit! eläinkuosit on myös aivan parhautta! nuita kun yhistelee maastokuvioisten vaatteiden kans nii that's it!(;

  jenniinahoyhtya@hotmail.com

  VastaaPoista
 101. Kuva 4, koska se on tavallaan tyttömäinen, mut silti sellane "tyylikäs" ja siisti. Noi korut kävis juhlaa ja arkeen ja niit vois lisäillä ja vähentää sen mukaa ku tykkää. Noi pöllöt on tosi sulosii ja hopeen kans ne sopii tosi hyvi yhtee ja on muutenki tosi kiva!
  P.S. Jos saisin ne vip liput, ni antaisin ne lahjaks kaverille yllätykseks, koska oon just ite sillon rippileirillä, joten en vois tulla sinne vaik haluisinki.
  elonen.milja@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Kuva 1 miellyttää mun silmää eniten. Koska olen tyylilleni uskollinen, on vaatekaappini täynnä mustaa nahkaa, niittejä ja leopardikuosia mitä ihmeellisimmissä muodoissaan. Pliis pick me, please <3

  grondahl.jannika@gmail.com

  VastaaPoista
 103. kuva 1 on paras!
  Kaikki kuvat ja niiden korut oli upeita mutta kuva yksi jäi mieleen ja tykkään ite just tommottista koruista :)
  ps. ois huippuuu nähä sut ja muitakin bloggaajii :D!!

  koykkamiisa@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Kuva 4: noi korut on just mun makuun ja mun tyyliin sopivia oon heikkona kaikkee eläinkoruihin kuten just pöllö  // konttilajulia@gmail.com

  VastaaPoista
 105. Kuva 4
  mielestäni kuva 4 on hienoin, koska kuvassa on hyvä sommittelu, korut on aseteltu todella hienosti sekä kuvassa on yhteen sopivat värit. Kuvassa olevia pöllökoruja voi käyttää niin arkena kuin juhlissakin, riippuen muista asusteista ja vaatteista. Sekä kuvassa oleva musta rannekoru sopii hyvin tyylikkääseen juhla-asuun. Mielestäni kuitenkin kuvan kohokohta on timanttirannekoru, koska se on säväyttävä asuste, joka tuo helposti näyttävyyttä pukeutumiseen.

  PS. Parasystäväni täyttää 31.7. 16-vuotta ja tämä olisi hänelle mahtava yllätys minulta. Ystäväni on jo pitkään halunnut nähdä sut ja 1.8. Olisi hyvä tilaisuus siihen:)

  je97s@hotmail.com

  VastaaPoista
 106. Kuva 4

  Korut ovat niiiiin ihania ja haluuun noi kaikki korut etenki noi pöllöt <3 Toi rannekoru on tosi moderni ja hieno <3 ja toi "timantti" ranne koru on yli hiano!! <3 ja noi kaikki sopii minkä vaan vaatten kans ja itte kelpais käyttää kaikkia! Niin mun tyylisii korui :*

  Aawwww tulis paras ilta jos voittaisin :* Pus

  emppusuklaa@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja noi yksityskohat noissa pöllössä kruunaa ne! :) ja noi sopii kaikki niin hyvin yhtee :)
   Ps: ottee luonu ihanii koru/asuste kokoelmiin kaikki kelpais :)

   Poista
 107. Kuva 8, sillä siinä on tyylikkyyttä ja silmää kohtuullisesti. Tämä hopea valinta imartelee, mutta ei ole liian hienosteleva. Kuva kahdeksan sopii hyvin yhteen monenlaisien tyylien ja vaatteiden kanssa. Eihän unoheta, että pöllöt on just nyt in ja monenlaisia pöllöteemaisia koruja kävelee vastaan kaupungilla (: On myös kiva huomata, että muodista on saatu tehtyä tyylikästä monella eri tapaa (: Onnea etukäteen voittajille!

  Hannaauu@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, kuva 4! :D

   Hannaauu@hotmail.com

   Poista
 108. Kuva 4,koska sekä hopeakorut että pöllöt miellyttävät silmää.Mielestäni 4 kuva on myös tyylikkäin ja naisellisin!Glitter on suosikki koru kauppani.Jos voittaisin vip-liput niin mukaan kanssani lähtisi paras ystäväni joka viettää kesänsä täällä Hesingissä.Syksyllä välimatkamme kasvaa noin 600km ja näemme jälleen harvemmin:( Olisi mahtavaa kokea jotain näin spesiaalia ja ainutlaatuista yhdessä!
  heidu-peikko@hotmail.com

  VastaaPoista
 109. Kuva 1 ehdottomasti! Siinä on kaikkea mitä mä jumaloin! Krokoa, leopardia ja niittejä! Sulin samantein kun näin ton kuvan! Ja eihän tälläsellä opiskelija budjetilla olis varmaan koskaan varaa/viitsimystä ostaa noita, ai hitto!

  johku991@hotmail.com ja sormet ristiin :-)

