tiistai 30. heinäkuuta 2013

Postilaatikosta bongattua!


Ihania juttuja tipahteli postilaatikosta. Iik. 


Edellisiäkin on vielä jäljellä, mutta mua muistettiin jälleen ja sain muutaman askin Eshishiä. Voi että miten olisinkaan selvinnyt ilman näitä tämän kesän? Eshish Nordic facebookissa myös!

En edes ole laskenut montako kaveriani olen koukuttanut noihin.. hups. 


Mä itse liputan itseruskettavan puolesta, mutta sain lahjakortin solkkuun ja mikä kivointa.. myös teille lukijoille tuli lahjakorttia joka jaetaan heti kunhan olen käynyt tutustumassa www.sunstyle.fi palveluihin. Ennen viikonloppua kellasin käydä nappaamassa hieman brunaa pintaan.. ei oikeen oo taas töiden puolesta päässyt rannalle makoilemaan ja olenkin jälleen ihan kalkkis. Tää tuli kuin tilauksesta siispä! 

Nyt mun on pakko saada itsestäni irti ja lähdettävä tuonne keskustaan. Mulla on niin kamala nälkä ja haluan hakea yhden kellon kotiin ja.. ja.. turvallisinta ois istua kotona ja siivota. Ei menisi rahaa ja saisi aikaiseksi jotain näkyvää, mutta kun tämän asunnon seinät kaatuu niskaan ja mun on pakko palauttaa yks leffa joten pakkohan se on laittaa läppäri kiinni ja todeta että 8 tuntia meni jälleen sähköpostin ja puhelimen ääressä. Voi kun tästä saisi palkkaa.. 


*)tuotteet saatu blogin kautta

8 kommenttia:

 1. "Olenkin jälleen kalkkis" -kommentti ei nyt välttämättä ihan pidä paikkaansa. :D Sust ei sais sellast tekemälkää, oot ain nii ruskee :D Ku käy Glitteris tuntee ittensä iha vitivalkoseks sun rinnalla :D hahah

  VastaaPoista
 2. Ääää haluaisin osallistua tohon kilpailuun sitten, mutta asun liiiian kaukana:(

  VastaaPoista
 3. Niko kerron sulle salaisuuden. I ♥ you !!!! shh, ettei kukaan kuule :P

  VastaaPoista
 4. Ihosyöpää odotellessa:)

  VastaaPoista
 5. Haha! ♥ Ja ooksä saanu korjattuu/ ostanu uutta imurii ku sanoit yhes tuubi viedeos et sun imuri ei mee kiinni ? :'DD ;) pus :*

  VastaaPoista
 6. Nikokulta, ei susta kalkkista saa tekemälläkään! :) Sä näytät aina siltä, ku olisit just tullu jostain Thaimaasta tai Espanjasta tms. Kauheeta käydä glitterissä kun näyttää sun rinnalla ihan muumilta! :D No ei, ihanaa siellä on käydä sua moikkaamassa.

  VastaaPoista
 7. ÄLÄ MEE SOLKKUUN, EN HALUU ET KUOLET :(((

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com