maanantai 19. elokuuta 2013

Kolme tuntia Nikon kanssa!


Aloin tekeen teille perjantai aamuna postausta idealla että kuvaan koko päiväni teille valokuvien muodossa. Alku oli räjähdysmäisen hyvä ja nappailin kuvia tiuhaan tahtiin tässä kotona heräämisen jälkeen. Sitten painelin töihin (unohdin kameran kotiin).. ja töiden jälkeen mun rauhallinen koti-ilta vaihtuikin työkavereiden kanssa Weekendi -festareihin. Oli muuten pikkasen hauska ilta! Mun piti mennä sinne myös lauantaina, mutta me jumahdettiin kaverin kanssa tähän mun luokse, juotiin hieman viiniä ja tilattiin taxi keskustaan. Koko viikonloppu meni jatkojen muodossa Vanhalla. Tänään töiden jälkeen nukuin maailman pisimmät päiväunet ja nyt kellon lähestyessä puoltayötä mä oon ihan fiiliksissä täällä. Bloggaan ja alan katsomaan leffaa. No onneksi huomenna vapaa ja saa maata sängyssä vaikka puoleenpäivään :) Mutta siis tää kaikki sepititys siksi että "Päivä Nikon kanssa-kuvina" muuttui matkan varrella siispä "Kolme tuntia Nikon päivästä -kuvina" postaukseksi. Ha. 


Aamuni alkaa yleensä sillä että herään. <- toi lausehan on nyt maailman tyhmin, mutta menkööt. 

Muiden aamuthan ei varmana ala sillä että herää.. hahahaha.. urpo! 


Mimmit ei oo aamulla kovin messissä jutuissa. Ne jää sänkyyn nukkumaan kun nousen keitteleen kahvia. Ihan hyvä vaan, koska ois painajainen jos nää haluaisi saman tien ulos.. mä en meinaan oo aamuihmisiä ja tarviinkin heti aamulla hieman tilaa itselleni ja ajatuksille. 


Juon vähintään kaksi kuppia kahvia. Söisin mielelläni päivän tärkeimmän aterian eli aamiaisen, mutta valitettavasti se ei oo yhtään mun juttu ja mua oksettaa pelkkä ajatuskin ruuasta aamuisin.


Fiilistelyä! 


Noin 30 minuuttia myöhemmin kun olen saanut juoda kahvini ja istua parvekkeella rauhassa tupakalla, nappaan koirat remmiin ja lähden ulos. Kauhuksemme huomasimme että siellä paisto aurinko.. oltiin hieman ihmeissään, koska se oli taas viikolla ollut turhankin harvinainen näky. 


Voisin pitää näitä housuja 24/7. #lökölököhousut 


Siivoan koirieni paskat maasta vaikka tästäkin aikoinaan mesottiin keskustelupalstalla että en näin tekisi. Wtf?!


Myös tää alennuksista löydetty neule on alkanut sammaloitumaan mun päälle. 


Päätin mennä kylpyyn silleen oikeen "ajan" kanssa. Kuvassa näkyvä hopeashampoo on maailman paras! Oon nyt blondauksen jälkeen käyttänyt tota kolmesti viikossa että ei lähtisi väri taittumaan keltaiseen. Suosittelen. Plus kandee hommaa hanskat.. itsellänihän ei ollut ja käpälät olikin sitten sen näköiset että huhu..


Tää on ihan lemppari nyt sitten ettäs tiedätte! (tuote täältä)


Milano katto lenkin jälkeen kelloa ja tokaisi että pienten koirien ei kuulemma tarvitse herätä ennen puoltapäivää. On se niiden elämä sitten rankkaa :)


Mun peilikuvat on aina niin parhaita. Tässä oon uurastanu itseni kimpussa sen muutaman tunnin ja valmiina lähtemään töihin.


Pesen ton peilin heti huomenna. Nyt en jaksa.

Ja sitten laskin kameran tuohon sohvalle.. lähden ovesta ulos ja hyvä idea oli / meni siinä. Toivottavasti nautitte, koska mä meinaan huomenna liimata ton kameran vaikka mun otsaan.. mutta se tulee kulkemaan koko päivän mukana ja saatte vastaavan postauksen myöhemmin viikolla.