  VastaaPoista
 110. Kuva 4 on ehdottomasti hienoin ja eniten mun tyylinen. Hopeiset korut ovat mielestäni hienompia kuin kultaiset ja ne sopivat tyyliini paremmin! Pöllö koruja olen jo piiiitkään ihastellut, mutta en ole vielä saanut aikaseksi ostaa sellaisia, mutta jos voittaisin liput voisin tämän tapahtuman aikaan ostaa vaikka kolme niitä! Ja olen siis 17 vuotias! (:

  anette.virta@luukku.com

  VastaaPoista
 111. Kuva 3 on oma vastaukseni, sillä se sisältää aivan sairaan mageen näkösen kellon!! Mulla on viimeksi ollu rannekello ''pikkutyttönä'' ja oon siis jo pitkään haaveillut nimenomaan omasta kellosta, koska se koristaa/ täyttää asukokanaisuutta, sellaista aivan tavallista/jopa tylsää. Siitä olisi myös hyötyä, sillä olen yleensä turhan aikaisessa tai sitten myöhässä... haha... Tää palkinto ois kyl siistii voittaa, koska tänä keväänä minulla loppui peruskolu (WUHUU) ja muutan siis täältä ''lapista'' (kainuusta) sinne pk-seudulle opiskelemaan! Eli yksi tavoite/ unelma on jo saavutettu...vaikka hermot oli kovilla epätietoisuudesta ja odottelsta. Innolla siis tosiaan odotan sitä, että koulu alkaa!!!

  janetteseppanen@luukku.com

  VastaaPoista
 112. Kuva 1 koska tykästyin noihin kuvioihin ja siinä on asennetta.Tykkään erota joukosta enkä haluu kulkea massan mukana ja yksinkertaistettuna:IHANA! C:

  hantsu.4@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Kuva 1! noille varmasti tulis eniten käyttöä ;) musta homot on maailman ihanimpia tyyppejä maailmassa, sinä varsinkin ku oot niin oma ittes, iha niiku itsekkin. oon 19 mut kai mä saan sen anteeks? voitas mennä vielä jatkoille. ja alotan syksyllä eirassa ja mul pitäis olla supercoolit korut ku meen uuteen tuntemattomaan kouluun! tack och pus <3

  merica_sell@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Kuva 1

  Oli kauhee tuska valita ton 1 kuvan ja 4 kuvan välillä. Kumminkin siis miksi ykösestä tykkäsin kuitenkin enemmän:
  - Rakastan niittejä ja leopardi-kuosia
  - Musta nahka on älyttömän upeaa juurikin noiden yllämainittujen kanssa :D
  - Mm, oli pakko laittaa vielä yks viiva tai näyttää niin tynkäseltä ;D

  Apuva jos en pääs niin tuun kyylää sieltä ovien takaa ;DD

  soneta@luukku.com

  VastaaPoista
 115. Kuva 2, koska pöllöt ja sulat on niin söpö yhdistelmä. Varsinkin ihanan värisiä on nuo pöllöt. Pinkki ja valkonen on mun lempivärit. Mukaan ottaisin parhaan kaverini Helsingistä,koska emme nää hirveen usein. Saatetaan nähä vuodessa 4 kertaaa:( sitten tossa kuvassa on ihanat nuo käsikorut.
  jasmine.martikainen@gmail.com

  VastaaPoista
 116. kuva 1:
  niitti korut on hauskoja yksityiskohtia asuun :>
  lottaw@live.fi

  VastaaPoista
 117. Kuva 4, koska rakastan kaikkia pöllötuotteita ja ne sopivat lähes kaikkien asujen kanssa! Sillon, kun pöllökorut eivät ole käytössä niistä saa seinälle perustettua myös ihanan pöllöperheen! :D Muutenkin kaikki kuvan korut ovat vähän erilaisia, mutta silti helppo yhdistellä toisiinsa. (:

  Heidi.vinttila@edu.sasky.fi

  VastaaPoista
 118. Kuva 3, koska toi rannekello sopisi täydellisesti mun nahkatakin kanssa, koska siinäkin on noita niittejä. En kulje minnekkään ilman nahkatakkia, joten se kaipaa kamua. Toi oli rakkautta ensisilmäyksellä :3 Kouluun tarvitaan rannakelloa, ettei tarvii salaa kokoajan kännykästä kattoa !

  pipru_@hotmail.com

  VastaaPoista
 119. Kuva 1, koska piikit ja ilmeisesti tekonahka. Ite en oo siit kauheen naisellisemmasta päästä, oon hiukkasen miehekäs, joten noi sopis niin täydellisesti mulle ku osaan pukeutuu oikein. Noi sopii niin hyvin esim. mustiin vaatteisiin (joita mulla on PALJON) ja aaa.

