torstai 18. heinäkuuta 2013

Uutuuksia toilettilaukkuun!


Sain blogini kautta taas tehdä pientä tilausta Yves Rocherin puolelta. Mukaan settiin tuli muutama suosikki, jotka on jo todettu hyviksi ja muutama ihan uusikin tuttavuus, vaihtelu virkistää :)


Kylpyvaahtoja  joita tuohon settiin kuului kolme ja ne olivat nyt muutenkin tarjouksessa. Ihana tuoksu miehille jota olen jo kuluttanut yhden pullollisen ja pakko sanoa että se on jumalaisen tuoksuinen.  Puhdistava naamio joka lupaa tehdä 3 minuutissa ihmeitä. Suihkugeelit  on ihania ja oikeasti halvempia kuin kaupasta ostettuna. Suosittelen niistä ihan jokaista, mutta lempparini on tuo granaattiomena =rakkautta!
Voide joka sileyttää ihoa ja taistelee ryppyjä vastaan. Ja viimeisenä, mutta ei toki vähäisempänä tuo itseruskettava suihke vartalolle jota olen kuluttanut viimeisen vuoden aikana varmana tusinan verran, mutta yksinkertaisuudessaan se on vaan paras (=mä tiedän mistä puhun).


*) Linkit ohjaavat tuotteisiin ja postaus on toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa. 

10 kommenttia:

 1. Koska sen glitter kisan voittajat selvii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni kisa päättyy tänään ja heti kun vaan mahdollista niin alan käymään niitä kommentteja läpi. Niitä tuli meinaan aika VALTAVASTI :)

   Poista
  2. Okei kiitos vastauksesta :)

   Poista
 2. Koska sen glitter kisan voittajat selvii

  VastaaPoista
 3. Mä oon onnistunu viä välttään noita sivuja :P En oo menny vararikkoon, tosin tarttisin kyl uuen suihkugeelin, kai se pakko on tuolla vierailla, haha!

  VastaaPoista
 4. Apua sait mut jotenki haluumaan kuluttaa mun rahoja...:Dd outo vaikutus sulla, eivaa ! Oot ihana (: ihania noi tuotteet !

  VastaaPoista
 5. Ite oon kans ton Ambre Noirin suurkuluttaja! Täyttä luksusta, aivan mahtava tuoksu!!

  VastaaPoista
 6. Rahan menoa ei voi estää... :---D Kiitos et vinkkaat näistä ihanuuksista aina blogissas.

  VastaaPoista
 7. Mulla kävi hyvä tuuri tilaukseni kanssa kun mukaan oli sujautettu tuo itseruskettava jota en siis ollut tilannut eikä sitä näkynyt laskussakaan =)))

  VastaaPoista
 8. Herran jestas noi suihkugeelit ja sun muut on halpoja! :o Luulis et ne maksais jotai 20€ kappale

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com