perjantai 23. elokuuta 2013

En osaa selittää tätä tunnetta, mutta..


Iltaa. 

Ootte hurjasti pyydelleet kotiesittelyä multa tänne blogin puolelle. Pitkän suostuttelun jälkeen avasin vielä hieman keskeneräisen asuntoni ovet (..joo oon asunut täällä pian vuoden) seiskalle. Lehdestä löytyy juttu meikäläisestä ja tottakai esittely tehtiin myös videoiden muodossa. Ne voit katsoa tästä ja tästä

Pääsin just kotiin töistä ja tiedättekö mitä mun piti tehdä ensimmäisenä? 


Kirjoitin näinkin yksinkertaisesen asian ihan muistiin. Totesin että tää päivä on ollut täydellinen ja herranjumala mä olen onnellinen.


Aamulla kello soi 08.00 ja äiti tuli mun luokse. Alettiin kasailemaan uutta kaappia vaatteille jonka äiskä kävi ostamassa Ikeasta. Innostuin niin paljon että lähdettiin myös hakemaan mulle Prismasta peiliä ja muutama muuta juttua. Nyt alkaa taas asunto näyttämään huisin paljon erinlaiselta kuin vuorokausi sitten. 


Koirat katto ihmeissään että miten on mahdollista että tässä taloudessa herättiin jo aamu kahdeksan aikaan ja heti oltiin täydessä touhussa.. 


Kaksi maailman suloisinta tyttöä. Stina ja Maj tulivat eilen mun työpaikalle. Toivat mulle ruusun ja ihanan kortin. Nää on niitä hetkiä kun ei voi kun hymyillä ja pidätellä kyyneleitä. 


Sain tänään kivan puhelun jossa ilmoitettiin että meitsi lähtee Lontooseen! Sain etukäteen jo hieman London -vihkoa ja karkkia että voin virittäytyä tunnelmaan. Mahtavaa. Oon halunnut matkustaa tuohon kaupunkiin ikuisuuden ja nyt siihen tarjoutuu mahdollisuus & vieläpä ilmaiseksi (..mikä tietenkin tekee matkasta vieläkin paremman,ha!).


Mun passi on vanhentunut ja mulle ei myydä kaupassa edes tupakkaa. Kiitti vitusti. Se että passi on mennyt vanhaksi onkin siis tehnyt musta alaikäisen automaattisesti. Jouduin siispä nakittamaan ystäväni alkoon mun puolesta. Pohdin pitkään kumpaa heitän jäiden kanssa lasiin kun alan bloggaamaan..päädyin valkoiseen :) 


Korutkin sai uuden paikan asunnosta. Hemmetti. Tuijotan sataa kaulakorua, juon viiniä ja hoen itselleni että olen onnellinen. Ja mulla ei ole edes mitään lääkitystä joka selittäisi tämän fiiliksen. 


Mulla on uusi peili. Se ei ole se minkä olisin halunnut, mutta mulle iski kaupassa pieni piheys (ihmeellistä) ja valitsin neljäkymppiä halvemman version. Se sopi kuitenkin tuonne eteiseen väritykseltään paremmin. Ei auta valittaa. 


Mun tietokone elää jotain ihan omaa juttuaan aina kun sen käynnistää. Se tekee jotain ihme asetuksia ja käynnistyksessä voi vierähtää 5-15 minuuttia. Mikä neuvoksi? Yleensä tämäkin harmittaa, mutta nyt mä vaan istuin tässä sohvalla rauhassa ja odotin että tää rouskuttaa läpi miljoona tiedostoa. Ehkä mulle tipahtaa taivaalta uusi tietokone jos kovasti toivon?