  Nalluska1@hotmail.com

  VastaaPoista
 120. Kuva 3, keräilen kaikenlaisii kuoria omaan iPhoneen ja noi vaan on nii mageet! Muutenkin kaikki kuvan tuotteet on aika unisex, vaatii tietty pitäjältään tietynlaista itsevarmuutta jota multa löytyy! Kellon niitit ja käsikorun piikit (kiva rimmaus btw) on sopivan rock-henkiset, ihan sikamageet!! Sopis omaan lookkiin enemmän ku perfect!

  perttutossavainen@gmail.com

  VastaaPoista
 121. 3. Koska on ranne muttei kelloa ja puhelin ilman kuoria. Japatitos@gmail.com

  VastaaPoista
 122. Kuva 1. koska siina on just mista tykkaaan
  elainkuosii, niitteja ja nahkaa.
  Noi sopii joko kouluun tai just nyt kesalomalle tai muutenki vapaa-ajalle. Elainkuosithan on "in" ja muutenkin tulee sellane "young and wild and free"-fiilis :D +rakastan elainkuoseja ja nyt oon tekemassa just huoneesee remonttii ja sinne tuleee elainkuosiii ja pinkkii ja mustaa (niiku Snookilla ja Jwowwlla oli niiden kampassa ;)
  ja Niitit tuo viela sellase " bad ass" fiiliksen sit siihe mukavasti lisaks :)
  ja ei iha oo varaa noit ostella :D
  sahkoposti: pinjaondiiva@gmail.com

  VastaaPoista
 123. kuva 4. rakastan säihkyvää ja timantteja :) <3 Sopii melkein aina ja on kunnon luottokoru ! pöllökorut on tosi söpöjä itellä yks joka on glitteristä ostettu :) glitteristä ostin nappikorviksia normaalihinnalla ja pari korua tolla -75 % kahtena eri päivänä kävin nummelasta bussilla kun kävin kattoo mitä uutta jja oisitko sä ollut siellä :) <<3 jos on vaikka normi t-paita tai villapaita voi siihen laittaa pöllökorun ja käsikoruja se tuo siihen ilmettä :)
  jasminroseanne@hotmail.com

  VastaaPoista
 124. KUVA 1!!!! Siis apua niiiin mun mieleen,leopardi kuosi on niin mun lempparia ja melkein joka vaatteessa sitä löytyyki! Sitten toi nahka on aivan ihanan kiiltävää :) niitit on kans tosi kivan näköset ja noi korut tuo joka asuun semmosta säpinää ja rock henkeä! Täytyypi käydä glitterissä ku ens kerral keskustassa piipahdan! :)
  martha-melista@hotmail.com

  VastaaPoista
 125. Kuva 3 juuri täydellinen otos Aivan Ihana chiritta.kola@hotmail.com Vaaleanpunaista ja Rock

  VastaaPoista
 126. En ensin osannu oikein päättää kuvien 1 ja 4 välillä, mutta päädyin kuitenkin neloseen. Ekassa tuo väritys ja leopardi olis mun juttu, mutta toisaalta nuo piikit yms ei (enää). 4 on kuitenkin mulle parempi, koska nuo korut sopis paremmin mun perus vaatetukseen, enkä muutenkaan tykkää kovin värikkäistä koruista. Perus hopee on nättiä ja pöllökorut ihania :)

  Sanna.niskanen98@gmail.com

  VastaaPoista
 127. Kuva 4 - Oon iha rakastunu noihi pöllökoruihin ja noi rannekorutki, ah ♥

  lauraaanneli@gmail.com

  VastaaPoista
 128. Kuva 2, koska vaaleanpunainen on mun lempiväri! :D Ja noi kuoret on toosi söpöt ja ihanat, just mun tyyliset! Nuo korutkin on musta hienot, koska tuo väri... ♥ Ja mä tykkään sulista koruissa! Nuo korut on just tommoset täydelliset, aika yksinkertaset mutta silti kauniit. Ei aina tarvitse pitää jotai isoa massiivista korua, kun nuokin on noin hienoja. :)

  riinavirtanen1999@gmail.com

  VastaaPoista
 129. Kuva 4 totta kai, koska olen niiin rakastunut pöllökuosiin tämän viimeisen vuoden aikana :3 Muutenkin tuon kuvan korujen väritys on niin ihana, koska se sopii kaikkien vaatteiden kanssa! Ei siis tarvitse olla kauheassa kriisissä kun korua/koruja valitsee kouluun :) Yksinkertaisuus on niin kaunista!

  sarkkuliini22@gmail.com

  VastaaPoista
 130. Kuva 4, koska korut ovat isoja joten ne sopivat yksinkertaisen paidan kanssa täydellisesti. Korut ovat melkein joka tyyliin. Rakastan niittejä/piikkejä ja koruissa on pieniä yksityiskohtia. :)
  saara.kajuutti@wippies.fi

  VastaaPoista
 131. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 132. Kuva 3, koska siinä näkyy lempivärejäni ja ihanat kuosit ja myös materiaalit! Hopean väri on ihana! <3.. Nuo Iphone kuoret on coolit ja olisivat varmasti mun lempi kuoreni! :D Kellossa olevat niitit ovat persoonalliset ja timantit luovat kellosta arvokkaamman näköisen. Nuo kaikki korut kuvassa olisivat näyttävät päälläni! ;)
  sofia.latvala@edu.espoo.fi <<

  VastaaPoista
 133. Kuva 3, koska RAKASTUIN tohon kelloon ja vaikka en yleensä pinkistä välitä nii kyllähän noi kuoretki aikas kivoilta näyttää! :)

  kohoannasofia@luukku.com

  VastaaPoista
 134. Kuva 1, koska kulta ja niitit sopii niiin hyvin yhteen! Eläinkuosit on kans hyvin lähellä mun sydäntä :) Pukisin nuo asusteet itse aika simppeleihin ja yksinkertaisiin vaatteisiin!

  matleenaah@hotmail.com

  VastaaPoista
 135. Ehottomasti 1 koska siinä on nahkaa ja piikkejä eli täydelline yhistelmä ko luotu mun mielee! Ja leopardi kuvio mun lempi kuosi vaatteisii ja joihinki tiettyihi koruihi!<3
  laksuupp@gmail.com

  VastaaPoista
 136. Kuva 1 !

