lauantai 3. elokuuta 2013

Kun elämä on yhtä glitterii!


Torstaina oli Glitterissä hieman vilinää (..ainahan siellä on), mutta nyt siellä vilisi joukko nuoria ja ei niin nuoria. Oltiin muutaman muun bloggaajan kanssa saatu kunnia järjestää kilpailu blogeissamme jonka kautta tapahtumaan sai kutsuja. Kiitos vielä hurjan paljon valtavasta määrästä kommentteja. Oli ihana huomata että siellä oli satoja ja taas satoja ihmisiä jotka olisivat halunneet osallistua tapahtumaan. Jututin illan aikana ihmisiä ja pakko sanoa että mun suu loksahti muutamaankin kertaan aivan ammolleen. Sinne oli tullut mun blogini kautta kaksi tyttöä raumalta asti! Hullua. Ja toinen parivaljakko oli puolestaan Forssasta. Sanat eivät riitä kertomaan kuinka onnelliseksi teidän näkeminen teki minut. 

Muut bloggajat otti illan aikana tuhat kuvaa. Mä oon jotenkin surkee tässä hommassa ja koitan parhaani mukaan aina räpsästä kuvan sieltä.. toisen täältä.. Jotenkin tuntuu että en halua elää tätä elämää linssin läpi. Oon sellainen touhottaja että mulla on aina miljoona asiaa tehtävänä ja nytkin tuolla Glitterissä mun kamera pyöri jossain kassan takana ja jossain vaiheessa se taisi olla jopa hetken hukassakin.


Kasa ihania! (..puhun siis ihmisistä, en pöydällä olevista subeista jotka nekin kyllä on harvinaisen ihania).


Myymälässä oli varmana +50 astetta, mutta kukaan ei pyörtynyt ja osaapahan sitten tuollaisen hikisen kahden tunnin jälkeen taas arvostaa viileneviä iltoja. Huomaa kyllä että syksyä kohden ollaan menossa vilinällä. Hui. 


Myymälässä esiintyi Kristiina Wheeler.

Tiedän kyllä tyypin, mutta pakko myöntää että en ole koskaan tutustunut hänen musiikkiinsa. Kun neiti veti akustisena myöhemmin julkaistavalta albumiltaan biisin "Rikki".. multa meinasi lähteä jalat alta ja mun työkaveri alkoi melkein itkemään mun vieressä, hurjaa! Se oli siis kerrassaan uskomaton veto. Biisi löytyy youtubesta, mutta ei sitä voi verrata siihen millainen se oli livenä kuultuna.. (biisin voit kuunnella täältä)!


Tässä ihana tyttö joka siis oli tullut tapahtumaan Raumalta asti!!!! 

Mä olen varmana idiootti tai jotain, mutta en aina oikeasti ymmärrä sitä että tätä blogia oikeasti luetaan ja että teitä lukijoita on ympäri Suomea? Se on ehkä kuitenkin ihan hyväkin juttu etten tajua että tätä luetaan..tai siis että jos mä kokoajan miettisin miten paljon täällä käy lukijoita niin mulle tulisi kamalat paineet kirjoitella tänne ja se varmana näkyisi mun teksteissä ym. Faktahan on se että tää bloggaaminen on jo muuttanut muotoaan viimeisten vuosien aikana ja tämä ei läheskään ole yhtä henkilökohtainen kuin ennen. Ja se johtuu pitkälti siitä että kyllästyin siihen että erinäiset nettijulkaisut teki mun blogista harvakseltaan uutisia ja repi täältä irti jotain ihan omituisia lauseita joilla ne sai ohjattua ihmisiä verkkosivuilleen ja kun ne otsikot oli sitä luokkaa toisinaan että.. koin parhaaksi alkaa kertomaan mitä hajuvettä käytän sen sijaan että höpöttelin täällä vaikka milloin viimeksi kävin treffeillä :) 

Toki täällä edelleenkin kerrotaan milloin käyn treffeillä jos mä joskus kävisin treffeillä. En kuitenkaan usko että tälläistä postausta ihan hetkeen ootte kuitenkaan saamassa luettavaksenne. LOL.


Ajatelkaa kokonaisen illan aikana sain otettua kuusi kuvaa. Ja seitsemäs kuva joka löytyi kamerasta onkin sitten töiden jälkeen kun päätettiin mennä hetkeksi istumaan tyttöjen kanssa terassille ja nauttimaan kesän viimeisistä illoista kun tuolla vielä tarkenee istuskella.. (nytkin oltiin lämpölamppujen alla)! 