Nyt leffa pyörimään. Hauskaa viikon alkua! xoxo 

47 kommenttia:

  1. Tää oli mahtava jo tää kolme tuntia :) kamera muuten unohtuu aina yllättävän helposti kun sitä tarttis, haha :D. Hauskaa leffayötä ja viikon alkua sinnekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 thänks! Juu onneksi puhelimissa nykyään hyvät kamerat.. mutta kun tuntuu että sitäkään ei saa koskaan kaivettua taskusta ku ois tarve :D

      Poista
  2. Hei Niko minäkin olen todennut itseni homoseksuaaliksi mutta en osaa myöntää sitä kellekkään. Niimpä kysyn sinulta miten minä pystyn sanomaan tätä kellekkään. -Anonyymi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen ihminen on yksilö että mun on paha sanoa että mikä on se sun tapa tulla kaapista ulos.. itse menin aikoinaan Big Brotheriin ja kailotin sen kerralla koko Suomelle. Kokeile samaa? :'D haha.

      Poista
  3. Ihana niko :) mie ainakin tykkäsin. Jatka samaa rataa :) <3 ps. siul on ihanat koirat <3

    VastaaPoista
  4. Nikooo mikä kamera sul on ja paljonko maksoi?? :)
    Hieno postaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nikon J1 ja ostin sen vajaa vuosi sitten anttilasta aika hyvillä alennuksilla :)

      Poista
  5. Mikä kamera sul on :-) ? Ihania noi sun koirat ja ihana sinä! :*

    VastaaPoista
  6. Mahtava postaus taas :D tykkäsin kovasti <3 en tajuu miks mun monet kaverit dissaa sua ja sanoo et oisit tyhmyyden peri kuva :/ ootha sä välillä vähä sillee tyhymä mutta hauskalla tavalla :) ja uskon et oot oikeesti tosi fiksu ja sillee :) mut tosissaa mahtava postaus ja ihanat koirat :) ootan innolla uutta tämmöstä ja vielä ku kerra meinaat kuvata koko päivän :3 tulee olemaa nannaa mun silmille :3 mun päivät tulee aina paremmiks ku luen sun postauksii :) (tai tässä tapauskessa yö :D)

    VastaaPoista
  7. Hei Niko!!
    Tää sun blogi on aivan ihana.. mä seurasin tätä enne kesää kunnolla, mutta sitten se jäi ku lomat alkoi ja oli niin paljon tekemistä.. mutta nyt taas "eksyin" tänne blogin pariin kun en saa nukuttua, liian paljon ajatuksia päässä, koska mun paras ystävä teki tasan vuosi sitten itsemurhan niin se ajatukset pyörii hänessa ://..
    Kun eksyin blogiisi tuli ihan kauhee olo ku oon unohtanut tämän olemassa olon ja luin parin kuukauden postaukset putkeen ja välillä itku silmässä.. voin sanoo että tää on ihan mahtava blogi..
    Niko sä oot ihana persoona ja älä koskaan muutu, koska sun kaltaisia ihmisiä on liian harvassa <3.. ja vaikka oot "julkkis" niin sulla ei oo todellakaan noussut pissi päähän. Varokin ettei nouse... Niko sä oot paras ja olis ihana nähä sut joskus livenäki, mutta meijän välillä on monta sataa kilsaa. Sun koirat on ihana ja sulla on kaunis koti.. Niko sä oot yksi mun esikuva...Hyvää alkaa viikkoa sulle ja tsemppiä töiden pariin!!

    VastaaPoista
  8. Mä tykkään susta :) Olet niin ihanan AITO :)

    VastaaPoista
  9. Toinen moka kameran kanssa on se että otat kameran mukaan mutta jätät akun lataukseen kotiin (: siinä vaiheessa vasta vituttaa rehata kameraa mukana

    VastaaPoista
  10. Täähän voi olla vaikka sun aamurutiinit kuvina postaus!:)

    VastaaPoista
  11. Hah...täähän oli hyvä! :D

    VastaaPoista
  12. niko oot ihana ja aito.. oot aivan uskomaton tyyppi <3 ketut sun haukkujoille :-D jatka samaa rataa ihana<3<3

    VastaaPoista
  13. luin tän sun postauksen koulussa, ja nauraa röhnötin täällä luokan perällä sulle koska oot niin hassu :D ja kaikki käänivät päänsä mua kohti ja ilmeet oli sellaset O_o WTF
    puspus ♥

    VastaaPoista
  14. Äw rakastuin tähän postaukseen. (: Oot ihana, ja sun koirat on sulosia!