  Kuvassa on kaikki, jota kaipaisin tyyliini. Olen hiljainen ja kiltinnäköinen tyttö, joka yrittää rohkaistua tyylinsä kanssa. Tyylini on ollut hillitty ja tylsä siitä asti kun minua alettiin ala-asteella vaatteistani kiusata. Nyt olen kuitenkin alkanut ottaa itseäni niskasta kiinni ja pukeutua juuri niinkuin haluan. Haluan ulkonäkööni paljon lisää räväkkyyttä, jonka seurauksena olen täysin ihastunut niitteihin ja nahkaan. Pidän myös eläinkuviosta paljon jos sitä ei ole liikaa vaan pieni yksityiskohta. Olen jo vaatteiden osalta rohkaistunut tosi paljon ja saanut kehuja varmemmasta tyylistäni ja nyt kaipailisin vielä koruja täydentämään kokonaisuuden! Nyt mulla onkin tavoitteena etsiä juuri kuvantapainen niittikoru ja lisätä koruvarastooni isoja, näyttäviä ja räväköitä koruja. Myös himoitsemiani nahka-asusteita on ostolistalla, vaikka joskus niitä kammoksuinkin niiden räväkyyden takia.

  Ja pitäähän mun nyt sitten koruvarastokin uudistaa kun uudistan oikeastaan kaiken muunkin lukion aloituksen kunniaksi ;)

  blogijulia@gmail.com

  VastaaPoista
 137. Ehdottomasti kuva 1 ! RAKASTAN niittejä ja nahkaa ylikaiken <3 tiesin vastauksen ennenku ehdin ees nähdä muitakuvia joten eiköhän se oo tarpeeks perusteltu (:

  santtu.vainio@gmail.com

  VastaaPoista
 138. neljäs :)

  jos mun pitääs näistä joku valita mun tyyliin, ni se ois ehottomasti neljäs :) ei ''räväkkä'' niiku eka ja kolmas, eikä tollanen tyttömäinen niiku toinen. sopivasti blingiä, ja kuitenki hillitty ku noi pöllötki otettu messiin! voisin kuvitella itteni päällä vaikka nuo kaikki

  salla.tamsi@teuvankoulut.fi

  VastaaPoista
 139. Kuvan 4 korut olivat kaikista ihanimpia. Ne ovat niin kiilteleviä ja tyttömäisiä. Mussa on kai sitten vähän harakan vikaa kun oon aina kaiken kiiltävän perään:D Ja kaiken lisäks kaulakorut on mun intohimo ollu lähi viikkoina niitä on tullu ostettua ainakin 5 nyt 2 viikon sisään... Ups:D

  krissekingii@gmail.fi

  VastaaPoista
 140. Kuva1. Oon niin niittiihmisiä! sopis hyvin mun niittilippiksee! :3 Rakastan rannekoruja!

  fansku@windowslive.com

  VastaaPoista
 141. kuva 4 korut oli hienoimpia, koska ne olivat ihanan kiiltäviä. Oon muutenki ihastunu noihi pöllökoruihin yli kaiken, myös kuva 1. oli kiva koska tykkään niiteistä, mutta 2 muutat kuvaa eivät olleet niin mielenkiintoisia kuin nämä toiset kaksi. Mutta kuva 4 vie voiton kiiltelevyyden ja pöllöjen ansiosta (:

  pingu.love.touhikset@gmail.com

  VastaaPoista
 142. Kuva 4, koska ne sopivat täydellisesti tyyliini! :) Ne ovat sopivan tyttömäiset ja söpöt! Tykkäsin kyllä kaikkien kuvien asusteista, mutta nuo ovat eniten minun näköiseni :) Tiedän kyllä, etten ole ainoa, mutta tämän kisan voittaminen olisi todellinen unelmien täyttymys tällaiselle korufriikille!! Ja niin, olen todellakin se jota etsit!! ;) Nyt pitää vain jännittää!! :D
  iriskastehelmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 143. Kuva 1. Koska nahka, leopardikuvio ja piikit on paras yhdistelmä koskaan ja sopis loistavasti mun korkkareiden ja hameen ja laukun kanssa yhteen ! :)

  VastaaPoista
 144. Kuva 4!

