torstai 15. elokuuta 2013

Fiiliksiä!


Huomenta! :) 

Olinkin unohtanut miltä tuntuu herätä puhtaassa ja kauniissa kodissa (..ja sängystä). Ihan erinlainen fiilis kun on tavarat järjestyksessä, kynttilät palaa ja kodissa tuoksuu puhtaus. Soviteltiin äidin kanssa menojamme yhteen ja saatiin buukattua tulevaksi perjantaiksi treffit. Tarkoitus ois hakea ja kasata ikeasta yks hyllykkö tuohon eteiseen, siivota vaatekaapit ja mahdollisesti erotella hieman kirppikselle meneviä romppeita. 

Tässä hieman fiilistelyä aamupäivältä:

GLITTER
En oikeen enää pysy perässä mitkä korut on näkynyt blogissa ja mitkä ei. Tää kuitenkin löysi tiensä mun luokse viime viikolla. Alesta ja 1 euron hintaan, ei paha-ei paha.

GLITTER
PENTIK
Sain vihdoinkin aikaiseksi laittaa purnukat ikkunalaudelle. Sehän olikin siis äärettömän rankka toimenpide ja siihen meni aikaa kokonaiset 10 sekunttia. Tämän urakan vieminen loppuun kesti kuitenkin sen kuukauden. Haha. 


Torstai on ihana päivä kun postilaatikosta tippuu läjä mainoksia. Rakastan mainoksia ja toivon että niitä ei koskaan tulla korvaamaan internetillä! 

Nyt haaveissa olisi uusi läppäri.. kevyt.. helppo kantaa mukana.. tälläinen "heti valmis"-kone ois ihan luxusta. Joka siis käynnistyisi suoraan kun painaa yhtä näppäintä. Tiedättekö mitä tarkoitan?

Nyt mulla on Asus -merkkinen kone ja ei pahaa sanottavaa, mutta muutaman vuoden käytön jälkeen muuttunut tosi hitaaksi (johtunee varmaan siitä että sisältää tuhansia kuvia ym). 

TAHTOO! TAHTOO! En vaan osaa päättää + en halua ostaa sikaa säkissä. 


En tiedä mitään koukuttavampaa kuin Juusto Snacks -pussin. Ja mikä ihaninta.. kun tää on ollu päivän auki niin ne vaan muuttuu paremmaksi. Yamiiii.


Aamukahvia (kuppi kolme menossa).


Oon huomannut että kotona tulee oltua enemmän netissä melkein puhelimen ja tabin kanssa. Ilman näitä en voisi elää. Oon tässä muutaman viikon pohtinut että päivitänkö S3 puhelimen tuohon uuteen S4 -malliin vai olisiko tässä nyt tapahtumassa niin että skippaan suosiolla ensimmäistä kertaa tuon mallin ja jään odottelemaan S5-mallia? 


Köhöm. Köhöm. 

Mahtava fiilis. Nyt hieman asioiden hoitelua tässä koneella ja josko sitten vetäis lippiksen korviin ja lähtis syömään & pyörimään johonkin. Mitenkäs teidän sadepäivä on edennyt? 

47 kommenttia:

  1. eksä ostanu sen iphone 5? ainakin oli jotain kuvii siitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on seiskalta saatu puhelin ja se on edelleen mulla. Se näkyy tuossa viimeisessä kuvassa (possukuorissa). :)

      Poista
    2. Mikset käytä sitä?

      Poista
    3. koska samsungi on parempi, iphonet vittuun :D

      ei muuten niko kannata vaihtaa tuota puhelinta siihen s4, kun poikaystävä on kunnon nörtti ja se on kertonu ettei noissa oo niin hirveenä eroa. :) mulla on s3 myös ja poikaystävä osti sen vanhan s2:n tilalle s4:n. oon siis myös päässyt sitä räpeltään ja jos on s3 niin ei kyllä kannata mennä vaihtaan, rahan tuhlausta. :D määki oottelen sitä S5:sta!

      Poista
  2. Voinko panna sua halvalla?

