maanantai 19. elokuuta 2013

Jotain uutta taas..


Kiitos hurjasti tsemppaavista kommenteista joita sateli edelliseen postaukseen jossa hieman avauduin. Teille oli suunniteltuna hieman erinlaista materiaalia tälle päivälle blogini puolella :) 

Glitter

Tuli taas hommattua yksi uusi koru jossa on risti. Mullahan ei siis ennestään ole näitä yhtään? ;) Tässä yhdistyy kivasti seka lemppari että tulevan syksyn eläinprintti joka on tulossa aika ryminällä jälleen pinnalle.

Glitter

Piti saada jotain kivaa myös käteen..


Sain nää tuotteet kesän alussa, mutta menin leikkaamaan hiukseni melkein kaljuksi joten nää on varsinaisesti päässyt nyt vasta käyttöön. Aussien "3 minuutin ihmeet" oikeesti toimii ja jos shampoota voisi syödä niin nää päätyis myös mun ruokavalioksi ..sen verran hyvät aromit tulee jokaisesta purnukasta että huhu. Suosittelen! 

H&M

PIPO! Siis uskomatonta kuinka vaikea on löytää juuri sellaista minkä haluaa. Mulla on henkkamaukalta ollu tää vastaava harmaana, mutta se on hukkunut. Se oli ihan rakkautta. Kun joku päähine istuu päähän niin se vaan istuu. Onneksi tää oli tullut taas valikoimaan, mutta nyt mustana.. Myyjä lohdutti mua että tulee varmana vielä syksymmällä muinakin väreinä. Mulle ne kaikki, kiitos. 

Varsinaisen herätysostoksen tein tänään keskustassa. Heti kotona mä aloin katumaan ja nyt mua jo suorastaan vituttaa että menin ostamaan sen. Siitä huomenna lisää. 

Nyt mun terveellinen ruokavalio saa jatkoa ja pizza ois taas uunissa. Pelastakaa mut! Antakaa mulle uudistettu ruokavalio ja salitreenit. Mä en tiedä onko mun jäsenyys Elixiaan vielä voimassa, mutta heti kun tässä asiat alkaa hieman rauhottumaan niin mä ryhdistäydyn. Ehkä mä oisin kesällä kunnossa jos alottaisin nyt? 

Aamulla herätys 05.30 ja pitkä päivä tulossa. Pressibrunssia, töitä ja illalla eräälle yritykselle mainoskuvaukset. Johan tässä taas päivä oltiinkin vapaalla :)

58 kommenttia:

  1. Kun sun blogia lukee niin saan ite ihan valtavasti uusia ideoita mitä ostan asusteiksi (: Kiitti vinkeistä!

    VastaaPoista
  2. Voi ei mite ihana toi risti! Haluun samanlaisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja se on toiselta puolelta vielä sellainen "toisenlainen" eli ei haittaa vaikka se menisi kaulassa ns.nurin, koska molemmat puolet on samanlaiset, mutta kuitenkin hieman erinlaiset. HAHAHA. Oliko selkeä kommentti? :D

      Poista
    2. :D haha, kuulostaa hyvälle! paljon se makso? (:

      Poista
    3. Oiskohan toi 11,90 :) eli ei kovin kallis.

      Poista
    4. :o no ei oo sit kyl kallis! toivottavasti Jyväskylästä löytyy :D !

      Poista
  3. Ihana tuo ristikoru <3 i Like ;) ihana oot niko <3 :-*

    VastaaPoista
  4. Oii ihania noi korut :* niko oot hullun mahtava persoona!

    VastaaPoista
  5. Oot ihana ihminen:3 Sori kun en oo kommentoinut pitkään aikaa:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HÖLMÖ! EI SE MITÄÄN! :) mä suvi muistan sut varmana aina. Kommentoit tai et. <3

      Poista
  6. Suun blogia on aina niin ihana lukea... Ja toi ristikoru....<333 Saaaks sen lahen glitterist jo... Täytyypä mennä kattoo

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Oii pitää varmaa itekki noita aussien 3 minuutin ihmeitä kokeilla :) En ikinä löydä mitään hyvää, mut jos toi olis. :)
    Kävin Tampereen glitterissä, en löytäny sieltä melkein mitään kivaa. ne on hyvin piilossa tai oon vaan sokee enkä osaa kahtoo, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ainakin mulla toiminu. Ne on kaikki hieman erinlaisille hiuksille että kandee sit tsekkaa mikä kuulostaa eniten sulta. Varsinkin nyt kun menin blondaan mun hiukset niin nää on aika hamput taas, mutta nää on mun mielestä hieman piristäny mun hiuksia:)

      Ehkä ne korut oli vaan hyvin jemmassa ;) hehehehe!