  Rakastan pöllökoruja, mutta en omista yhtäkään sellaista :( Sen lisäksi korut ovat todella kauniita ja sekä arkisia, että juhlallisiakin. Voisin kuvitella kuinka koulussa pidän pöllökorua valkoisen paidan kanssa, kun taas juhliin tuo rannekoru sopisi täydellisesti lähes mihin vaan asuun. Toki kuva 3 olisi kiinnostanut kellon ja vielä ihanamman kuoren kanssa, mutta en omista iPhonea joten parempi valinta oli 4 :)

  sofia.lehti@gmail.com

  VastaaPoista
 145. Ekakski OLEN ! :DD eivaan asiaan.Kuva 4. Ihana tunnelma tossa kuvassa ja korut näyttää just mun tyylisiltä. Pöllö korua vois käyttää missä vaan, ja nään sen kuuluvan moneen mun asuun. Rakastan tollasia romanttisia ja arvokkaan näkösiä koruja. Ton timanttisen käsikorun kukka yksityiskohta on aivan ihana, ja tuon paksumman korun metalliosa vangitsi mun katseen.Aivan erityisesti muhun iskee just noi pöllöt, mutta nuo käsikorutkin on aivan ihania !♥ Apua.. nyt mulla tuli fiilis että on pakko hakee toi koko setti.. rakastuin vaan ensi silmäyksellä♥ ei sitä enempää voi selittää...
  iida.ketvel@kolumbus.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja olen menossa ysille ja olis kiva näyttää vähän tyyli esimerkkiä koulun vanhimpana niille uusille seiskaluokkalaisille !(:aion muutenkin nyt tehdä täydellisen tyylimuutoksen ja noi edistäis sitä mahtavasti koska noitahan voi käyttää minkä kans vaan. Tyylikästä,hillittyä mutta romanttista !

   Poista
 146. Kuva 1 koska tykkään niitti tyylisistä koruista ja eläinkuosista! :-) janette.95@hotmail.com

  VastaaPoista
 147. Kuva 1, koska rakastan niittejä koruissa, sekä vaatteissa.
  En erityisesti pidä leopardi kuosista, mutta se sopii tuohon koruun täydellisesti!
  Lempparini noista on keskimmäinen kultainen niitti rannekoru, tosin sen tapaisen jo omistankin!
  Korut sopivat hyvin yhteen ja niitä voisi käyttää niin arjessa, kuin juhlassa! Pidän kuvan koruista myös sen takia että niissä on nahkaa, on mahdotonta löytää koru joka sopii yhteen mustan nahkatakin kanssa, mutta tuo näyttäisi sopivan, ainakin näin ruudun takaa katsellen.
  Nuo kaikki korut kuvista 1&4 on saatava omaksi!
  nimim. koruhamstraaja!

  laurasd@luukku.com

  VastaaPoista
 148. Kuva 4! Piti miettiä hetki 1 ja 4 välillä kunnes tajusin että enhän mä osais käyttää mitään missä on niittejä haha :--D ja muutenkin 4 kuvan korut on kaikista eniten mun tyylisiä ja noi pöllökaulakorut on tosi nättejä! Niille tulis varmasti tosi paljon käyttöö :--)

  nina_moivaan@hotmail.com

  VastaaPoista
 149. Kuva 1! Lyhyesti selitettynä korut ovat ihanan rock-henkisiä ja sopisvat täydellisesti muuten tyttömäiseen tyyliini:) Myös kuva 4 oli ihana, mutta kallistuin kuvaan nro 1:)

  erikajau@hotmail.com

  VastaaPoista
 150. Kuva 1 ! Ehdottomasti sillä kuvassa oleva leokoru sopisi täydellisesti asuun jonka pistäisin päälleni jos voittaisin ;)

  jennn-aa@hotmail.com

  VastaaPoista
 151. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 152. Kuva 2 on ehdottomasti mun ykköslemppari! Mulla ei oo kun vaan yhet iPhone kuoret ja ois tosi kivaa jos niitä vois välillä vaihdella. Vaaleenpunanen on ihan mun väri ja tykkään kaikesta tollasesta söpöstä ja tyttömäisestä. Ois myös kiva et ois parit kuoret ja kuvan perusteella ne näyttää silikoonisille ja sellaset ois tosi kivat verrattuna näihin mun koviin, jotka ei ees pysy paikoillaan enää... Mun kännykkä on valkonen, joten värin perusteella kuoret ois täydelliset. Ne tois asuun söpöyttä ja vähän väriä kun tykkään tosi paljon valkosista vaatteista. Noi korut sopis täydellisesti noiden mun toisten samanlaisten kanssa yhteen! Mulla on noita samanlaisia jo aika monta, mutta näyttäis vielä kivemmalta jos niitä ois muutama lisää :) Paremmin en tätä nyt oikeen osaa perustella: korut ja kuoret sopis täydellisesti mun vaatteisiin ja tyyliin :)

  Sähköpostini on sonja02@luukku.com

  VastaaPoista
 153. Kuva4, monikäyttöisiä ja sopis noista parhaiten mulle :)

  rockonmama@hotmail.com

  VastaaPoista
 154. Kuva 1, koska olen todellakin rakastunut leopardikuosiin! Minulta löytyy vaikka mitä leopardikuosista, on huiveja, kengät, huppari, toppi, t-paita, farkut, sukat, vyö ja vielä leopardipehmoleluja! Myös kulta on todella ihana väri, varsinkin asusteissa ja sopii vielä kaikenlaisten asujen kanssa :)
  Täydelliset korut todellakin, kyllä nuo päällä kehtais kulkea! ♥

  siljalina00@hotmail.com

  VastaaPoista
 155. kuva 1 koska niitit on just se mun juttu ja rakastan kultasia koruja ja koruja muutenkin ja nahja ja kullan väri + pantteri kuvio on just kun tehty mulle! eikä mulla muutenkaan koruja kauheasti ole ni niutä tarvisin! sanni.aikas@hotmail.com

