torstai 29. elokuuta 2013

Jaahas! Jaahas!


EMT. Ei mun sanat riitä kertomaan kuinka mun silmät pyörähti tänään kun pompattiin instagramissa tuollaiseen lukuun. Ootte ihmeellisiä, muistakaa se! 

:* märkii pusui, halei ja lässyn-lässyn-läpä-ti-lää. te tiedätte että merkaatte! 

Nyt juon lasin valkoviiniä (..hyvä tekosyy meinaan) ha. Kuinka pinnalliselta mun elämä mahtaakaan kuulostaa? 

"Sillä on aina valkoviiniä jääkaapissa siltä varalta että sen seuraajat menee tasalukuun". No jengi vetää aina omia johtopäätöksiä ja kaikkea sanomaani voidaan käyttää mua vastaan, mutta joo. Antaa palaa! 

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. HAHAHAHAH oli pakko sanoo ku muutki sano :')) hahaha!

   Poista
  2. hahaa:D totuuksia kerrotaan <3<3

   Poista
 2. Ihana postaus taas Niko :3 ! Onnea myös seuraajista! c:

  VastaaPoista
 3. Ei kannata halata mua koska en päästä ikinä irti ;) <3

  VastaaPoista
 4. SUn jutut on ihan huippuja oikeesti<3 oot käsittämätön<3 älä koskaan lopeta plogaamista<3<3 jatka <3<3 rakastetaan sua<3 :*

  VastaaPoista
 5. Kyllä tätä blogiakin ihmiset seuraa (: Vaikka monesti sinusta paskaa mediassa puhutaan niin ihan eri kuvan sinusta saa, kun vähän tarkemmin seuraa! Jatka samaan malliin ja ole vain oma itsesi! Vaikka en sua henkilökohtasesti tunne niin olet ihan huippu tyyppi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO seuraa toki! Instat ja twitterit vaan on kiva lisä tähän kaikkeen.

   Juu paras tapa mut on tuomita sen jälkeen kun on hetkellisesti sukeltanut "mun maailmaan" täällä blogissa (joskin sekään ei aina anna ihan tarkkaa kuvaa musta), koska koitan pitää tämän suhteellisen positiivisena mestana vaikka onhan mullakin niitä päiviä kun tuntuu että maailma kaatuu päälle ja jumalat sylkee päälle.. Mutta niinä päivinä koitan pysyä pois koneelta ettei se media /keskustelupalsta maailma puhu musta vielä enemmän kakkaa :')

   Poista
 6. Oot kyl niin söpis niko <3 puss!

  VastaaPoista
 7. NIKO OOT IHANA♥♥:** love u!!♥

  VastaaPoista
 8. Oot ihana Niko! 😘😉👌

  VastaaPoista
 9. Arvaa Niko mitä? -No oot ihana! <3 ;) PS: Kiitos, kun kerroit odysseiastasi solariumiin. Innostuin asiasta itsekin ja marssin huomenna solkkuun hankkimaan brunaa hipiään!

  Sun blogia on ilo lukea ja ilman sua tää maailma olis vaan niin paljon kuivempi ja ankeempi mesta. Kiitos kun olet olemassa. :)

  VastaaPoista
 10. Oooot superihana ah uh :* <3

  VastaaPoista
 11. Oot aivan mahtava tyyppi♥ huomasin just tänäänki että hups, mä tiiän sun menoista ihan liikaa... kaveri laitto viesti et olit häklillä eilen ja sanoin vaa että "ei varmana ollu, niko oli solkussa ! Ja muutenki oli niin kylmä et en usko että se häklille ois vaivautunu tulemaan :D" hups, alkaa jo pelottaa.... o: pus ! Nauti viinistä ;)

  VastaaPoista
 12. Sä oot Niko ihana! <3 Sitä tosin toitotettiin jo tuolla ekoissa kommenteissa, mut oli pakko tulla vielä itekin se sanomaan. :--D

  VastaaPoista
 13. Saattaahan tuo vaikuttaa pinnalliselta. Itselle taas sun kirjoituksista tulee sellainen kuva, että sun elämä on pelkkää glamouria :) sellaista hollywood-elämää. Mutta mitä sitten?!? Ihmiset tykkäävät unelmoinnista ja jos sä tarjoat sitä blogisi kautta, niin sehän on vain hyvä. Arki on kaikilla arkea, myös kuuluisuuksillakin (enkä tällä ota kantaa siihen, kuka sitä on ja kuka ei). Minä ohitan sellaiset blogit ja myös tosi-tv ohjelmat, joissa keskenkasvuisella bambilla on kynsilakasta kulunut pala pois eikä sitä viidakossa pääse heti ehostamaan. Ja sitten on niin vaikeaa, niin vaikeaa... Mieluummin luen tällaisia positiivisia blogeja kuin mitä sun blogi on. Vaikka sulla ois ollut huonokin päivä, niin silti sä et sitä valittamalla valita. Se on mun mielestä positiivinen juttu sun blogissa (eräs niistä).

  VastaaPoista
 14. taitaa siinä luvussa olla kaikki suomen hinttarit mukana,toivottavasti ei oo enenpää

  VastaaPoista
 15. nikooo oot ihana ja sun videot on ihanan omaperäsiä :'3 toivon et tulisit käymää Oulussaki .. :3!

  VastaaPoista
 16. Voi että sä oot upee <3 sun asentees on vaan niin loistava ja sun jutuille saa aina nauraa. :D mainio persoona oot, voi vittu ku tekoa mieli halata sua, pysy aina omana ittenäs. :-)

  VastaaPoista
 17. oi nikoo pusui ja halei mutlaki :* :')

  VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com