Hei ja vielä semmoinen juttu teille:

Merkkaatte mulle miljoonan <3 

96 kommenttia:

  1. et arvaa mun kone kans teki samaa ! jotaa ei kuulemma ollu rekisteröity tms. ja kaikki oli ylisuurta ja maana USA. onneks sit annoin iskälle vapaat kädet ja homma hoitu, en tiiä mitä se teki ... :D joku sepauskausi ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OU. toivottavasti joku viisas kertoisi mitä mun kuuluu tehdä.. mä meinaan oon meinannut että tää läppäri on seuraavaksi roskissa ellei tää ala vörkkimään! Ei kuitenkaan oo ees hullun vanha läppäri kyseessä. :)

      Poista
    2. Mullakin kone teki joskus tuota ja ainoa toimiva ratkaisu minkä siihen keksin oli Windowsin uudelleenasennus. :)

      Poista
    3. Meijän vanha kone teki ihan samaa, se meniki romuttamolle ku korjaaja sano et on toivoton tapaus :D

      http://iitasomad.blogspot.com

      Poista
    4. Onneks mun ei ikinä tartte miettii tietokoneen asennuksia sun muita. :D
      Jos kone tilttaa tai tulee joku ihme teksti niin serkkupoika tai siskon mies jotka on meidän "atk-tuki" hoitaa läppärin kuntoon :)

      Poista
  2. ♥ Paras tunne on se, kun tietää että joku on onnellinen. Siitä tulee itelleen niin onnellinen fiilis myös

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oikeesti kiva kuulla :) On ihan kamalaa kun jotku ihmiset on niin kateellisia muille että niitä alkaa vituttamaan jos jollain menee liian hyvin.

      Ok, pakko sanoa että mä voisin kanssa petrata tän suhteen :'D.. mut oon jo aika hyvin alkanut olemaan onnellinen myös muiden puolesta. Oppia koko ikä!

      Poista
  3. Sulla on ilmeisesti samanlainen matto ku mulla :) ps. Oon kade ku pääset Lontooseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto ikeasta (ylläri)! Se on ihana, mutta hemmetin vaikee imuroida. Joku lukija tästä mua aikoinaan varoitti..enhän mä uskonut XD.

      Poista
    2. :D mullakin tollast matskuu matto! (kellarissa) .. Meni hermo nii vaihdoin ryijymattoon koska siin ei näy kissan karvat! <3

      Poista
    3. Mullakin on tollanen matto... :D

      Poista
    4. Mite pääset Lontooseen? :o OOon kans kade!! :D meijänki piti lähteä syksyllä Lontooseen mutta tuli muita menoja :/

      Poista
  4. aaww :) oot ihana :* itellä on on ollu toodella vaikeaa välillä pitää oma pää kasassa mutta jotenki aina ku alkaa lukeen sun blogia tullee vaan semmone.. voittajafiilis :D ! oot ihan paras ja oikeasti toivon että minusta tullee kans joku pvä vielä yhtä rohkea ja ihana ku sie olet ! :* <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 hei apua!

      nousikohan mulla toi lasillinen viiniä päähän vai miks mä herkistyin kun luin tän kommentin?

      Todellakin toivon koko sydämmestäni että susta tulee rohkea <3 ja ihana jos voisin vaan jotenkin olla avuksi..vaikkakin sitten niinkin "mitättömällä" asialla kuin blogillani:)

      Poista
  5. Voi ei oot ihana!!! <3 haluun lähettää sulle fanipostia!! Ja Niko rakas sun koneesta on menossa kovalevy tai siellä on tosi paha viirus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FUCK! nyt iski paniikki.

      Ja hei, mä ilmoittelen teille pian osoitetta minne voitte laitella postia kun sitä niin paljon kysellään aina :) <3

      Poista
  6. Voi kun ihana positiivisuus pläjäys <3 niin säkin merkkaat meille lukijoille <3

    VastaaPoista
  7. Ihana kuulla että pääset lontooseen :*!
    Onko se joku uus ohjelma vai muuten vaa reissu? O.o? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä liikun myös ilman kuvausryhmää :D Eli tästä ei ole luvassa kuin korkeintaan itsekuvattuja videoita youtubeen ja seiskaliveen :)

      Poista
  8. Mäki haluun Lontooseen c: Tuun mukaan ♥

    VastaaPoista
  9. Paransit mun iltaa just ihan sairaasti!<3 oot ihana, ja ois tosi mahtii nähä sut joskus :) Tuu kuopioo joskus ;)<3<3

    VastaaPoista
  10. Mun kone teki tota kun kovalevy oli paskana :o

    VastaaPoista
  11. oowww ihan mahtava kuulla, että oot onnellinen :) Tuli hyvä mieli :3
    Kirpulta terkkuja koiruleille!
    Oi vitsi, itekki haluisin Lontooseen. Piti oikeestaan enskuussa mennä sinne, mutta saa nähä mikä on rahatilanne.