Kiitos ihanasta illasta. Ihan kaikki meni nappiin ja tupa vilisi kivoista tyypeistä. Oli ihana vaihtaa kuulumisia kaikkien kanssa ja huomata että siellä tyypit ihan oikeasti nautti illasta. Meidän koko henkilökunta oli ihan liekeissä ja allekirjoittanut vielä enemmän.. pääsinhän mä sentään tapaamaan mun ihania lukijoita. XOXO 

27 kommenttia:

  1. voooi ois ollu nii parasta päästä tonne! :) mut onneks teilläki oli hauskaa!!

    VastaaPoista
  2. Täällä on yksi lukija Savonlinnasta. :)

    VastaaPoista
  3. Kuulosti kyl kivalta toi teiän ilta. :) Olis ollu huippua olla siel kans.

    VastaaPoista
  4. Niko oot aivan ihana <3 sun takia mitä vaan :)!!! Oon juuri toinen noista tytöistä joka tuli raumalta, tuo josta kuvalkin on <3 tässä on mun blogi ja postaus myös torstailta jos haluat käydä lukemassa, ja ois ihana jos kävisit<3 http://nevergrowupjuliaa.blogspot.fi/?m=1 ps, vietä kivat kuvaukset<3 PUS ! :*

    VastaaPoista
  5. Täältä yksi lukija ISOSTAKYRÖSTÄ :) jos edes tiiät missä se on ;D

    VastaaPoista
  6. Tässä kans toinen noista Raumalaisista tytöistä;) Oli ihan mahtava ilta:)
    Toivottavasti pääsen taas moikkaa sua mahdollisimman pian:)
    Oot ihana<3
    terkut Raumalta :)<3

    VastaaPoista
  7. myö olttiin myös tuolla ja joensuusta asti tulttiin!:)

    VastaaPoista
  8. Harmittaa ku en keksiny mitään parempaa kommenttia siihen, olisin niin paljon halunnu päästä sinne vaikka Oulusta olisinki joutunu tulemaan ;s mutta hyvä kuitenki että teillä oli hauskaa siellä.. :)

    VastaaPoista
  9. Uskon että on vaikea otta tuollaisessa tilanteessa kuvia , mutta ois kiva jos jatkossa tulisi enemmän kuvia pus:*

    VastaaPoista
  10. Oli tosi kiva päivä, kiitos kun sain kutsun! :) En kehdannut kummemmin tulla juttelemaan, kun vaikutit niin kiireiseltä :D Tiedätkö muuten mistä niitä kuvia saa, joita otettiin liikkeen ulkopuolella? ♥

    VastaaPoista
  11. Ootkos Niko maanantaina töissä?:-) tääl ois pari tyttöö lappeenrannast jotka haluis tulla moikkaamaan!:-D

    VastaaPoista
  12. Kiitos vielä ihanasta illasta! :) Oli niin kivaa että oli kyllä sen arvoista matkustaa sinne Forssasta!

    Tein juuri blogiini postauksen illasta, käy katsomassa jos kiinnostaa :)

    http://infinitedream-julia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Täällä on yksi lukija Oulusta! :)

    VastaaPoista
  14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. Vastaukset
    1. Yhdyn sinuun mutta en peräsuoleen.

      Poista
  18. Täällä yksi lukija Sallasta! :)

    VastaaPoista
  19. niko tiiäksä mitä
    sä oot paras
    nikon grilli oli/on mun lempiohjelma, aina kotiin koulust tosi nopeeta koska nikon grilli ja sit kesäl aina katoin sitä

    ohgod

    VastaaPoista
  20. oi oon niin kateellinen mukaan päässeille !

    ps. sulla oli ihanat vaatteet tuola, mitä toisten blogeista kattelin !(:

    VastaaPoista
  21. oii vitsi ehkä maailman onnekkaimmat ihmiset!! :)

    VastaaPoista
  22. Kiitos Niko! Oli kiva tavata torstaina ja olla yksi bloggaajista. Olet tosi reipas ja ihana ja symppis!!! Pysy aina tuollaisena! Laitoin blogiin meistä muutaman kuvan! Nähdään taas! Ja terkkuja sinne Glitteriin!!! <3
    http://strassisydan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  23. Aivan tosi arvostettavaa ja kunnioitettavaa että faneja oli ilmestyny paikalle noinkin kaukaa. :) Siinä kyllä varmasti konkretisoituu hyvä mieli kummallekin osapuolelle!

    VastaaPoista
  24. Tsädäm, täältä löytyykin toinen Savonlinnalainen lueskelija

    VastaaPoista
  25. Tsädäm, täältä löytyykin toinen Savonlinnalainen lueskelija

    VastaaPoista

http://nikojuhanisaarinen.blogspot.com