    VastaaPoista
  3. Oikein huokuu sun tekstistä, että oot hyvällä tuulella, väkisinkin tulee hymy huulille :D

    Hyvin on edennyt, kauhea väsymys on ollut päällä koko päivän ja asioita pitäs hoitaa, ei jaksa :D Kai sitä ensin lähikauppaan hakemaan maitoa, jotta voi vetästä pari kuppia kahvia :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana että sen huomaa myös tuosta tekstistä. JEE :)<3

      Poista
  4. Oot oikees, juustonaksut on paljon parempia just ku on pussi ollu auki päivän kaks ;D sellasia ihania nahkuja!

    VastaaPoista
  5. Oon ihan samaa mieltä, ei oo mitään koukuttavampaa kuin ''juusto naksut.''
    Niihin tulee aina himo. :--D
    Et voi syödä vaan yhtä.

    VastaaPoista
  6. Tuli taas :) huulille ku luki sun blogin. Toi norsu on I_H_A_N_A! mansikka

    VastaaPoista
  7. Osta applen macbook air, hintaahan sillä on mutta täyttää kaikki sun vaatimukset;D Ite ainaki ollu ihan sairaan tyytyväinen tähän!

    VastaaPoista
  8. Mä joskus sulta kyselin tosta s3:n koosta, et onks se liian iso..lupasit että siihen tottuu nopeeta. No menin sit ostamaan sen s4:n, vaikka koko arvelutti, mutta siihen kyllä tottu päivässä. Että et lupaillut ollenkaan liikoja. On kyllä ihan huippu puhelin. En tosin s3:sta ole koskaan kokeillut, joten en tiedä onko niissä niin paljoa eroa että kannattaa mennä vaihtamaan..mut jos vähänkin siltä tuntuu ni ei ku vaan!
    Mut siis oli mulla asiaakin. Viime yönä kattelin kännykkään sovelluksia ja muistin että sulla joskus oli juttua niistä sun sovellus löydöistä. Tuli siinä sitten niitä lueskellessa mieleen että ootkohan mahdollisesti löytänyt uusia sovelluksia mitä kannattas androidiin ladata? Jos oot, niin voisit tehdä niistä postauksen. Kaikki tollaset vinkit olis ihan tosi tervetulleita, kun ite oon niin huono ettimään mitään kunnon sovelluksia, ja tuntuukin että helmet menee sit ihan ohi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on instagramien ja muiden hömpötysten lisäksi tämmösiä:
      - Soundhound. Jos kuulet jonku hyvän biisin radiosta etkä tiiä sen biisin esittäjää tai nimeä niin tuolla sovelluksessa pystyy kuuntelemaan sen ja se sitte löytää sen biisin tiedot :D ihan huippu!
      - Sports tracker jos harrastaa liikuntaa. se ottaa kilometrit, ajan ja kaikkee muuta ja niitä voi sitten tallentaa siihen ohjelmaan ja kattoo myöhemmin :)
      - Ajoissa. Tuon niminen sovellus näyttää juna-aikatauluja ja mitkä junat on myöhässä. Ei tolla kyllä mitään tee jos ei käytä junia :D
      - Tässä.fi. Siinä on kaikkea hyödyllistä. Pystyy kattomaan reittejä eri paikkoihin ja vaikkapa missä on lähin alko tai joku kauppa. Jos matkustaa paljo niin tuo on hyvä. Löytyy myös uutisia ja vaikka mitä muuta.
      - Backrounds HD. Hirvee läjä hienoja taustakuvia ja tämän avulla saa myös vieritettävän taustakuvan jos sitä ei muuten saa. Esim mun Galaxy S3 -puhelimeen ei saa vieritettävää muuten, koska idiootti Apple meni patentoimaan sen vieritettävän taustakuvan. S2-puhelimella kyllä sai sen vieritettävän. Tykkään tuosta sovelluksesta myös siksi kun kaikki on niin helppo löytää kun kuvat on kategorioita, enkä netistä jaksa ikinä lähtä ettimään. :D
      - Mulla on myös eri nettisivut sovelluksina: Youtube, Foreca, OP-pankki, Wikipedia, Sanakirja.org ja H&M. Otin nuo kaikki sovelluksiksi niin paljon nopeempi ja helmpompi käyttää mitä nettiversiossa. Sitte perus Facebook Messenger ja Whatsapp jotka sulla varmaan on :)