  VastaaPoista
 156. Kuva 4. Tykkään hirveenä hopeisista koruista ja kuvassa olevat korut on muutenkin mun tyylisiä ja pöllökorut aivan ihania! Tykkään hirveenä myös kuvan 1 koruista, koska niitit on lähellä sydäntä :D

  miksutiitti@gmail.com

  VastaaPoista
 157. 1. kuva on mun ehdoton suosikki!! piikit ja leopardi-kuvio- mun heikkoudet :D

  kia.tanskanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 158. Ite pidin 1 Kuvasta eniten, koska se herättää mussa sellasta "badass" henkeä :D Kuva miellyttää mua sen takia, kun musta nahka menee kaikissa asuissa ja kulta tuo koruun lämpöä. Leopardi kuosi tuo siihen ilmettä. Ite rakasstan niittejä, kun niitä on tullu kuolattuu netissä ihan liikaa, joten ilmankos ne miellyttää mun silmää. Eli 1 Kuva miellyttää mua sen takia koska siitä löytyy sitä "badass" henkeä! :)

  aleksandra.huhtala@gmail.com

  VastaaPoista
 159. Kuva 1!
  Rakastan niittejä, ja juuri tota keskimmäistä korua oon himoinnut jo niiin kauan, ja heti seuraavan kerran kun pääsen Glitteriin aionkin ostaa sen!
  Ja kaikki muutkin koruista natsaavat omaan tyyliini, ja ovat ihanan tyttömäisiä, just mun makuun! Ja vielä toi pantteri kuvio viimeisessä♥ Oi että, ja kaikkia niistä voisi käyttää niin arjessa, kuin juhlassakin!

  Ja päivän kruunais vielä että saisin kuvan sun kanssa, koska oot mun idoli ollut jo kauan, enkä normaalisti ole uskaltanut sulle glitterissä sanoi, paitsi moi :)

  minttu-emilia@hotmail.com

  VastaaPoista
 160. Kuva 3! Koska olen aloittamassa kouluni nyt syksyllä ja mitä tarvitsenkaan eniten!? No kelloa että ehdin joka tunneille ajoissa ja mikä moka olisikaan myöhästyä RUOKATUNNILTA!:O Kello on juuri tyyliini sopiva musta jossa niittejä sekä puhelimenikin tarvitsee hienoa uudistusta pinkistä pääkallosta! Koulussa voinkin sitten elvailla ruokkiksella uudella takakuorella! ;) So pick me!
  i need that watch! :)

  Ninaa21@windowslive.com

  VastaaPoista
 161. kuva 1 !
  Nahkaa ja niittejä : D Täydellinen yhdistettynä paksuihin, tuudullisiin kauluspaitoihin ja bändipaitoihin. Täydellinen mun tyyliin (: vastaus oli selvä jo ennenkuin muita kuvia edes näin (: myös 4 on kiva, ja pöllöt on ihania tui.

  juliakarpiola@gmail.com

  VastaaPoista
 162. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 163. Apua en osaa päättää 1,3 ja 4 välillä :D

  1 olis paras koska rakastan kultaisia koruja ja leopardikuosia. Mun varastoihin ei oo vielä kertyny yhtäkään niittikorua nii tää kokonaisuus olis kyl kiva :)

  3 ainoastaan sen takia et saisin hyvän syyn itelleni ostaa uuden puhelimen mihin saisin noi hienot kuoret ;) + onhan toi kello nyt aika mahtava myös!

  4 olis näistä kuvista se, mikä kaikista eniten sopii mun tyyliin! Tollasia koruja mulla on suurin osa mun kokoelmista :)

  Jotta en nyt riko sääntöjä ja valitse näin montaa nii ehkä kaikista paras ois kuitenkin toi KUVA 1 :)

  ja ps. mä oon lömällä koko kesän joten pääsisin ehdottomasti tulemaan sinne viivana ;D

  jon.na@hotmail.fi

  VastaaPoista
 164. Kaikki tuotteet ovat nättejä, mutta pitkän pohdiskelun jälkeen päädyin kuvaan nro 3 :) Tuo kello on tosi nätti, ja oon jotenkin tykästynyt niitteihin (oiskohan sun blogilla ja lippiksellä vaikutusta asiaan?) ;) Lisäksi mulla on vasta yhdet kuoret iphoneen, joten lisäys mun "kokoelmaan" ei olisi pahitteeksi.. Hopeinen rannekoru puolestaan sopisi asuun kuin asuun koska se on tarpeeksi yksinkertainen olematta kuitenkaan tylsä.
  s-posti: laura-kinnari@hotmail.com