      Poista
  9. Oooo mikä kuva toi missä on pipo päässä. Hitto sulle käy toi sänki, aika kuumis! :D

    VastaaPoista
  10. Pakko sanoo että sun blogii on tosi kiva lukee. Ja toi koru ja pipo on nii ihania.. <3 Pitäs varmaa itekki hankkii tollasia koruja ja just tollasta pipoaki oon pitkään jo ettiny! (:
    Ps. Niko on paras! <33 :*

    VastaaPoista
  11. Oot ihana niko ! :) <3 ja noi korut on just hienoi !

    VastaaPoista
  12. Tää blogi piristää jokasta miun päivää, jopa synttärinä tekee entistä mikavamman olon:) Ihana oot niko :* love u <3

    VastaaPoista
  13. Moi Niko! Hehe :D Sul on tosi kivoi korui ja osaat yhistellä niit ain tosi kivasti, jota mä en osaa yhtää. Miten saat sun korut yhisteltyy ain nii hyvin? Jaa sun salaisuus ;) :D haha

    VastaaPoista
  14. Ihana Niko<3 Ja toi koru on kans ihana <33

    VastaaPoista
  15. Ihana Niko<3 Ja toi koru on kans ihana <33

    VastaaPoista
  16. Satutko tietämään millon se neljäs kaupunki ilmotetaan jonne tuut? :) suunnilleen

    VastaaPoista
  17. Aluksi; olet aivan ihanan ja persoonallisen oloinen ihminen :) mielestäni mielenkiintoinen! Ja tuo persoonallisuus tai erityisyys ei johdu lainkaan homoudestasi. Oon miettiny monesti että kuinka moni fanittaa sua sen takia että oot homo, koska homot on söpöjä ja niin in. Ja sitten ku ne ei saakkaa sitä nimmaria nii aletaa haukkuu.. Itse ainakaan en halua ajatella ketään ns.vain homona vaan ihmisenä, omana persoonana. Ei liity nyt mitenkään suvaitsevaisuuteen vaan leimaamiseen. Tuntuuko susta koskaan, että esim. fanit näkee sussa vaan sen söpön homon eikä Nikoa? Toivotavasti ymmärsit pointin.. Hyvää jatkoa ja älä anna ilkeyksien lannistaa (en kyllä epäile että antaisitkaan). :)

    VastaaPoista
  18. mä meinasin ostaa rovaniemen Glitteristä samanlaisen risti korun ko sä mut en sit ostanu ko löysin erillaisen korun. sun koirat on sulosii ja ihania pusut Milanolle Ja Londonille mun puolesta ja sit myös älä välitä dissaajista niillä ei ole elämää jos joku mollaa sua ja sun elämän tyyliä tai sitä ku sä oot kallistunu miehiin päin niin sanot vaan ittelles että niillä ei ole elämää. Sä oot varmasti tosi kiva ihminen ja mukava kaikin puolin! ja ne jotka haukku sua niin jos sä et vaan halunnu antaa nyt kahelle tytölle nimmarii nii ihan sama missä julkkis liikkuu ni pitää olla oma rauha eikä heti mennä sen luo !!niko niko niko anna nimmari saako ottaa kuvan !! Nikolla on yksityis elämääkin ei se oo vaan yks julkkis joka jakaa nimmareit tuol koko ajan.. eikä sillä ole merkitystä mihin sukupuoleen oot kallistunu ootko,homo,hetero tai ihan mikä muu niin sulla on se päätös mikä sä oot ei kaikki voi olla samallaisia jonku pitää olla erillainen ei sillä ole merkitystä minkä näkönen se on vaan sillä minkälainen se on ihmisenä ja miten se käyttäytyy sua kohtaan ja muita ei sillä minkälainen se on tai kumman sukupuolisista se on kiinnostunu! sillä on merkitystä minkä lainen se on ihmisenä ja näin että onko sillä merkitystä mistä sä oot kiinnostunu?? ei ole väliä ole vaikka bi mut sut pitää hyväkysä sellasena IHMISENÄ minkä lainen olet ei me voida päättää sitä! oot sulonen:))

    VastaaPoista
  19. En oo kommentoinu pitkää aikaa sun blogia o: outoo.. eiku eilen kommentoin ! Toi ristikoru on vaan niin ihana♥ eiks sillä minkä ostit oo vaihto ja palautusoikeutta ? Tsemppii tälle päivälle !:) pus !

    VastaaPoista
  20. oletko koskaan miettinyt käyttämäsi tuotteiden eettisyyttä, esim.aussie käyttää edelleen eläinkokeita. yllätyin että suosit tuotteita jotka edelleen hyväksyvät ja käyttävät eläinkokeita vaikka on vaihtoehtoisia tapoja testata tuotteiden toimivuus.

    http://features.peta2.com/shopcrueltyfree/index.aspx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pelastetaan ensin kärsivät ihmiset, sitten eläimet?

      Poista
    2. Rahasta mitä vain..........