    VastaaPoista
  12. sä ansaitsetkin olla onnellinen! oot ihana <3

    VastaaPoista
  13. sä ansaitsetkin olla onnellinen! oot ihana <3

    VastaaPoista
  14. Ihana niko piristit taas mun iltaa. Kuopiossa nähdään tai sit jo ens viikolla Hesassa :3

    VastaaPoista
  15. Tänään toivon kaikkille pelkkää hyvää ja on positiivinen päivä:) Eilen mentiin ihan eri reseptillä, oli nääs:positiivisuus on perseestä päivä:(
    Ehkä tämän päivän positiivisuuteen on syynä suudelma jonka sain tånään, edellisestä on turhan kauan aikaa:Se on niin että vanhaakin lykästää:)
    T:Pikku-Myy-y:)

    VastaaPoista
  16. Aika jännää ku olin äske iha angsti mut ku pääsin lukemaa tätä sun blogia ni tuli parempi fiilis ku oot nii ihana:3 kiitos <3

    VastaaPoista
  17. Wow vitsi sul on muute magee käsiala :) ♥ Omistan yhen sun kirjottaman nimmarin ja ihailen sun käsialaa siit aina välillä :3

    VastaaPoista
  18. Sie merkkaat miljoonan! :) Kiitos kun jaksat jakaa elämääsi meille, se piristää usein ihan älyttömän paljon. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilo on kokonaan mun puolella :) Oon oikeasti aika äärettömän otettu että jaksatte lukea blogia jossa jaan asioita teillee. Se piristää myös mua ihan hurjan paljon<3

      Poista
  19. En nyt halua kuulostaa sille että mielistelisin tai jtn, mutta meinasin oikeesti alkaa itkemään ku sain kuulla ettet tuukkaan Ouluun. Olin jo valmistautunu kunnolla siihen ja suunniteltiin parin kaverin kanssa sulle semmosta vaatimatonta "yllätystäkin" mutta sitten luinkin että meet Kuopioon. Se oli kyllä tosi iso pettymys :( Mutta ehkä joskus vielä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI EI :/ mä vähän toivoin että Rovaniemi tai Oulu ois saanut eniten ääniä,koska ois ollu ihan huippua päästä sinne päin suomea käymään.

      Mä en kuitenkaan voinut olla puolueellinen joten katselin miten äänestyksen tulos tulee lopulta menemään.. ja Kuopio sitten vei voiton. Toivotaan että noi neljä kaupunkia menee hyvin ja ehkis myöhemmin vaikka pääsisin duunien puolelta käymään myös siellä päin mualmaa <3 :)

      Poista
    2. Olis kyllä ihanaa jos joskus pääsisit jonnekkin tänne :) ja jos oon sillon Iisalmessa ku meet Kuopioon niin ehkä pääsisin käymäänkin jos kaikki onnistuu :)

      -sanna

      Poista
  20. Heei millon tulet jyväskylään? 😊 Ja hei ilmotteleppa osote mihin saa laitettua fanipostia. Ps. Oot ihana :*!

    VastaaPoista
  21. Ota yhteyttä asiakaspalveluun mikä sitten onkaan koneesi merkki. Sieltä saat ohjeet miten pelauttaa ns. tehdasasetukset. Mun läppärissä tämä korjas ongelman. Sitä ennen muista toki ottaa kuvat ym tärkeet talteen <3

    VastaaPoista
  22. Eikä oot oikeesti maailman paras blogaaja/vlogaaja ikinä ! Joku sussa on mikä saa mun huulet hymyilemään joka päivä ! :) Oot tärkee :)

    VastaaPoista
  23. Damn boy - U rock!! Mahtava asenne ja oot iha huippu! Viidakon tähtöset ja Aurinkorannan tähtöset olis ollu ihan nevahööööööd ilman sua, keep on going!! :-))) -E

    VastaaPoista
  24. Niko oot aivan ihana.Täs ihan vasta aloin lukeen sun blogia.Okei toissa päivänä:) Mut sitä ennen olin vaan seuraillut tätä blogia.Mutta ihana olet.