    VastaaPoista
  15. hah, katoin tuota kuvaa jos sul on toi hopeeshamppoo pääs, et vetäsit lettis sinisel suoraväril:"D

    VastaaPoista
  16. Ihana piristys taas tylsään koulupäivään! C: mistä oot muuten ostanu noi sydämenmuotoset peace ja happiness kivet tai mitä noi ny ikinä onkaan? ;P ihanan piristävän näköset! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ne Tiger -myymälästä! Siel on aina vaikka mitä ihanaa :) kandee käydä pyörähtämässä!

      Poista
    2. Joo mä just viime viikolla kävin siellä ekan kerran ja pakko sanoa että rakastuin siihen kauppaan! Kaikkee älyttömän ihanaa ja halpaa!

      Poista
  17. no ihan jees blogi

    VastaaPoista
  18. Vastaukset
    1. Olipas jotenkin karu kommentti :D hahahaha no mutta kiitos kuitenkin Love ya<3

      Poista
  19. Hei pakko kysyy, mistä ostit ton hopeeshampoon?? :) Itel menee monesti blondit hiukset vihertäväks :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mm. Hakaniemessä Voxy -kampaamossa on noita myynnissä ja tuon pullon taisin ostaa Hairlekiinistä joita on kampissa ja forumissa:)

      Poista
    2. Minkä merkkinen toi on kun tosta kuvasta ei saa oikein selvää? :)joku hyvä hopeeshamppoo hakusessa :p

      Poista
  20. Ihana postaus niin kuin aina<3 Sun koirat on niin ihanii ja suloisia<3

    VastaaPoista
  21. Voiettä noi sun koirat :333 tuitui :'D Ja ihana Niko♥

    VastaaPoista
  22. katoin ensin et oot värjänny siniseks hiukset :o mut ihana niko ja ihana postaus <3 pus

    VastaaPoista
  23. Se on kyllä ärsyttävää, kun sen kameran aina unohtaa.. Mutta mulla oli se mukana just sillon ku mä näin sut. :)Hyvää alkanutta viikkoa sulle ja koirille! Tuun taas parin viikon päästä Helsinkiin, toivottavasti nähään. ! ♥

    VastaaPoista
  24. Nauroin ihan himona tolle " Siivoan koirieni paskat.." :DD

    VastaaPoista
  25. Ihanat koirat sulla! Onko London Tipsu? Itselläni on.

    VastaaPoista
  26. Meillä oli koulussa koe, ja en tietenkään muistanu vastausta kysymykseen, joten kirjotin oikean vastauksen siasta vastaukseks" niko saarinen on ihana<3" , ope oli tarkistanu kokeet, ja oli ruvennu kuulema täysillä nauramaan. Se syy, miks ylistin sua kokeessa oli se, että oot vaan niin täydellinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi ei ihana :) tälläistä tarinaa en ollutkaan vielä kuullu vaikka paljon on nähty ja kuultu viimeisten vuosien aikana<: hehe

      Poista
  27. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  28. mistä tota hopee shampoota saa ostettua? :D

    VastaaPoista
  29. mulla on kans tollasia koristekiviä (okei yks vaa), mun kivessä lukee LUCK ;) ja mahtavia nää sun postaukset!

    VastaaPoista
  30. koska seuraavaa videopostausta :) ? ois kiva!!!

    VastaaPoista
  31. MINKÄ MERKKISTÄ TOI HOPEASHAMPOO ON? omg just ku kerran kiinnostuin ni ei oo missään merkkiä luettavissa :'D

    VastaaPoista
  32. voi että ku sulla on maailman ihanimmat koirat! :) <3 noi on niiin söpöjä et vois halata noita vaikka koko päivän :D aws oikeesti oon rakastunu noihin!

    VastaaPoista
  33. Rakastan sun koiria <3

    VastaaPoista
  34. Kannattaa varmistaakseen, saako sielläpäin laittaa koiranpaskan bioroskikseen. Kaikkialla ei saa (syynä loiset ym.), mutta täällä Treellakin kyllä ymmärtääkseni saa, kunhan on maatuva pussi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin tulossa kommentoimaan ettei kakkaa saa laittaa bioastiaan, mutta näköjään se onkin vaan suositus. Ei pitäis uskoa kaikkea mitä äiti sanoo! :O

      Poista
  35. Mitä toi sun hopee shampoo on? Haluun samaa!!!❤

    VastaaPoista
  36. Moikka Niko!

    Pakko kysyy et mistä sä oot hommannu noi sydänkivet miss lukee Peace ja happiness ?

    Oot mahtava :)

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com