      Poista
  21. Nikooo!!!! Koska Tampereelle ?? :):)
    ++ ihanaa et jaksat olla tollane sulone ilopilleri vaikka kaikki paskat heittelee näit homoläppii yms <3

    VastaaPoista
  22. Ihanaa kun postaat tänne kaikista asusteista, saa iteki mahtavia ideoita. (: Oot muuten älyttömän komee tossa pipokuvassa!

    VastaaPoista
  23. Pakko kysyä, että uskotko jumalaan? Tuli vaan nuista risteistä mieleen :DD voi olla et oot jossakin tähän saattanu vastata mut en nyt kyllä muista :D Kivoja juttuja :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kiinnostaa sama juttu. En tarkota tätä nyt pahalla, mutta minun mielestä sellaiset ihmiset jotka eivät usko Jumalaan vois heittää nuo ristit roskiin. Ite uskon Jumalaan ja kannan kaulassani aitoa hopea ristiä, vaikka en olekaan rippikoulua käynyt.

      Poista
    2. Mulla taas, tykkään risteist ja on mulla ristikorujakin mutta en kyllä usko jumalaan yhtään! :D

      Poista
    3. Mul on ihan sama juttu Pipsan kans :p Ristit on hienoja, muttei niillä ole uskomisen kannalta paljoakaan merkitystä mulle.

      Poista
  24. Sulla on ihanat silmät<3!! ja tota sun blogi on HUIPPU!sulla on ideoita toisinku joillaki se plogi sillee joo olin kkoulus sit menin kaverille ja tulin takas sellanen päivä tänäään!! :D TYKKÄÄN SUSTA JA SUN BLOGISTA IHAN MIELETTÖMÄSTI!<3(:

    VastaaPoista
  25. Olit sillon ykspäivä sun töissä niin söpö ku laitoit ne punaset pidennykset sit olit sillee hienosti awww oikeesti kuolin hymyyn oisin halunnu tulla sanoo jotain mut en uskaltanu koska en halunnu häiritä

    VastaaPoista
  26. Kui paljo siulla on jo noita koruja :D sähän hukut niihin :)

    VastaaPoista
  27. Palajo toi pipo maksoi?

    VastaaPoista
  28. Sulla on aivan sikaihana blogi ja muutenkin olet todella värikäs persoona:3 Oot mun idoli, lopetin viidakon tähtösten seuraamisen kun tipuit, meni kaikki ilo kun sinä et ollut enää siellä riehumassa :D mutta oot ihana ja ethän lopeta bloggaamista ! :3 pusss :*

    VastaaPoista
  29. Lisään vielä: http://img.sub.fi/mn_kuvat/sub/uusi_subfi/uutiset/2013/08/1720410.jpg toi paita nevahööd paita on pakko saada <3

    VastaaPoista
  30. Ihanat noi korut!:)<3 Glitter on aivan ihana kauppa!

    VastaaPoista
  31. niksutin, millo sitä videoo? :3

    VastaaPoista
  32. tää vaa siks koska rakastan sua nii paljo <3 :'D

    http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Jarkyttavaa-kuvamateriaalia-tuksun-keikalta/1013465

    VastaaPoista
  33. noi Aussien ihmeet on ihania<3

    VastaaPoista
  34. ihana ku mun 4-vuotias sisko on sun kauhee fani! äiti laitto sulle kaveripyyntöä ja olit hyväksyny sen niin mun sisko kyselee päivittäin että etkö sä voisi soittaa nikoa meille kylään, raukka kun ei ymmärrä :--D oot päässy esikuvaks! :-)

    VastaaPoista
  35. Mä en oikein koskaan löydä mitään kivoja pipoja. Sitten jossain blogeissa näkyy siistejä niin toki ne on jotain ikivanhoja tai niitä ei muuten vaan enää löydä. Pitäis muistaa useammin käydä miesten osastoilla vaatekaupoissa, kun sieltä löytää välillä aina siistejä asusteita. Jotenkin ne jää kuitenkin usein välistä :(.

    Aika usein käy niin, että löytää jonkun tosi kivan näkösen pipon niin eipä se tietenkään omaan päähän passaa sitten millään. Pitäis varmaan käydä ostamassa jotain kivaa kangasta josta voisi ommella pipoja ja tekis niitä sitten liukuhihnalta. Saisi ehkä sellaisen kuin itse haluaa.

    VastaaPoista
  36. iih mäki haluun tommosen pipon ! :D:DD paljo se makso ? :)

    VastaaPoista
  37. Eiikä, ihan tajuttoman hyvin sopii sulle tollainen hieman renttumaisempi tyyli, parta kunniaan !

    VastaaPoista
  38. Eikä, :DD Päivän naurut Niko! Toi pipo.. Anteeks.. :D

    VastaaPoista
  39. Äää....oot ihana!!;)))toi koru on ihana jaja toi pipo ja rannekoru kans..noi lyhyeemmät hiukset sopii sulle yberrrrrrr hyvi.!! ja ne o ihanan väriset!! OOT PARAS!!<3<3<3<3<3!!!!! ja sun blogi kans!!!!! :333

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com