  VastaaPoista
 165. kuva 2 ! koska aaws mun unelmien täyttymys ja oon justiin ostelemassa uutta puhelinta mihin tuollaiset kuoret mahtuu :> ja pinkki on hottia oli se sitten missä tahansa. ;) sekä höyhenet <3

  juustohiiri_98@hotmail.com

  VastaaPoista

 166. Kuva 4. Vielä vuosi sitten kaikki pääkallot ja niitit oli niin cooleja, mutta kuitenkin lopulta halusin muutosta ja sen tein. Muuutin kaikki niitit blingblingiksi ja pääkallot hempeiksi vaaleenpunasiksi kuvioiksi. Eniten muutos näkyi koruissa (ja niiden määrässä) mutta toki myös vaatteissa :) Tällä hetkellä jos joku on vähänki bling ni en voi olla tykkäämättä. Vielä 2012 oisin valinnu kuvan 1, mutta nyt.. :D Kuvassa näkyvä rannekoru tulis varmasti olemaan mun suosikkeja jos sen käsiini saisin. Lisäks toi pölläkoru ois ku luotu mulle ja nään jo kuinka se ja mun lempparineulepaita kävis hyvin yhteen. Viimestä peruskouluvuotta ajatellen ois kiva löytää uusia koruja vanhojen paikalle :) Ja kaulakorut varsinki on tällä hetkellä se asuste jota eniten pidän, toi kaulakoru iski muhun täysillä! :) Joten valinta on helppo- sopivan tyttömäinen ja bling, mutta ei mene ihan överiksi, kuva 4 :)


  henro98@luukku.com

  VastaaPoista
 167. Kuva 1, koruissa on asennetta tuovaa rock'n'roll-henkeä ja hiukan glamour-lookkia kullasta! Täydellisiä siis omaan tyyliini :)

  netta.parkkonen96@luukku.com

  VastaaPoista
 168. Kuva 1 miellyttää tos paljon mun silmää, koska niittejä voi stailata erilaisiin asuihin ja ne tuo mun mielestä esiin sitä ihmistä joka niitä pitää. Ja samoin tossa kaulakorussa toi eläinkuvio tuo tyyliä tosi hyvin esille! Ja rakastan kultasta väriä niin se on plussaa :D

  sarasainio@me.com

  VastaaPoista
 169. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 170. Ehdottomasti 1, sillä kultaisen ja mustan yhdistelmä ripauksella leopardikuviota toimii aina! Ei oo tyyliltään mitenkään massasta poikkeava, mutta kuitenkin omalla tavallaan klassisen kaunis. Uskallampa jopa väittää että nuo korut käy minkä tahansa vaatekappaleen kanssa :-) Lisäks niitit on nyt ''se juttu'', ja superhimottavia, missä ikinä niitä onkaan! :-D

  <3 : suvikupari@gmail.com

  VastaaPoista
 171. Osallistun pikkusiskoni puolesta ja ottaisin hänet siis mukaani jos voittaisin :) pikkusiskoni silmää eniten miellytti yllätydyllätys kuva nro 2. Siskoni lempiväri on vaaleanpunainen ja kaikki höyhen korut ovat tällä hetkellä kovassa huudossa kolmas luokkalaisten keskuudessa. Myös söpöt kännykkä kuoret on siskoni mieleen :) amelielindforss@gmail.com

  VastaaPoista
 172. Kuva 4, koska korut ovat kauniita ja sopivat hyvin juhliin, kui myös tavalliseen arki pukeutumiseen. Korut ovat tyylikkäitä ja kauniita.
  liisi.hirviniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 173. 4, koska tykkään iha sikana pöllöistä, hopeesta, mustasta ja blingblingistä! :)
  Ja koruvarastoni on todella niukka, koska asun puskassa, josta ei niin vaan pääse lähtemään ostamaan vain jotain koruja, niin tämä reissu olisi niin mahtava!!
  So, safe my life! ;)

  leamirjaminen@gmail.com

  VastaaPoista
 174. Kuva 4. Kuvan kyseiset korut sopivat myös arkeen ja juhlaan. Korut ovat hienoja ja näyttävät laaduikkailta käsissä. jenna.lappi20@gmail.com

  VastaaPoista
 175. Kuva 3!!!:))aiiivan ihana kello,mä tarviin tollasen ihanan kellot et tietäisin aina paljon kello on. :DddToi käsikoru sopis joka asusteeseeni.:dd upee kännykän kuori mikä on pakko saada :D:D:D ja sitäpaitsi haluun nähä kaikki ihanat bloggaajat!!jaa mun email on :ottol1@hotmail.com

  VastaaPoista
 176. Mielestäni paras noista on numero nelonen. Varsinkin ensimmäisenä koulupäivänä tahtoo säväyttää ja kerätä ihastelevia katseita ja mitkä muutkaan asuun luo kyseisen tunnelman kuin asusteet ja nimenomaan korut! Ne luovat viimeistellyn vaikutuksen hiukan tylsempääkin asuun. Itse pidän tyttömäisestä ja söpöstä sekä tyyliltään rohkeasta ja hieman vahnanaikaisesta tyylistä ja mielestäni vain kyseisen kuvan korut tuovat mieleen juuri nämä tyylinpiirteet. Ne eivät myöskään ole räikeän tai turhan kirkkaan värisiä joten ne värinsäkin puolesta yhdistää useampaankin asuun.