      Poista
  9. Samaa mieltä juustonaksuista ja parhaita juuri silloin kun pussi on ollut auki ja ne on vähän pehmenneitä, tosin sitä ei tapahdu usein, koska se pussi tulee syötyä melkein yhdeltä "istumalta" tai "makaamalta tv:n ääressä.

    VastaaPoista
  10. Sun kirjotustyyli on ihana! <3 itekki oot iha okei :p

    tsäddääm . Mullaki tollanen norsukoru!

    <3Pus!

    VastaaPoista
  11. osta macbook air 13" aivan mahti kone! käynnistyy todella nopeasti ja helppokäyttää sekä kantaa mukana koska se on todella kevyt itselläni on macBook pro 13" mut tämä on hieman painavampi mmutta suosittelen applen läppäreitä todella lämpimästi! hinta on ehkä keskivertoa korkeampi mutta hinta/laatusuhde on kyllä kohdillaan ! :)
    btw ooot ihana :3 ihailen sun olemusta kaikin puolin !pus pus <3

    VastaaPoista
  12. Mulla on ollu kaikki galaxy s - galaxy s 4 ja mua harmitti vaihto s3 > s4, tää on ihan lähes sama puhelin :D tässä on lisää vaan ominaisuuksia kuten toi et näyttö skrollaa tekstii eteenpäin silmien liikkeiden mukaan, mut ite otin sen pois kunen kerinny ikin lukee koko juttuuu :D ja siis mielipiteitä on yjtämonta kuin ihmisiä mut ite tykäisyui puolen vuoden aikana tohon s3 niin paljon. On tääkin kiva mut ite tykkäsin enempi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja näköjää en osaa täl kirjottaa ku äsköst kommentii lukee :Dd

      Poista
  13. Hei Niko! Tee puhelimestas esittely. Ite oon hankkimas uutta puhelta(: jos mitenkää mahdollista.

    VastaaPoista
  14. Mulla on ollu kaikki galaxy s - galaxy s 4 ja mua harmitti vaihto s3 > s4, tää on ihan lähes sama puhelin :D tässä on lisää vaan ominaisuuksia kuten toi et näyttö skrollaa tekstii eteenpäin silmien liikkeiden mukaan, mut ite otin sen pois kunen kerinny ikin lukee koko juttuuu :D ja siis mielipiteitä on yjtämonta kuin ihmisiä mut ite tykäisyui puolen vuoden aikana tohon s3 niin paljon. On tääkin kiva mut ite tykkäsin enempi :D

    VastaaPoista
  15. Hei jes! Joku muukin tykkää juustonaksuista enemmän, kun pussi on ollu auki päivän tai pari. :D Niistä tulee sellasii ihania. <3

    VastaaPoista
  16. Ihan tolla puhelin asialla aattelin laitella sulle viestiä, että ei ole kovin kannattavaa vaihtaa s4, koska niiden puhelimien ero on melkein mitätön. s4 ei ole yhtään sen tehokkaampi/parempi kuin s3. Ainut ero on vain hieman uudemmat ohjelmat yms. Se on mun sukulaisen (joka on puhelinmyyjä) mielestä ns. turha mainoskikka puhelin, että ei ole oikeasti järkeä ostaa semmosta.