    www.sokeritaikaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  25. Suosittelen vahvasti, että mahdollisimman pian otat ainakin varmuuskopiot kaikesta, mitä koneella on, jos niitä ei ole otettu. ^^ Vaikuttaisi vahvasti siltä että winukka on mennyt jollain tavalla sekaisin, ja se vaatisi uudelleen asennusta/palautusta, jotta loppuisi tuo joka kertainen käynnistyksen korjaus... :)

    VastaaPoista
  26. Niko. Miksi ihmeessä sinun vaatekaapissasi on LIUKUVOIDETTA!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se rasvaa peräsuolensa jotta isokokoinen karju saa tungettua sinne suuren kyrpänsä paskan sekaan.

      Poista
    2. Selvä? :)
      Niko en ymmärrä miten otat melkein KAIKKI kommentit positiivisesti! Sä oot jotain uskomatonta. Esim joku Bieber sylkee suoraan faniensa päälle, toisinku sä, sä se oot uskomaton!
      Pus :*

      Poista
    3. Niko heittelee kännissä viinilaseja ja kalja/sidukka tölkkejä nuorten naisten päälle.
      Kerran väkivaltainen aina väkivaltainen

      Poista
    4. Eikö me kaikki tehdä virheitä elämässä? Mistä sitä vittu tietää mitä sä oot tehnyt. Ne ei vaan tule julkisuuteen. Vitun ääliöt saatana.

      Poista
  27. Tää oli tosi ihana postaus, mullekkin tuli paljon parempi mieli! (:

    VastaaPoista
  28. näin sut eile glitteris :) söpö olit ja niin mukavakin <3

    VastaaPoista
  29. Oon ollu Lontoossa kerran mutta Englannissa olen ollut kaksi kertaa(kun tuo Lontoo reissu lasketaan). Se on aivan mahtava paikka jos mahdollista ni mee Harroldsille(tai miten kirjoitetaankaan) ihan mahtava kauppa!

    VastaaPoista
  30. On hyvä olla onnellinen ku tietää et säki oot♥ pus! Ihanaa, lontoo on ihana kaupunki:) ja terkut koirille !:)

    VastaaPoista
  31. Kuinka homo pitää olla että äiti ostaa ja kasaa kaapin "aikuiselle" "miehelle"?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sori ny vaa,mut siin ei oo kyl mittää homoo!! ite oot vaa kade! Mun mielestä on ihana asia jos äiti haluaa olla mukana tämmösessä ja auttaa:) kaikkilla kun ei ole edes sitä äitiä.. :( mut Nikoo,mä en voi sanoin kuvailla kuin ihana ja positiivine ihmine oot <3

      Poista
    2. Taidat olla hinttari?

      Poista
    3. täytyyhän äitin auttaa kun toi hinuri ei ite pysty edes tommoseen hommaan,sehän on jääny täysin 10v tasolle,aivan kädetön ja aivoton homo.

      Poista
    4. oikeesti minkä ikäsiä ihmisiä täällä oikeen liikkuu...

      Poista
    5. homo mikä homo

      Poista
  32. Kyllä oli elämä ihanaa 80 ja 90-luvulla kun hinttarit saivat hoitoa ja osa jopa parantui. Kenen saatanan perseestä näitä sikiää??

    VastaaPoista
  33. hellou..kyselempä vaan että onko sulla ollut ennen muita eläimii kuin nämä suloiset koirasi<3
    meillä on täällä kotonatälä hetkellä vaan 7 kissaa ja yksi niistä on tottumassa ihmisiin ja sitten se menee tallikisuksi..