  iirispuustinen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 177. Kuva 1. Noi on ihan sairaan ihania ja sopis niin hyvin mulle! Ton tyylisiä muutenkin ostelisin. Rakastuin heti niihin <3

  mirde.jarvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 178. Kuva 4 ; Mun mielestä tollaset hopeen väriset korut on aivan ihania! Ja noi sopis tosi monen asun kanssa ja niin arkeen kuin juhlaan! Olis kyllä tosi paljon käyttöä noille, muutenki koru varasto kaipais päivitystä!! :)

  laura.teravainen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 179. Kuva 1 ehdottomasti on eniten mun tyylinen ja näin ollen mielyttää eniten silmää. Oon tän vuoden aikana hurahtanu nahkaan ja piikkeihin ihan täysin ja se onkin varmaan suurin syy miks ton valitsin. Myös toi leobardikuosi on just siistiä, ainakin omasta mielestä. Noi korut sopii mahtavasti niin piristämään arkista tylsää asua, kuin myös varmistamaan sen, että keneltäkään muulta ei varmasti juhlista löydy yhtä tyylikkäitä asusteita. Kulta on mulle koruissa vielä vähän vieras väri, mutta nyt kesän aikana oon kaks kultasta korua saanu ostettua. Toivottavasti pääsen VIP iltaan ostamaan kultasen värisiä koruja vielä lisää ;)

  ljt@windowslive.com

  VastaaPoista
 180. Kuva 4.

  Oon jo monta vuotta keränny vähitellen ittelleni kaikenlaista pöllö tavaraa ja korua. Joten tuo olisi täydellinen lisä kokoelmaan.tykkään myös tosi paljon kaiken kaikesta kiiltävästä, kimaltavasta ja hopeisesta. Oon vähän niinku harakka :D joka hamstraa kaikkea kiiltavää.

  laura19994@hotmail.com

  VastaaPoista
 181. Saaks tähän osallistuu alle 13 vuotiaat? :D

  VastaaPoista
 182. Nelonen. Pöllöt, eläimet, tommone hopia väri on just mua. käytän tosi harvoin kultasta väriä, vaikka värien ystävä oonki.. No nuita kaikkia voi käyttää silleen yksikseen, tai muitten kans. Niitä voi käyttää lähes minkä tahansa värinki kans. Pöllöt on mun juttu :-3
  Anskubanskuuh@luukku.com

  VastaaPoista
 183. kuva 2 noi on tosi kivan näköisiä ja ne kuvaa minuu ja mun kamuu tosi hyvin me ollaa niinku "siskoksii" ja pinkkiä pitää olla :)myös kissat on ihania <3


  janitafuns@gmail.com

  VastaaPoista
 184. Kuva 1!
  Aina ennen kiinnitin huomiota kaupoissa vain hopeisiin koruihin, mutta nyt mun silmät on alkanu vähän avartumaan kultaselle enkä oikeestaan enään edes niin paljon hopeisista koruista välitä :D Kaikenlisäksi niitit ja eläinkuosit on mun mielestä niin hot juttu tällä hetkellä, et toi yhdistelmä on todellakin just mun tyylinen ja musta nahka vielä kruunaa kaiken! Yleensä en jaksa edes yrittää osallistua mihinkään tämmösiin kilpailuihin tms. blogeissa tai muuallakaan koska mulla on niin huono tuuri, mutta nyt olin ihan pakko koska tämmönen päivä ja tapahtuma mulle ja mun kaverille olis ihan huippu juttu! Parasta ehkä kuitenkin olis noitten kaikkien ihanien korujen lisäks se, että pääsis näkemään ihan for real Nikon ja tietty muut bloggaajat ja artistit! :)

  S-posti: rosarantalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 185. kuva 4 :) Mun mielestä kuvan korut on tosi hienoja.Rakastan koruja ja haluisin just noi kuvassa olevat korut ja haluisin myös tulla ostamaan lisää koruja VIP illasta. :) Olisi tosi hienoa päästä VIP iltaan jossa sä olisit! Olisin niin ilonen jos mut valittaisiin! (:
  ps. Kävin Glitterissä yks päivä ja ostin sun kassalta korvikset ;)

  inka.ravantti99@gmail.com

  VastaaPoista
 186. NELJÄ!!

  rakastan pöllöjä, se kuvaa mua ja pun parasta ystävää ihan sika hyvin! oon kiintynyt hopeaan ihan älyttömän paljon ja nuo korut aijon ihan 100 varmasti hankkia!! oon just ettiny tollasii pöllökoruja ja ääää nyt ku luin ton ni BOUUUM AH, menin iha shokkiin kesäkuussa ku olit siel töis ja kysyin onks teil napakoruja ja ää en kehannu kysyy kuvaa ku olit töis ni en tienny antasiks sillon :pp
  olis ihan sika mahtavaa päästä sinne, oon 14 vuotias tyttö ja mukaan ottaisin ihan varmasti parhaan ystäväni joka asuu 500 kilometriä kauempana kun minä, ja ainoa tapaamis mahdollisuus on aina tälleen sattumalta yms joskus kun on rahaa matkustaa toisten luokse. onnea kaikille kisaan ♥

  salla.korhonen@baari.net

  VastaaPoista
 187. 3.kuva. Iphone kuori näyttää ihanalta ku siinä on tota metallipinkkiä, ja kuoria ei voi koskaan olla liikaa ;) ja toi kello niitteineen on ihaaaana <3

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com