    Joten toivottavasti ymmärsit mun pointin ja säästät rahaa siihen läppäriin sitten mielummin :)

    Ps. Ihanan pirteä teksti ♥

    VastaaPoista
  17. Ihana postaus ja ihana Niko<3 Pakko muuten ylistää ja kertoa miten ihana Niko oot , koska koulussa oli tänään Hiastoriankoe enkä millään tienny vastausta, joten kirjotin vastaukseks " Niko Saarinen on ihana<3" ja nyt mietityttää mitä hissanope sanoo :D

    VastaaPoista
  18. Vastahan sä ostit uuden läppärin ( vuosi sitten )

    VastaaPoista
  19. Ihana postaus ja ihana sä <3 Ja ihana toi norsukoru haluaisin ite kans tollasen :)

    VastaaPoista
  20. Aivan ihana postaus!Jäi hyvä fiilis!Ja juustonaksut!Varsinkin kun pussi on ollut päivän auki<3 Tää on väärin alkaa himoita noita naksuja nyt kun just tulin salilta treenaamasta:D

    VastaaPoista
  21. tässä just syön tällasii päivän vanhoja juustonaksuja XDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  22. Tätä on varmaa aiemminki kysytty, mut mistä sait päähäs alkaa bloggaa? :) jaaa millon sä aloitit? Ja elä ikinä lopeta, tää on parempaa viihdettä ku telkkarista tuleva paska <3 ooot vaa nii ihana

    VastaaPoista
  23. Sitä galaxy 5 saa odotella...ei varmaan ainakaan 1.5 vuoteen oo tulossa..s3 on aika samanlainen puhelin kun s4 mutta näyttö on nelosessa paljon parempi,kamera on parempi ja mm akunkesto on parempi. Mutta ei niissä juur muuten eroa ole..

    VastaaPoista
  24. Nää sun postaukset on niin ihania!! :D Oot niin aito ja höppänä :) <3

    VastaaPoista
  25. milloin oot taas töissä klitterissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kerro :) koska mun työvuorot ei kuulu kenellekkään muulle kuin minulle itselleni.

      Poista
  26. Oi ei, Glitteriin on tullu aivan ihania koruja nyt myyntiin ! Tarttis varmaan joku viikonloppu hyvpätä bussiin ja hurauttaa täältä raumaalta, taas sua moikkailemaan <3 !

    VastaaPoista
  27. Juustonaksut on parasta parhautta mitä löytää (ainakin melkeen!) Kaiken laiset naksut menee ainakin mulla <3

    VastaaPoista
  28. Mikä tabletti sulla on?

    VastaaPoista
  29. Ihania koruja oot löytäny!
    Mun sadepäivä on menny koulussa ja jatkuvalla päänsäryllä!
    Itteläni on S4 ja se on kyllä hyvä puhelin ;D

    VastaaPoista
  30. Heips Niko. Miulla itelläni on S4,ja toiminut miulla oikein hyvin. Siihen saa ihania kansia,miulla on musta flip coveri ja uuempi S-View coveri,keltanen. Ja siis tuota juu.ite suosittelisin sitä siulle,pelitää missä milloinkin. Ja kamera on mahti :)

    Kivaa viikonloppua siulle Niko! :):)

    VastaaPoista
  31. Ihania kaikkia ääääk :3
    Ite oon nukkunu pitkin päivää, koska tiiät varmaan millasta on nukahtaa sateen ropinaa ♥ & kiitos sulle, haluun nyt noita juusto snackseja :<

    VastaaPoista
  32. Juusto snacksit paranee päivä päivältä! Ensimmäinen, jonka mielestä hieman nahkeat ehdottomasti voittaa ihan tuoreet, nyt iski himo♥

    VastaaPoista
  33. osta uudeks läppäriks Applen Macbook Pro ihan tajuttoman hyvä akku kestää uutena kaiketi 7h mulla ollu vuoden ja kestää 6h mitää muuta muutoksii ei oo tullu toimii loistavasti ja nukkuma tilas hetivalmis kone :)

    VastaaPoista
  34. Korut on kauniita! ja alkopa yllättäen tekee mieli sipsiääää..

    VastaaPoista
  35. mullaki on toi peace koru glitteristä <3

    VastaaPoista
  36. Mullaki on tommone norsu koru:) <3

    VastaaPoista
  37. Kannattaa päivittää s3 tuohon s4 nimittäin itse tein niin ja s4 on paljon parempi :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com