    VastaaPoista
  34. oli sillä jotain eläimiä mutta ne piti tappaa kun ei jaksanut huolehtia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai nii ne marsut/tms harmittaa pienien puolest mut onnex nikon ei tarttennu tappaa niitä<3

      Poista
  35. Oi että, kun piristi tää postaus heti aamusta :) Aloin miettimään niitä hyviä ja positiivisia juttuja, kun eilisen päivän päässä pyöri vaan nää negatiiviset jutut! On ihan kiva, et ajattelee välillä elämää positiivisesti, kaikki sujuu sillon paremmin (;

    VastaaPoista
  36. ohmygosh oon niin rakastunu suhun oikeesti! haluaisin sut pieneen lasipurkkiin mun yöpöydälle ni voisin tsiigailla sun touhujas aina ku haluan! :D <3
    pusuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukakohan idiootti sulkis Nikon jonnekki lasipurkkii ? >.<

      Poista
  37. onpa sulla ihana äippä! näin sut eilen mutta empä viittiny tulla häiritsee ku sul oli jutut kesken jonkun blodin tytön kanssa=) onneks saa kuiitenki tuijotella tätä blogia! tää on huippu

    VastaaPoista
  38. Heippa Niko ! Ihan kivoja nämä sinun blogi-kirjoitukset...olet kyllä ihana,hauksa ja kaikkea muutakin positiivista jatka samaan malliin ja toivottavasti löydät rinnallesi kivan miehen joka pitää susta hyvää huolta:) Mukavaa Lontoon matkaa :) !

    VastaaPoista
  39. ei oo todellista!!! sain tänään tietää että tuut kuopioon ja voi että sä et usko miten onnelliseks mut teit! voin sanoa että sua odotetaan niiiin kovasti <3 ihan huippua, oot ihana!

    VastaaPoista
  40. Tulinpa tästä hyvälle tuulelle itekin <3.

    VastaaPoista
  41. kai uusit pian passis jos oot jo lontooseen lähössä :D

    VastaaPoista
  42. Minkä rotusia noi sun ihanat koirat on?:3

    VastaaPoista
  43. onko äitis lapista? :)

    VastaaPoista
  44. Nyt pääset mun koti maahan (;

    VastaaPoista
  45. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  46. Täällä on yks vapaaehtonen matkaseuraks Lontooseen! (:

    VastaaPoista
  47. Niko miks sun vaan pitää olla noin ihana en kestä <3 Ja on kiva kuulla et sä oot onnellinen c:

    VastaaPoista
  48. Juu munki kone teki sitä jonku aikaa rupes aluks päivittää kaikkeenja meni tohon. Loppujen lopuksi se sit ei auennut ja piti viiä huoltoo :s mut nyt toimii! ;)

    VastaaPoista
  49. Mua ohjeistettiin joskus tallentamaan muistitikulle kaikki jutut, mitä koneella tein. Se oli hyvä, sillä kovalevy hajosi ja kaikki sillä olleet tiedot menetettiin.

    VastaaPoista
  50. millon oot tulossa kuopioon? oot ihana puspusss :*

    VastaaPoista
  51. kyllä muaki vituttais olla hinttari, kannattiko

    VastaaPoista
  52. Kiitos ihanista kommenteista kaikille, en valitettavasti aina kerkee vastailemaan niihin erikseen :)

    Ja mitä tulee näihin provoviesteihin joita tulee yhdeltä anonyymilta niin niihin mulla ei ole mitään aikomustakaan vastata enää. Antaa palaa! :)

    VastaaPoista
  53. Ihana toi fanikortti :) <3 Hyvä et sait ton vaatekaapin, ni saat sen sun uskomattoman vaatekasan johonkin ;D
    Ja oon niin kateellinen tost Lontoon matkasta <3

    VastaaPoista
  54. ei saatana sä muka oot 25v ja äitis ostaa ja kasaa sulle kaapit...ahahahahahahaha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen itseasiassa 26vuotias:)

      Saanko ihan utelijaisuuttani kysyä että miten ventovierasta ihmistä voikaan niin paljon harmittaa se että kasasimme hyllykön äitini kanssa asuntooni? :)

      Siis ihan puhtaasta mielenkiinnosta haluaisin kuulla vastauksen.

      PUS :*

      Poista
  55. Vie kone johonki dna liikkeeseen ni ne hoitaa sen viiruksen (:

    VastaaPoista
  56. Voiluojah noi anonyymit... Kuitenkin ihana postaus, ihana sinå ja vielä ihanempaa lukea ettå oot onnellinen ;3 haleja

    VastaaPoista
  57. Ihana kuulla et oot onnellinen ♥ sillon mäkin oon ;)

    VastaaPoista
  58. Sulla on aivan upea käsiala! Sun nimikirjotus on ihana!! <3
    T, käsialafriikki :P

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com