torstai 25. heinäkuuta 2013

Sushilla!


Iltaa! Paljastin tänään aikaisemmin illalla tuolla SeiskaLivessä että minkä sarjan kuvauksissa meillä on päivät nyt mennyt. Hauskaa (siis tosi hauskaa) on luvassa syksymmällä. Käyhän kurkkaamassa mistä on kyse. Susanna ja tuotantotiimi puhu mut tänään ympäri että mentäisiin Hanko Sushiin syömään. Mä pyristelin hieman aluksi vastaan, koska sushi ei oikeen oo mun juttu. Tai toisaltaan.. aina kun mä sitä syön niin mä kyllä tykkään siitä, mutta joku siinä vaan on että ei tuu koskaan itsenäisesti mentyä nauttimaan sushia vaan löydän itseni aina niistä mestoista joissa olen käynyt ..aina.


Paikka oli viihtyisä ja äärettömän fressi. Henkilökunta mukavaa ja ruokaa ei tarvinnut kauaa odottaa :) Meikäläinen on sellainen että vihaan ihan äärettömän paljon sitä jos joudun istumaan nälissään jossain ravintolassa odottamassa annostani. Viimeksi eilen lähdettiin Amarillosta pois, koska jonoa ruokiin oli yli 30 minuuttia ja vaikka istuttiin pöydässä useita minuutteja niin meitä ei tullut kukaan palvelemaan.


Herkullisen näköistä,eikö? Mä en vielä uskaltautunut tilaamaan tuota annosta.. mutta ehkä mä nyt joku päivä otan haasteeksi istahtaa tuonne uudemman kerran nauttimaan hieman sushia. Tai oisko mitään toista mahtavaa mestaa mielessä lukijoilla? (:


Meitsi tilasi kanaa ja voi että. Se oli taivaallisen hyvää. Ehkä jopa niin hyvää että mä tiedän että seuraavalla kerralla mä päädyn saletisti tähän samaan ja jää jälleen sushit syömättä. Ehkäpä mä otan mukaani jonku joka pitää huolen siitä että Saarinenkin sukeltaa sushin ihmeelliseen mailmaan. 

LURPS!

22 kommenttia:

 1. Oi, näyttääpä hyvältä :). Ite en oo ikinä uskaltanut sushia kunnolla maistaa, mutta ehkä sit vielä joku päivä :D :)

  VastaaPoista
 2. Oi tuo kana näyttää niin herkulliselta !

  VastaaPoista
 3. Oot mun iltojen ja päivien pelastaja, kun bloggaat niin usein! Oot ihana. :)

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä hyvältä :) ite oon kerran maistanu sushia, en tykänny. En oo uskaltanu syyä uuestaa
  Tuli nälkä, kai sitä pitää käydä grillillä, jjonottamine ilmaiskeikalle yön yli on parasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelimeni sekoaa. Lähetti saman kommentin kolomesti :D

   Poista
  2. No mä kanssa katoin että sä triplasit tän tai jtn :D Meinasin jo karjasta ETTÄ TULI SELVÄKSI EKALLAKIN! haha, ei vaan <3

   Minne sä jonotit??

   Poista
  3. hahha :D Puhelimeni haluu kertoo kunnolla. Huomenna on kukkaisrock Tampereen keskustorilla. Siellä on kaksi lempibändiäni (Reckless Love ja Santa Cruz) niitä parin kaverin kanssa täällä jonottelen :P

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. meikäläinen ei oo ikinä maistanu sushii mut ajattelen et se on pahaa joten en syö sitä :D annokset näyttää tosi hyviltä! :)

  VastaaPoista
 8. Ehkä mäkin joskus uskaltautuisin sushia maistamaan. :) Noi kaikki ruoat näyttää kyllä tosi hyviltä...

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Kannattaa maistaa sushia, se on ihanaa!<3 niinku säki<33

  VastaaPoista
 11. Mä voin ilmottautua sun kanssa sushille! itsekkään en oo sen kaveri, joten ois makeeta kokeilla mitä parhaimmassa seurassa ;) pus !

  VastaaPoista
 12. Vähä kiva nähä sua taas tv:ssä! ♥

  VastaaPoista
 13. Niko oot ihana♥ Pitäis varmaa joskus maistaa sushia.Tuu joskus Seinäjoelle?;)

  VastaaPoista
 14. Ah tuli nälkä näitä katellessa! Kerran uskaltauduin sushille ja jäin heti koukkuun, nam! Taidan mennä tänään sushille.. :p

  VastaaPoista
 15. Enpä oo sushia syönyt sen jälkeen kun tiputin sen ihme merileväpallon soijaan ja söin sen :P Oli muuten ihan hirveen makusta, eikä muutenkaan raaka kala ja merilevä oo oikee mun juttu.

  VastaaPoista
 16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. Sushi on ihan tosi hyvää ja mua harmittaa ettei täällä meillä päin ole mitään paikkoja missä ois sushia. Oon pari kertaa kyllä itse tehnyt sushia ja tuli kyllä hyviä vaikka eka jännitti oisko niitä helppo rullata. Oli kyllä :).

  VastaaPoista
 18. VOI EEEEI! Oot ollu Ompussa, mun etupihalla, & mä olin Lohjalla. Sushi on niiiiin hyvää. mansikka

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com